עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by achiya1,

נתחיל בזה שהמסך שלי היה על הפרצוף לפני התקרית אבל עכשיו זה בלתי נסבל אוקי אז ככה :נכנסתי ללוח בקרה ולבקר הזה של נבידיה ...ואז שיחקתי קצת בניגודיות ובצבעים אולי ישתפר משהו בתמונה אבל זה נהיה גרוע יותר ועכשיו המסך שלי זוהר כמו בחור שאוהב בנים (שפה עדינה) שיחקתי עם זה בניסיון להחזיר למצב הקודם אך לשווא יש שם אופציות מוזרות כמו גאמה ובהירות דיגיטלית שאין לי שמץ מה עושים בחיית תנו לי פה יד תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=5224 לא התעמקתי, רק קראתי את הכתבה וזה נראה מעניין... גם DX10 ב-XP וגם אפשרות לעבוד עם כרטיס DX9 ולהפיל את השאר על המעבד ... יפה... (כמובן שעדיף עם כרטיס DX10) חשבתי שזה יעניין אותכם אז אני מקשר.

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  3. Started by Systema,

יש לי כרטיס 7600 GT והוא מציג קבצי 720P באופן טוב. יש לו TV OUT ויש חיבורים של S-VIDEO ו-RGB. אם אני מחבר אותו לטלוויזית LCD עם HD ויש לי סרט 720P על המחשב הוא פשוט ינגן אותו בHD כמו שצריך? מה לגבי רזולוציות, שבמעבר למסך רחב?

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  4. Started by simonsix,

http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=39107

• 8 תגובות
    • 777 צפיות
  5. אהלן, איזה כרטיס מסך מומלץ עד 1800 ש"ח? למשחקים כמו FLIGHT SIMULATOR X, כנראה 8800GTS 320 של לידטק לא? המסך הוא 2007WFP, האם הכרטיס מסך יגביל אותי להריץ משחקים ברזולוציה הטבעית של המסך? ובPIVOT? בשלוש שנים הקרובות (אני לא אשדרג כלום במחשב בזמן הזה) זה משמעותי ההבדל בין הלידטק לכרטיסים שעולים 100 שקל יותר שכתוב עליהם OC2? אשמח להסבר..

• 12 תגובות
    • 628 צפיות
  6. אני קונה מחשב חדש השבוע ואני רוצה לקנות איתו כרטיס טלוויזיה כך שאני אוכל להקליט תוכניות דרך הווינדוס מדיה סנטר... אין לי שום שמץ בכרטיסי טלוויזיה אז בבקשה מישו יוכל לעזור לי ולהמליץ על כרטיס טלוויזיה שתומך בוויסטה? תודה רבה..

7. Started by Michael1976,

השווה ביןו לבין 7600GT מפסיד ולא מעט ב 70% ממשחקים http://www.legionhardware.com/document.php?id=637&p=5 Now has the 8600 GT carried on the success of the 6600 GT and 7600 GT graphics cards? Not at all, the 8600 GT is a joke in my opinion and does not deserve to be part of the x600 GT series. If anything, what we have see here today should have been performance delivered by the 8500 GT, not the 8600 GT. The results really spoke for themselves, as the GeForce 8600 GT was 12% slower in Far Cry, 17% slower in F.E.A.R, 7% slower in X3: Reunion and 19.5% slower in Company of Heroes. The only two games that the 8600 GT came out on top in was Prey (15.5%) and Supreme Comman…

• 4 תגובות
    • 746 צפיות
  8. Started by Shiker,

שלום חבר'ה אני מחפש כרטיס במחיר 600 ש"ח שיהיה AGP שיציג ביצועים טובים ואפילו נהדרים אם אפשר כמובן למשל בהגדרות של Comany of heros שיהיה לפחות כמה High וכמה Medium רצוי NVIDI אבל אפשר גם ATI תודה רבה לעוזירם

• 5 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by drbrain,

שמתי לב במפרטי מחשב נותנים הרבה את לידטק ולא את BFG ה-BFG הוא OC2 מהיר יותר מלידטק לא? מישהוא יכול להסביר לי מה קורה פה

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by PzD,

אוקיי יש לי כרטיס מסך X800xl 512mb ושאני ניכנס למשחקים לפעמים זה עושה לי מלא צבעים כאלה פתאום ואז מסך כחול כזה ואז ריסט .. אין לי חיישן על הכרטיס אז אני לא יכול להגיד לכם מה הטמפ'. אבל עשיתי בדיקת ארטיפקטים ב ATI TOOL ל-10 דק' ולא מצא כלום .. אז... זה יכול להיות אולי משו אחר במחשב ? תעזרו לי אני כבר נואש ולא יודע מה לעשות

