עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. השדרוג הוא בא אחרי שהבנתי שהשילוש שיש לי קצת מגביל אותי במשחקים משחקים שאני משחק לדוגמא: באטלפילד 4, COH2 צריך גם קירור שיהיה כמה שיותר שקט גם אם זה קצת יותר יקר תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 841 צפיות
  2. כרגע חושב על G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 Kit CL9-9-9 לפי מה שהבנתי התזמון שלו טוב - - - תגובה אוחדה: - - - שחכתי לציין לוח אם H97 gaming 3 מעבד I7 4790 תודה

• 7 תגובות
    • 825 צפיות
  3. Started by Ronen Mars,

שלום, יש לי את לוח האם הבא: Gigabyte GA-Z97-HD3 ולא המערכת(Windows 8 Pro) ולא EverstUltimate לא מזהים את לוח האם. ניסיתי לעדכן צ'יפסט - לא עזר. יש רעיונות ?

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  4. Started by shvebish21,

שלום רב , שמי אלעד ויש לי לוח אם (כמו שרשום בכותרת gigabyte x58a ud3r ) וכרגע מורכב עליו זיכרונות של KINGSTON 6 ג'יגה 3 סטיקים שכל אחד מהם הוא 2 ג'יגה מהירות 1333. עכשיו,אני רוצה לשדרג אותו ל - 12 ג'יגה ולשים לו 3 סטיקים שכל אחד מהם הוא 4 ג'יגה. התקשרתי לחנות שמימנה קיניתי את המחשב (חברת זיגזג2000) וכשהתעניינתי בדגם הזה : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22&products_id=21104 הנציג אמר לי שזה לא מתאים ללוח ולקחת את הדגם הזה של g.skill : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22&products_id=19540 כמו שזה נראה,זה נראה אותו דגם (תקנו אותי אם אני טועה כי אני לא העיפרון הכי חד בקלמר בידע) ונשמע ממש מוזר מה שהוא אמר לי. נ…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by AvlK,

חזרתי לקרר על אוויר אז צריך oc מתון יותר, בעיקרון השאלה נשאלה הרבה פעמים ויש יותר מדי תשובות לכאן או לכאן ככה שקשה לי להבין לגמרי. באס גבוה + מכפלה נמוכה = qpi גבוה באס נמוך + מכפלה גבוהה = qpi נמוך (הכל יחסי כמובן) ^זה^ קורה במצב שה qpi על אוט', כלומר אני מתעסק רק עם מתחים, מהירות באס, מכפלה, מהירות זיכרון. קראתי שתדר ה qpi הוא מהירות התקשורת בין המעבד ואפיקי ההרחבה של הצ'יפסט (אם זה לא נכון אז לתקן אותי בבקשה) מכאן אני מבין שהתקשורת בין המעבד לכרטיס מסך לדוג' מושפעת מתדר ה qpi. השאלה היא האם qpi של 2900MHZ לעומת 3600MHZ ישפיע במציאות על הביצועים או שייתן רק ניקוד גבוה יותר בבאנצ'ים למיניהם (קראתי ששם הוא נותן משהו). תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  6. Started by eyaler,

מחפש המלצה ללוח אם שיתמוך במפרט הבא: 1. מעבד 4790k 2. זכרון 32GB במהירות 2400 3. לא מתוכנן אוברקלוק אלא אם כן יש אופציה אוטומטית בביוס 4. אין דרישה מיוחדת מבחינת כרטיס מסך 5. חנות מעודפת: zigzag2000

7. Started by -=HOLY=-,

בניתי מחשב לגיימינג + OC + עריכה ואני מתלבט בין 2 לוח אם ספציפיים : 1. ASUS Z97-A 2. Gigabyte GA-Z97X-Gaming 3 איזה מהלוחות עדיף ולמה ? תודה רבה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  8. היי חברה עבור משחקים מה כדאי יותר מהירות הזיכרון או כמות הזיכרון . (לוח msi-z87-g55 מעבד i5 4440 ). לדוגמא: G.Skill F3-2400C11D-8GAB. 8GB או 16GB G.Skill F3-1600C9D-16GXM תודה מראש. המשך יום נעים.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by amix55,

