כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום, כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT Super 1024MB PCIe ¤1283 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=28610 מישהו יכול בבקשה להגיד לי אם הכרטיס הנ"ל שווה את המחיר ?? האם זהו בדיוק אותו כרטיס כמו הגרסה הרגילה של ה 8800GT שפועלת באותם מהירויות כפי שמופיעות באתר NVIDIA רק שיש פי 2 יותר זיכרון פשוט ? : הפרטים מהאתר NVIDIA: GeForce 8800 GT Stream Processors 112 Core Clock (MHz) 600 MHz Shader Clock (MHz) 1500 MHz Memory Clock (MHz) 900 MHz Memory Amount 512MB Memory Interface 256-bit Memory Bandwidth (GB/sec) 57.6 Texture Fill Rate (billion/sec) 33.6 ****והכי חשוב!!!********האם הזכרון שלו הוא DDR3 ??? (שלא יסבנו אותי עם DDR2) תודה רבה רבה לעוזרים!
-
- 7 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני משחק במשחק עם המערכת שבצד (המעבד ב-OC ל-3.6GHZ והזכרונות ב-OC ל-1.8GHZ), הדרייבר של כרטיס המסך מעודכן ל-182.08 (אין לי כוח לעדכן לבטא החדשה) ולא ידועה בעיה של ווירוסים או משהו אקראי אחר. אני מכוון את ההגדרות להכי גבוהות שאפשר (רזולוציה של 1680x1050, מאושרים DUAL VIDEO CARDS מן הסתם. V-SYNC פועל גם בדרייבר וגם במשחק) ואני מקבל בממוצע 18 FPS (נבדק עם פראפס). אין לי מושג מהו מקור הבעיה ואין לי מושג איך לפתור אותה.. אשמח מאוד אם למישהו יש הצעה. כמות ה-FPS עולה רק כשאני מכוון את הרזולוציה ל-960x600 ומשאיר את שאר ההגדרות כמו שהן. וגם אז כמות ה-FPS היא בסה"כ 33 בממוצע.. עוד בעיה בה נתקלתי היא שתזוזת העכבר מאוד מאוד איטית בתפריט (כשאני עושה PAUSE מהמשחק, כשאני ממש בתפריט ההתח…
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, ''כרטיס מסך 9800Pro של חברת Elsa, 3 שנים אחריות! המחיר כולל מע'מ - 1330 שקל'' רציתי לשאול אם המחיר שווה את הכרטיס והאם חברת Elsa היא חברה טובה....... תודה.........
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
תקציב: 350 חריגה מקסימלית: 0 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? FIFA 13 והרבה משחקי יריות הרוב לא פועלים לי במחשב כי המחשב חלש אז מה שירוץ אני אשחק האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא, אולי בעתיד חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: לא מפרט המחשב: עליכם למלא את הפרטים הבאים אודות המערכת שלכם כדי שנוכל לסייע לכם היטב: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E7300 לוח אם: כרטיס מסך נוכחי: GEFORCE 9500GT מארז: (חפשו על המארז עצמו חברה ודגם. אם אתם לא יודעים מהו המארז שלכם, נסו לחפש מדבקה, לבדוק את מידותיו של המא…
-
- 7 תגובות
- 915 צפיות
-
-
הפרטים הטכניים אודות ההתפתחות האחרונה של ארכיטקטורת ה-Polaris זוכים לאימות מכמה מקורות, וכעת נראה שאנחנו רגע לפני ההכרזה הרשמית שתחשוף גם את המחירים המיועדים לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם קניתי למחשב של אח שלי 9600PRO של חברת ג'יגה בייט ורשום על האריזה של הכרטיס שהוא AGP X8 אבל באתרים שבדקתי רשום שיש לו 4 צינורות עיבוד יענו AGP X4 אז אנשים תגידו לי אחת ולתמיד הכרטיס הוא AGP X4 או X8 ???
