עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by RedHat_Lover,

בימים הבאים אני מתכוון לקנות מעבד חדש מ-newegg.com(כן כן אני יודע שלא שולחים לארץ אבל אני יכול להשיג), אני מתלבט בין ה-XP1600+ ה-1.6A וה-t-bred שתצא בקרוב, אני יודע שאם אני אזמין את ה-XP1600+ מהם אני אקבל סטפינג חדש וטוב(בגלל שהם מוכרים עשרות מעבדים ביום ככה שאין 'מצב' שאני אקבל אחד ישן) שיכול להגיע ל-1900Mhz עם קירור אוויר, גם ה-1.6A הוא אופציה בגלל יכולות ה-o/c הגדולות שלו, אבל צרכים לקבל כמה דגמים ממש מסוימים כדי להגיע איתו רחוק ואני לא חושב שאני אסתמך על המזל המגעיל שלי, ואחרונה היא ליבת ה-t-bred אני חושב שאני אחכה עד ה-3 במאי שתצנא מלא ביקורות על o/c שלהן ונראה מה יהיה, למרות שאני חושב שהן לא יהיו אוברקלוקרים גדולים, לפחות הסטפינגים הראשונים שיצאו ואין לי שום כוונה ל…

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. המחיר של הפנטיום 2.53 ירד ל 1660 .....האם מתי שה 2.8 יגיע לארץ תהיה עוד ירידה במחירים כללית לא רק לגבי ה 2.53 ?

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by המושון,

Albatron K8NF4U nForce 4 Ultra Abit AN8 Ultra K8N Neo4 GIGABYTE GA-K8NF-9 NFORCE4 לאחר שנברתי רבות בפורום זה וגם בפורומים השכנים TAPUZ ו PCTIP הבנתי שרבים חוזרים ושואלים את אותם שאלות על הלוחות הנ"ל. אני חושב שאם נרכז את חוות הדעת וההמלצות של חברי הפורום פעם אחת זה גם יחסוך המון שאלות חוזרות ונשנות וגם יאפשר לשים את השרשור ב"שאלות נפוצות" לנכנסים הבאים. ללוחות המופיעים פה יש פחות או יותר אותם אופציות ופיצרים (לא הכללתי את לוחות ה SLI כיוון שלרובנו הם לא ממש רלוונטים). מה הלוח המועדף מבינהם ? (סך הכל כולם פחות או יותר באותו טווח מחירים) האם יש לוח שיש להתרחק ממנו? האם יש לוח נוסף שהייתם ממליצים עליו על סמך נסיון או בקורות? האם יש הבדל משמעותי בין NF4 ל ULTRA והאם …

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by מעבדת מחשבים יהוד,

יש לי שאלה רשום את זה ליד המעבד ====> *BW - Stepping E6 מה זה ? AMD Athlon 64 3000 939 Tray VENICE *BW - Stepping E6 AMD Athlon 64 3000 939 Tray VENICE שני מעבדים שההפרש בינהם הוא 30 $ רציתי לדעת מה ההבדל בינהם.

• 20 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by BA,

שלום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב. אני מתלבט איזה לוח אם לבחור. אני מעוניין בלוח אם ל AMD, עם יכולות אוברקלוקינג טובות ומכפלה פתוחה. מהמלצות ששמעתי הלוחות של EPOX הם המתאימים ביותר. אז רציתי לשאול, איזה לוח אם מבית EPOX הכי מומלץ? מבוססי ה KT-400 כמו ה EP-8K9A או מבוססי NForce2 כמו ה 8RDA+ ? האם כל הלוחות האלה באים עם מכפלה פתוחה?

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Sting,

שלום , אני רוצה לשדרג קצת את המחשב על מנת לנסות ולמשוך איתו עוד כשנה הזמנתי את ה X1950 512MB ב AGP ואני מעוניין גם להוסיף עוד זיכרון , הבעיה היא שאני לא בטוח איך השידוך של שני הסטיקים שיש לי כבר כרגע יתמודדו עם תוספת של עוד גי'גה זיכרון זר אם בכלל רצוי לציין שאין OC והם עובדים על סטוק 400 אז האם ניתן להוסיף עוד גי'גה ?

