עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני רוצה להשוות את שני אלו לשם קנייה(כנראה ייצא לפועל) Leadtek WinFast GeForce 6600GT 128MB AGP Bulk vs Leadtek WinFast GeForce 6800XT 128MB AGP מי יותר טוב ובכמה? האם ההפרש של ה100 שקלים באמת משתלם במקרה הזה לטובת ה6800? תודה מראש. .swg

• 7 תגובות
    • 706 צפיות
  2. היום נכנסתי לאתר של ג'יגהבייט כמו בכל יום לברר האם הרדאון 9500פרו שלהם כבר מתחיל להמכר. בעמוד מוצרים במאיצים הגרפיים אין זכר ל-R9500PRO, חזרתי לעמוד הראשי ואני רואה שרשום שם בעמודה של תארים למוצרים שלהם שאתר טיואני נתן Product Excellence לרדאון 9500פרו מתוצרת ג'יגהבייט והם שמו את זה באתר, ויש שם גם ביקורת על הכרטיס, הנה תמונה: {למשתמשי IE6 תגדילו את התמונה את הסוף}

3. אז כך נכון לעכשיו אני משתמש בדרייבר 75.90 עם אתם ביאם לשאול עם מחקתי את הכול כמו שצירך עם התוכנות למחיקה למינהם וכו וכו לפני שהתקנתי את הדריבר הנוכחי אז התשובה היא לא כאילו עשיתי רק עידכון דריבר והסיבה שאין כוח וגם כך אני מיתכוון לעשות פירמוט.... דבר שני מישום מה התוצאות שלי לא ניראות לי בכלל.. אז מישהו יכול לעזור.. אז עכשיו אני מישתמש בקרור של זלמן עם בלוק קרור של דנגר דן וכול זה רק לכרטיס מסך... מפרט.. 6800 אולטרה של אלברטון ליבה 480!!!!! זיכרון 1300!!!! ודגש גדולל לזה הגעתי עם האוברקלוק של הדרייבר כאילו בלי כול הטוייקים למינהם שאפשר לעשות עם ריבהטיונר וכו וכו רק לידע כללי לפני הקרור מיים הדריבר אחרי ליבה של 450 וזיכרנות של 1200 הייה עולה לי הודעה של שגיאה ועכשיו עם …

• 7 תגובות
    • 752 צפיות
  4. Started by stingeR-,

חבר שלי קנה לפי המלצתי מחשב בKSP ועכשיו רק נודע לי שכרטיס מסך R9600pro של sapphire ב970שקל אין להם כבר במלאי. האיש שם לו איזה radeon 9600 256MB ב800שקל(והוא כמובן התלהב מה256MB) עכשיו אני לא יודע בידיוק מה יש להם במלאי אבל תסתכלו באתר שלהם ותתנו לי הצעות כי מחר בבוקר אני מתקשר על שם האמא ובוחר לו כרטיס מסך אחר... , איזה נבלות האנשים האלו!

5. שלום לכולם יש לי היום מחשב HTPC עם כ.מסך 7600GT כאשר אני מחבר אותו דרך יציאת DVI למסך LCD שלי - אני לא מקבל סאונד כלל, אלא רק רעש סטטי. אני משער שזה בגלל שהכרטיס מסך אינו תומך בהעברת סאונד דרך HDMI. ולכן אני רוצה לבצע שדרוג לכרטיס מסך עיקרי שימוש הינם צפייה בתכני וידאו, ואינטרנט דרך המסך LCD 32". השיקול שלי הינו רכישת של כ.מסך ATI HD5450 - מבדיקה שלי עולה כ220 ש"ח .. שיקול נוסף הינו HD5670 עולה כ435 ש"ח. אשמח לעצות היות ואני לא רוצה לרדמת ברמת הכרטיס שיש לי היום ומצד שני חייב פתרון לבעיה שלי עם החיבור HDMI במסך פרט חשוב: יש לי לוח אם של MSI P965 NEO - מקווה שהכרטיסים שציינתי לשדרוג תואמים ?? המון תודה לעוזרים/ משיבים

• 7 תגובות
    • 937 צפיות
  6. Started by navk2,

בכמה אתם מציעים לי למכור אותו ? אין עליו אחריות, והוא ל - PCI-E . אני חשבתי על מחיר התחלתי משהו כמו 300, מה אתם אומרים ?