שלום יש לנו במשרד מחשב שמשמש כשרת קטן של תוכנה ("עסקים" ERP וCRM) ל5 עמדות משתמשים למחשב לוח אם: asus p8h77-m/scm h77 מעבד אינטל 3.2ghz 6mb core i5 1155 quad 3470 וכיום יש זכרון 4GB KVR kingstone 1333 mhz בהמלצת חברת התוכנה אני מעונין לבדוק אפשרות רכישה של זכרון 16GB בסטיק אחד 1600 MHZ (זה מה שהלוח מסוגל) בארץ ראיתי שמוכרים רק מפוצלים (4X4 ו2X8) ניסיתי לעיין באיביי, אך קצת הסתבכתי מישהו יוכל להאיר את עיני לזכרון המומלץ? האם זה מתאים? www.ebay.com/itm/360972864160 תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by MicroStar,

יש לי 2 מעבדים 1. אינטל 820 פנטיום די תושבת 775 2. אמדי 3800+ 64 ביט חד ליבה תושבת AM2 רציתי לדעת מה מהם יותר חזק אז נעזרתי ב 2 תוכנות 1. SUPER PI 2. באתר CPUBENCHMARK יש תוכנה שמורידים לבדיקת ביצוע מעבד Perfomance test בתוכנה הראשונה SUPER PI האמדי ניצח 42 שניות לעומד אינטל 47 שניות אבל ! בתוכנה השניה PT אינטל ניצח 670 נקודות מול אמדי שקיבל 580 נקודות אז במה להאמין ? איזה מעבד חזק יותר ? כל תוכנה מראה אחרת ואני רוצה לבחור אחד מאלה לעבודה , תודה .

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by LOOSE,

לפני כמה חודשים קניתי מחשב ורק לאחרונה הבנתי שיש מצב שהזכרונות שלי פשוט לא מנוצלים עלידי המחשב זה המפרט: Intel i5 4670k MSI R9 290 MSI Z87-G45 TeamGroup Vulcan RED 8GB DDR3 PC3-2400MHz האם נתמך? או שזה אוטומטית משנמך את המהירות זכרון ל 1600?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום לכולם שדרגתי לא מזמן כרטיס מסך כרגע הוא 280x vapor ויש לי סוג של צוואר בקבוק עם המעבד שלי שהוא intel i5 2320 2.8 GHZ אפשר לראות את הצוואר בקבוק בתמונה: http://postimg.org/image/d9ahgq8m5/ בדיקת של גרף ביצועים בבטלפילד 4 יש ספק כוח של seasonic 620W ו8GB RAM עכשיו השאלה אם אני יחליף למעבד חדש זה יפתור לי את הבעיה של ירידות FPS מ60 ל40 ואפילו פחות מזה.

• 22 תגובות
    • 4.1k צפיות
  13. שלום, לחבר שלי יש Asus P7H55 ללוח יש 4 חריצי זכרון. כרגע יש לו 2 סטיקים של 2 ג'יגה בתדר 1600. (קינגסטון הייפר איקס כחולים למי שזה חשוב, אם אתם רוצים דגם מדוייק תגידו) לפי מה שקראתי באתר של אסוס רשום שהלוח תומך בעד 16 ג'יגה. השאיפה היא לשדרג לפחות ל-8 ג'יגה. מהן האפשרויות? חובה להוסיף 2 סטיקים של 2 ג'יגה? או שאפשר להוסיף סטיק של 4 ג'יגה? או 8 ג'יגה? אני רוצה לדעת מה יעבוד לו? ומה מומלץ? (האם יש תצורה מסויימת שמומלצת? אני יודע שעדיף צמד סטיקים אבל במקרה הזה נראה לי אבסורד לקנות 2 סטיקים של 2. אבל אם זה עדיף או האופציה היחידה זה מה שאמליץ לו לעשות) בתודה מראש על כל תשובה שתינתן בברכה, ליאור.