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. http://www.tomshardware.com/hardnews/20050526_155843.html [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. אני פותח את הפוסט הזה בעקבות דיון אחר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=379111.msg3267397#msg3267397 ומהסקירה ב- http://xbitlabs.com/articles/mainboards/display/asus-p5ql-e_9.html#sect0 בעיקר העמוד האחרון. המסקנה הברורה היא שלוחות אם המבוססים על p43 הם אוברקלוקרים עלובים למדי. הם מספיקים בהחלט למי שהולך על מעבדים זולים כמו E7300 ,אבל הם לא הפיתרון לכל אלו שרוצים להוציא את המיץ מהמעבדים שלהם. נראה לי שככול הנראה אין ברירה אחרת לכל האוברקלוקרים הרציניים,אלא לבחור בלוח מבוסס P45 גם אם אין לי שום צורך במערך מרובה כרטיסי מסך אם כך נשאלת השאלה: מהו לוח ה-P45 הזול ביותר שעדיין מאפשר למצות את המעבד עד תומו? (שימו לב שאני מיתכוון לזול ביותר מבין הלוחות שבנויים מקבלי…

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. יש לי עכשיו 1 גיגה זכרון DDR400 ואני שוקל להרחיב ל2 גיגה DDR400 האם הלוח אם יתמוך בכזו כמות זכרון תודה לעונים

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by drbrain,

שלום יש לי כרגע מעבד AMD 3000+ מה המהירות שלו האמיתית? רציתי לשאול האם ניתן להשוותו מבחינת מהירות למעבד C2D ז"א רק ליבה אחת של המעבד C2D כן אני יודע C2D יש לו 2 ליבות וMULTITASKING של כאילו שני מעבדים אני מתכוון מעבד נגד ליבה אחת של C2D מקווה שהבהרתי את עצמי נכון אם לא אז תודיעו לי בתודה מראש שרון בטעות נכתב בפורום מפרטי מחשב בבקשה להעביר לפורום מעבדים וזיכרונות

• 20 תגובות
    • 4k צפיות
  11. Started by War-Hammer,

אז ככה, אם תציצו במפרט שלי תראו שהיה לי פנטיום 4 2.4B הכל היה נחמד אבל עכשיו אני רוצה לחבר את הפנטיום 4 1.5A שלי..(אל תשאלו למה) בקיצור, החלפתי את המעבדים, הרכבתי סינק, אני מדליק תמחשב והמסך לא נדלק, הנורה של הארדסק דולקת לכמה שניות אחרי זה מפסיקה וזהו, לא קורה כלום, אוקיי... אני מכבה תמחשב מדליק שוב וקורה אותו הדבר... חשבתי אולי קרה משהו למסך, ניסיתי אם מסך אחר אבל אותו הדבר, המסך דלוק אבל נשאר בסטנד ביי, חשבתי אולי זה הכרטיס מסך, ניסיתי לחבר את הכרטיס מסך למחשב השני שלי והכרטיס עובד... הרכבתי בחזרה את הכרטיס, הוצאתי את הבטריה של הלוח אם, איפסתי ביוס, הדלקתי, ושוב, אותה הבעיה.. חשבתי שכבר אולי לא הרכבתי את המעבד טוב.. הוצאתי אותו, הרכבתי שוב, ניסיתי שוב (אחרי כמה תפילות)…

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. טוב אני יספר לכם אולי זה יענין אותכם טוב אני לתומי אוהב שכל דבר יהיה חדש ומעודכן אז ככה, הביוס שלי הוא מ2003 תוכלו ליראות תפרט בצד אז אמרתי בוא נעדכן אותו קצת, כדי שיהיה יותר נוח לoc שאני מתכוון, אז ככה בחרתי לעדכן אותו מהתוכנה של אסוס רציתי ליראות איך היא עובדת אז התחלתי להריץ אותה, פתאום זה עושה לי eror הלב שלי ירד לתחתונים לא הבנתי מה היה כתוב לנסות שוב ניסיתי שוב אותו דבר היה כתוב שהיה אפשר לצאת יצאתי , עשיתי הפעלה מחדש כדי ליראות שהכל בסדר פיתאום אני רואה אין ביווווווווסססססססססססססס אני לא נשמתי חחחחחחח אחר כך אמרתי גיל יהיה בסדר מה עשיתי? הוצאתי תבטריה ועשתי clear cmos זה לא עזר כלום לא עזר ואז היה לי רעיון לעדכן תביוס שוב דרך floppy אז הלכתי לחדר של אחותי הכנסתי ד…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by בייגל טוסט,

אינטל חוששים כנראה שE4200 בתדר 1600 לא יעמוד בקצב של אתלון 3600X2 ולכן הם ביטלו אותו לטובת E4300 בתדר 1800 http://www.hkepc.com/bbs/itnews.php?tid=632107 חדשות נפלאות לשוק התקציבי

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Game5,

שלום , השאלה היא כזאת , מה יפיק ביצועים יותר טובים? המחירים של המעבדים יחסית זהים (אולי 300 שקל הפרש או פחות)... ועוד משהו , נכנסתי לאתר הזה: http://www23.tomshardware.com/cpu.html?modelx=33&model1=237&chart=68&model2=248 זה amd 3800 X2 נגד amd 3000 ... מה שמוזר זה: * ה amd 3800 ניצח בקושי את 3000 *מעבדים כמו amd 3200 / 3500 עקפו את שניהם!!! (amd 3500 רגיל עקף AMD X2 3800 ) איך זה יכול להיות? תודה!

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מעדיף שגם יתמוך ב-16GB זיכרון. המלצות יתקבלו בברכה.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. חבר של אבא של הביא לי את המחשב שלו לסדר לו, וכל פעם שניסיתי להתקין ווינדווס המחשב קרס. חשבתי בהתחלה שהדיסק דפוק, אבל גם כשהבאתי אחר זה קרה. אז התחלתי לחשוד בזיכרון(3X64 SDRAM133), ולכן הרצתי ממטסט לכל סטיק בנפרד, ושלושתם זרקו מאות ארורים. כמובן שהמחשב לא עבר אוברקלוק. הגיוני ששלושת הסטיקים דפוקים? או שיש לזה הסבר אחר? לוח אם או משהו? ??? תודה

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by xXDevil4Xx,

חברה בדוגרי שווה לקנות את הלוח אם הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11889 כי אני רוצה לקנות לאת הלוח אם asus a8n sli premium ועכשיו קלטתי שזה שלמעלה הגיע אז רציתי לדעת אם הוא שווה את המחיר או שלא כדאי כי אין הבדל ממשי ביניהם (אל תגיבו על לוחת אם אחרים)....ואם תקנו בו את הבעיות של ה-asus a8n sli deluxe

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, חברים. יש לי מחשב מבוסס לוח האם הזה [אציין לכל מקרה]: [glow=red,2,300]Gigabyte GA-EX58-UD4 (X58) i7 Nehalem [/glow]ויש עליו 6GB זכרונות GSKILL מהסוג הזה: G.Skill DDR3 6GB 1600MHZ Tri Channel Pi CL8 F3-12800CL8T-6GBPI לינק: http://www.gskill.com/products.php?index=180 ברצוני לשדרג ל-12GB כעת, אך הבנתי שלא ניתן להשיג את אותו המודל של זכרונות ולכן אני פונה אליכם. [glow=red,2,300]1.[/glow] האם תוכלו לספק לי לינק [Amazon-or Newegg] למודל הזכרונות של GSKILL שיש לו תאימות למודל שלי? מצאתי פה משהו אחרי סינון קל, אך עדיין אינני יודע אם משהו משם מתאים.. http://tinyurl.com/7n6m4ca [glow=red,2,300]2. [/glow]במקרה ואני מוצא את המודל המתאים, האם יש צורך כלשהו בעת התקנת…

• 20 תגובות
    • 2.9k צפיות
  19. לא הייתי בטוח אם לפתוח thread פה או במפרטי מחשב, אז פתחתי בשניהם אני מתכנן לקנות מחשב חדש לאחי. התוכנית כרגע היא לקנות AMD X2 3800 והחליף עם ה-athlon64 3200 שלי. בנוסף לשים לעצמי זכרונות טובים יותר ולתת לו את שלי. בקיצור - לשדרג את שלי על הדרך... בניתי מפרט ב-5k. אני לא זקוק להמלצות לגבי החלקים עצמם, למעט זכרון 2x512 עם תזמונים נמוכים (בסביבות 800 ש"ח) השאלות העיקריות שלי הן: האם לרכוש את המחשב כבר עכשיו, או לחכות לתושבת AM2 ... (מבחינת ביצועים) אם אני מחכה ל-AM2, יהיה לי קצת יותר קשה לעשות את ההחלפות (כמובן שה-AM2 יבוא למחשב שלי - לוח+מעבד+זכרון. וחבל כי יש לי אחלה לוח SLI כרגע) * אז מתי בעצם נראה בישראל את הצ'יפסט החדש? * האם תוספת הביצועים שווה את הזמן שצריך לח…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by MODI,

DDR2 2GB ומעלה 667MHZ ומעלה

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3025933,00.html

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by Xilver,

לשם מה צריך כרטיס קול? האם יש בכל לוח אם כרטיס קול מובנה? ובמה הוא עוזר בכלל?

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. הוספתי זיכרונות למחשב ועכשיו התדר שלהם הוא 356 נראה לי במקום 400 אז הם פועלים ב700Mhz ולא ב800....חיפשתי בביוס ולא מצאתי אפשרות להרים את התדר...מישו יכול לעזור? ;D

• 20 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by shlomom,

http://www.pcpop.com/doc/0/152/152075_3.shtml קצת סינית אבל הגרפים די ברורים. ה 3600+ עולה כ 650ש"ח וה 920 כ 250 ש"ח יותר. מעניין כמה יעלה ה 915 ? נראה לי שה 3600+ זאת בחירה מעולה למחשבים תקציביים. ומה אמר הנביא לפני חודשיים:

• 20 תגובות
    • 1k צפיות
  25. אני מעכב את הרכישה של מחשב חדש בציפייה למעבדי I5 \ I7 בעובי של 32nm ,אשר אמורים להסתפק בקירור מופחת וכתוצאה מכך להביא לסביבת עבודה שקטה יותר (המחשב החדש מתוכנן להיות ממוקם בחדר השינה)

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.