מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
כידוע APPLE החלו לתמוך במעבדי אינטל. בקרוב אני מתכוון לבנות מערכת חדשה והייתי רוצה מערכת שתתמוך ברוב מערכות הפעלה כגון חלונות, לינוקס ומאק. משום שאני לא מבין גדול בחומרה רציתי להתיעץ איזה מעבד אינטל ולוח אם יוכלו לספק את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 627 צפיות
-
-
אני הולך ביום ראשון לקנות מעבד ולוח חדשים אז חשבתי על AMD 64 במהירות 3200 ולוח אם של GIGABYTE מדגם ?K8NSC-939 (s939) nForce3? רציתי לדעת אם שווה לי לקנות את זה לעומת המחשב שיש לי עכשיו: INTEL פנטיום 4 מהירות 1.7 לוח של אינטל מלפני 3 שנים זיכרון 512 חדש 400 מגה הרץ שעובד עכשיו על 266 ובלוח החדש יעבוד על 400 וכרטיס מסך GIGABYTE RADEON 9550 128M 64BIT התקציב שלי זה 1700 אולי רק בקצת יותר ושיהיה כולל הרכבה בKSP שעולה 190 תמליצו לי אם יש לוח אחר יותר טוב במחיר דומה ותגובות לגבי המעבד תודה פיניש
-
- 9 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש שהיעוד היחידי שלו הוא עריכה. העריכה היא לא למטרת פרנסה- אני לומד קולנוע ומעוניין לערוך פעם בשבוע, שבועיים- עריכה רבה ומרוכזת. (סרטונים של 5- 10 דקות...). בעיקרון חשבתי על המעבד q6600 (הבנתי שפרמייר תומך ב-4 ליבות) אבל אז חשבתי אולי על q8200.... מה כדאי לשימושים שלי? תודה, גיא
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
משחקים ברמה של מרוצי מכוניות\משחקי ספורט וכו', לא יריות או משהו סופר כבד. עדיפות לשילוב שיתמוך בוירטואליזציה וברייד, אבל לא חובה אם זה מייקר מידי, בכל אופן הדגש הוא על הוצאה מינימלית, בגלל זה אני גם לא רושם טווח מחיר. יש 2 גיגה DDR2 (מן הסתם יורחב בהמשך). כרטיס מסך 9800GTX+ (לא רואה סיבה לשדרג בזמן הקרוב). וספק כוח HEC ACE 480W (אני קודם אבדוק אותו עם המערכת, אין סיבה לרוץ לקנות חדש לפני שאני אבדוק עם הקיים). תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 988 צפיות
-
-
AMD או INTEL מה כדאי ואיזה דגם ותיזכרו הכי חשוב שהיה זול
-
- 30 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב הנוכחי ואני מעוניין להחליף את הלוח מעבד וזיכרון אם צריך השימוש הוא בעיקר למשחקים כבדים ואולי קצת streaming התקציב הוא עד 2500 אפשר לחרוג קצת אם ההבדל משמעותי יהיה נחמד אם השלשה תהיה טובה לOC כרגע יש לי : amd phenomII 945 a-data 2gb x2 ddr2 (רוצה להחליף או להרחיב ל 8gb ) Gigabyte GA-MA770-UD3 v2.0 hd7870 SAMSUNG HD642JJ ss 550w
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם. מהו המעבד חד ליבה הכי חזק שניתן להשיג היום? (הכוונה שניתן למצוא אותו בזאפ) הכי חזק שמצאתי הוא פנטיום 4 3.8 ג`יגה. אתם מכירים מעבד חזק יותר? (גם amd בא בחשבון) תודה מראש לכל מי שיענה.
-
- 4 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
-
אמור להיות המוביל במשפחת ה-E2XX יעבוד בתדר של 2GHZ ויעלה כ-100$ http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=1549&Itemid=1
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אהלן , קניתי מחשב חדש והכל בא במחלקים ואני מרכיב לבד. המעבד בא עם מדבקה לבנה עם מספר סידורי אני מניח המדבקה תופסת כחצי גודל של המעבד. להסיר אותה או לא?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אוקיי אני רוצה מעבד Athlon XP חדש ו512DDR 333 חדש. יש לי לוח חדש של Elite לוח באמת מעולה ואני מתרשם ממנו המון והוא באמת מראה יכולות טובות אבל אני רוצה לשים Athlon XP חדש וזיכרון מתאים (והרבה) ידוע לי שהAthlon XP2400+ ו ה2600+ יוצאים בקרוב ושהם יעבדו בבאס של 333 אבל המהירות של המעבדים יהיו כשל המעבדים הקימיים וכנראה שלא יתאימו ללוח שלי, אני לא רוצה לשדרג לוח אז רק תגידו לי איזה מעבד אני יכול לשים על הלוח שיש לי שהוא במהירות הכי גבוהה בין המעבדים האלו בבקשה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
באתר של אינטל לא מצאתי אותו,ראיתי אותו בRSM בעל מהירות שעון של 2.5 מחירו נמוך כ410 ש"ח אני מעוניין במעבד עד עכשיו כיוונתי ל7200 שיש לו 2.53GH המעבד החדש עם 2M ו2.5G האם קיימים הבדלי ביצועים משמעותיים? -לא מצאתי בנצ'מרק המעבד ישמש לHTPC ויחובר ללוח אם G45 של אינטל דעתכם חשובה גל
-
- 3 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי על המעבד החדש AMD athlon II X2 250 מסקירה שפורסמה ביוני 2009, אך לא ראיתי שמוכרים אותו בארץ. מישהו יודע היכן ניתן למצוא אותו בארץ, ואם לא אז האם יש צפי מתי הוא יגיע לארץ? http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=323&Itemid=63
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי תמעבד I5 2500 והמוכר שם לי אותו בגירסת הטרי בלי קירור שאמרתי לו הוא אמר לי שהוא שם קירור של אינטל אותו דבר כמו שבא בבוקס העם זה נכון יש קירור כזה כמו של הבוקס שאפשר לשים או שעדיף קירור אחר או שבכלל עדיף לקחת תמעבד בגירסת הבוקס ומעבד טריי זה מעבד חדש חוץ מזה שהוא בא בלי קירור אין ממה לחשוש שהוא משומש תודה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לאחרונה נשבר לי המעבד.... :-\ :'(. ביום חמישי אני קונה מעבד חדש. יש שתי אפשרויות- או לקנות מעבד פנטיום 4 2.8 בבאס 533 (שזה מה שיכול להחזיק הלוח שלי) או לקנות לוח אם חדש ומעבד חדש (HT). הבעיה היא שיש לי בערך רק 1200~1500 ש"ח. מה אתם חושבים??? עדיף לי להסתפק רק במעבד?
-
- 12 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שאלה שמעתי מעבד אינטל מגיע 64Bit חדש. וראיתי קופסה שלו שתומך 64Bit. אני לא מבין מה קובע 64Bit הלוח אם או המעבד ? שאלה שנייה פתחתי מקופסה של מעבד 64Bit של אינטל, וראיתי במעבד רשום פנטיום 3.0Ghz, איך יודעים שהמעבד עובד 64Bit?לא רשום על מעבד. אבל בקופסה קרטון שלו רשום תומך מעבד 64Bit. לא הבנתי. מישהו יסביר לי איך מזהים מעבד נכון? מיקי
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
יש לי בדיוק 1250 ש"ח למעבד, ואין לי אף שקל לחריגה. רציתי לדעת איזה מעבד הכי טוב במחיר הזה לעבודות משרדיות וגרפיות בעיקר, פחות למשחקים. תודה ^Z^
-
- 10 תגובות
- 607 צפיות
-
-
Vision x2 Dual Core A4-3400 http://www.amd.com/us/products/desktop/processors/a-series/Pages/a-series-model-number-comparison.aspx
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
מישהו יודע מזה אומר SONOMA שהוא שם המעבד שמופיע כעת בניידים החדשים? (הצורה המלאה שזה מופיע היא SONOMA Dothan P-M) האם זה מעבד חדש , במה הוא יותר טוב מ- Centrino Dothan P-M? במה מתבטאים הבדלים? ועד כמה משמעותי ההבדל? תודה לעונים, טל
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
http://www.guru3d.com/news_story/amd_teases_new_fx_processor_with_liquid_cooling.html הראו תמונה בלי שום הסבר , מה זה בכלל
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
לכולנו מוכר המעבד 10100 הרגיל שמחירו 120$ MSRP, והוא נמכר בארץ סביבות 510 שקלים. מדובר במעבד 4 ליבות עם HT מופעל, שנכון לעתה, לצרכן ההמוני נחשב כאחד ממעבדי ה- most value for money. טרם שוחררו לשוק כותרי משחק שצריכים יותר מ- 8 threads ולכן בחירה במעבד כזה אינה מסבה פשרה כלשהי מורגשת, בנתיים. אלא שאינטל משיקה בימים אלו מעבד זהה, ללא כרטיס גראפי מובנה, במחיר זול יותר סביבות 80-100$ לצרכן בלבד. הם מוותרים על הכרטיס הגראפי המובנה, שתכלס אינו נחוץ למחשבי גיימינג, היות ובמחשבים אלו ממילא הצרכן מצרף כרטיס גראפי יעודי למשחקים, כך שתפיקדו של המאיץ הגראפי המובנה מתאיין מרלוונטיות. זוהי בשורה מבורכת, האמור צפוי להוריד את המחיר לצרכן בארץ ל…
-
- 36 תגובות
- 4.4k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, אני צריך עזרה בבחירת מעבד אבל מאחר ויש לי לוח אם עם socket 1155 המאוד בעייתי בכל מקרה אם צריך אז תגידו גם לוח אם התקציב שלי זה 2000 שקל אבל אני לא מחפש להוציא סתם כסף. המטרה היא גיימינג של הדור הזה והבא תודה לעוזרים נ.ב. כרטיס מסך gtx 980 אם זה חשוב
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. בזמן האחרון התחילו לי ארטיפקים בכ.מ, וגם קרוב משפחה בארה"ב אז החלטתי שזה הזמן לשדרוג. כרגע המעבד שלי הוא C2D E6300, ואני מתכוון לקנות HD 4850 -> אני מניח שיהיה צוואר בקבוק. הלוח אם שלי הוא 965P-DS3, איזה מעבד במינימום כסף לא יעשה צוואר בקבוק לכ.מ ויתאים ללוח אם שלי? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-