עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הכרטיס תומך כמובן ב directX11 שאין גירסה כזו לXP ? והמקסימום שניתן זה DX10 ? תודה למי שעוזר

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by inXs2,

שלום לכולכם... חבר שלי עומד לקנות מחשב והוא בבעיה קשה בין איזה כרטיסי מסך לבחור: [glow=red,2,300][1) PowerColor Radeon X800 XT Platinum Edition ( R42-TVD3) 256MB GDDR3 ViVo- RETAIL 2)3 Albatron geforce fx 6800Ultra 256MB DDR[/glow] עכשיו אני מדבר מביחנת ביצועים איזה כרטיס יותר טובים ויותר חזקים ואל תתיחסו בידיוק לבאנצים של דום 3 מכיוון שהמשחק ניבנה על כרטיסי Nvidia כמו שהלף לייף 2 על ATi. בבקשה אנשים אני חייב עזרה ותגובות רציניות כמה שיותר מהר מכיוון שחבר שלי עומד לקנות מחשב אפילו מחר. תודה רבה לכולכם ;D.

• 7 תגובות
    • 904 צפיות
  3. החלפתי דרייבר והכרטיס מסך יותר לא עובד כל דרייבר שאני שם ושהוא אמור להתאים זה מה שרשום וגם פתחתי פה אשכול והביאו לי וזה לא טוב אז איך אני יכול לדעת אם הכרטיס מסך שלי נשרף? ויש מצב כזה שהוא מכובה או משהו כזה?והוא לא פעיל?תודה

• 7 תגובות
    • 5.2k צפיות
  4. Started by X-Style,

איזה כרטיס מסך יותר טוב? saphire x800 gto 256mb geforce 6600 256mb

• 7 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by overload,

:-\ R9800 PRO 128MB 256BIT מהאתר של MSI.מה הם רוצים?.. שאני ינתק את הכרטיס מהחשמל כל פעם שאני מכבה את המחשב ??? :-\

• 7 תגובות
    • 589 צפיות
  6. Eניתי לבן שלי NEVERWINTER NIGHTS אבל המשחק לו עובד, לפי הודעות השגיאה אני מבין שהבעיה היא בכרטיס המסך. יש לנו VODOO3 , פנטיום 3 128K זכרון. מה עושים איפה מורידים DRV מתאים (ניסיתי כל מיני) ואם צריך כרטיס חדש אז מה מומלץ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם, שבוע שעבר קניתי מחשב חדש: מעבד i5 2500k 8 גיגה זכרון 1333 כ. מסך 570gtx לוח של גיגהבייט z67 וכמובן מארז,ספק.. התחלתי לשחק dues ex והגדרתי רזולוציה הכי גבוהה, 1920X1024 והמשחק פשוט מקרטע התקנתי ווינדוס מחדש והכל דנדש אבל לא זז. השאלה היא האם זה אמור להיות ככה? האם בשביל לשחק על רזולוציה כזו צריך מערך sli? הכרטיס מסך חלש?? תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 859 צפיות
  8. Started by Frequency,

הי, יצא לי לראות לאחרונה שמוכרים ביד שניה המון אבל ממש המון כרטיסי מסך של AMD מדגם 280X - יש סיבה לזה? בנוסף, הבנתי שבסך הכל סדרת ה R9 היא "שיווק מחדש" פחות או יותר של סדרת ה 7000 נכון? אז לכאורה גם אין עדיפות ל R9 על ה 7000 (מעבר, כנראה, לזמן השימוש). ולאיזה כרטיסים משתווים ה R9 270 וה 6950? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by matan360,

כל אחד מהכרטיסים 1GB זיכרון GDDR5

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  10. התקנתי לא מזמן Batman Arkham Asylum. והשאלה שלי היא האם אני יכול לראות physx במשחק למרות שאין לי כ.מסך של nvidia? (הכוונה האם אני יכול מבחינה "תוכנתית" לעקוף את זה איכשהו). פשוט נראה לי מוזר טיפה הקטע הזה שהכ.מסך של ATI עולים כמו של NVIDIA אבל עדיין אין להם שום יכולת לתמוך בפיצ'ר הזה... :-\

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  11. Started by Culandur,

יש ברשותי סרט DIVX שאני יכול לראותו בלי בעיה אך כאשר אני מנסה לקפוץ לזמן כלשהו בסרט הוידיאו קופא ורק הסאונד ממשיך הייתי רוצה לדעת מה גורם לבעיה זו והאם ניתן לפתורה ד"א התוכנות שניסיתי להשתמש בהן לצפיה הן media player 8 media player 6.4 divx plya 2.0 alpha הקודק הוא DIVX5 תודה

• 7 תגובות
    • 951 צפיות
  12. Started by H.I.V,

איזה כרטיס יהיה יותר טוב: 9500פרו ו9800NP שיש לשתיהם מה''צ כמו ל9800 אחרי OC ל9500פרו? האם שתהים יעבדו אותו דבר? או של9800 יש עוד יתרונות עליו?