• 8 תגובות
    • 932 צפיות
  14. Started by THELAD,

שלום, ברשותי מחשב עם לוח האם הזה: http://www.msi.com/product/mb/G41MP21.html#hero-specification מדובר בלוח אם ישן... כרגע מותקן לי 2GB זכרון, ואני מעוניין להוסיף זיכרון. חשוב לי לרכוש זיכרון שאוכל לחבר למערכת חדישה יותר בבוא העת כשאשדרג, כך שלא אצטרך לרכוש שוב פעם זכרון. הלוח מסוגל לקבל עד 8GB RAM. השאלה היא מה עדיף 2 סטיקים של 4 או אחד של 8 מבחינת הביצועים. כמו כן, הלוח תומך עד 1333MHz, אך אני מעוניין לרכוש זיכרון 1600 מהסיבות שציינתי למעלה, האם כל זכרון 1600 יצליח לעבוד בלוח בתדירות 1333? אשמח לקבל המלצות על זכרונות שיעבדו היטב בלוח הנ"ל. תודה

• 6 תגובות
    • 941 צפיות
  15. האם שימוש בכרטיס קול בחריץ הרחבה pci e גוזל משאבים מהמעבד? אם כן בכמה זה מוערך 5% 10%...? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  16. Started by SaM]U[Rai,

שלום, יש לי לוח אם DH55HC עם 4 סלוטים כרגע מחוברים אליו 2 זיכרונות DDR3 2GB 667MHz ב-'duel channel' האם יש אילו מגבלות מבחינת השדרוג? ניסיתי להבין מהאתר של אינטל שם כתוב 16 GB maximum total system memory (with 2 Gb memory technology ואני לא מבין איך אני מגיע ל-16 GB עם 4 סלוטים של 2 GB הייתי רוצה להוסיף אולי עוד 2 זכרונות לסלוטים של 2 GB הפנויים בשביל סך הכל 8 GB זה אפשרי?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  17. Started by Amit Shani,

שלום, אני מעוניין לשדרג את זכרון הRAM של המחשב שלי. אני כרגע רץ על השילוש: i7 920, Gigabyte X58A-UD7, 3X2GB 1600MHZ G.Skill. סה"כ יש לי 6 ג'יגה זיכרון אבל זה כבר לא מספיק לי ואני מעוניין ביותר. אני מניח שלשדרג עכשיו יהיה לזכרותו 3X4GB. השאלה היא איזה? עדיף מחנות KSP. אני עושה OC אז צריך גם שירוצו 1600MHZ. בתודה מראש, עמית.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by I7210I,

שלום מה ההבדלים בין שני השוקטים 1155 לבין 2011?ומה האחרון? מדובר על מחשב שהשימוש שלו זה מכונות וירטואליות ופה ושם משחקים לפי התשובה למעלה איזה מעבד יותר חזק מבין שני אלו https://shop.digitec.ch/en/Comparison/2584654-635000 לפי זה אני יצמיד לוח כרגע המצב הוא Intel Core i7 4790K BOX (LGA 1150, 4GHz, Unlocked) + ASUS MAXIMUS VII RANGER (LGA 1150, Z97, ATX) תודה רבה

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by ZXY1,

אני רוצה לבנות HTPC לחדר שינה שיש קיר משותף בין החדר שלי חדר הילדים כך שאני יוכל להשתמש במחשב פעם אני, ופעם הילדים מארז אני בונה לבד ממארזים ישנים "מודינג" ספק יש לי ממחשב ישן + זכרון 4GB 1600MHZ ודיסק קשיח 160GB ממחשב ישן מה שחסר לי זה לוח-אם+מעבד+מאוורר חשבתי על מעבד I3 3220/3240 לוח-אם GA-H77N-WIFI וקירור סטדרטי של אינטל SLIM (הלוח חייב להיות אם 2 יציאות HDMI) ביציאות HDMI יש סאונד בשתי היציאות? (זה מעוד חשוב שהיו בשניהם) וגם WIFI כי אין לי כבל אינטרנט בחדר מה אתם אומרים על הבחירה? תודה