• 7 תגובות
    • 596 צפיות
  11. Started by weissby,

א. לאחותי יש מחשב עם כ.מסך מובנה (הלוח אם זה ‏P5B-VM של אסוס), בהמשך היא תוסיף לו כ.מסך נורמלי, האם יהיה חלוקה של העבודה בין שני הכ.מסך? כמו סוג של SLI או CF כזה? וד"א אגב ,פתחתי אצלה את הcondition zero ועוד בקטע של התפריטים (עוד לפני שנאי מגיע למשחק עצמו) זה זז ממש לאט, האם זה בגלל שאין כרטיס מסך נורמלי? כי לא נראה לי שזה בגלל המחשב עצמו, כי יש לה אחלה מחשב - E6600, 2GB 533 MHz. כי חשבתי שהעבודה של הכרטיס נעשית ממש במהלך המשחק עצמו (ולא כשאני זסתם עוד על התפריטים =\ ב. יש לי LCD של טושיבה 32" 32WL55, קיים אצלה הנתון של HDTV, אבל לא מוזכר HDMI.. אז קודם מה זה HDMI? כי אני מפחד שזה לא תומך בעצם בהיי דפינישן הזה, כי עד כמה שאני מבין שניהם (HDTV ו-HDMI) קשורים להיי דפינישן א…

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  12. אז ככה, אני כבר שבועות יושב וחושב על מפרט מחשב, ולאחר שהגעתי למסקנה אני מתלבט רק איזה כרטיס מסך לקנות במחיר של 1200 שח. השאלה היא אם לקנות את ה Redon 1950 pro או את ה- GeForce 8600GTS. מצד אחד ראיתי בהרבה ביקרות ובחינות של שני הכרטיסים שה- Redon לוקח את ה- GeForce, אך מצד שני ה- GeForce תומך ב DX10. האם זה שהוא תומך זה די חשוב והכרחי? או שמא, בכלל עליי לחכות כחודש (למרות שלא ממש בא לי לחכות) לכרטיסי המסך החדשים של Redon שיוזילו את המחירים של שאר הכרטיסים? ואם כן לחכות, איזה כרטיס כדי לי לקנות לאחר ההוזלה במחיר? תודה מראש לכל אלה שיעזרו לי להחליט ...

• 92 תגובות
    • 7.8k צפיות
  13. שלום רב, שימושי במחשב עבורם אני צריך כרטיס מסך הם: * משחקים דוגמת civilization,heroes,fifa,nba (אני משחק ברזולוציות סטנדרטיות) * צפייה בסרטים על מסך הטלוויזיה כשחשבתי לעצמי על כרטיס מסך מתאים בשבילי, התלבטתי בין ה8600GTS ל8600GT. בפורום מפרטים אף המליצו לי מס' פעמים לפנות ל8800GTS(מה שבכנות, נראה לי מוגזם). אציין שאני לא בנאדם שמשדרג בתכיפות ולכן חשוב לי כרטיס תומך Directx10. אז מה היא לדעתכם הבחירה הנכונה ביותר? בכבוד רב, אורי

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  14. Started by azalin,

היי לכולם אני קונה מחשב חדש והתלבטות שלי היא בחלק של הכרטיס מסך בין HIS 1950 XTX 512 MB לבין 8800GTS עם 320 MB השימוש העיקרי הוא משחקים אודה מאד לעצתכם

• 13 תגובות
    • 747 צפיות
  15. http://www.guru3d.com/article/Videocards/426/ בא מהאתר הכי בטוח לבדוק בו בנצ'ים להוריד דרייברים והפורמים הכי טובים לגבי מחשבים שיש GURU3D. לסיכום במילים קצרות על הגיפורס 8600GT\GTS מפי הבודק\HILBERT "So to sum up my overall impression: The 8600 GT/GTS cards is definitely a fun product series, but it does not have the impact as for example the 7600 GT had when it was released. In fact if you have a 7600 GT or 7900 GS graphics card there really is no huge need to upgrade unless you really want to switch to a DX10 class graphics card. And from that perspective, that's not what people expected." בקיצור הכרטיסים החדשים רחוקים מלהיות טובים ורחוקים מלהיות ה7600GT של הדור הזה, …

• 27 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by olegr,

יש לי מע: atlon64 3500 לוח:asus mvpmx ( GFORCE6150 on board) 1G ram 677mhz קינגסטון צריך המלצה לכרטיס מסך שישפר לי קצת את הביצועים במשחקים מתחת ל1000שקל? תודה מראש חבר'ה.

