עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן. אני מחפש כרטיס מסך למחשב ישן עם מעבד dual core 2.4 שיריץ GTA4 נורמאלי. הסתכלתי מחירים, GTX 8800 וGT 9800, כרטיסי מסך בני 5 אם לא יותר שנים עולים 800 שקל. הזוי. יש לכם אולי כרטיס מסך במחיר שפוי עם הדרישות שלי? תודה מראש לעוזרים (:

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  2. שלום לאלה שיודעים מתי משחררים כרטיסי 285X 295X החדשים קראתי באנטרנט על 285 הרגיל , הוא קצת חלש לי http://www.hardocp.com/images/articles/14093000799PAGjpZpS2_1_1.gif בתמונה רואים שיפורים של הדור הנוכחי מה זה שיפור "דחיסת צבע " עד עכשיו לא ראינו צבעים נכונים ואמיתיים הדרייברים שלהם לא מתאים לווינדוס 8 או שיצא בקרוב דרייבר ל-ווינדוס 8 ( 8.1 ,עושה לי צרות ) LOSSLESS DELTA מה זה HIGH QUALITY SCALER אך זה מתבטא ( ידוע שזה אמור לשפר רזולוציה לרזולוציה גבוה יותר , אבל מה זה בפועל ב- AMD ? ) שווה משהו

3. Started by nadav275,

שלום ברשותי MSI 9800P R360. התקנתי את הדרייברים של MSI(הבטיחו שיפור בביצועים וכו' וכו') בקיצור- עשו בעיות בכל מיני משחקים, והחלטתי להתקין את הcatalyst החדש כולל control panel... לאחר ההתקנה, עם הפעלת המחשב מופיעה הודעה http://img53.exs.cx/my.php?loc=img53ℑ=error0ph.jpg מה זה אומר? מה עליי לעשות? נדב

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  4. היי לכולם, היום ביקרתי בחנות מחשבים והמוכר המליץ לי על הכרטיס של MSI NX8800GT היות ואני לא מבין כמוכם בהבדלים, אשמח אם תמליצו לי על כרטיס אחר או שאתם בדעה של המוכר? המחיר של הכרטיס מסך הזה הוא 1430 ש"ח תודה לכל העוזרים. ניר

• 7 תגובות
    • 684 צפיות
  5. שלום חברים יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב :frown: יש לי כרטיס מסך מדגם GTX 295 של חברת GAINWARD שאני במחשב גולש באינטרנט רואה סרטים וכ... הכל טוב ויפה אין שום בעיה. שאני נכנס למשחק אני משחק מספר דקות ובום ....המסך נכבה חושך, MONITOR GO TO SLEEP פשוט לא יאמן ! המחשב ממשיך לעבוד הכל טוב ויפה אבל אין תמונה (אפילו שאני מדבר עם חברים דרך סקייפ אני ממשיך לדבר איתם אבל אני בלי תמונה ) אגב בדקתי את כל הרכיבים במחשב כולם עובדים כמו שצריך אז עשיתי החלפות עם דוד שלי והחלפתי לצורך הבדיקות זכרון ,ספק כח,לוח אם, וחזרתי לאותו מצב לאחר מספר דקות במשחק STARCRAFT 2 כי הטמפ במצב מנוחה היא על 75-80 שאני במצב משחק הוא עף ישירות לאיזור ה 100 מעלות המחשב שלי פתוח המעבד על 30…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by JONathan144,

אשמח לדעת מה עדיף לקנות. תודה!

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  7. Started by no nick,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך פשוט שמתחבר בpci-ewpress ושיתמוך ברזולוציה 1680X1050 מה הכי זול שיש? תודה.

• 7 תגובות
    • 723 צפיות
  8. בת דודה שלי רוצה לקנות מחשב חדש. האם הכרטיס מסך HIS HD 4350 Silence 512MB DDR2 PCIe אמור להספיק למשחקים כמו SIMS 3 ולעוד משחקים קלים ולשימושי אינטרנט,ICQ וכו'? אם לא על איזה כרטיס אתם ממליצים באותו תקציב שיספיק לזה? והאם הHD4350 חזק יותר מה8500GT?

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  9. Started by TheRedEye,

כרגע אני משתמש בדריבר של NV 77.77 ל6600GT שלי שמעתי שהדריברים של ngohq טובים יותר האם זה נכון? [יש לי בעיה עם תקיעות במשחקים וכו' במצב הנוכחי..]

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by dan9,

מה יותר חזק ומשתלם גם במחיר? 3650 512MB GDDR2 ב288שח http://www.sapphiretech.com/uk/products/products_overview.php?gpid=241&grp=2 לא AGP אלב PCIX... או 8600GT Magic 512MB GDDR2 ב330שח http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=2&model=1896&l1=2&l2=6&l3=514&l4=0 או 8600GT 512MB GDDR3 ב355 שח http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=514&l4=0&model=1701&modelmenu=2 תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 764 צפיות
  11. Started by גיאy,

שלום , יש לי מחשב i5 8G RAM ואני רוצה לקנות כרטיס מסך לא יקר למשחקים כמו טנקי און ליין, מיניקרפט יש המלצות? עד סכום של 400 שקל על מה חשוב להסתכל בכרטיס מסך? תודה

12. Started by snird,

טוב אז ככה, בזמן הממש קרוב אני יקנה מחשב... בערך עוד שבועים או חודש. עכשיו השאלה שלי היא האם לקנות את הX1950PRO או לחכות חודשיים ולקנות את הכ. מסך של NVIDIA עם ליבת הG84 לשוק הבינוני?

