עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by redersh,

איזה כרטיס יותר טוב בסטוק וכן גם אחרי אובר במחיר אין הבדל

• 7 תגובות
    • 788 צפיות
  2. Started by hh66,

עליכם השלום אני מאוד אוהב את NVIDIA תמונה מדהימה ואיכותית אני שומע דרך הרסיבר HDMI חסר לי מאוד Dolby Digital Live דרך HDMI האם יש להם כרטיס שמכיל תכונה זאת ? שהופך כל סאונד שאני רוצה ל- Dolby Digital Live 5.1 או 7.1

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. הדגם הבא במשפחת ה-Ampere מתקרב להשקה רשמית - וההדלפות ברשת הופכות לעסיסיות יותר ויותר בהתאםלכתבה

4. אני מזמין היום כרטיס מסך מחו"ל ובגלל שנמאס לי לחכות ל- NFORCE4 אני הולך על AGP ועל 9800PRO השאלה שלי, יצא לכם לראות בנצ'ים לגבי עד כמה זיכרון כרטיס מסך של 256 משמעותי לגבי 128 אם בכלל? יש הרבה יותר כרטיסים עם 128 והם גם יותר זולים אבל אני מחפש כרטיס חזק לשנתיים-שלוש הבאות תודה

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  5. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם רציתי שמיהשו יסביר לי בדיוק מה זה CATALYST והאם זה רק לכרטיסים BBA ובכלל כל מה שצריך לדעת עליו תודה ! זה חשוב

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. האם הליבה הגרפית של מעבדי SB מסוגלת להריץ סרטי FHD על מסכים מאוד גדולים ברזולוציה מקיסמלית (בלי כרטיס מסך אחר)? מה לגבי ULTRA HD? יש כרטיס גרפי שמסוגל להתמודד עם הרצת סרטים על מסכים גדולים שתומכים ברזולוציה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by AvigdOr.GT,

היום בבוקר רכשתי את הכרטיס 6600GT של חברת leadtek התקנתי והכל טוב ויפה, אבל יש משחקים שזה מעין באג בדרייבר ה66.93 שיש לי, אז אני כרגע מוריד את ה71.24 בטא, ככה אני מקווה שזה יסדר. עכשיו יש לכם עצות משהו שכדאי לי לעשות עם הכרטיס? מלבד אוברקלוק )

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  8. היסתבכתי מכל סוגי הדריברים אז עכשיו תוכלו לתת לי קישורים מדוייקים לכל דריבר ודריבר. חיפשתי המדור ההורדות ומצאתי שם 2 עמודים לדריברים מה צריך להוריד את כולם??? ועוד דבר אין לי שום בעיה במשחקים אבל אני חושב שכדאי שתמיד יהיה כל הדריברים מה דעתכם נ.ב יש לי 9700 נון פרו של הרקולס

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  9. שלום, כיום אני עובד עם כרטיס בן שנתיים וחצי, HD5850 עם 1GB זיכרון. לכרטיס יש את הקירור הזה שהתקנתי עליו בזמנו עם 2 מאווררים שקונים בנפרד (קטנים מאוד): http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=874 אני עובד עם 3 מסכים כאשר אחד מהם הוא מסך 27" עם רזולוציה 2560 על 1400 הדורש לא מעט כוח. התחלתי לאחרונה לשחק במשחקים, למשל BLACK OPS II. כאשר שמתי את המשחק על הגדרות גבוהות (לא הכי גבוהות) המשחק היה סבבה אבל היו סצינות מהירות כמו מרדפים, יריות וכו' שהמשחק קרטע. הורדתי את ההגדרות לקצת פחות טובות והוא לא נתקע (עושה 40-60FPS). הכרטיס עצמו נמצא על USAGE של 99% במהלך המשחק. זו רזולוציה שדורשת כוח מהכרטיס מסך וכנראה שלי כבר מתיישן. מאחר והמסך הנ"ל דורש חיבור DUAL DVI, רציתי …

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  10. Started by elad-k1,

רידון או גיפורס fx בבקשה אני מעונין לקנות בערך ב 1600 כאילו רידאון 9800 רגיל מה עדיף בבקשה

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by crazydiamond,

radeon 9200 SE 128 MB או geforce 4 MX 440 64 MB אני יודע שאלו הם שני כרטיסים חלשים מאוד אך הייתיי מעוניין בחוות דעת איזה מהם הוא יותר טוב באופן כללי - מבחינת איכות תצוגה וביצועי תלת מימד (ביחס למגבלות בכרטיס) בברכה.

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  12. היי הרצתי את המישחק Takedown Red Sabre,ועובד ממש לאט.כמו כן אני כבר שנתיים עם הכרטיס מסך הזה RADEON6970 ועם I7 מעבד ו16 זיכרון של כרוסאיר ו SSD במחשב אז ככה לא מבין מה הבעיה.מה דעתכם אנשים להחליף כרטיס מסך?ואם כן איזה? חג שמח.......

• 7 תגובות
    • 896 צפיות
  13. הסקר דיי ברור ... עם נגיד אתם משחקים ב כמה אז שימו את זאתי שאתם משחקים בה הכי הרבה.

