מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,811 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם רציתי לדעת האם זיכרונות שעובדים במתח 1.35V מומלצים יותר מזיכרונות שעובדים במתח 1.65V או שהפוך ? יש לי מעבד I5 750 ולוח אם ASUS P7P55D EVO ורציתי לדעת אם אני יכול להרכיב לו זיכרונות שצריכים מתח של 1.35V או עדיף של 1.65V יש לי עכשיו במחשב את הזיכרונות האלה 1.65V g.skill f3-12800cl7d-4gbrh ורציתי להחליף אותם בשתי קיטים של 1.35V g.skill f3-12800cl7d-4gbeco
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשבועיים בלבד אחרי שהוצג לראשונה, לוח ה-N7 המרשים והיקר מאוד הופך לקצת יותר משתלם, עם קיצוץ של 17 אחוזים במחיר לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי מעבד E6750 תוכנת הCore Temp מראה לי טמפרטורה של 37 מעלות לכל ליבה ותוכנות הTAT וSPEED FAN מראות 22-24 מעלות. מי מדויק יותר? ולמה ההבדלים? תודה!
-
- 11 תגובות
- 783 צפיות
-
-
-
כפי שהבטיחה בעבר שתשיק מערכת Quad X 2 (כלומר 8 ליבות )
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מתי AMD תוציא כבר את מעבדי ה-64BIT לשוק הביתי? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 716 צפיות
-
-
בזמנו שיחק ה DDR400 ו DDR2 היה יקר, לא ולא משתלם... מתי DDR3 יחליף את DDR2 800 שאנו נהנים כיום ממחירי "זנות" במלוא מובן של מילה... אם בעבר היית משלם 800 שקל ל DRR 400 ג'יגה היום אתה קונה 2 ג'יגה ב 350 שקל... מתי לדעתכם DDR3 יהיה המלך החדש, ומה בעצם הבדל הביצועים בין DDR3 ל 2 האם זה כזה מורגש ?
-
- 5 תגובות
- 548 צפיות
-
-
כרגע יש לי סטיק אחד של 4GB DDR3 1333MHZ.. אני מתלבט אם לקנות בזמן הקרוב עוד סטיק של 4GB וככה יהיו לי 8.. כדאי לי? המחשב קצת איטי לאחרונה ואני רוצה גם לעבור לווינדוס 8.. ואם אני קונה זכרון מחברה אחרת, זה יהיה בסדר או שלא יהיה הכי מתאים שבעולם? כדאי עכשיו לשדרג את זה או שלא ממש כדאי כי עוד מעט DDR4?
-
- 59 תגובות
- 6.7k צפיות
- 1 follower
-
-
בקרוב אקנה מחשב חדש, בתקציב של עד 10,000 ₪, כך שאני רוצה שהחומרה תהיה כמה שיותר חזקה בשביל הפעולות שאני מבצע (עריכת וידאו, פיתוח תוכנות [Android Studio ,Visual Studio], משחקים כמו Just Cause 3 ,GTA V). מאחר והמעבד Intel Core i7 6700K בקרוב יתחיל/התחיל להימכר, מתי הוא יגיע לארץ? עריכה: אני רואה שהמעבד נמכר ב-Ivory. כדאי לקנות מהם? עריכה 2: פתחתי דיון חדש לגבי בקשת מפרט למחשב.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מתי Maximus IV Extreme צפוי להגיע לארץ ? מחכה בקוצר רוח
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מתי SB-E אמור לצאת לאור? ושאלה יותר מעניינת זה מתי לדעתכם הם יגיעו לארץ? אני לא מבקש לחזות את העתיד ולהגיד יום ושעה סך הכל מעניינת אותי דעתכם (הערכה גסה) על סמך ניסיון העבר- הרי הוותיקים כנראה עוד זוכרים כמה זמן לקח מהשקת ה SB הרגיל ועד שהגיע לארץ.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אם מישהו יודע
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ללימודים בתחלת השנה הבאה (נתחיל בספטמבר) האם יגיע הניהאלים לארץ בתאריך זה או לא ? או כדי לקנות פינרין עכשיו וזהו
-
- 11 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אז מתי אמור להגיע ה"נהלם" לארץ? מה יהיה מיוחד ושונה בו בהשוואה ל"פרנין"? איך אני כמשתמש ביתי יבחין בזה? כמה הוא עשוי לעלות בערך? מה תהליך הייצור שלו? (כמה פליטת חום/צריכת חשמל תיהיה לו?) והאם זה נכון שתיהיה לו תושבת חדשה?
-
- 52 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
השאלה בכותרת..
-
- 2 תגובות
- 740 צפיות
-
-
מתי אמור להגיע המעבד Q9650 לחנויות ???
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
מתי אמור להגיע המעבדים של AMD 45NM תאריך ומהירות שעון ?
-
- 1 תגובה
- 438 צפיות
-
-
מרוב עומס בדיון על זה איני מוצא תשובה על כך, אשמח אם תענו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
-
-
שלום אני לפני שידרוג והבנתי שכדאי לחכות לקונרו רציתי לדעת כמה דברים: מתי הוא אמור לצאת מתי הוא יגיע לארץ איזה מעבד יהי החלש ביותר בסידרה ובכמה הוא עדיך נגיד על ה 805 D וכמה הוא אמור לעלות מתי יהיו לוחות טובים שיתמכו בו ועל איזה ציפסט הם יהיו מבוססים כמה יעלה בערך לוח עבורו האם יקר יותר מלוח ל 775 רגיל? תודה
-
- 35 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
נשאר לי חודש לקניית המחשב החדש ורציתי לדעת מתי יגיעו הלוחות אם הצ'יפסט החדש של VIA KT600 ואם למישהו יש מושג מה יהיה סדר גודל המחיר של לוחות אלו
-
- 9 תגובות
- 786 צפיות
-
-
משהוא מוכן לשפוך קצת אור עלהם
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
מישהוא יודע מתי אמורים לצאת לוחות אם של אסוס בעלי ציפ X48 אני מתלבט אם להמתין או לקנות לוח בעל ציפ X38 מה אתם אומרים ?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-