כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
דברתי עם משהו שאמור להבין בנושא והוא אמר שאולי בעתיד תצא תוכנת סימולציה כלשהי שתאפשר לכרטיסים ישנים יותר(DX9) לתמוך ב-DX10 במידה והם חזקים דיים?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
ככה נדמה לי, למרות שאין סיכוי אבל... משהו לא מסתדר לי. הורדתי את ה3D מארק 03, וקיבלתי 6534. וזה המפרט שלי. [שום אובר קלוק, אני אנטי.] זה מכובד או נמוך מידי?,אני קצת מבולבל, כי חיפשתי אנשים עם מפרטים דומים, ויש להם בסביבות ה12 אלף. ומצוין שגם הם השתמשו עם גירסת ה03. אפילו היה להם חצי זיכרון ראם ממה שיש לי. אודה לכם אם תענו לי בפירוט.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
STUDIO WORKS 900B יש לי אותו רק שנתיים... והוא יצא מפוקוס... אני רואה בו כאילו אני צריך משקפיים. יש פתרון או שהלך? PLEASE תגידו לי שלא הלך...
-
- 6 תגובות
- 666 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, עם RADEON 9700PRO (לפחות אמור להיות). עכשיו, אני בכלל לא בטוח שבאמת זה ה-PRO, נראה לי ששמו לי את ה- RADEON 9700 הרגיל. איך אני יכול לבדוק את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
למה אני חושב שהוא הרס לי ת-AA ו-AF . leadtek winfast A310 Ultra TD ViVo גם התקנת העידכון הקודם לא עוזר.
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
חברים היום נכנסתי למייל שלי וגיליתי את המייל הבא מ-AMD... לא הבנתי??? קיבלתי עוד פעם חבילת משחקים מ-AMD? אל תנסו את הקודים, שיניתי אותם העתקתי רק חלק מההודעה.. Special Announcement - AMD Gaming Evolved Never Settle Reloaded Far Cry® 3 Blood Dragon is now available in the Never Settle Reloaded promotion! There’s even more good news for those of you that have already redeemed a code: we’re giving you a FREE COPY of Far Cry® 3 Blood Dragon in the email below to say thank you for supporting AMD Radeon™ Graphics! Codes for Far Cry® 3 Blood Dragon will be sent out starting the first week of May after the game is released. See www.amd.com/neversettlereloadedoffer for …
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://naot.shopy.co.il/products/15066 איפה פה הקאט'ץ
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תראו ב FOXPC 9800GTX+ ב870 שקל: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 הוא במחיר של 4850
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש בקרוב ( שבנו לו פה ) והוא דיבר עם מישהו שאמור להשיג לו את החלקים ביותר זול והטכנאי ההוא אמר שהכרטיס מסך שהוא קונה ( R9600P ) הוא כרטיס חזק ואם יש מסכים ישנים ( יש לו 15 אינץ מאוד ישן ) זה יכול לגרום בעיות עם המסך או בתצוגה ... זה נכון ? יכולה להיות בעיה עם כרטיס מסך ומסך כזה ?
-
- 10 תגובות
- 930 צפיות
-
-
יש לי שאלה, שמעתם אותה פעם אבל היום אני משנה קצת את תוכנה: דוד שלי מצא בSALE, RADEON VE 64MB עם יציאת TV ב-9 דולר, 45 שקל (כמעט...), עכשיו, השאלה היא: האם הRADEON VE מסוגל להריץ היום את כל המשחקים למעט DOOM III באיכות טובה??? לדוד שלי יש את הרדאון VE 32MB והוא מריץ לו MAX PAYNE ו-RENEGADE ועוד הרבה משחקים באיכות טובה, אם אני יקנה את הכרטיס הזה אני אוכל להשקיע יותר במעבד - במקום 1600 אני אקח 2200 או שאשקיע בזכרון בכלל, אבל העיקר, כמו ששאלתי, הוא יוכל להריץ?????? (הרדאון)
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
בוקר טוב לכולם , אני מצטער שאני כותב את זה בשני פורומים , פשוט לא יודע בדיוק לאיפה זה שייך , חוץ מזה שאני פשוט לא מבין בזה בכלל. רציתי לדעת האם המחשב שלי מספיק טוב להריץ את המשחק PES12 , ובעיקר האם כדי ואיזה כרטיס מסך להוסיף לו ? המחשב : מעבד : AMD Athlon II X2 245 AM3 2.8GHz לוח אם : Gigabyte GA-MA78GM-UD2H זיכרון : 2GB מארז :1380 NSK תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם: GA-EG43M-S2H ואני משתמש בכרטיס מסך המובנה שלו, ויש לי מסך LG W2261V השאלה שלי היא כזאת, כשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך באמצעות כבל HDMI האם אני יוכל לראות באיכות FULL HD או שהכרטיס מסך לא תומך באופציה זו? כי ראיתי שיש עוד כרטיס מסך מהדגם הזה אבל הוא X4500HD
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני בתהליך שדרוג המחשב לאחי הקטן, ואני לא מוצא סיבה לקנות לו כרטיס ב-1300 שקל (R9500 P), הוא בן 14 והמחשב ישמש בעיקר למשחקים, אז השאלה אם המערכת עם הכרטיס הבא תוכל להתמודד עם משחקים חדשים (כעקרון ברזולוציה של 1024*768 ורוב הפרטים על HIGH) בצורה מכובדת... P4 1.6A GA-SQ800 RADEON 9100 128MB WINBOND 3200 MB DDR כמובן ש-O/C ייעשה למעבד וגם לכ.מסך עוד שאלה היא האם לקחת 9000 פרו במקום ה-9100 ? תודה לכולכם
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
אני רוצה להבין משהו.. כרטיס מיושן כמו GeForce2 MX עם רזולוציה מקסימלית של 2048X1536 ב-75HZ ואילו כשאני מסתכל על הכטיס שלי ה-6600GT הוא עם מקסימום של 1680X1050. השאלה היא האם כשרשום שזאת יכולתו של כרטיס זה אכן נכון וזה באמת יתן רזולוציה מטורפת כזאת?( הכוונה ל-MX) ואיך יכול להיות שה-6600GT עם רזולוציה נמוכה יותר ובהרבה?