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  13. היי, ברשותי מסך 2209WA של דל וכ.מסך HD 4870. מאז דרייבר 11.7 (כולל), לאחר ההתקנה התצוגה על המסך זזה שמאלה והתמונה נחתכת. זה די מטריף אותי שכל פעם אחרי שאני מנסה דרייבר חדש אני נאלץ לחזור ח-11.6. אין לי מושג איך לתקן את זה דרך הCatalyst Center ואני ממש אשמח להסבר במידה וקיימת דרך. בתודה מראש.

• 7 תגובות
    • 787 צפיות
  14. עיבוד קראתי באתר והם אמרו שהוא יותר מהיר משהו יכול לפנות למקור מידע שמראה שיש לגרסה הזאת רק ש12 צינורות עיבוד במקום 16 תודה ותראו מכתוב עליו V9999GE Over 25% faster than other competitors with 6800GPU ASUS V9999 Gamer Edition is specially designed to meet hardcore gamers desires of seeing the most spectacular visual effects in the latest game titles. The best visual effects comes not only from the most powerful GPU, but also from the ultra high performance circuit board specially designed by ASUS that is 25% faster than other competitors in the market. When graphics card heavyweight ASUS meets the world fastest and most powerful GPU, the result is a solution deli…

• 7 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by BlackSheep,

שלום לכולם. בעקבות הבנצ'מארקים שראיתי פה ל-HL2 רציתי לשאול אותכם למה קצב הפריימים המקסימלי שלי ב-HL2 הוא שאני מתכופף לכיוון הרצפה או נמצא בחדר ריק ולא ממש מושקע ואז אני מגיע ל-80 FPS. ותבינו יש לי Radeon 9800 Pro (של MSI) ואני שומע שאנשים עם Radeon 9600XT מפעילים את המשחק סבבה. אז חשבתי אולי זה קשור למעבד שלי? Pentium4 2.4GHz?

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by netanelam,

רציתי לדעת כמה שנים יחזיק הכרטיס מסך הזה?

• 7 תגובות
    • 851 צפיות
  17. האם אתה מרוצה מהכרטיס מסך שברשותך מסדרת 8800?

• 7 תגובות
    • 594 צפיות
  18. מה זה AVIVO? ואיך אני משתמש בטכנולוגיה זו? יש לי 4870X2, האם זה מתאים בכלל לכרטיס מסך הזה? תודה.

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  19. Started by tfo,

המחשב שיש לי כרגע: EPOX 8KDA3J 1024 DDR, AMD ATHLON 64 3200+, מסך: DELL 2007WFP החיבור הוא AGP כמו שצוין בכותרת, השימוש הוא למשחקים (לא כבדים במיוחד) אני רוצה את הכרטיס עד שאני יביא מחשב חדש לשנה - שנתיים (אני יודע שזה כרטיסים מיושנים ואני יודע שזה לא באמת יחזיק ככה)

• 7 תגובות
    • 683 צפיות
  20. Started by muki,

עם T.V out תודהה

• 7 תגובות
    • 778 צפיות
  21. Started by BURTON,

יש לי רדאון 9600 פרו וקראתי בפאק של הפורום שמהירות השעון שלו צריכה להיות 400 מגה הרץ ואכן כך הסתכלתי על המהירות של הזיכרון וכתוב לי שהיא עומדת על 250 מגה הרץ כפי שרואים בתמונה ואילו בפאק רשום מהירות זיכרון: 600MHZ(בערוץ בודד 300MHZ) האם עבדו עליי?? האם אני יכול לעשות אוברקלוק ל300 בבטחה??

• 7 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by amisu,

היום בזמן משחק בסטארקרפט 2 שמתי לב לירידה בFPS, בהמשך כשנכנסתי שוב למשחק כל התפריט הראשי היה מרוח ומעוות, נתקע, לפעמים חוזר לשולחן עבודה ולפעמים דורש ריסטרט. זה הראה שיש תקלה בדרייבר של נוידיה, אז התקנתי מחדש גירסא 260.99 ועדיין עושה בעיות, גם בפול אאוט 3. רעיונות? עריכה: איכשהו תמיד התקלות קורות בסופ"ש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by psxr,

איזה מהמסכים האלה יותר טוב ? הנתונים היבשים נראים דיי טוב בכולם, יש משהו אחר מומלץ ? (לא איזו 550) איזה פנל יש לכל אחד מהם ?

• 7 תגובות
    • 713 צפיות
  24. שלום לכולם החלפתי את כרטיס מסך במחשב המשני שלי מ GF4 TI 4600 ל רדאון 9800XT. לפני שביצעתי את ההחלפה הסרתי את הדרייברים של הכרטיס הישן התקנתי את הכרטיס החדש והתקנתי את הדרייברים שלו להכי מעודכנים. יש לציין שהחלפתי גם את הלוח אם ללוח כמעט זהה עם אותו צ'יפסט רק כרטיס קול טוב יותר. הבעיה היא שעכשיו המשחקים מסרבים לעלות, הם מופעלים ולאחר כמה שניות המחשב חוזר לשולחן העבודה עם הודעת שגיאה של היישום. ניסיתי גם להפעיל 3DMARK 2001 והוא לא הסכים להריץ את הבחינה מסיבה שהכרטיס מסך שלי לא מזוהה למרות שהדרייברים מותקנים. רציתי להפעיל NFR להעיף כל זכר לדרייברים של NVIDIA אך ככה אני גם אפגע בדרייברים של הלוח אם. אין פיתרון טוב יותר לפתרון הבעיה?

• 7 תגובות
    • 606 צפיות
  25. Started by yakir8,

שלום ראיתי שלפי 3DMark06 שה 6600GT לוקח את X800GTO אני היתי בטוח שה X800GTO הוא יותר טוב בקיצור רציתי לעשות לעצמי סדר מה יותר טוב 6600GT או X800GTO

• 7 תגובות
    • 740 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.