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by TaLTooL17,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שמיועד בעיקר למשחקים, התקציב הוא בין 700-ל-1000 ש"ח. המפרט של המחשב: מעבד:AMD Athlon 64 3000 venice 939 לוח אם:Gigabyte ga-k8nf-9 זיכרון:512MB 400MHZ x 2 ספק כח:Hec compucase 300w

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by asaorgad,

אני רוצה ליקנות את ה8600gt ואני לא יודע של איזה חברה כדאי אם זה משנה בכלל ואין לי כסף ל 8800 .. אז איזה חברה כדאי?

• 3 תגובות
    • 533 צפיות
  19. שלום, בזמן הקרוב אני קונה INTEL C2D E6600 & וזיכרונות 2GB 800MHZ, ולדעתי לא שווה לקנות עכשיו כרטיס מסך ביגלל שאני יקנה כרטיס מסך DX10 ואין משחקים כך שלא ניתן לדעת מה 8800 או X2900 יהיו שוים. ואני חושב שאולי הסתפק לכמה חודשים בכרטיס און בורד, INTEL GMA 950, ואני רוצה לדעת אם הוא יריץ לפחות איזה CSS על 1024*768 ובלי AA וHDR? והוא בערך בעוצמה של GF 5200 ? או שווה להשקיע באיזה כרטיס זמני ב600 שקל? תודה מראש, אנטון.

• 6 תגובות
    • 819 צפיות
  20. Started by Danman,

לאחר חצי שנה של נסיון כושל עם מסכי LCD החלטתי לחזור לCRT הישן והטוב. הבעיה היא שממה שראיתי המסכים היחידים שמוכרים היום הם מסכים זולים עם מפרטים טכניים בינוניים -. יש אפשרות להשיג מאיפשהו מסכי 19-21 עם זמני רענון גבוהים ברזולוציות גבוהות? ( 100HZ ב1280X1024 ) אגב המסכים שהתנסתי בהם הם viewsonic vx922 ו samsung 931b. כביכול המסכים ה"איכותיים" ביותר שמציעים לגיימרים.

• 24 תגובות
    • 1.9k צפיות
  21. שלום לכולם יש לי נייד של HP 6160 יש לו כרטיס מסך של NIVIDIA GO7400 שאלתי היא כך יש למחשב חיבור S- VIDEO והצלחתי לחבר את הנייד לטלוזיה שלי בחיבור זה על מצב של בחירה 2 צגים ואז הוא עושה העתקה לטלוזיה מהנייד משום מה אני לא מצליח לעשות זאת יותר ניסיתי ב3 טלוזיות אחרות ועדיין הבעיה קיימת ושאני מחבר את הDVD לטלוזיה אין בעיה בחיבור הנ"ל ניסיתי לשחק קצת בהגדרות אם שינתי משהו ולא מצאתי השאלה אם תוכלו לכוון אותי אן להסביר לי את הבעיה כמו כן שאני עושה זאת הוא מראה כאילו הוא במצב אבל בטלוזיה מסך שחור

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  22. Started by the brick,

אבא שלי רוצה להמיר את קלטות הוידאו הישנות לדיסקים של DVD המחשב שיש הוא P4 2.4GHz זכרון 512Mb מישהו מכיר כרטיסי טלויזיה מתאימים, יכול להגיד יתרונות וחסרונות של usb לעומת PCI מבחינת נוחות התקנה ועבודה לעומת איכות או כל מידע אחר... חוץ מזה האם צפויות בעיות בגלל המחשב? או שהוא אמור להספיק? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by alergic,

X1950 Pro 512MB, GDDR3, TV, 2xDVI, PCI-E מ SAPHIRE 7950GT 512MB GDDRIII, HDTV, 2xDVI, PCI-E מ ASUS מה יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by simonsix,

הכרטיס עולה היום בסביבות ה-800 ש"ח . http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=SX19GT256V&cart=11772737181999997〈=heb לפי באנצ'מרקים שראיתי הוא מאוד קרוב ל1950PRO ואפילו משתווה אליו. מה ההבדל האמיתי בין הכרטיסים ,מלבד המיספור השונה. הבנתי גם שזה כרטיס מהיר יותר מ 1950GT (?!) למה? בכל מקרה ,על פי מה שקראתי והבנתי הוא משתלם יותר מה 1950PRO -עולה 200 ש"ח פחות יש פה בלינק מבחן ביצועים : http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=28123 [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  25. Started by רונאלדו,

חשוב שיהיה שקט,AGP.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים