מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי לוח אם GIGABYTE 945GCMX-S2 ובמארז שלי יש שני יציאות אחד למיקרופון ואחד לאוזניות מהקדימה יוצא 7 חוטים ואותם צריך לחבר ללוח אם. עכשיו הורדתי את הMANUAL מהאתר של גיגה בייט ועדיין לא הבנתי כל כך, בחוטים יש לי 1.MIC IN 2.GND 3.MIC POWER 4.RETURN R 5.RETURN L 6.SPKOUT L 7.SPKOUT R וניסיתי לחבר ועדיין זה לא עובד מישהו יודע איך הסדר הולך בדיוק? תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
כמה זיכרון תומך הלוח הזה? A8N-SLI Premium http://usa.asus.com/products/mb/socket939/a8nsli-p/overview.htm :s05:
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
חוות דעת לגבי לוח DQ35JOE-JOHANNESBURG/Q-35 1333MHZ תודה
-
- 1 תגובה
- 404 צפיות
-
-
לשאלות... אני מעוניין בלוח הזה כי הוא מציע את "כל הטוב שיש בעולם" בלוח אחד, כ.רשת אלחוטי, שני כ.רשת רגילים, יציאת FIRE WIRE ועוד כל מיני "תופינים"... השאלה היא האם הלוח הזה יהיה טוב גם למעבדי ה4 ליבות שמאחרים לבוא? האם כדאי לקנות אותו (המחיר, המחיר), או ליקנות משהו יותר פשוט וכשיבוא היום, להחליף? בקיצור, איך הלוח הזה ב"חיים האמיתיים"? מאוד היתרשמתי מהכתבה עליו כאן באתר, והייתי רוצה לקבל טיפה דעות ממי שהישתמש בו. כמו כן, אילו זיכרונות הייתם ממליצים? אני חושב על KINGSTONE, כי ניסיון העבר הטוב שלי איתם לא משקר... יש שני סוגים שניראים לי מתאימים, שניהם בעלי מהירות של 800MHZ, אחד ניראה כמו מיליון $$ והשני, פשוט למראה, נבירה בפרטים הטכניים מגלה שהשוני הקיים הוא נתון הL…
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
האם כדאי לעשות עידכון ביוס ואם כן כיצד? ואם אני רוצה לאפס אותו מחדש איך אני עושה זאת???
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לקראתקניית מחשב חדש ובחרתי מעבד E6750 ראיתי שבמפרטים ממליצים על הלוח הזה http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2615&ProductName=GA-P31-DS3L שמתי לב למספר אזהות של החברה לגבי סוגי זיכרון ועבודה עם מהירות מעבד כזו, כמו כן רשום שמתאימים זכרונות בעלי מטח של 1.8V ורוב הקיטים של 2X1024 הם בעלי מטח גבוה יותר. עד כמה אני צריך להתייחס לאזהרות ולגבי המתח של הזכרון. אולי בכלל עדיף לרכוש P35 ?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח הזה ABIT IC7-G Intel 875P HT,Dual SATA RAID,Dual DDR400,5.1 Sound, Intel G-LAN,1394, USB 2 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=4
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מצאתי את הלוח הבא : לוח אם מבית DFI מדגם Infinity nF - M2 ב498 שח השאלה שלי האם יש בו יציאת SPDIF? והאם יש לוח יותר טוב עם היציאה הזאת עד 520 שקל.. מיועד למעבד AMD 64 X2 3800
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם הלוח הבא - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6986 יתאים לשימוש של MC צפיית סרטי HD 720P/1080P ולהרצת תוכנת XBMC . האם המעבד וכרטיס המסך המובנים מספיק חזקים?
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
בעתיד מתוכנן השידרוג ל IVY BRIGDE למקביל של I5 2500K. יש את לוח הזה כרגע במחיר מעולה- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=8913 לאור תחזית של עליית מחירים בלוחות האם, בנוסף לצמצום יצוא מתכות מסין. האם הלוח יתמוך בIVY? כדאי לי לקפוץ על המציאה עכשיו או לחכות שמעבדים החדשים יקנסו לשוק והלוחות Z77 H77 יעלו פחות? כמו כן האם הלוחות החדשים הנ"ל עם הצ'יפסט החדש יהיו יותר טובים מאשר זה שבקישור? ושאלה לגבי הזכרונות. נכון לעכשיו יש לי G.SKILL 8GB 1600 CL7. ECO אני חיפשתי עוד סטיק או שתיים של 4 בדיוק לפי הפרמטר של 1600 ו CL7 והכי קרוב היו את אלה CL8. עד כמה משמעותי העניין עם התיזמונים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בקרוב אני קונה מחשב חדש, ואני רוצה איכשהו להתגבר על נושא ההתחדשות המהירה של הרכיבים, ולקנות לוח אם כמה שיותר שדרוגי, כך שאני אוכל להסתפק באותו לוח לתקופה כמה שיותר ארוכה. מה ז"א? שהלוח יתאים מראש לחלקים עתידיים והכי חדישים שקיימים, לדוגמה תמיכה מעבד מרובע ליבות (או מה שזה לא יהיה) - מהדור הבא אחרי ה due 2 core, תמיכה במהירויות זיכרון כמה שיותר גבוהות, תמיכה מעולה בקרוספייר של ATI... וכדומה. ראיתי בKSP את הלוח הזה במחיר סביר: http://www.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=LGA775&pMODEL_NAME=AW8D הוא ממצה את מה שאמרתי? אם לא, אשמח לקבל הסבר ומשהו אחר (עדיף מKSP). וניסיתי להבין בדיון פה לגבי ערכות השבבים, אבל עדיין אני לא מבין מ…
-
- 9 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום לכולם.. אני צריך המלצה לגבי לוח אם שיתאים למעבד שכתבתי בכותרת.. כמו כן חשוב לי שיהיה אפשרי לעשות לו אוברקלוקינג בקטנה.. ושיהיה לו יציאה אופטי, חובה. עד 800 ש''ח. הזיכרון יהיה 1 ג'יגה ddr2 667 Mhz תודה..
