מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
כולם יודעים שבשנה הבאה ברבעון השלישי יחד עם יציאת K8L (או ברצלונה) יוצא AM2+ שאמור להתאים לו וAM3 יבוא במשך, אבל עכשיו מתברר שAM3 נדחה לחציון השני של 2008 הסיבה של AMD לדחייה בגלל שהמעבר שלה לDDR3 לא יקרה אחריי החציון השני של 2009. מתברר גם שAMD תעבור לתהליך 45NM בזמן הזה, זאת אומרת שיש מצב שמעבדי K8L ייצרו גם ב45 NM מקור: http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=35211 AMD מפגרת מאחוריי אינטל :-\
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הציעו לי באחת החנויות לוח, Asus M2N-MX, VIA K8M890 הוא מיועד למעבד AMD DUAL CORE 4800 אני יודע שיש לו כרטיס מסך OB, אני לא זקוק לזה כי אני קונה בנפרד, אבל אמרו לי שזה לוח טוב. השאלה האם יש לוח של ASUS ברמת המחיר הזה או זול יותר שהוא טוב יותר? כי אולי הכרטיס מסך מוסיף סתם כסף. חשוב לי שתהיה יותר מיציאת SATA אחת כי גם הHD וגם הצורב יהיו SATA, כמובן שהיציאה תהיה SATA 2... כרטיס רשת של ג'יגה כרטיס קול סביר הזכרונות יהיו 667, אבל זה יהיה 2 סלוטים של 1 ג'יגה, אז שיהיה אפשרות גם להרחבה בעתיד. זהו נראה לי. תודה.
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עכשיו התקנתי איזה משחק ושנכנסתי לשחק אז המחשב הוציא לי הודעה שהזיכרון הוירטואלי לא מספיק. נכנסתי בלוח בקרה שם איפה שאפשר לשנות את הזיכרון הוירטואלי וראיתי שכך ההגדרות: מינימום:384 מקסימום: 784 (בערך, אני לא כל כך זוכר) הבנתי שזה קצת יחסית למפרט שיש לי, אבל לא רציתי להגדיל לבד כי הבנתי שע"י הגדרה לא מתאימה ביצועי המחשב ירדו. כמה לפי דעתכם אני צריך לרשום במקסימום ובמינימום בהתאם למפרט שלי? בתודה מראש אלעד
-
- 20 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
http://tinyurl.com/67u6u מקור: http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=58000&page=8&pp=25
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לוח אם GA-7VRXP מעבד ATHLON XP 1900+ זכרון DDR 512MB 333MHz כ. מסך GEFORCE2 64MB MX400 TV-OUT סי די 656A X56 של acer כ. קול SB AUDIGY LIVE 5.1 דיסק קשיח 40GB 7200RPM IDE מארז FS-710B -- EG 365VE (350w) ENERMAX ??????