• 7 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by asaf25,

האם עדיף לי לחסוך כסף ולקנות את NVIDIA GTX 580 החדש או לקנות שתי כרטיסי רדאון חזקים באותו מחיר?

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  14. יש ברשותי מסך מחשב תוצרת LG, בגודל 17" הפועל ברזולוציה מקסימלית של 1280*1024 אם זה רלוונטי, הדגם המדוייק הוא FLATRON L1730S שאר המפרט לא אמור להוות בעיה, הספק יחזיק הכל, המעבד יהיה בהתאם וכו'.. רציתי לשאול, איזה כ.מסך מינימלי יניב תוצאות מקסימליות בהגדרות הגבוהות ביותר בכל המשחקים? אני מניח שלמסך כזה, אין צורך בכ.מסך דוגמאת HD4850 ואחד חלש יותר יניב תוצאות דומות ולכן אני כאן, לנסות לחסוך כסף תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 798 צפיות
  15. Started by shlomibandit,

לפני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס הזה.. הוא בכללי מעולה , והתקנתי את הדרווירים והכל שבאו אם הכרטיס , אבל אני מנסה להוריד את הדוייור הכי עדכני מהאתר של nvidia שאני מנסה להתקין אותו זה לא מצליח .. מופיע לי הארור הבא: nvidia setup program could not locate any drivers that are compatible with your currect hardware setup no will exit יש למשהו מושג מה הבעיה הזאת ואיך אני יעדכן את הכרטיס מסך בצורה הטובה ביותר?

• 7 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by djelectric,

מקור : http://www.hardocp.com ATI Catalyst מבית AMD, דרייבר התצוגה, הולך לעבור כמה שינויים גדולים בחודשים הקרובים, בעיקר בתחום ה-CrossFireX הקדמה: אם אתם חושבים ש-AMD סיימה את תפקידה בהצגת פתרונות גרפיים מתקדמים ל-DirectX 11 עם סדרת HD5000 אז כנראה שאינכם חושבים נכון. החומרה שנותנת לנו את הכח במשחקים לא שווה שום דבר בלי התוכנה שמפעילה אותה. מחובתה המוסרית של AMD לפתח את התוכנה בהתאם לצרכים ולדרישות הלקוחות, לרבות תיקוני באגים ושיפורי ביצועים במשחקים. ישנן כמה תכונות ספציפיות אשר נדרשו מ-AMD ואכן לבקשות הגיימרים יתוופסו תכונות חדשות אשר נועדות לשיפור חויית הגיימינג בעיקר למשתמשי קצה. במשך הרבה זמן, נראה כי ישנו חסרון דיי בולט בדרייבר, חסרון אשר לא הוקדש לו תשומת-לב ר…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by G-SHOCK,

ערב זך לכווולם.על הפרק רכישת מחשב חדש,כאשר אחת ההתלבטויות הינה כרטיס המסך,אשר אמור לשמש למשחקים,סרטים ואינטרנט.האם הבדלי הביצועים בין שני הכרטיסים מצדיקים הפרש מחירים של מעל 60%?בנוסף,מהו היצרן המוביל לגבי כל אחד מן השניים?dרך aגב,מישהו שם לב שמספרי הדגם דומים לאלו של מכוניות סאאב?

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  18. אז ככה..יש לי מסך CRT יחסית ישן אבל פעם הוא היה בין הטובים..זה מסך של ViewSonic דגם:Professional Series PF775 עכשיו בזמן האחרון(בסביבות החודש-חודשים)העניים שלי התחילו לכאוב רצח אחרי איזה חצי שעה עד שעה של פעולה במחשב בין אם זה משחק או גלישה באינטרנט או סתם להסתקל על המסך..וזה ממש מציק אני לא יכול להסתקל על המסך יותר מחצי שעה בלי שהעניים שלי יתחילו לכאוב התעיפו ויאדימו.. בהתחלה חשבתי שהשנה לי קצב הרענון ובגלל זה כל הבעיות אבל בדקתי וזה לא ככה..עכשיו אני על רזלוציה 1024*768 על 85 מגהרץ..(אין לי אפשרות מגהרץ גבוה יותר גם לא ברזלוציה נמוכה יותר..) אז השאלה שלי היא האם הבעיה היא במסך ואם כן איך אני פותר את זה?או שהבעיה היא אצלי? תודה מראש לעוזרים

