עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. מישהו אמר 24 ליבות ו-48 נימים אשר פועלים בתדר מירבי של 3.4 ג'יגה-הרץ? לכתבה

2. רשום לי בביוס ככה system memory total : 4096mb appropriated : 1408mb available : 2688mb מזה לאן נלקחו 1408MB ולמה זה עוזר?

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  3. שלום לפני שנתחיל הרצתי חיפוש ולא קיבלתי שמות ולינקים לתוכנות מומלצות בכל מקרה , פתחתי נושא בפורום של הגרפיקה שמסביר הכל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307321.0 אבל אף אחד לא הצליח לעזור לי שם אז אולי מפה תבוא הישועה אשמח לכל עזרה אפשרית תודה

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  4. טוב לא רציתי לפתוח ת'רד חדש כי גם ככה יש שניים שלי בעמוד הראשון. אז ככה בסוף החלטתי לעשת OC רק לכרטיס מסך אני לוקח pentium 2.8c supertalent case TT420w PS ומשאיר את הgf ti4600 שלי בעיקרון יש לי עוד 1800 שקל לזיכרון וללוח אם זה לא אומר שצריך לבזבז את כולם! אני צריך לוח אם חזק ויציב! שיהיו לו גם אפשרויות OC חזקות! לא צריך כרטיס רשת! יש לי אחד לPCI אז חשבתי לקחת p4p800 deluxe ששמעתי שהוא אחלה או Abit IC7 שגם שמעתי שהוא אחלה או אחת מההצעות שלכם אני פתוח להצעות זיכרון אני חשבתי על אלו: OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 Premier Series Dual Channel Memory Kit מה ידוע עליהם? יש להם בעיות ידועות? הם לא מיועדים לOC... אני יודע שאפשר לקחת סמסונג או טווימנוס אבל אני מעדיף חברה אמינה וט…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. טוב אז נפתרה הבעיה הקודמת עכשיו אני צריך הצעה לזכרונות טובים 512 מגה ב900 שקל+-... אלו האפשרויות תגידו לי מה עדיף: (זכרונות לOC) kingston: http://www.pch.co.il/docs/pd2043210089.htm x2 http://www.pch.co.il/docs/pd1441158599.htm x2 corsair: http://www.pch.co.il/docs/pd-861381202.htm http://www.pch.co.il/docs/pd401701098.htm OCZ: http://www.pch.co.il/docs/pd-421002317.htm http://www.pch.co.il/docs/pd663041663.htm ואני צריך גם קירור למעבד! אמרו לי שאני לא צריך אבל אני מעדיף לא לשחק באש... אז בבקשה תנו את הHS הכי טוב שיש במקסימום 200 שקל תודה

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  6. Started by ymss69,

מה יותר טוב- 2 גיגה 667 או 1 גיגה 800.... והכי חשוב!! למה? אם אתם נותנים לי תשובה תנמקו!! זה הכי חשוב לי!! ואם מישהו יכול לסדר לי את החברות לפי סדר איכות... גבוהה... בינוני ונמוך.... וגם סדר איכות ביחס למחיר גם גבוהה... בינוני ונמוך!!

• 7 תגובות
    • 521 צפיות
  7. Started by ZoreK_ZetiM,

ככה.....יש לי שני סטיקים של 512 CL3 שלא עובדים בדאול צ'אנל... אני רוצה לקנות את הקיט של OCZ PLATINUM 2X1GB CL2 השאלה היא כזאת: האם עדיף לי להשאיר ת'זכרונות שלי ורק להוסיף??? מה עדיף? 3GB בCL3 או 2GB ב CL2 ???? (מבחינת משחקים...)

• 12 תגובות
    • 707 צפיות
  8. יש לי כרגע שני סטיקים של 1gb ddr 800, (סה"כ 2 ג') קיבלתי בירושה 2 סטיקים של 512mb ddr400. האם כדאי להוסיף אותם למערכת? האם זה יפגע בביצועים? האם הלוח יעבוד מול סך כל הזכרונות ב 400 ? מה"ע אובונטו 64, ויסטה 64, e6600, intel 965, 8800gts 320mb שימושים עיקריים במחשב - משחקים (oblivion, company of heroes), פיתוח, וכל השאר.