• 7 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by emmanuel,

שלום רב לכולם. קיבלתי לאחרונה מקלדת חדשה למערכת שלי שמריצה ויסטה אולטימייט,עכשיו אני מעונין לדעת האם ישנו קיצור דרך על לוח המקשים שיכול להחליף לי בין 2 תצוגות ממש כמו במחשבים ניידים (בין צג מחשב ובין טלויזיה שמחובר כבר) ובמידה ולא האם ישנה תוכנה שיכולה לבצע זאת. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי אולי למישהו ישנו רעיון שיוכל לעזור לי. תודה על העזרה עמנואל

• 7 תגובות
    • 941 צפיות
  8. Started by ward,

ה BENCH נעשה על מערכת כזו : מעבד ATHLON XP 1600+ לוח אם 7VTXE של גיגהבייט זיכרון של 384 (שני סטיקים) וכרטי מסך GF2 MX 440 והתתוצאה היתה 2841 מה עליי לשדרג או להוסיף או כל דבר אחר כדי לעלות בביצועים ןמה הם תוצאות טובות במבחן זה ? תמונה מצורפת!~!

• 7 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by huber,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=297267 משיהו יכול לבדוק אם זה עובד?

• 7 תגובות
    • 861 צפיות
  10. שלום לכולם וערב טוב קניתי לא מזמן את המשחק החדש של ghost recon wildlands , ויחסית למחשב המיושן שלי הוא עובד יפה על הגדרות LOW ב 1080P אך לא מספיק יפה כמו שאני רוצה שזה יהיה עם FPS שיספק אותי . התלבטתי קשות אם להחליף חצי מחשב עכשיו ולקנות 1070 או אפילו לעוף על 1080 ( גם TI ) בשביל לשחק ב 4K עם מסך ענק ( 40" או באזור הזה ) אבל אחרי שהבנתי שהמשחק הזה נורא כבד ב 4K וה FPS שם ממש בדיחה , ירדתי מכל הסיפור ( גם כן מצריך המון השקעה וישפך כסף סתם ..) מתלבט אם לקנות BF1 , אחרי ששחקתי 3 שנים ב BF4 עד שהמשחק התפגר והוציאו פאטצ' שהרס את ההגדרות גרפיקה בגלל הכרטיס שלי - היה לי בעיות עם client lowframerate משהו הזוי - לא משנה .. נכון להיום המפרט שלי …

11. שלום, אני מעוניין לשדרג את המחשב הקיים שלי על מנת שאוכל להריץ משחקים (Dishonored 2, Overwatch) בדרגות הגרפיקה הגבוהות ביותר. המפרט: CPU Intel Core i5 3570K @ 3.40GHz Ivy Bridge 22nm Technology RAM 8.00GB Dual-Channel DDR3 @ 799MHz 9-9-9-24 Motherboard ASRock Z77 Pro4 Graphics 3072MB ATI AMD Radeon HD 7950 - Gigabyte מארז Antec P280 מסך DELL U2312HM הבנתי שעדיף לשדרג כרטיס מסך + מסך שמאפשר עד 144fps. בהנחה שמדובר בתקציב גמיש יחסית של כ-4,000 ש"ח (ואין חובה לנצל את כולו...) - מה כדאי לקנות? תודה, מדוקס.

12. Started by avinatbezeq,

• 7 תגובות
    • 667 צפיות
  13. Started by jackhammer,

היי חברים. מישהו יכול לתת הסבר הגיוני למה שהולך פה עם הדור הנוכחי של כרטיסי המסך? נווידיה יצאו עם דור חדש שמציע קפיצת ביצועים אסטרונומית לעומה הדור הקודם. כולם כבר הרעיפו עליהם שבחים ורצו לקנות את הכרטיסים ואפילו לא נתנו צ'אנס לAMD להראות מה יש להם בשרוול. ואז AMD הכריזה על הכרטיסים שלה, וגם היא מציעה קפיצת ביצועים אסטרונומית לעומה הדור הקודם! איך זה יכול להיות? הרי זה לא הגיוני להניח שAMD ראו את הקפיצה הגדולה של נווידיה ואמרו טוב חייבים להפציץ הפעם... לוקח הרבה זמן לפתח דברים כאלו, מה שאומר שזה היה להם בתכנון הרבה זמן זמן. אז השאלה שלי היא, איך יכול להיות ששתי החברות מציגות ביחד קפיצות כל כך גדולות? יכול להיות שזה נובע מגורם שמשותף ל2 החברות? (אולי זכרונות…