• 7 תגובות
    • 705 צפיות
  19. Started by Aviv C,

מכיוון שהכרטיס מסך הישן שלי התקלקל אני רוצה לקנות אחד חדש. הקודם שלי היה nVidia FX 5500. אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך טוב יותר באפיק AGPx8. אני לא גיימר כבד אבל אני משחק במחשב די הרבה (משהו כמו שעה וחצי ביום). את המפרט שלי אתם יכולים לראות בפרופיל משתמש שלי. יש לציין שיש לי מסך 19" LCD שאני משתמש בו ברזולוציה של 1024x1280. התקציב שלי הוא בסביבות ה- 1,000 ש"ח ועדיף אפילו פחות אלא אם כן הכרטיס הוא ממש טוב ושווה להשקיע בשבילו עוד כמה שקלים. יש לכם הצעות בשבילי?

• 7 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by ruff stuff,

הי אני שוקל לרכוש כרטיס מסך חדש מה אתם אומרים על הכרטיס הזה his ati radeon 7000 64 mb? אני לא מבין גדול בכרטיסי מסך והייתי שמח לקבל עזרה. בנוסף אני שוקל לרכוש מסך lcd שיתאים לכרטיס החדש עם יציאת dvi המסך הקיים שלי הוא סמסונג 753 dfx והוא איתי מ 2002 האם ה dvi הוא באמת הכרחי או שאפשר להסתדר גם בלי? מודה לכם מראש . מקווה שהפעם הכותרת יותר אינפורמטיבית.

21. Started by JonyPony,

ייעוד: הרצת משחקים על רזולוציית FULLHD, עדיף עם AA ופילטרים. מפרט המחשב כרגע כמפורט בצד. (עובד עם WIN7, 64BIT אז עדיף משהו שתומך בDX11, אבל לא חובה) אין העדפה לATI או NVIDIA. תודה רבה מראש!

• 7 תגובות
    • 818 צפיות
  22. Started by nitayya,

כנראה היום אני הולך לקנות כרטיס, יש לי כרגע ATI RADEON X1650 ונראה לי שהוא עושה לי בעיות, כל הזמן קורס ומתחמם אני מתלבט בין: Gigabyte nVIDIA GeForce 9500GT 512MB PCIe Innovision nVIDIA GeForce 9500GT 1024MB PCIe MSI ATI Radeon R4650 512MB PCIe Asus Radeon HD4650 512MB PCIe2.0 אני מחפש עד 400 שקל (עדיף באייבורי), אז אם יש לכם המלצה http://ivory.co.il/category.asp?catcode=400 איזה נתונים אני צריך לפרט כדי לדעתמה יעבוד טוב? יש לי.. מעבד Core 2 Duo E4400 2 GHZ, 2 RAM

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  23. כניתי: G-Force FX 5900 מבית אלבטרון האם נדפקתי או שהם ספקים דיי טובים?

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  24. ביקשתי כאן המלצה על כרטיס מסך זול שיוכל להריץ כמה משחקים, והמלצתם על ה-ATI Radeon HD 3850. דיברתי היום עם החנות: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/products_id/7140?osCsid=ba0fcbaa0eda91729e936aff518388c4 אחרי כמה שעות המוכר מודיע לי שאין את PALIT ואי אפשר לעשות הזמנה, במקום יש שתי חברות, אחת גיגהבייט והשנייה שם שדומה ל-FIREFOX . גיגהבייט די יקר, 390 שקלים, והחברה השנייה עולה 345 שקלים. השאלה היא, אם 345 שקלים זה כבר מחיר יקר מדי לכרטיס? בתוספת של 50 שקלים אני יכול להשיג כרטיס שחזק פי כמה וכמה?

• 7 תגובות
    • 985 צפיות
  25. אני משחק ברזולוציה 1680X1050. אני משחק בכל הז'אנרים. נכון לעכשיו ברשותי 460GTX 768MB שמתחיל להראות סימני גיל. Rift רץ סביר בלי צללים ו-AA, משחקים כמו ANNO 2070 ו-Shogun מקרטעים ואפילו Deus Ex HR מקרטע עם DX11. Nvidia ו-AMD לדעתי פישלו בהשקה ובתמחור. בין 7850 ל-7870 יש פער מחירים אדיר ולא מוצדק. Nvidia כנראה חושבים שכולם קונים כרטיס מסך ב-500$ ולא טרחו להשיק כרטיסים לשוק הביניים. מצד אחד 7850 שנותן תמורה טובה למחיר, אבל אני לא יודע אם מדובר בשדרוג משמעותי ל-460GTX המזדקן שלי. מצד שני 670GTX מפלצת ביצועים שדרוג אדיר בהשוואה ל-460GTX בתג מחיר גבוה מאוד. מה עושים? חוסכים או שוברים קופת חסכון?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.