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שכנה - נקרא לה "ימח שמה" לצורך העניין- הקפיצה\כיבתה את כל לוח החשמל בבת אחת. המחשב פעל באותו זמן. זה מחשב נוסטלגיה ישן ששימש כ HTPC מעולה עד עכשיו מאז המחשב נדלק אבל לא מוציא אות ווידאו למסך. היה גם ריח שרוף והרכיב הספציפי היה חם ביחס לאחרים... החומרה: AMD athlon 64 3200+, gigabyte nForce GA-K8NF-9 ,3GB-DDR,XFX 8800GT ,seasonic S12|| 430W, WD-2TB אני מניח שהעסק אבוד, אולי אמצא לוח אם חלופי בתקווה ששאר הרכיבים לא נפגעו. אני סתם מתעניין מתוך עניין: 1- מישהו יודע מה נשרף? 2- למה דווקא כיבוי של החשמל גרם לו להיפגע? 3- איפה מוצאים לוח אם למעבד זה וכמה זה צריך לעלות (אין ביד2)? 4- איך להחזיר ל"ימח שמה":angryfire:
-
- 20 תגובות
- 3k צפיות
-
-
עפ"י דברים שהגיעו אלי מאדם שדיבר עם אחד המפתחים בINTEL ישראל (קרית גת) מתגלה הנשק הבא של INTEL מול הHAMMER שכשיגיע. עפ"י מה שנאמר INTEL מחכים ליציאת הHAMMER ואז בתגובה מתכוונים להוציא מעבד עם ליבה חדשה (כנראה מ3GHz) שהייחוד שלה יהיה.......שני מעבדים בליבה אחת ! ככל הנראה מדובר בשני מעבדים וירטואלים, כלומר, שתוכנות (בעזרת DRIVER כנראה) יזהו שני מעבדים ותתאפשר חלוקת עבודה על שני מרכזי עיבוד - כלומר SMP בכאילו כזה. ***********כל המידע הנ"ל הוא עפ"י אותו אדם, לכן מידע זה לא מתיימר להיות מדוייק ב100% **********************
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
**עריכה: השקת threadripper יצאה לדרך ביום 10.8.2017, מי שרוצה יכול לדלג ישירות למטה בעמוד הנוכחי, על מנת לצפות בכתבות ההשקה הרשמיות. AMD Ryzen Threadripper 1950X Benchmarks Show It 45%+ Ahead Of The Skylake X Competition http://wccftech.com/amd-ryzen-threadripper-1950x-benchmarks-leaked-42-faster-competition/ http://wccftech.com/amd-threadripper-1950x-oced-tested-otherworldly-performance/ "No surprises here, the 16 core, 32 thread Ryzen Threadripper 1950X absolutely creams its similarly priced 10 core competition from Intel. In fact, Threadripper manages to establish a monstrous lead, it came out ahead by no less than 42% in Cineben…
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום.. קראתי מאמר על אוברקלוק ואני לא מבין משהו... הזיכרונות שלי עובדים ביחס של 2:3 FSB:DRAM.. כאשר הFSB שלי לפי CPU-Z הוא 1066.7.. אז מה התדר של הזיכרון.. ואם שעושים אוברקלוק ומורידים את היחס ל1:1 זה לא מעט את הזיכרון ?? ומה ההבדל בין היחס BUS:DRAM ל FSB:DRAM.. וכיצד אפשר לחשב את התדר זיכרון לפי זה.. תודה..
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לשדרג זכרון במחשב משרדי שברשותנו. המחשב דיי ישן (באיזור ה 4 שנים), כרגע יש בו 2 סטיקים של 1GB של DDR2 667Mhz . אני רוצה לקנות לו עוד 2 סטיקים של 2GB (זאת אומרת קיט של 4GB). אני אקנה את זה בארה"ב ומכיוון שאין יותר מדיי דרישה מהזכרון הזה , לא צריך אופציה ל OC או משהו כזה אני מן הסתם מעוניין להשקיע כמה שפחות. חשבתי לרכוש את זה : http://www.amazon.com/Upgrade-OptiPlex-Desktop-Mini-Tower-PC2-5300/dp/B001V6W8QG/ref=lh_ni_t רציתי לוודא שזה יתאים. זה יוצא 44.5$ כולל המשלוח בתוך ארה"ב כך שאם מישהו יכול לתת אלטרנטיבה זולה יותר אני ממש ממש אשמח. תודה רבה על העזרה חברים.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
שלום, האשכול שלי ננעל בהתקפת נעילות האחרונה של אט'לון בכל מקרה הנה הלינק למי שרוצה לראות מה כבר דובר בעניין ולמי שאין כח אז בקצרה. יש לי כיום לוח אסוס עם ציפסט i440BX עם מעבד P2 350. אני שואל לשדרג את המעבד שלפי הבנתי הוא נמצא ב SLOT1. שאלתי היא איזה מעבדים מהירים יש על הסלוט הזה (חלק מה P3? סלרונים?) או/ו האם יש מתאם שאני אוכל לשים מעבד יותר חדש. אנא אל תמליצו לי לקנות מחשב חדש, זה יקרה מתישהו, לא עכשיו. עכשיו אני רוצה לשים כמה מאות שקלים על מעבד יותר מהיר.