-
- 17 תגובות
- 943 צפיות
-
-
העיצוב (הסופי?) של כרטיסי ה-Radeon Vega החדשים המיועדים לגיימרים נחשף קצת לפני המועד המיועד - עם גירסה סטנדרטית, מהדורה מוגבלת וגם גירסאות עם קירור מים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי HD7850 שקניתי יד2 לא מזמן ויש עליו עדיין אחריות אצל KSP. עכשיו אני רוצה לממש אחריות כי אני חושב שהכרטיס קצת בעייתי אז ארצה לנסות. האם הם יממשו? כי על הקבלה כתוב שם אחר ומאחורי הקבלה כתוב שרק הבעלים יוכל לממש אחריות.. האם זה נכון?
-
- 13 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
האם הכרטיס מסךASUS PCI-EX GeForce 7600GS SILENT 256MB DDR2 128 BIT TV/O DVI - EN7600GS SILENT/HTD/256M - RETAIL יסחוב מסך כמו dell 2007wfp
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי מחשב p.2400 ht 256 ddr ge froce 4 mx 440 128 mb יעבוד לי טוב?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את כ.המסך ל-8800GT השאלה שלי היא קודם כל האם לוח האם שלי תומך דגם: Asus P5LD2-VM מעבד: Intel Dual Core 2.8GHz D820 2GB RAM האם שווה בכלל לשדרג או שתהיה הפחתת ביצועים כלשהיא? איזה יצרנית מומלצת? האם הדגם של Leadtek עם הקרור של זלמן מרעיש? ספק הכח, גם אותו אני מעוניין להחליף ואשמח להמלצה שתתאים לדרישות הכרטיס תודה
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום חברים וחברות. בעקבות רכישת מסך חדש בקרוב אני שוקל להחליף גם את הכרטיס מסך המתיישן שלי. משהו יכול להמליץ על כרטיס טוב עם DVI ? אני לא מריץ משחקים. תודה, שחר.
-
- 9 תגובות
- 679 צפיות
-
-
עיזרו לי להחליט איזה כרטיס לקנות . חשוב לי ביצועים למשחקים כבדים כמו למשל FEAR!!!!!!!! 1-Gigabyte GRFORCE PCX 6600GT 256MB MODEL-NX66T256D 2- Gigabyte GRFORCE PCX 6800 256MB MODEL-NX68256D 3- חדש חדש לא יודע עם הוא כבר הגיע לארץ Gigabyte GRFORCE GS 6800 256MB NX68G256D-B תודה מראש למשיב
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LG W2284, ובקרוב אני הולך להוסיף מסך זהה כך שאוכל להשתמש במסך כפול. פרטים: * Response Time: 2 ms * Aspect Ratio: 16:10 * Monitor Type: Widescreen TFT * Size: 22 inch * Contrast Ratio: 30,000:1 * Native (Recommended) Resolution: 1680 x 1050 ספק הכוח הנוכחי שלי הוא 520 וואט של Corsair. לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L. כרטיס המסך ישמש בעיקר לגיימינג (שורף מעל 24 שעות בשבוע על גיימינג, אז מעדיף משהו חזק). אין הגבלת תקציב, אבל מעדיף לא להסחף עם רעיונות מטורפים מדי (; תודה רבה מראש, - ים מסיקה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המטרה היא לצפות ב1080P ללא גיימינג בכלל בין היתר לצפיה בSD אני רוצה לחבר למקלטים אלחוטיים PC TO TV http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7690307 בסופו של דבר צריך לחבר אליו COMPONENT דרך הS-VIDEO TV OUTPUT . יש לי לוח אם GA-H55M-S2H כרטיס מסך מובנה. ומעבד I3 . האילוצים הם כאלה. א. יש לי זוג ישן כזה בבית וכיוון שאני לא רוצה להעביר כבלים בסלון , ואין גם שום מתאם לכרטיס המסך שיש לי בלוח עד כמה שהבנתי, אני מחפש כרטיס מסך PCIE LOW PRIFILE שכולל יציאת SVIDEO. ב. הכרטיס מסך המובנה שעל הלוח לא כולל יציאת TV-OUT על הכרטיס מסך, שתאפשר לי לחבר אליו מתאם לCOMPONENT או SVIDEO . ג. הלוגיסטיקה של הסלון לא מאפשר להעביר כבל רשת, ואני גם לא רוצה להשקיע בסטרימר…
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
מתלבט בין 2 כרטיסי המסך הבאים: Sapphire Radeon RX 480 NITRO+ 8GB ו MSI GTX 1060 6GB OC. ל Radeon יתרון של 8GB זיכרון המקנה לו תמיכה ויכולות טובות יותר למשחקים עתידיים ול GeForce מהירות יותר גבוהה, שכמובן גם מקנה לו יתרון. הבדל המחירים בניהם הוא זניח. מה אומרים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-