14. Started by T-Flash,

אהלן 7800GS זה הכרטיס החדש לAGP... ליותר מידע: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=161849.0 אכשיו אנחנו יודעים שהכרטיס יהיה עם 16 צינורות עיבוד... 350MHZ לליבה ו 1GHZ לזיכרונות... (הנתונים של 6800GT ) להזכירכם זה יהיה הכרטיס החזק ביותר ל AGP... המחיר יהיה 280$ !!! http://www.tweakpc.de/?news_id=8989 הקישור לא יודע באיזו שפה...אבל אפשר להסתדר (מוזר שהנתונים הם של 6800GT...והכרטיס יהיה הכי חזק.)

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. אהלן, לפני בערך שנה קניתי מחשב חדש, אני מאוד מרוצה ממנו אבל כשהרכבתי אותו לא התחשבתי יותר מדי במשחקי מחשב (ולא ברזולוציה גבוהה - לאחרונה גם קניתי מסך חדש), אני עכשיו עומד להשתחרר מהצבא וסוף-כל-סוף יש לי זמן פנוי, לצערי או לשמחתי נפלתי שוב לסם ואני קצת מתבאס להריץ את המשחקים על LOW. המחשב שלי כרגע: Intel core i5-3470 16gb ram GeForce 560 GTX h77ma-g43 מסך 27אינצ' וצופה ברזולוציה של 1920*1080 (לא בטוח עד כמה זה רלוונטי) שיחקתי ב-Shadow of mordor והוא רץ די טוב, עכשיו הורדתי את Assasions creed unity , אני מריץ אותו על low והוא די מקרטע, בעיקר אני בונה כרגע על Dragon Age החדש שיוצא מחר. (כשהנמכתי את הרזולוציה בה אני משתמש המשחק יחסית עובד נורמלי אבל נראה חרא) מה דעת…

16. אממ, הכותרת בעצם אומרת הכל. אני רוצה כרטיס מסך חזק חזק למשחקים כבדים כמה שיותר שיסחוב כמה שרק אפשר, לבינתיים בלי OC. אבל ייתכן OC בעתיד למקרה ואזדקק, ככה שצריך לקחת את זה גם בחשבון.. ומה לגבי PCI-EXPRESS 2.0? האם בתקציב הזה יש משהו שתומך בזה? או שזה חדש מידי ויקר כרגע? פשוט אני לא מעודכן כרגע בכלל עקב הטירונות... אחרי שאני אסיים אותה אני כבר בחצרים ואז כנראה אביא את המחשב איתי.. איזה כרטיסים נמצאים בתקציב שלי שיענו על מה שאני צריך? אני יודע כרגע על 2 כרטיסים מסך חזקים בטווח המחיר שלי שהם: ATI HD3870 GeForce 8800GT אבל בנוסף הייתי רוצה לשאול עוד משהו - ידוע לי שבכמה כרטיסי מסך קודמים של ATI היו בעיות עם הפילטרים. הבעיה הזאת עדיין נמשכת או שהיא נפתרה וכבר אין את הבעיות האלה…

• 7 תגובות
    • 768 צפיות
  17. ראיתי בכמה אתרים של חנויות שניתן להשיג(כביכול?) כרטיסים מסדרת הGTX700 ואפילו GTX600. אולי כמובן זה סתם מופיע באתר והם פשוט לא מחקו את זה. האם הם עדיין מיוצרים, או שמדובר בשאריות?

