כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
אני קונה כרטיס מסך ואני צריך עזרה. אני רוצה להשתמש בוויסטה ואני צריך כרטיס מסך שיריץ לי משחקים כמה שיותר זמן(לא איכפת לי אם זה יהיה על med-low בעוד כמה זמ ן) הציעו לי את הX1950GT ואת ה8600GT. מה לקחת?
-
- 6 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כ.מסך בתקציב של 200 +- שיעבוד בצורה טובה עם המסך dell2007wfp .. המסך הזה נקנה אך ורק למטרה של סרטים ועבודה משרדית ככה שאין צורך בכרטיס מסך חזק .. אני מחפש כרטיס שיתמוך ברזולוציה של המסך הזה ושיהיה לו DVI אם את חושבים על עוד דברים שאני צריך לבדוק אני אשמח לשמוע.. חשבתי על fx5200 radeon9550 או 6200TC מה אתם אומרים ? עריכה נ.ב שכחתי לציין שהכרטיס צריך להיות AGP !!!
-
- 6 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך LCD 20 אינץ' רחב של סמסונג (206BW) משום מה יש לי בעיה להגדיר את הרזולוציה בפורמט של 16:9. בהגדרות של הכרטיס מסך יש לי רק אופציות של 4:3 , מישהו יכול לעזור לי?
-
- 6 תגובות
- 769 צפיות
-
-
ערב טוב, חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עד 600 ש"ח למשחקים. המפרט שלו הוא: core i3 2120 intel DH61WW 4 GB zeus ps 520gw (אני מניח שזה 520W תקנו אותי אם אני טועה) המסך שלו הוא 22' אני מניח שהוא רוצה לשחק על 1680X1050 הסתכלתי בtomshardware בכרטיסים המומלצים לחודש אפריל ובנוסף במפרטים המומלצים פה באתר והגעתי ל2 כרטיסים שנראים לי טובים(קראתי שהם מתאימים ל1920X1080) אז תגידו לי (המומחים) מה דעתכם ומה לבחור. הכרטיסים: http://www.tms.co.il/product/10682 http://www.tms.co.il/product/11308 קראתי גם על ה6850 אבל הוא חורג מה600 ש"ח.. תודה.
-
- 6 תגובות
- 919 צפיות
-
-
הבאתי את הכרטיס היום ובקופסא היה חוץ מהכרטיס כבל דק שצד אחד מתחבר לכרטיס וצד שני !? חח לאן אני מחבר את הצד השני? בלוח אם או מה כי לא מצאתי משהו שזה נראה לי היה הגיוני לחבר אליו תודה. שכחתי דבר אחרון זה הכרטיס שהבאתי תגידו לי בבקשה גם אם זה נקרא דגם טוב או בכלל כרטיס טוב דרך אגב הבאתי את הכרטיס הזה כי יש לי פנטיום 4 אז לא היה צריך משהו יותר מזה .... זה הדגם כרטיס מסך תוצרת MSI דגם 9500GT 1024MB גירסת OverClock תודה.
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שבת שלום וערב טוב.. יש לי ברשותי כרטיס מסך של LEDTEK 7900GT . כרטיס יחסית טוב.. אני רוצה לשפר את המחשב שלי בישביל ביצועים יותר טובים במשחקים ואני רוצה להשקיע עד 450 ש"ח גג השאלה אם יהיה שינוי משמעותי בביצועים? אם כן אני מעוניין שתמליצו לי איזה כרטיס הכי שווה עד 450ש"ח .. רציתי להיתנסות בATI אבל אני חושש.. תוכלו גם לתת לי איזשהו תקציר קטן במה ATI מתמחה ובמה GEFORSE מתמחים..? :
-
- 6 תגובות
- 708 צפיות
-
-
יש לי בעיה ענקית בבחירת כרטיס מסך Gigabyte Radeon 4850 512MB DDR3 Retail CF Kit Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail Gigabyte 9800GTX 512MB HDMI Retail Gigabyte 9600GT 1GB Silent Pipe Retail שני כרטיסים כאלה אני שואל איזה כרטיס מסך עדיף והיעד של המחשב הוא משחקים כבדים יש לי עוד שאלה האם הלוחות p5q pro ו ASUS P5K PRO יתמכו ב cf וב SLI בצורה הטובה ביותר... אם לא אז איזה לוחות כן יתמכו בצורה הטובה ביותר?
