מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,794 דיונים בפורום זה
-
אז ככה. אני רוצה לעבור למערכת מבוססת AMD ATHLON XP ונראה לי שה- 1900+ הוא המעבד הכי משתלם כרגע. הדילמה היא איזה לוח אם כדאי, בהנחה שיהיה מבוסס על KT333 של VIA. האם ללכת על משהו סטנדרטי כמו ASUS או ג'יגהבייט או שיש משהו אחר שכדאי לנסות ? please help ! ;D
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
לוח אם GA-7VRXP מעבד ATHLON XP 1900+ זכרון DDR 512MB 333MHz כ. מסך GEFORCE2 64MB MX400 TV-OUT סי די 656A X56 של acer כ. קול SB AUDIGY LIVE 5.1 דיסק קשיח 40GB 7200RPM IDE מארז FS-710B -- EG 365VE (350w) ENERMAX ??????
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, מי החנות המקוונת הטובה ביותר? אמידה, שאפשר לסמוך עליה ושהאחריות שלה הינה אמיתית. האם זה נכון שפנדה היא הטובה ביותר? למישהו יש המלצות עליה? או שמא, פלונטר, סימפלטק או אחרים... תודה מראש!!! אורן נ.ב מעדיף לשמוע ממי שקנה מהחנויות ולא מי ששמע...
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
אז לאחר חודשים של המתנה לכל הרכיבים שרציתי, אין סוף ביטולים וניג'וסים (חבל על המוכרים..בעיקר מני מסימפלטק שסופג ממני בזמן האחרון- סורי) הגיע המפרט הסופי של המחשב שלי, חלק מהחלקים כבר הוזמנו: לוח אם: Abit IT7, נבחר בגלל המתחים הגבוהים יחסית שהוא מספק בניגוד לאחיו הBD7-II שהייתה לי אפשרות להשיגו רק בגרסא נטולת הרייד שאני רוצה וצריך- הלוח מגיע מפוצץ בפיצ'רים כמו שאביט יודעת לשלב בסדרת המקס ויצטרף אליו ככל הנראה פאנל MEDIAXP. מעבד: 1.6A, אין צורך להכביד במילים..פרטי המעבד שלי: pack date: 11.6.02 in Costa-Rica version: A82110-003 Prod Code :BX80532PC1600DSL668 S code SL668 FPO/Batch 3216A171 זיכרון:256mb Mushkin pc3000 256MB\Corsair XMS3000 256mb כרטיס מסך- Leadtek G…
-
- 20 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
P4 - 1.5 423 לוח אינטל d845hv 128 ram תודה ;D
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי מספר שאלות בנושא הצ'יפסט הנ"ל: האם לוחות אם מבוססים צ'יפ זה יגיעו בחודש הבא לחנויות בארץ? האם הוא מריץ מעבד 1.8A\2.0A עם DDR 333? ועם DDR 400? האם התמיכה בזיכרון DDR400 רשמית? (אפשריות ראטיו) ראיתי שתי ביקורות ברשת: OCWorkBench ו-TOM's Hardware ושניהם שיבחו אותו אך ישנם הבדלים ביניהם: אצל OCWB הם לא הצליחו להריץ DDR 400 cas 2.5 עם מעבד p4 2.4 533 בגלל הביוס או משהו כזה ואילו טום הריץ אך ורק עם DDR 400 ומעבד p4 2.53 וראו שזה עובר את כולם חוץ מ-rdram 1066!!! מאוד מוזר שאתר אחד לא הצליח להריץ יציב ASYNC DDR 400 ואילו השני לא נתקל בבעיות כלשהן. שאלה נוספת: למה כולם מתייחסים לצ'יפים של SIS כ-VALUE ולא כביצועיסטים כמו 845G ו-845E למשל ? ? ? הרי הם באותה רמה וג…
-
- 20 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אנא עיזרו לי להחליט מה יותר משתלם במסגרת התקציב שיש לי לקניית מחשב חדש אני צריך להחליט מחשב בעל מעבד P4 2.26GHZ+HARD DISC 60GB או P4 2.0GHZ+HARD DRIVE 80GB מה יותר עדיף????? ??? ???
