מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ללימודים בתחלת השנה הבאה (נתחיל בספטמבר) האם יגיע הניהאלים לארץ בתאריך זה או לא ? או כדי לקנות פינרין עכשיו וזהו
-
- 11 תגובות
- 965 צפיות
-
-
אז מתי אמור להגיע ה"נהלם" לארץ? מה יהיה מיוחד ושונה בו בהשוואה ל"פרנין"? איך אני כמשתמש ביתי יבחין בזה? כמה הוא עשוי לעלות בערך? מה תהליך הייצור שלו? (כמה פליטת חום/צריכת חשמל תיהיה לו?) והאם זה נכון שתיהיה לו תושבת חדשה?
-
- 52 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
השאלה בכותרת..
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מתי אמור להגיע המעבד Q9650 לחנויות ???
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
מתי אמור להגיע המעבדים של AMD 45NM תאריך ומהירות שעון ?
-
- 1 תגובה
- 420 צפיות
-
-
מרוב עומס בדיון על זה איני מוצא תשובה על כך, אשמח אם תענו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
-
-
שלום אני לפני שידרוג והבנתי שכדאי לחכות לקונרו רציתי לדעת כמה דברים: מתי הוא אמור לצאת מתי הוא יגיע לארץ איזה מעבד יהי החלש ביותר בסידרה ובכמה הוא עדיך נגיד על ה 805 D וכמה הוא אמור לעלות מתי יהיו לוחות טובים שיתמכו בו ועל איזה ציפסט הם יהיו מבוססים כמה יעלה בערך לוח עבורו האם יקר יותר מלוח ל 775 רגיל? תודה
-
- 35 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
נשאר לי חודש לקניית המחשב החדש ורציתי לדעת מתי יגיעו הלוחות אם הצ'יפסט החדש של VIA KT600 ואם למישהו יש מושג מה יהיה סדר גודל המחיר של לוחות אלו
-
- 9 תגובות
- 754 צפיות
-
-
משהוא מוכן לשפוך קצת אור עלהם
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
מישהוא יודע מתי אמורים לצאת לוחות אם של אסוס בעלי ציפ X48 אני מתלבט אם להמתין או לקנות לוח בעל ציפ X38 מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום האם מישהו יודע מתי אינטל צפויה לשחרר משושי ליבה משלה ? (ואל ה 980 אני מתייחס יותר כאל ניסוי טכנולוגי שאנשים מהשורה לא באמת קונים). תודה
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
-
אמור משו 16 ביוני זה כבר לא היה אמור לקרות?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מתכנן כבר למעלה מחצי שנה לקנות מחשב חדש אבל אני מנסה להיות כמה שיותר סבלני כדי לחכות לכל הדברים החדשים אבל עד מתי ??? המחשב שלי מתפגר מיום ליום (מעבד על 80c+ ,ארד-דיסק גוסס ,כבלים דפוקים ...) ראיתי שב newegg כבר מוכרים מחשבים כאלה אבל עדיין בתג מחיר גבוה , אז מתי אתם מעריכים שזה אמור להיגע לארץ במחיר הגיוני ? *לפני חודשיים שאלתי את אותה שאלה בערך וענו לי שבעוד חודשיים תודה מראש
-
- 31 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום. מכיוון שהלוח של אסוס ה P5W DH יקר מידי כרגע (דר"א צפויה ירידה שלו?) אני נוטה לכיוון ה P5B DELUXE. התקשרתי לכמה חנויות היום (KSP/נועה/לוגיק/CEC) ואף אחד לא ידע להגיד מתי הוא צפוי להגיע. אולי מישהו כאן יודע בערך מתי הוא צפוי להגיע ארצה ומה מחירו הצפוי? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
-
-
-
למישו יש מושג מתי אני אוכל לקנות את ה nforce2 בארץ? ג'ובי
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתי ההשקה של CPU של AMD ?ואיזה לוח יהיה ?
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב, שנקנה כדי להתנסות ב-OC. המעבד הוא מסוג AMD Athlon xp 2200 ומוגדר כ-0 עד 85 מעלות צ'ליוס. באיזה מעלות אפשר לעבוד איתו שזה יקרא נורמלי, כמה זה סביר ובאיזה טמפרטורה צריך להתחיל להגיד קדיש??
-
- 6 תגובות
- 843 צפיות
-
-
הבנתי שבהשקת ה8600 יורדו מחיריי ה8400 וה8500 .... כמה יעלה ה8400 בארץ בשקלים ובאיזה תאריך זה יבוא לידי ביטוי ? תודה .
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-