• 8 תגובות
    • 938 צפיות
  9. Started by tick tak,

שלום היום הלכתי ליקנות כמה חלקים למחשב אחד החלקים הוא זיכרון ddr 400 רציתי ליקנות 2 ג'יגה אבל אמרו לי שזה יקר ולא כדאי והציעו לי ליקנות 1 ג'יגה ןלהוסיף אותו ל- 256X2 שיש לי ,ויש לי לוח תומך dual ddr -gigabyte ga k8nf 9 וממה שאני ידעתי לפני זה לא חשבתי שזה לא אפשרי חשבתי שב-dual ddr צריך אותו נפח השאלה שלי היא האם אפשר לעבוד עם נפחים שונים על הלוח שלי? תודה לעוזרים!

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by abarbotel,

למה 1 מגה זה 1024 קילו בייט ולא 1000?

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by adamg,

שלום רב, בעקבות הקור העז ששורר בירושלים כשאנחנו מדלקיים בבית יותר מדי מכשירי חשמל יש הפסקת חשמל יזומה , אנחנו צריכים להרים איזה מתג והחשמל חוזר. בקיצור כהחשמל קורס איתו גם המשחב מתכבה. רציית לדעת האם יש לכך השפעות על הדסיק הקשיח בפרט, ועל המחשב בכלל? אם כן כיצד אוכל לאמוד את מידת הנזק?

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  12. Started by tom123,

הנה תמונות.. הוצאתי את הלוח כדי להרכיב SP94 ולא הצלחתי ומאז גם לא שומעים כלום אולי זה שייך לכרטיס קול? (מובנה בלוח) הלוח הוא IC7MAX3 הנה תמונות [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  13. עדכון 2 (לפחות כרגע, המחשב עובד כבר חצי שעה) החלפתי בbios את הבקר של הכונן שלי מide לahci. מעדכן באופן אירוני.. קניתי זכרונות. התקנתי. מסך כחול לפני שבגלל רואים שהמחשב עולה. ריסט לcmos וכו' - מסך כחול בטעינה של וינדאוס. החלפה לזכרונות הקודמים עובדת - אבל אז ניסיתי עוד כמה דברים.. ועכשיו כלום לא עובד. מסך כחול בטעינה של וינדאוס. להכניס רק זכרון 1, שינויים של בלוטים, התקנה מחדש של הביוס, הקטנת המהירות ל1600 ועוד עצות שקראתי... כלום לא עוזר הצעות? הודעה קודמת: אהלן, יש לי כרגע 2 זכרונות של 4 ג'יגה. crucial ddr3 1333 pc3 10600. …

14. Started by I.Robot,

אני מתכוון בפרט ללוח VT7 עם מעבד סלרון D 2.4GH. לא משנה, זה תומך

• 0 תגובות
    • 448 צפיות
  15. Started by Ash Binary,

אני רוצה לעדכן ביוס בלוח intel desktop board D945GCCR הביוס שיש עכשו CR94510J.86A.0031.2006.1212.1648 הביוס שאני מנסה להתקין http://downloadcenter.intel.com/Detail_Desc.aspx?agr=Y&DwnldID=16762&ProdId=2766〈=eng אני מתקין מקובץ BIO אל USB - אין לי אפשרות להתקין בדרך אחרת (שמחייבת להריץ EXE או BAT) אני מנסה להתקין לפי ההוראות http://download.intel.com/support/motherboards/desktop/sb/f7biosflash המקש F7 לא עובד ואין בביוס אפשרות לתת לו לעבוד (האפשרויות בשלב 5 לא קיימות אצלי)

• 14 תגובות
    • 3.8k צפיות
  16. בשורות נהדרות לחובבי הגיימינג ששוקלים שדרוג בקרוב - לוחות אם המבוססים על ערכות השבבים B450 ו-X470 יזכרו לתמיכה רשמית בדור מעבדי ה-Ryzen 4000, בניגוד להצהרות המוקדמות בנושא לכתבה

17. דגמי Ryzen 3200G ו-Ryzen 3400G עתידים להפוך רשמיים בקרוב לכתבה

18. נקודה למחשב , אתם קונים AMD כי הוא זול יותר , אבל בעצם ל AMD דרוש קירור שהוא יקר (דיי יקר) לדוגמא AX7 - 270nis אז למה לא להוסיף את ה 270 שקל האלה ולקחת INTEL שפשוט לא מתחמם! :-) האם אני צודק!? תחשבו על זה

• 27 תגובות
    • 3.3k צפיות
  19. השבב המשופר שעשה בכורה לפני חצי שנה זוכה ללקוח נוסף ומביא איתו הוזלה של 100 דולר במחיר הבסיס המומלץ - אך אם תרצו מקסימום ביצועים תוכלו להגיע אל רמת מחיר אימתניתלכתבה