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הבעייה היא זו איזו חברה הכי כדאי לבחור? בחנות שממנה אני קונה מוחרים רק של samsung או kingston
-
- 20 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
עפ"י דברים שהגיעו אלי מאדם שדיבר עם אחד המפתחים בINTEL ישראל (קרית גת) מתגלה הנשק הבא של INTEL מול הHAMMER שכשיגיע. עפ"י מה שנאמר INTEL מחכים ליציאת הHAMMER ואז בתגובה מתכוונים להוציא מעבד עם ליבה חדשה (כנראה מ3GHz) שהייחוד שלה יהיה.......שני מעבדים בליבה אחת ! ככל הנראה מדובר בשני מעבדים וירטואלים, כלומר, שתוכנות (בעזרת DRIVER כנראה) יזהו שני מעבדים ותתאפשר חלוקת עבודה על שני מרכזי עיבוד - כלומר SMP בכאילו כזה. ***********כל המידע הנ"ל הוא עפ"י אותו אדם, לכן מידע זה לא מתיימר להיות מדוייק ב100% **********************
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחיר של הפנטיום 2.53 ירד ל 1660 .....האם מתי שה 2.8 יגיע לארץ תהיה עוד ירידה במחירים כללית לא רק לגבי ה 2.53 ?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
תעזרו לי להחליט מכיוון שקשה לי למצוא לוחות של אינטל שתומכים ב ddr pc2700 ולכן חשבתי ללכת לכיוון ה pc1066 יש הבדל?
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
(כמו שאחרים אולי שמו לב) אני חושב על להכין שרת ביתי, לא חיית ביצועים אלא משהו פשוט. איך אתם חושבים יתפקד מעבד העזרא של VIA בתור מעבד לשרת ביתי פשוט, נתב+שרת אינטרנט (PHP, FTP וכו')? כמו כן, האם כבר יש את הלוחות אם המשולבים האלה (כולל מעבד OB) בארץ?
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום, האשכול שלי ננעל בהתקפת נעילות האחרונה של אט'לון בכל מקרה הנה הלינק למי שרוצה לראות מה כבר דובר בעניין ולמי שאין כח אז בקצרה. יש לי כיום לוח אסוס עם ציפסט i440BX עם מעבד P2 350. אני שואל לשדרג את המעבד שלפי הבנתי הוא נמצא ב SLOT1. שאלתי היא איזה מעבדים מהירים יש על הסלוט הזה (חלק מה P3? סלרונים?) או/ו האם יש מתאם שאני אוכל לשים מעבד יותר חדש. אנא אל תמליצו לי לקנות מחשב חדש, זה יקרה מתישהו, לא עכשיו. עכשיו אני רוצה לשים כמה מאות שקלים על מעבד יותר מהיר.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא הבנתי בדיוק מה נותן מעבד 64BIT של AMD. ראיתי שיוצאת בטא לווינדוס XP למעבדים 64 ביט. מה שהוא יכול לתת הסבר קצר או לינק ?
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז ככה, אם תציצו במפרט שלי תראו שהיה לי פנטיום 4 2.4B הכל היה נחמד אבל עכשיו אני רוצה לחבר את הפנטיום 4 1.5A שלי..(אל תשאלו למה) בקיצור, החלפתי את המעבדים, הרכבתי סינק, אני מדליק תמחשב והמסך לא נדלק, הנורה של הארדסק דולקת לכמה שניות אחרי זה מפסיקה וזהו, לא קורה כלום, אוקיי... אני מכבה תמחשב מדליק שוב וקורה אותו הדבר... חשבתי אולי קרה משהו למסך, ניסיתי אם מסך אחר אבל אותו הדבר, המסך דלוק אבל נשאר בסטנד ביי, חשבתי אולי זה הכרטיס מסך, ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך למחשב השני שלי והכרטיס עובד... הרכבתי בחזרה את הכרטיס, הוצאתי את הבטריה של הלוח אם, איפסתי ביוס, הדלקתי, ושוב, אותה הבעיה.. חשבתי שכבר אולי לא הרכבתי את המעבד טוב.. הוצאתי אותו, הרכבתי שוב, ניסיתי שוב (אחרי כמה תפילות)…
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לכבוד מנהלי הפורום וגולשי האתר אני גולש באתר הזה מזה יומיים והאתר באמת מלא תוכן .מה שאני לא מבין זה שכמעט כל הפלטפורמות שאתם ממליצים עלהם הם פלטפורמות AMD בעוד שהמצב בחניות המחשבים בד"כ שונה לחלוטין . אם יש מקום בו אתם ממליצים על פלטפורמות של אינטל אנא צרפו קישור אשמח לקבל התיחסות להודעה בכבוד רב, קובי