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב יש לי בעיה כזאת אני לא יודע מה לבחור... נירא לי שבשנתים הקרובות לפחות אני לא ישדרג אז בגלל זה אני רוצה את ה 3400 הוא הרבה אבל הרבה יותר חזק לפי מה שאמרו לי אם אני קונה את ה 939 אם כרטיב מסך AGP (כבר יש לי agp) אני יוכל לשדרג את המעבד ??? הלוח + ה 3000 הלוח + ה 3400 יוצא אותו דבר בכסף ... מה אתם ממליצים ?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם אז היות וגם אני כמו רבים וטובים תקוע עם לוח בסוקט 939 עם מעבד מעט מיושן (AMD 3000+) וחשבתי שאולי כדאי לי לשדרג רק את המעבד ולחכות ל K10 כמובן שבארץ מעבד בסוקט 939 עולה בערך כמו 5600 או משהו דומה אז בדקתי בחו"ל מסתבר שבמחירים טובים ניתן להשיג אופטרונים בגירסאות 165/170 כמובן בדואל קור השאלה שלי האם שווה להשקיע בשדרוג כזה או שפשוט לסחוב עם מה שיש עד שיצא ה K10 הלוח שלי הוא GA-K8N-Ultra9 ועל פי האתר של גיגה בייט הוא תומך במעבדים כמובן עם עדכון הביוס האחרון המחירים שראיתי עבור האופטרונים נעים באיזור ה 650 שקלים כולל משלוח אשמח לקבל תגובות
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
:AR15: :AR15: מעבד:Intel Pentium 4 2.4Ghz 800Mhz 512K Box זיכרון: CORSAIR RDRAM 256MB CMXR 1066 כרטיס מסך:ATI AGP8X Radeon 9500 Pro 128MB DDR with TV-out and DVI OEM מארז: 3R SYSTEM NEON Light Silver אז ככה: אמרו לי שאין לוח אם לRDRAM שתומך ב800MHZ של המעבד. אבל אני לא בטוח אז מישהו יכול לימצוא לי לוח אם שמתאים והוא טוב כמו GIGABYTE או ASUS? תודה מראש!!!
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קרוב משפחה שלי הביא לי מחשב ישן עם מעבד amd athlon 3500+ חד ליבה 939 ועם זיכרון 512+256 והמחשב בקושי זז הורדתי את הזיכרון 256 מ"ב והוספתי 3 סטיקים של 512 מ"ב סה"כ 2 גיגה ועדיין המעבד מתאמץ 100% בקושי זז וזה עם XP , מרחתי מחדש משחת קירור כלום ממש איטי , שיניתי את מערכת ההפעלה ל WIN7 ואותה איטיות ... חשבתי לשדרג את המעבד מ 3500+ ל 3800X2 השאלה אם זה בכלל יראה שיפור ? ראיתי שהמעבד הוא קציצה 89W , המעבד עלה לי 55 שקל עשיתי הזמנה דרך האינטרנט השאלה אם טעיתי ? השיפור יהיה אפסי ? ועוד שאלה : איך מעבד AMD 3500 כל כך מתאמץ ? הוא אמור להספיק לאינטרנט לא ? גם שמתי לא מזמן מעבד פנטיום 4 וגם הוא התאמץ 478P המעבדים האלה לא אמורים להסתדר טוב עם אינטרנט ? תודה .
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
המעבד שלי הוא אינטל 2.53 אני קונה לוח אם אני רוצה לוח טוב חזק לאברקלוק תקציב 600 700 לאינטל הלוח הקודם הצלחתי להגיע לה 3.06 אני רוצה לוח אם טוב לאינטל שיכל להחזיק מעמד גם בעתיד שאני ילחליף מעבד .