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם gigabyte ga-73pvm-s2h ואני רוצה לדעת האם הוא 32BIT או תומך 64BIT... אני רוצה להתקין עליו את הגירסא המתאימה לו מבחינת וינדוס. ודרך אגב מה מומלת ללוח אם כזה 7 או ויסטה? בנוסך אני רוצה לקנות זכרונות חדשים הלוח תומך עד 4GB DDR2 800MHZ התוכלו להמליץ לי במחיר סביר? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה רציתי לקבל ממכם עצה על מה לקחת טוב אז ככה 1) לוח אם bit AA8-3rd Eye Intel 925X LGA 775 וג'יגה זיכרון DDRII של גיל 2) לוח אם Abit Fatal1ty AA8XE Intel 925XE LGA775 וג'יגה זיכרון DDRII של גיל 3) לוח אם MSI 925XE Neo Platinum Intel® 925XE Chipset וג'יגה זיכרון DDRII של גיל עכשיו רציתי לדעת מה הכי כדאי והאם המחיר שווה את הלוחות הנ"ל? תודה
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
מישהו יכול לספר לי מה הם התכונות המרכזיות שאני צריך לוודא שיהיו במעבד ולוח אם על מנת שהמעבד או הלוח אם יהיו טובים, חזקים ואמינים? אני יודע קצת על מספר תכונות אבל לא על כולן.. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 423 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בונה לי מפרט למחשב שישמש בעיקר למשחקים. כבר בחרתי מעבד והוא Intel® Core2 Quad Processor Q6600, אבל בכל מה שנוגע ללוח האם שכדאי לי להתאים לו אני מאוד מבולבל. מה שאני יודע זה שה-chipset המתאימים הם 975x, p965 ו-p35. אבל אני לא יודע מה ההבדל ואיזה לוח אם לקנות. אני יכול לראות בברור לדוגמא שלוח האם של Asus שמבוסס על 975x עולה 1415 ואילו לוח אם אם של Gigabyte שמבוסס על p35 עולה בערך 560. אבל אני לא מבין למה הפער, מה ההבדל ומה יותר מתאים לצרכים שלי. מישהו מעוניין להסביר?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השוואה בין GA-P67A-UD3 לבין GA-P67A-UD4 http://www.gigabyte.com/products/comparison/list.aspx?ck=2&pids=3651,3648 ממה שהבנתי שה UD4 תומך Support for Dolby® Home Theater וה UD3 לא.. ועוד דבר לא הבנתי אותו הוא : UD4 תומך 1 x PCI Express x16 slot, running at x8 (PCIEX8) * The PCIEX8 slot shares bandwidth with the PCIEX16 slot. When the PCIEX8 slot is populated, the PCIEX16 slot will operate at up to x8 mode. וה UD3 : 1 x PCI Express x16 slot, running at x4 (PCIEX4) * When the PCIEX1_2 or PCIEX1_3 slot is populated with an expansion card, the PCIEX4 slot will operate at up to x1 mode. וה UD4 תומך : 3 x USB 2.0/1.1 headers וה UD3 תומך : 2 x USB 2.0/1.1 headers ועוד משהו …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם,אני חושד בזיכרון RAM שלי לאחר שהיו לי 2GB שכבר פגומים.כעת אני חושג בעוד זוג של 2GB. הזכרון הוא G SKILL PI EDITION 1066MHZ החשש שלי נובע מאיטיות גדולה מאוד במחשב ולכן בדקתי בתוכנה CPU-Z ואני רואה שם שרשום שהרוחב פס הוא 400MHZ. למטה אני רואה בטבלת התזמונים TIMINGS TABLE גם כן תדרים נמוכים http://www.fastup.co.il/v.php?file=82236997.png אז השאלה שלי,האם המהירות של ה-RAM שלי נדפקה,והאם עצם העובדה שזה מחובר בסלוט 2 ולא ב-1 (כאשר 1 ריק) משפיעה עליו? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 842 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי למשחקים LOW-MED כזה נמאס לי מהשבב המולחם על הלוח וחשבתי על 2 אופציות : 1. H81 + G3220 של אינטל - ולחבר לו את הכרטיס מסך שיש לי GT430 2.Q 5535 R3 + לוח מתאים של AMD ולחבר לו את הכרטיס מסך שלי GT430 ועדיין לא הבנתי כל כך את הקשר בין המעבד למעבד של הכרטיס מסך במשחקים , תמיד אמרו לי שבמשחקים מה שחשוב זה הדיסק הקשיח והכרטיס מסך ולא המעבד איך המעבד קשור למשחק אין לו עיבוד גרפי איזה עוד עיבודים יש למעבד במשחקים ? תודה . חשבתי לקחת מעבד Q8200 או Q6600 בשקע 775 ולוח אם 775 משומש ששוה ?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היה לי מעבד intel pantium d 925 שבמדד החוויה של windows 7 הוא קיבל ציון 4.6 והחלפתי את המעבד לפני כמה זמן לintel e7500 ולכל הדעות הוא מעבד בוא נגיד קצת יותר טוב לא בהרבה למרות שאני חשוב שהוא בהרבה יתר טוב. והיום עשיתי שוב את מדד החוויה בwindows 7 ומשום מה הוא קיבל 3.8. למישהו יש מושג למה ? מה שכן שמתי לב שהמעבד הראשון עבד תמיד בתדר של 3.0ghz והמעבד e7500 התדר המקורי שלו עובד על 2.93ghz אבל במצב מנוחה הוא עובד על 2.1ghz יש לזה משמעות ? ואם כן איך אני גורם לזה שהוא יעבוד תמיד בתדר המקורי שלו.
-
- 1 תגובה
- 843 צפיות
-
-
יש לי לוח אם למערכת מבוססת AMD GIGABYTE GA990XA-UD3 יש לי כרטיס מסך SAPPHIRE HD6850 יש לי זיכרון 4GBX2 של GSKILL 1333 MHZ אני כרגע ממתין למעבד שאמור להגיע אליי בדואר FX4100 , אני יודע שהפנום יותר חזקים אבל ניסיתי למצוא פנום 2 X4 חדשים , לפי מה שראיתי כבר לא מביאים אותם מה שכן הצלחתי למצוא זה פנום 2 X6 בקרוב ל1000 שח עכשיו השאלה שלי היא כזו אם כדאי למכור את הFX4100 ברגע שיגיע אליי ולקנות FX6100? או שעדיף לי בכל מקרה אל מול הבולדוזרים רק פנומים , לכל מטרה כלשהי בעיקרון המחשב מיועד לאינטרנט , סרטים , גם קצת לעבודות 3D ורנדרינג וגם למשחקים קודם כל השאלה היא מה לעשות לגבי מעבד ודבר שני גם הספק שאני הולך להביא למערכת הזו זה 620W של SS S12II כדאי לקחת ספק של 750? או מספיק ה…
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתלבט בין AMD ל-INTEL יש לי תקציב באזור 1500 ש"ח לקנייה של מעבד+פאן, לוח וזכרון. המחשב אמנם לא אמור לשמש כמעט בכלל למשחקים, אלא בעיקר לאפליקציות כבדות של בורסה. על כל מקרה על המחשב להיות חזק. מחכה להצעות והערות תודה ויום טוב
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם האם כדאי לקנות 2 ג'יגה של CELLSHOCK ב 1700 שקל (מהירות 800) או אפשר להסתפק ב 2 ג'יגה של 667 שעולה 888 שקל (twinmos)?
-
- 8 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לרכוש לוח חדש לסוקט 775 LGA של אינטל אני נוטה ללוח הטוב ביותר שאפשר לקנות בתקציב הזה שהוא גמיש למעלה ולמטה ושיהיו לו אפשרויות אוברקלוק גדולות מאוד כי אני אוברקלוקר אני רוצה שללוח עצמו יהיו מגוון אופציות שונות שימושיות ובנווסף שיהיה מחברה טובה אבל זה הכי פחות מעניין אותי אגב אני קונה כרטיס מסך חדש אז כמובן שהלוח יתמוך בPCIE תודה לכל העוזרים!!
-
- 17 תגובות
- 916 צפיות
-
-
שלום לכולם, אודה לעזרתכם. יש לי לוח אם גיגהביט התומך במעבדי ATHLON XP וזכרון SDRAM DDR ואני מעוניין לשדרג אותו. מה המעבד הכי מהיר שאני יכול להתקין? איזה סוג זכרון אני בדיוק צריך, SDRAM DDR, זה משנה המהירות? והאם אני אשים לב לשינוי בין מעבד ATHLON XP 2000 עם 512מגה זכרון לדוגמא למעבד XP 2600+ עם 1 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך 6600GT לעומת 5200FX - האם באמת משחקים החדשים של היום ירוצו טוב? תודה,
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-