-
- 7 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, הלך לי ה280X ומחפש כרטיס מסך עד 1000 ש"ח בעיקר למשחקים בינוניים/כבדים להלן המפרט שלי I5-4590 3.30GHZ Gigabyte H97-hD3 8GB 800MHZ 128 SSD 1000HDD huntkey 600W Benq 24 אין עדיפות לNVIDIA או AMD תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם!:] יש לי שאלה בקשר לרזולציות וה - FPS. אם למשל, יש לי מסך תומך עד הזרולוציה 1200x1024 60hrtz. אני שם על רזולוציה יותר נמוכה, ככה שיהיה 85 hrtz. כאשר אני משחק במשחק כלשהו ואני שם אותו על הרזלוציה הכי גבוהה, זאת אומרת שהמשחק ייעבוד על 60 הרטץ בלבד וכך גם יהיה ה - FPS? כי ידוע לי שלפי קצב ההרטצים, כך גם ה - FPS, אלא אם כן אפשר לבטל את ההגבלה. תודה רבה!:]
-
- 7 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כרטיס מסך HD3850 והגעתי למסקנה שהגיע הזמן לשדרג (שימושים: חיבור ישיר לטלוויזיה ורסיבר לצפייה בסרטי HD בעיקר, ולעיתים משחקים במסך המחשב) האם החומרה שברשותי (לוח אם, ספק כח) מתאימה לכרטיסי המסך שאני מעוניין ? להלן המפרט שלי: מסך: VP930 מעבד : Intel Core 2 Duo E6750 Box לוח אם : GIGABYTE GA-G33-DS3R זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (1024MBx4) 800Mhz CL 5-5-5-15 NQ מארז: Thermaltake Armor-Jr Black ספק כח : Enermax Liberty 400W דיסקים קשיחים: Westren Digital WD3200AAKS 320GB Samsung F3 1000GB (WDC WD800JB-00JJC0 (74 GB, IDE צורב : LG GSA-H22N
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסתובבת שמועה ברשת ש-9800pro של sapphire עלותו היא 1500ש"ח אם משהו יודע איפה אפשר להשיג במחיר כזה ואם אפשר האם זה retail או oem
-
- 7 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, לפני שנה שרכשתי מחשב בהרכבה אישית הדרישה שלי לכרטיס מסך היתה מאוד סטנדרטית יכולת לצפות בסרטי HD מלאים ללא מקטעים מאחר ואין לי שום ידע בכרטיסי מסך רכשתי כרטיס מאוד בסיסי nvidia geforce 210 אם הזמן ראיתי שיש סרטים שהוא לא מסוגל להתמודד איתם והשיא הגיע שהתקנתי על המחשב שלי NEED FOR SPEED the run ואז באמת הבנתי שאני צריך כרטיס אחר ויותר מתקדם התקציב שלי הוא בין 800-1200 החומרה שלי במחשב מאוד מתקדמת i-7 930 24G וספק כוח של 800 אני מחפש כרטיס מסך שייתן לי פתרון מלא גם אם אני רוצה לשחק במשחק פעם בה אני לא עורך ודיאו או כול דבר רק סרטים ומידי פעם משחקים אם יש טוב אחד כזה בסביבה ופרט אחד חשוב .. חשוב לי שיהיה לו יכולות של 3D אודה לעזרתכם
-
- 7 תגובות
- 898 צפיות
-
-
בבקשה תמליצו לי על כרטיס מסך שכזה שיש לו גם חיבור DVI וגם VGA
-
- 7 תגובות
- 668 צפיות
-
-
שלום לכם אחים שלי, אני מחפש לחבר שלי כרטיס מסך זול (באזור ה- 200/300 שקל)! אני יודע שבמחיר הזה אי אפשר להשיג כרטיס מי יודע מה אבל לפחות שיצליח להריץ משחקים כמו פיפא 2007 כמו שצריך ובהגדרות סבירות... אם אין כרטיס כזה או שאין טעם בכלל להשקיע על כרטיס במחיר הזה אז על איזה כרטיס שווה להשקיע במחיר הכי קרוב?
-
- 7 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום בשעה טובה קניתי מחשב עם כרטיס מסך ati radeon 4350 יש לי מסך 20" עם רזולוציה של 1600 על 1050 ואין לי את הרזולוציה הזו לבחירה בינתיים אני רואה קצת מטושטש ב 1280 * 1024 זו הפעם הראשונה שאני קונה מחשב עם ATI ואני צריך להכיר את הממשק דרייבר + התוכנה שלו מעודכנים. אפשר קצת עזרה? מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 972 צפיות
-
-
היי חברים חזרתי אחרי חופשה ארוכה ( מי שזוכר אותי...) ועכשיו אני מתכנן על קניית מפרט חדש... רציתי לשאול את אלי הגרפיקה פה ... האם כדאי לחכות ליציאה של כרטיס המסך החדשים של נNvidia - סדרה 9 XXX או שלא?! יש לציין שלא דחוף לי כל כך... תודה מראש ואם תוכלו לשלב גם תאריך יציאה של כרטיסים אלו + מחיר מוערך יהיה אדיר
-
- 7 תגובות
- 823 צפיות
-
-
חצי RTX 5090 במפרט הטכני וגם במחיר - האם GeForce RTX 5080 הוא כרטיס שבאמת יש לו מקום בשוק לאלו שלא מוכנים להשקיע מעל לעשרת אלפים שקלים רק לכרטיס מסך? לקחנו את אחד הדגמים המתקדמים של RTX 5080 לבחינת ביצועיםלכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
קניתי מחשב לפני בערך חצי שנה המפרט GIGABYTE GA-P55M-UD2 לוח אם INTEL CORE I7 860 מעבד זיכרון 4 גיג'ה DDR3 ספק כח 500W ומסך 22 של סמסונג אני לא מרוצה מהביצועים של הכרטיס שלי ואני מעוניין לקנות HD 5870 רציתי לדעת קודם כל אם הקניה תהפוך את הביצועים בצורה משמעותית? , איפה אפשר לרכוש אותו זול עם אחריות באזור המרכז ,האם הוא בכלל מתאים למערכת שלי ומה ההבדל בין הדגמים הקיימים כי שמתי לב שהמחירים שלו נעים בין 2000 ל2300 תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בכוונתי לקנות צג 17 ברשותי 1200שח מזומן וזמן חופשי לחפש טוב. ראיתי את הCTX 711 הוא נראה מצויין אך הם יש יותר טוב ממנו. כי אז "טכנאי" אמר לי שהוא לא משהו. האם יש מסך טוב יותר בתקציב שלי ? . חוץ מזה מה ההבדל בין TRINITRON ל DIMONDTRON. תודה מראש דן 8)
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
פתחתי אשכול חדש פשוט בגלל שאולי יהיו הרבה תגובות וזה נושא בפני עצמו אז מה באמת צריך להגדיר בכרטיס הנ"ל כדי להוציא ממנו את המקסימום וכמובן לקבל כמה שיותר נקודות ב3dmark???
-
- 7 תגובות
- 727 צפיות
-
-
רציתי לדעת פעם אחת ולתמיד מהו השילוב האידיאלי ומה עדיף,למשל אם אני משחק ברזולוציה של 1900*1200 האם יש משמעות ( בהקשר של איכות תמונה ) בהפעלת AA או AF וביאזה דרגת הפעלה ( 4 או 8 או יותר ),דבר נוסף האם עדיף לשחק ברזולוציות נמוכות יותר ולהפעיל פילטרים בדרגה גבוהה יותר,כל זה בנחה שהכרטיס הוא חזק והשאלה היחידה היא השילוב האידיאלי כדי להשיג איכות תמונה מיטבית.
-
- 7 תגובות
- 892 צפיות
-
-
למשל בכרטיס 6200 למה הם לא עושים שלא יהיה ניתן לפתוח צינורות? ואיך זה נוצר בכלל אפשרות לפתוח צינורות רדומים?נגיד יש עכשיו 4 פעילים ו4 רדומים למה הם שמים ת 4 רדומים בכרטיס בשביל שנפתח אותם? ואגב אילו כרטיסים חוץ מ 9800se ו 6200 agp אפשר לפתוח להם צינורות עוד שאלה פתיחת צינורות נעשת באמצעות תוכנה נכון?זה רק פעיל אצל נבידיה פתיחת הצינורות
-
- 7 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך לחבר, בממשק AGP, והתקציב הוא כ1500 ש"ח (גג) הוא יכול לקנות רק מחר, אז אנחנו מוגבלים לחנויות שנמצאות בחיפה בלבד. המחשב הוא כזה: AMD 64 2800+ 1024MB DDR 400 ולוח נחמד של ג'יגה בייט... חשבתי ללכת אולי על FX6800 בKSP יש את: ?MSI? - ?GF FX6800 128MB TV, DVI? ב1300 ש"ח או ?PINE? - ?xfx 6800 128MB DVI, TV? ב1480 ש"ח מה ההבדל בין שניהם? האם הם חזקים יותר מ6600GT? יש אלטרנטיבות יותר טובות לתקציב הזה?(חנויות בחיפה בלבד) תודה!
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, רציתי להתייעץ לגבי החלפה של כרטיס שהוכרז כתקול. כרטיס מסוג gigabyte 7950 windforce 3gb נקנה במרץ השנה. לאחר מספר בדיקות בחנות בה נקנה הוחלט כי הכרטיס תקול והוחלף בכרטיס זהה פעמיים אך ללא פתרון הבעיה. לבסוף הוחלף בכרטיס 7950 sapphire dual x שגם סבל מאותה בעיה. בסופו של דבר הוחלט (למיטב הבנתי) שבהינתן אישור מיוחד של היבואן יתאפשר לי לקבל כרטיס חדש ולא refurbished ובשאיפה של NVIDIA, והחנות עצמה תבחן איזה כרטיסים תוכל להקצות עבורי ואני אוכל לבחור מתוך מבחר (כמובן שעבור כרטיס מסוים זה או אחר אתבקש להוסיף תשלום). הכרטיס המקורי נרכש כ- retail במרץ במחיר של 1600-1700 שקלים לערך. רציתי להתייעץ אילו דגמים מקבילים בביצועים ולא יהוו עבורי ירידה ברמה. אין לי כוונה להוסיף תשלום…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce 8800 GTS וכיוונתי אותו על ההגדרות הכי גבוהות אבל משום מה התמונה במשחקים לא נראת חלקה זה מטריף אותו התמונה איכותית אך הקוים לא חלקים יש תמונות שתבינו למה אני מתכוון מה אני יכול לעשות כדי שזה יעלם. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
חבר שלי קנה אותו שמעתי וכיבלתי חום כי הוא אולך להיות מחובר ל FHD כמה חזק הוא ביחס לכרטיסים אחרים הוא כמו 8400GS ?
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-