• 7 תגובות
    • 666 צפיות
  14. השבוע החלפתי כרטיס בין 9800GT XXT ל 4850 ואני רואה ביצועים נמוכים יותר למה??? ולמה בדריבר שלו רשום שזה 500MHZ בליבה למה זה? זה צריך להיות 625MHZ

• 7 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by finish,

יש לי gigabyte radeon 9550 128mb 64bit ואני רואה פיקסלים בסרטים במשחקים זאת בעיה שמאוד מפריעה לי מה אפשר לעשות נגד זה במחשק רואים פשוט פצצה אלב בסרטים רואים פיקסלים

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  16. Started by Bw`,

יש לי בעיות FPS במשחק מסויים - enemy-territory מפרט המחשב שלי : p2000 512 ram r9600 xt 60 maxtor giga motherboard- asus p4s800D הבעיה היא שבמקומות מסויימים ה-FPS יורד ל 10-20 , ולחבר שלי, עם מפרט זהה (וכרטיס גיפורס-4) יש FPS גבוה בהרבה . הבעיה היא (כנראה) לא בלוח-אם בגלל שהחלפתי אותו והבעיה נשארה, וגם כנראה לא בכרטיס מסך (החלפתי את הכרטיס לגי פורס 4 והבעיה נמשכה) תודה מראש >:

• 7 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by 00Amir,

התחלתי לשחק ב COD:BO2 , על המחשב שלי (מפרט בצד) , עם GTX460 1G , המשחק עובד באיכות EXTRA ב60FPS! המסך שלי לא FHD אבל 1680X1050... המשחק ברמה גראפית הרבה יותר איכותית ממשחקי הסדרה הקודמים, להפתעתי המשחק יותר "קל" ברמה הגראפית ממשחקים קודמים. חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך אבל אני רואה שממש אין צורך... השלב הבא זה לראות אם אפשר לשחק אותו עם הנייד שלי וה GT525 1G , (אני מצליח להריץ בטלפילד3 )

• 7 תגובות
    • 998 צפיות
  18. כרטיס מסך Gigabyte GeForce 9800GTX+ 1024MB DDR3 GV-N98XPZL1GH http://zap.co.il/model.aspx?modelid=728637 או palit ati radeon hd4850 512MB GDDR5 PCLE http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2156

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  19. טוב יש לי שאלה: הכרטיס מסך שלי הוא HD4850 והמהירות שעון שלו היא 650MHZ ורציתי לדעת איך זה הגיוני שכרטיסים כמו HD4760 וHD4770 בעלי מהירות שעון של 750MHZ ובכל זאת הם יותר חלשים מה4850? האם מהירות השעון לא קובעת? אם לא אז מה כן קובע עד כמה הכרטיס טוב?

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by nim901,

http://www.bjorn3d.com/read.php?cID=817&pageID=1665 יש גם X850 בהשוואה, תהנו

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  21. החלטתי להוסיף 360 שקל ולקנות X800GTO2 במקום הX800GT מCOMPIL.. ומסך לקנות E92F במקום 730B עריכה: הסתדרתי, גיליתי איך עושים את זה מכניסים את כל הקבצים לדיסקט ורושמים בדוס: flashrom -p 0 newbios.bin זה הכל בכל מקרה, אשמח אם תענו לי על השאלה בתגובה הרביעית

22. Started by Tzach_n,

אוקיי אז קניתי לי Sapphire Radeon 5850 Xtreme, אני מאוד מרוצה ממנו, כרטיס שנותן תמורה נהדרת לכסף, מצליח להריץ את Metro 2033 על High ב-1920x1080 על DX11 עם Tessellation מופעל ו-Vsync ואני מקבל בערך 50-60 FPS. ב Very High הוא קצת מתקשה, בכל זאת כרטיס מיד ריינג'... (עבור ה-GTX460 שמשתווה לו NVIDIA ממליצים גם לשחק על HIGH ברזולוציה הזו) אני משחק על טלוויזית לד 42" וחשבתי אולי להוסיף עוד כרטיס אחד שייתן לי פי 2 ביצועים, במחיר שלו כרגע (700 שח) זו פשוט מציאה. הנה המפרט שלי: מעבד: Q9550 לוח: EP45-UD3P ספק: Enermax Modu82+ 525W זכרון: 4GB G.Skill DDR2-1066 עכשיו, על הקופסא של הספק שלי כתוב שהוא Crossfire Certified, והלוח שלי גם תומך CFX (אבל הסלוט PCI-E השני שלי הוא X8 ולא X16, …

• 7 תגובות
    • 946 צפיות
  23. Started by tavlins,

יש לי הרגשה שה- geforce4 ti 4200 64 mb שאני הולך לקנות הוא לא agp x8.......... השאלה שלי אם זה באמת ישנה את זה איך זה יראה אצלי (ד"א- אני משחק במשחקים ברזולוצייה אחת מעל 800 על 600, כך שלא מעניין אותי רזולוציות גבוהות מזה).... אז הגרפיקה תהיה פחות יפה מכרטיס עם איי ג'י פי כפול 8? תנו פרטים חברים תודה

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  24. Started by Component,

קניתי כרטיס כזה של לידטק וההגדרות שלו הן ליבה-200 מה"צ, זיכרון - 333 מה"צ. גם התוכנה של לידטק כותבת כך וגם GTU. אם אני לא טועה אלה הגדרות של GTS, אבל בדרייברים כתוב MX400. אני מקבל 2444 בטרידימרק ב 1024/768 32 ביט. אלה הגדרות איטיות גם עבור MX, אולי אני אפרמט בקרוב. האם אלה הגדרות הזיכרון הנכונות?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. יש לי הזדמנות לקנות כרטיס galax rtx 3080 sg במחיר טוב, האם הם אמינים?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.