• 19 תגובות
    • 4.6k צפיות
  20. Started by Sven,

שלום, אבקש המלצה למעבד ולוח בתקציב הנ"ל, למחשב שייעודו העיקרי היא עבודה משרדית ומשחקים מזדמנים (סימס וסימולטור נהיגה/טיסה) כרגע ואולי עוד בעתיד. ממה שראיתי במספר חנויות בתקציב הזה מה שניתן להשיג הוא לוח H81 כלשהו ומעבד פנטיום שמתאים לתושבת 1150, אם זו אכן האפשרות הכי טובה, איזה לוח הכי מומלץ? (אני מניח שבין מעבדי הפנטיום ההבדל זניח). זה שדרוג מ- i3 540 - נקנה סטיק של 8 ג'יגה ראם ולמרות ציון שהלוח תומך ב- 8 ג'יגה, הוא מסרב לעבוד איתו. תודה.

• 5 תגובות
    • 966 צפיות
  21. אני מתלבט בין שני הלוחות האלה: Gigabyte GA-H81M-HD3 Gigabyte GA-B85M-D2V ובין זכרונות הראם האלה: זיכרון Crucial 8GB Single DDR3 1600 בקניית מחשב חדש Hynix DDR3 8GB 1600 בקניית מחשב חדש ההפרש מחיר ביניהם נורא נמוך אז אני מבקש שתגידו לקחת את מה שיותר טוב, אם תכנסו ללינקים תראו תפרטים שלהם. אם אפשר שתפרטו בקטנה למה אתם ממליצים על אחד מהם (בראם ובלוחות אם).

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. לגבי המעבדים: core i3 4150 amd richland a8-6600k שימושים עיקריים: תכנות eclipse,matlab. אינטרנט, סרטים , משחקים ברמה בינונית. המעבד של amd יותר זול והוא ארבע ליבות, האם הוא עדיף?

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by zahib,

מטלבט איזה לוח z97 גמינג עדיף הכוונה איכותי יותר לקנות MSI Global Z97 GAMING 5 או asus maximus vii ranger שניהם z97 עם תקלות ב bios מקווה שתענו מהר תודה.

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  24. שלום אני נוסע עוד מעט לחו"ל וחשבתי לקנות לעצמי כמה חלקים ולהרכיב לי מחשב . המחשב שלי מיועד לאופיס ואינטרנט אבל אני רוצה אותו גם לגיימינג לכן אני מתייעץ פה ליפני הפורום של המפרטים לגבי הלוח והמעבד ראיתי שיש הפרשים בין המחירים פה בארץ לגבי חו"ל על המעבדי EXTREME לגבי המעבדים הרגילים אבדוק לפי מה שתציעו לי אשמח לקבל מידע על לוח מומלץ שיהיה בו USB3 כמה שיותר וכן שיהיה לו כמה דימים לזיכרונות וכן מעבד טוב הבנתי שהתושבות החדשות הם 2011 אז שיהיה מאלו תודה רבה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  25. שלום לכולם, הגיע הזמן לשדרג קצת את המחשב שלי עקב הדרישות החדשות שצצו. המפרט הנוכחי כבר לא עומד בעומס. ראשית, מפרט קיים: MSI H61M-E23 + i3 2120 3.3GHz g.skill ARES 2X4GB HD7950 INTEL 330 120MB SSD + SAMSUNG 2TB F4 HDD seasonic 500W + CoolerMaster 335 מסך FHD דרישות מהמעבד: א. משחקים - שיהיה מסוגל להתמודד עם כל המשחקים החדשים על הגדרות גבוהות. חשובה מאוד גם יכולת לכידת גיימפליי תוך כדי המשחק. ב. עריכת וידאו - כרגע ברמה חובבנית בינונית (סירטונים קצרים יחסית), אך יש צפי להתפתחות בתחום. עובד כרגע עם FHD, אין תוכניות לעבור ל-4K. ג. תכנות - גם המעבד הנוכחי הסתדר בצורה מספקת יחסית עם הקימפולים, אז אני מניח שכל מרובע ליבות מודרני יהיה בסדר. דרישות מהלוח אם: א. 4…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים