עבור לתוכן

Featured Replies

פורסם
חצי RTX 5090 במפרט הטכני וגם במחיר - האם GeForce RTX 5080 הוא כרטיס שבאמת יש לו מקום בשוק לאלו שלא מוכנים להשקיע מעל לעשרת אלפים שקלים רק לכרטיס מסך? לקחנו את אחד הדגמים המתקדמים של RTX 5080 לבחינת ביצועים

לכתבה

פורסם

לא מבין למה לשלם כל שנתיים על מפלצת כסף ?
7000 ש"ח ?

1. מסכים 1080P מספיקים מאוד ולא 4K

2. תקנו קונסולה סוני או מיקרוסופט
ותחסכו הון על שידרוגים
7000 ש"ח כל שנתיים על כרטיס מסך +
שדרוג מחשב חדש 7000 ש"ח

אני רואה ילדים שמשקיעים הון עתק
ועובדים בתור שליחי פיצה

3. לאנשים אין גרוש לאוכל וקונים כרטיסי מסך כאילו אין מחר

פורסם
אם לאנשים יש את הכסף וזה מה שהם רוצים להשקיע בו שיבושם להם.

אני חושב שרוב האנשים לא משקיעים סכומים כאלה כל שנה-שנתיים אלא משדרגים כל 5~ שנים בסכום גדול שכן אין צורך לשדרג כל פעם שיוצא דור חדש של חומרה (למשל אני עדיין עם 2070Super).

מי שמשדרג כל שנתיים זה באמת מיותר לדעתי (כמו לקנות טלפון חדש כל שנתיים) אבל כמו שכבר רשמתי, למי שיש כסף וזו ההנאה שלו בחיים אז למה לא?
פורסם
ציטוט של אורח אורן

אם לאנשים יש את הכסף וזה מה שהם רוצים להשקיע בו שיבושם להם.

אני חושב שרוב האנשים לא משקיעים סכומים כאלה כל שנה-שנתיים אלא משדרגים כל 5~ שנים בסכום גדול שכן אין צורך לשדרג כל פעם שיוצא דור חדש של חומרה (למשל אני עדיין עם 2070Super).

מי שמשדרג כל שנתיים זה באמת מיותר לדעתי (כמו לקנות טלפון חדש כל שנתיים) אבל כמו שכבר רשמתי, למי שיש כסף וזו ההנאה שלו בחיים אז למה לא?

זאת הבעיה אין להם כסף !
הם מכורים למשחקים ורוצים את החומרה הכי טובה
חושבים שזה מה שישפר את המשחק שלהם .

פורסם
"שגיאת המשתמש" האמיתית היא עם Nvidia
https://www.youtube.com/watch?v=oB75fEt7tH0

סרטון במראה שהבעיה היא היצרן NVIDIA שהביאה חיבור גרוע
פורסם
RTX 5090s are melting, and it can't be fixed
https://www.youtube.com/watch?v=ySyMOY4-kxU
  • 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
לא צריך להוציא יותר מ-2000 ש"ח על כרטיס מסך. משחק שלא ירוץ על כזה כרטיס, יאבד קהל, ויתן פתרון.

הצטרפ/י לדיון

בשלב זה תוכל/י להצטרף לדיון, ולאחר מכן להצטרף לקהילה שלנו. אם כבר יש לך חשבון אצלנו, אנא התחבר/י עכשיו על מנת להגיב תחת שם המשתמש שלך.
לתשומת לבך: התגובה תופיע לגולשים לאחר אישור של צוות הנהלת הפורומים.

אורח
הוסף תגובה

דיונים חדשים