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אוקיי חברה אני חייב עזרה בבחירה של לוח עכשיו אני מתלבט בין שלושת הלוחות הבאים: 1.Abit KV8-MAX3 - 830 NIS 2. Asus KV8 Delux - 860 NIS 3. MSI K8T Neo-FIS2R - 610 NIS עכשיו שלושת הלוחות זוכים לביקורות ממש מנוגדות ברשת. למשל הלוח של MSI זוכה לכמה ביקורות מעולות בהשוואות של הרבה לוחות אבל בסקירה של xblabs הוא מראה על ביצועים בינוניים ומטה ולא הצליחו לעשות עכשיו overclocking בכלל. הלוח של abit זוכה גם כן לביקורות מנוגדות אבל כולם אומרים שבגלל מערכת הOTES שמותקנת עליו זה ממש סיוט להתקין עליו קירור טוב למעבד. הלוח של אסוס כמעט בכל הביקורות זוכה לציונים בינונים אבל שוב בביקורת של xblabs ורק שם הוא הצליח לעשות overclocking עצבני ביותר. עכשיו אנשים אני חייב את עזרתכם בבחירת לוח. תוד…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב. אני מתלבט איזה לוח אם לבחור. אני מעוניין בלוח אם ל AMD, עם יכולות אוברקלוקינג טובות ומכפלה פתוחה. מהמלצות ששמעתי הלוחות של EPOX הם המתאימים ביותר. אז רציתי לשאול, איזה לוח אם מבית EPOX הכי מומלץ? מבוססי ה KT-400 כמו ה EP-8K9A או מבוססי NForce2 כמו ה 8RDA+ ? האם כל הלוחות האלה באים עם מכפלה פתוחה?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חייב עזרה בהחלטה הבחירה היא קשה בשבילי... אני מעוניין לקנות מאבד אי אמ די שיעלה בסביבות ה- 1000- 1300 ש"ח הרבה לא המליצו לי לקחת איי אמ די אבל אני ממשיך בשלי כי שמעתי ביקורות טובות על המעבדים של איי אמ די הכנתי מפרט מחשב שבו הלוח אם והמארז יתאימו לאיי אמ די, בעיקרון אני רוצה לקנות מעבד מהיר (סביב המהירות של פנטיום 4 עם אפשרות לאובר קלוקינג) בשילוב עם כרטיס מסך מהיר כדי לשחק במשחקים באיכויות תמונה כמו שרק משוגע כמוני דורש. הינה המפרט: מעבד AMD ATHLON XP 2600/2700/2800/3000 לוח אם (מתאים לAMD) - חברת MSI או Asus או Gigabyte עם כרטיס קול מובנה בלי כרטיס מסך מובנה כרטיס מסך Radeon 9500 128MB + T.V Out או GeForce4 Ti 4800 - 128MB + T.V Out דיסק קשיח - GB100 72000R…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כמה שאלות בקשר ללוח: 1) יש לו תמיכה במעבדים החדשים של AMD שיצאו בקרוב עם באס של 400MHZ?? 2) הוא כבר יצא בארה"ב? 3) יש גם NF7 2.0 ולא רק NF7-S 2.0 (אני לא מעוניין בכל הפיצ'רים)? 4) יהיה הבדל במחיר שלו? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, קניתי באמריקה שני סטיקים 512MB 370MHZ PC-3000 KINGSTON HYPERX CAS 2..... ורציתי לדעת אם לקנות AMD 2400 או 2500 כי אמרו לי שלזכרונות מעל 333MHZ עדיף 2500 בגלל שהבאס שלו 333MHZ..... ה2500 עולה בסביבות ה200 שקל יותר מה2400.... דרך אגב, לקנות בORIGINAL BOX או לא??? ORIGINAL BOX מעלה את המחיר באיזה 80 שקל.... תודה רבה רבה מראש, ניר.
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מבחינת משחקים כבדים OC לא מתוכנן (הלוח לא בישבילי) תקציב בסביבות ה-700... :AR15:
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מי ייתן ביצועים טובים יותר. בעיקר בכל הקשור לעבודות גרפיקה, וידאו ואנימציה.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
:AR15: :AR15: מעבד:Intel Pentium 4 2.4Ghz 800Mhz 512K Box זיכרון: CORSAIR RDRAM 256MB CMXR 1066 כרטיס מסך:ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM מארז: 3R SYSTEM NEON Light Silver אז ככה: אמרו לי שאין לוח אם לRDRAM שתומך ב800MHZ של המעבד. אבל אני לא בטוח אז מישהו יכול לימצוא לי לוח אם שמתאים והוא טוב כמו GIGABYTE או ASUS? תודה מראש!!!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-