18. מדיי פעם אני רואה פה ושם אנשים שאומרים שהם התקינו dx9 ולפני זה היה להם dx9.0a אז אי לא מבין יצא כבר הfinal או שעדיין הגירסא הכי חדשה היא alpha? תודה 8)

• 7 תגובות
    • 816 צפיות
  19. Started by GUNZ,

יש לומר שכרגע יש לי כרטיס מובנה של הלוח והוא באמת לא נסבל אני משחק מישחקים פה ושם ממש לא יותר מדי רצוי מהחנות KSP כי יש אחת בראשון ונוח לי ללקנות משם עכשיו תמליצו על כרטיס שעולה כמה שפחות ויכול לסחוב מישחקים ככה מדי פעם יש לומר שהוא לא צריך להפעיל את המישחק בצורה מושלמת אלה שיעבוד נחמד לפני זה היה לי גיפורס 4 440MX והייתי מבסוט ממנו עד שהוא נישרף חשבתי על 9550 של רדיאון 128 MB 124 BIT? איך הוא בסדר? איפה יש אותו הכי זול? הלוח תומך רק ב AGP

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by orenweb,

מה הכרטיס הטוב ביותר חדש שניתן לקבל בתקציב? כרגע המחשב ללא כרטיס מסך מעבד core I5 2500 ספק seasonic 620W בנוסף כרגע יש לי 4 GB זיכרון RAM ,האם כדאי לשדרג ל 8 Gb או שזה מיותר?

• 7 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by netanel38121,

אני מתכוון לקנות אותו בחודש הבא. ל AGP לצערי כרגע אין לי מספיק כסף לקנות לוח אם עם PCI-E אז אני יכול להרשות לעצמי רק ל AGP והבנתי שזה הכרטיס הכי חזק ל AGP המפרט שלי הוא 2GB RAM DUAL 512X4 400MHZ מעבד פרסקוט 3000MHZ 1 MB לוח אם ASUS P4P800-SE כונן קשיח SATA 160GB 7200RPM 8MB כרגע יש לי 6800GT של INNO אבל אני רוצה משהו יותר טוב שיחזיק לי משחקים בצורה טובה (לא שהכרטיס הנוכחי לא עושה עבודה טובה) פשוט רק רוצה לשדרג. וכמו כן חשוב לי שהקירור שלו יהיה טוב ולא יהיה לו טמפרטורה גבוהה. המקסימום שיש לי להשקיע זה 1700ש"ח ושמעתי שיש את גירסת האקסטרים ואני מאוד רוצה את הכרטיס הזה. אני מודה מראש לכל מי שיעזור בהמלצות. תודה רבה נתי.

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  22. Started by ashkii,

אני מבין שהביצועים של ה1950XT חזקים יותר מזה של ה1950PRO אבל השאלה שלי היא האם כדאי לי להשקיע כסף ב1950XT, כאשר אני בספק אם אני בכלל אצטרך אותו למשחקים שאני רוצה לשחק: HEROES 5, CALL OF DUTY2/4, TOTAL WAR 2. אני לא חושב שמשחקים כאלה דורשים יותר מה-1950PRO ואולי אפילו פחות מזה. אין לי יותר מדי כסף לבזבז ולכן אשמח אם אני אוכל להסתפק ב-1950PRO. בתודה מראש עבור תשובותיכם המלומדות.

• 7 תגובות
    • 636 צפיות
  23. Started by Spider1,

היי אני משחק GTA4 על רזולוציה 1920* בHIGH עם מעבד I5 + HD5750 +4GB זכרון. אודה להמלצתכם לכרטיס מסך שישפר את ביצועי המשחק משמעותית כיוון שמעט מעט מקרטע ואני רוצה להנות ממנו. אשמח לשמוע גם על המלצות על כרטיסים בחו"ל ליבוא אישי . האם בטווח מחיר זה של עד 1200 ש"ח אוכל לקבל כרטיס משמעותית טוב יותר מ5750? תודה. עריכה חשבתי על ‏GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E- שאפשר להביא מחו"ל בכ-500 ש"ח, האם פער הביצועים מצדיק השדרוג?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם, יש ברשותי שני מחשבים המחוברים למקלדת אחת עכבר אחד ומסך אחד ע"י מפצל VGA\PS2. הכל עובד מעולה בעזרת לחיצה על כפתור במקלדת נעשה מעבר בין המחשבים. בקרוב אני קונה מחשב חדש שיחליף את אחד המחשבים, העניין שבמחשב זה יש כרטיס מסך שאחבר באמצעות DVI אל אותו המסך. מה שבעצם יקרה זה מצב כזה שאין לי אפשרות להשתמש במפצל מכיוון שיש לו רק חיבורי VGA.. , מה הייתם ממליצים לי לעשות\פתרון חומרה?

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  25. אני הולך לקטוגריה של הדריברים וזה מה שאני מקבל http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_61.77 ???!?!?

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.