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אז ככה רציתי לדעת מה זה אומר כשאומרים שמפעילים פילטרים ואיך ניתן לעשות זאות כדי להעלות את איכות הגראפיקה של המחשק? הכרטיס מסך שלי הוא 6600GT XFX
-
- 6 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מי מבניהם יותר חזק והאם יש הבדל גדול בינהם ? שינהם עולים 400שקל בחנות. אז רציתי לדעתם מי יותר טוב. (זה לחבר שלי)
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
יש לי בבית ממיר של YES בסלון ויש לי גם כבל COMPOSITE לS-VIDEO וגם הכבל של הסאונד של 10 מטר. רציתי לקנות את הכטיס טלוויזיה Hauppauge winTV-PVR-150 MCE ורציתי להשתמש בכבל לחבר את הממיר של YES שבסלון לכרטיס טלוויזיה שבחדר שלי. רציתי לדעת אם אני יעשה את זה האם אני יוכל לשנות ערוצים בYES מהחדר שלי בעזרת השלט שמגיע עם החבילה והמקלט או שאני צריך ללכת עד הסלון להחליף ערוץ? אני יודע שאם אני יעשה את זה התמונה בטלוויזיה בסלון ובמחשב שלי תיהיה אותו אחת. (הממיר של YES יהיה מחובר לטלוויזיה בעזרת החיבור אנטנה RF משהו כזה ו למחשב בעזת הCOMPOSITE) תודה רבה מקווה שתוכלו לעזור..
-
- 6 תגובות
- 827 צפיות
-
-
ישנם דרייברים של אנווידיה שהם חדשים יותר מהפורסוויר 71.24? כי הדרייבר הזה עושה לי בעיות עם הנסיך הפרסי החדש.
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אז ככה אני עומד מחר ליקנות מחשב סוף סוף המחשב הוא כזה: לוח:asus p4s8x מעבד:p4 2.4 intel---->חשבתי על amd אבל אבא שלי לוחץ למרות כל מה שאני אומר לו הוא עדיין בשלו לקחת אינטל ... דיסק:wd80gb 8m זכרון:512ddr(333mhz) ועכשיו מגיעה ההתלבטות- איזה כרטיס מסך ליקנות ???? אז ככה -עקרונית אבא שלי הסכים ליקנות את ה9700proאבל התנאי שלו זה ש3שנים אני ישב בשקט אם אני קונה כזה כרטיס ...הוא הציע לקחת משהו יותר זול כמו לדוגמא הmagic ואז אחרי שנה שנה וחצי להחליף אותו וזאת כי הוא טוען שעוד חצי שנה -שנה הסידרה של ה fx תיכנס חזק לשוק והיא זו שתישלוט . מה אתם הייתם בוחרים??? ואיזה כרטיסים טובים אחרים הייתם ממליצים לי ? ??? היעוד של המחשב זה מישחקים מישחקים מישחקים ---הכי הכי הכי הכי חדשים ש…
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
יש לי רדיאון 9000 פרו של ג'יגהבייט עם דרייברים קטאליסט 3.4 ווינדוס אקספי. איך אני יכול להפעיל אנטי-אליאסינג בשביל ג'יטיאיי וייס לדוגמא? תודה!
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
יש לכם כרטיס מסך מאחד משני הדורות העדכניים של AMD? כלי חדש יתן לכם את כל המידע שאי פעם רציתם לדעת עליו, ואולי אפילו צ\'אנס לפתוח בו יכולות חומרתיות נעולות לכתבה: http://hwzone.co.il/כלי-חדש-עשוי-לפתוח-ליבות-עיבוד-נוספות-ב/
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
חברים יקרים רציתי לשאול איזה גרסה של כרטיס מסך יותר טובה של רדאון 9600 - האקס.טי או הפרו? תודה!
-
- 6 תגובות
- 752 צפיות
-
-
כמו שבכותרת צריך שיהיה גם למשחקים וגם לתמיכה מלאה בdx 10 .. תביאו כמה בין 1000 ל 1500 ש"ח .. תודה...
-
- 6 תגובות
- 748 צפיות
-
-
קניתי היום כרטיס מסך רדון 3650 ב - 390 ש"ח ממשק AGP חיברתי אותו למחשב והכל סבבה אבל אני לא בטוח לגבי המהירות שאני מקבל, כי למחשב שלי יש 256MB פנימי ולכרטיס מסך יש 512MB האם אני צריך לשדרג את הזיכרון ל - 512MB או 1GB כדי שזה יעבוד כמו שצריך או שזה רק בגדר המלצה בלבד? שאלה שניה: הכרטיס הוא תומך HDMI FULL HD 1080P שאני מחבר אותו דרך כבל DVI TO HDMI זה מראה לי את התצוגה יפה, אבל אין קול, מה עושים כדי שיהיה קול?
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום! לקהילה הכי טובה בארץ מזמן לא כתבתי כאן אשמח לקבל עזרה ממבינים. המפרט של המחשב שלי הוא לוח אם: Gigabyte P55-UD6 מעבד: Intel I5 750 זכרון: 4GB מערכת הפעלה: win7 32b כרטיס מסך: BFG 285GTX OC2 ספק: FSP 700W את הכרטיס הדגשתי באדום מכיוון שאותה אני רוצה להחליף. אני מעוניין בכרטיס שיתן לי ביצועים טובים למשחקים ברמה של battlefield 3,4 מעוניין לשחק במישחק עם FPS 60-80 ברזולוציית מסך 1680X1050 עם הגדרות גבוהות פחות או יותר מה תמליצו חברים?
-
- 6 תגובות
- 765 צפיות
-
-
-
פעם ראשונה שהשתמשתי בתוכנה,הגירסא שבחינם,בגלל שנדמה לי שיש לי איזה בעיה בכרטיס מסך, וזאת התוצאה שקיבלתי. המפרט בצד. איך התוצאה? צריך לדאוג?
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
מישהו יכול לדרג את סוגי הקבצים הבאין לפי איכות: DivX, AVI,VCD, SVCD... תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ערב טוב, הייתי מעוניין לדעת מבין כרטיסי המסך הבאים, מה המומלץ ביותר ? מבחינת שימושים, עיקר השימושים יהיו באופיס אך יכללו גם משחקים מפעם לפעם וכן עריכה מזדמנת של סרטי FHD ממצלמת וידאו ביתית. http://tms.co.il/product/8825 http://tms.co.il/product/10123 http://tms.co.il/product/9164 תודה מראש, יובל
-
- 6 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם. נדפק לי הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות חדש. יש לי עד 700 שקל להשקיע. אני לא משחק במשחקים עם גראפיקה מטורפת אז אני לא צריך כרטיס שיכול להחזיק משחקים כאלה. אני צריך כרטיס טוב, מהיר, עם VIVO/S-Video או כל דבר אחר שיכול להוציא וידאו מהמחשב לטלויזיה... אני צריך שיהיה בו גם DVI וגם חיבור רגיל למסך(הכחול הקטן הזה) תודה למי שיכול לעזור. גיא.
-
- 6 תגובות
- 569 צפיות
-
-
שלום בהמלצות שקיבלתי על מפרט מחשב הציעו לי פעמיים כרטיס מסך עם 2 גיגה זיכרון: כרטיס מסך: Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI DUAL BIOS!!! כמות: 1 - מחיר: ₪1150 או: HIS 6950 IceQ X 2GB GDDR5 ברכישת מחשב חדש, יחידות 1 ₪1156 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3050 ופעם אחת המליצו לי על שני כרטיסי מסך כל אחד עם 1 גיגה Connect3D ATI Radeon 6850 1GB GDDR5, יחידות 2 הייתי שמח להבין את היתרונות והחסרונות בין האפשרויות האם עדיף כרטיס מסך אחד או שניים? במה הביצועים יותר טובים? תודה רבה דורון
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-