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם כדאי לא לקנות את האסוס סטריקר? התקלות שכל הזמן מדברים עליהם יפתרו בעזרת עידכון ביוס או שזה בעיית חומרה ורק הלוח החדש יותר יהיה מתוקן? ואם לא כדאי לקנות אז איזה לוח אם כן כדאי לקנות שיגיע לרמה של הסטריקר? והאם עדיף את ה ASUS P5N32-E SLI LGA 775 NVIDIA nForce 680i SLI ATX Intel Motherboard - Retail או בכלל את ASUS P5W DH DELUXE/WIFI-AP LGA 775 Intel 975X ATX Intel Motherboard - Retail במקום (הבעיה שאני קונה כרטיס מסך 8800GTS) ואז זה לא תומך בSLI
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פירסמתי את המודעה בפורום אודיו אבל אף אחד לא ענה.... לחבר שלי יש לוח אם A8N-E שהוא בעל יציאה אופטית. היציאה האופטית מחוברת לרסיבר. כשהוא מנסה לראות תוכן HDTV עם סיגנל קול DTS אז לא שומעים כלום. למישהו יש מושג למה? אני יודע ש-ALC850 לא מפענח DTS אבל הוא לא אמור לפשוט להעביר אותו הלאה לרסיבר??
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חבר בקרוב קונה מחשב חדש ועיקר ההתלבטות היא לגבי הלוח והזכרונות. כמו שציינתי, השימוש זה משחקים ואוברקלוק בינוני עד כבד (קירור הולך להיות סוניק כנראה) מעבד: E6300 סגור לוח: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2184 וזכרון: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=2261 אין תקציב לקחת זכרון לא VALUE אבל לפחות זה DDR2 800 מה אתם אומרים ? תודה מראש לעונים
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. השאלה שלי היא כזאת....יש לוח אם של ASROCK שמתאים גם לDDR1 וגם לDDR2 ולAGP ולPCI-E...בקיצור תומך בכמעט כול הטכנולוגיות.... השאלה שלי היא אם אני מחליף את הלוח ואת המעבד.....למשל אני מחליף למעבד E6300 וכיוצא בזה....האם יש צורך בהגדרה מסויימת של המעבד בביוס או שזה בצורה "שלם וקח"...כלומר אני שם את המעבד על הלוח מחבר את הכול מדליק וזהו? הכול עובד? הדגם של הלוח..:775Dual-VSTA יש קישור לאתר היצרן: http://www.asrock.com/product/775Dual-VSTA.htm
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לקנות מחשב עם לוח ASROCK למעבד E6300 הלוח תומך בעד 4 גיגה בדואל צאנל יש לו 4 סלוטים עכשיו בגלל שכרגע אין לי ממש צורך בזיכרון גדול חשבתי לקנות 2 סטיקים של 512 מגה בתדר 667 ובעתיד כשתגיע הווינדוס ויסטה ואהיה חייב זיכרון של 2 גיגה אני אוסיף עוד 2 סטיקים של 512 או אפילו עוד 2 סטיקים של גיגה כל אחד האם זה יכול לגרום לבעיות כלשהן? האם עדיף כבר עכשיו לקנות 2 סטיקים של גיגה?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחלתי ב-FSB של 400 [attachment deleted by admin]
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המחשב הוא למשחקים תאכלס. וככה המפרט שלו : מעבד -E8400/E8500 שתי דיסקים קשיחים 320 ג'יגה לרייד 0 (כמובן שהלוח צריך לתמוך ברייד 0) 2 זכרונות של 2 ג'יגה פנימי 800MHZ וכרטיס מסך ATI 4870 . אני צריך לוח אם שקודם כל לא יהווה שום צוואר בקבוק לאחד מהדברים הנ"ל אני לא בקיא בנושא של לוחות אם בהבדלים מ P45 ל P43 וכו'... אני ישמח להסבר מה לקחת ולמה. אני לא הולך לעשות ממש OC אולי רק בסיסי לכרטיס מסך ולמעבד אבל לא ברמה של קירורים ושל שינוי מתחים בכלל. הלוח צריך לתמוך ברייד 0 והדגש הוא ביצועים שיהיו טובים למשחקים. זה ממש יעזור לי תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-