20. מצאתי בעקבות נקיון פה, את המחשב הרציני השולחני הראשון שקנינו. (אומנם היה לנו כמה מחשבים לפני כן, זה המחשב השולחני הראשון הרציני שרכשנו). התמונה הראשונה זה לוח אם שלו, XT, 8086, שימו לב ל 640K על הלוח עצמו, מישהו מזהה את המעבד או CHIPSET ? אחרי זה, יש תוספת כמו הספק הישן וענקי, ההארד דיסק הענקי של פעם, ושלל כרטיסי SERIAL PORT, JOYSTICK ומה עוד. ולבסוף גולת הכותרת, כרטיס מסך HERCULES שחור לבן ששימש אותי שנים רבות.. אחרי זה יש את הקונסולת משחקים הראשונה שלי (הרבה לפני ה XT), הידועה בשם SPECTRUM ZX80 SINCLER, פשוט תענוג של פעם.. המשחקים נתענו ממערכת רשמקול ישנה על קסטות של מוזיקה... עכשיו השאלה היא, האם למישהו פה יש כרטיס מסך ISA שיעבוד עם חיבור SVGA, כדי שאני יוכל להפע…

• 9 תגובות
    • 918 צפיות
  21. הקטן שבחבורת מעבדי ה-Core בדור ה-12 של אינטל מוכיח שישנה רלוונטיות חדשה למעבדים בעלי 4 ליבות פיזיות בלבד - אבל האם העלות שווה את הביצועים בהשוואה לדגמי Core i5? מסקנות מחכות לכם בפניםלכתבה

22. Started by YohaiM,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש,בשעה טובה,עם מעבד corei3. יש לי 2 ג'יגה זיכרון,וכרטיס מסך מובנה. כמה שאלות: 1.הצלחתי להפעיל אימולטור של Playstation 2,והוא עובד חלק,להפתעתי הרבה. האם יש צורך בשדרוג זיכרון,או לא? פשוט כי אני משתמש ברגיל בגלישה,שמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים,לא מעבר לזה.(הכל תחת Windows 7,וברגיל המחשב עובד פיצוץ) אני חושב פשוט למכור את זיכרונות ה-DDR הישנים שלי-2 ג'יגה,ובכסף הזה לשדרג זיכרון. אם לשדרג,לקנות ישר עוד 2 גי'גה,או שמספיק 3 ג'יגה זיכרון?(מערכת 32bit) כי אני גם צריך לקנות שלט לאימולטור,והוא לבד עולה 139 ש"ח. 2.האם כבל HDMI יביא תוצאות משמעותית יותר טובות מכבל DVI?(העלות זניחה,כ-35 ש"ח) ואם כן,איזה כבל לקנות?(מוזהב/פשוט/Whatever?) מקווה שזה הפורום הנכון. תוד…

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. לוח האם שלי DP55WB התקלקל בשנית. פעם שנייה שמתקלקלים הספק+לוח האם במקביל. נקנו בSKYPC. פעם ראשונה התקלקלו לפני שהחנות נסגרה והוחלפו צי'ק-צ'אק במסגרת האחריות. עכשיו סקייפיסי התאחדו עם זד מחשבים. דיברתי עם שירות הלקוחות של זד, מסרו לי שהם נותנים אחריות ללקוחות סקייפיסי, אבל את הלוחות של אינטל הם שולחים לאינטל בהולנד ועד שהלוחות חוזרים לוקח לפחות חודש וחצי. נראה לכם תקין? אשמח לעצות כי לחכות חודש וחצי זה לא נקרא אחריות זה לומר ללקוח - לך תקנה חדש. אני חייב את המחשב ללימודי תעודת MCITP ולהרצת מכונות וירטואליות, אני לא יכול לחכות חודש וחצי. כמו כן אם למישהו יש קומבינות עם אינטל או חנות שיכולה לעזור לקצר את הזמן (גם בהחלפה ללוח אחר) אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. Started by jackass,

שאלתי מיליון שאלות על איזה לוח NFORCE2 לקחת אבל אז נזכרתי שזה נותן רק שיפור של 2% על KT400... (או שאני טועה?) מה אתם אומרים? ד"א הכרטיס קול בשתיהם באותה רמה? והאם הם תומכים ב 333FSB?

• 7 תגובות
    • 878 צפיות
  25. Started by ShahafH,

אז ככה יש לי x2 Kingston 512 MB ddr 400 hmz. שמתי לב שבזמן האחרון מתחילים לי להיות במשחקים מין תקיעות כאלו כל כמה זמן וזה מאוד מציק. בכלל שאני מנסה לשחק SWAT 4 לוקח 5 דקות עד שזה נכנס למשחק, למה זה?

• 12 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.