עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sharonhaim,

מישהו יודע איפה להשיג דריברים לכרטיס וידאו הנ"ל תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by tordek,

קניתי את כרטיס זה מלפני כשבועיים שתי שאלות: 1. האם כדי לעבוד עם DIRECTX 8.1 בו כתוב על הכרטיס שהוא תומך או לעבוד עם DIRECTX 9 אשר מותקן על מחשבי, אם עדיף ה 8.1 איך אני מחזיר את הגרסא הזאת למחשב שלי. 2. איך אני יודע לפה האריזה עם ה RADEON הוא 8500 LE או 8500 כתוב לי Radeon tm 8500 אשמח לתשובה מידית

3. Started by SoftMaker,

כאשר אני מחבר את המחשב לוידאו כדי הקליט זה מראה לי מתי שאני מתחיל לצפות הכל מטושטש שחור לבן עם ליכלוכים והכל קיצר לא רואים! מהי הבעיה? האם בגלל הזרמים שהמחשב מעביר?

• 7 תגובות
    • 921 צפיות
  4. Started by eran2003,

איזה סוג וחברה הכי טוב במחיר הזה: radeon 9000 or geforce 4 440 mx או הצעות נוספות שלכם

5. אז ככה: יש את הכרטיס של LEADTEK - Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP יש מגוון כרטיסים של החברה המכובדת PINNACLE יש לכם עוד הצעות? אולי משהו שמתחבר ל USB ... בקיצר, כמה שיותר השוואות והתנסויות תודה מראש. FLYVIDEO בבקשה על תציעו כי זה מה שיש לי עכשיו וזה ממש כרטיס!!! (לגימה של קפה ארומה של עלית)...לא ממש טוב ;D

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by YO-YO,

חבר שלי נדפק וקנה מחשב עם כרטיס מסך על הלוח, ובלי סלוט AGP, עכשיו הוא קנה כרטיס מסך חדש וגילה את זה ( :'( ). השאלה היא: האם הוא יכול לחבר את כרטיס המסך בכל זאת? נ.ב. אני יודע שאין הרבה סיכוי שיש דבר כזה אבל לא מזיק לשאול נכון?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. איך המסך של סאמסונג 757NF Diamondtron? איך הוא יחסית למסכים אחרים, כמו ה- IIYAMA VisionMaster Pro 413C?

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  8. לא הייתי מרוצה מה9000 פרו שלי במיוחד גם ב TV OUT הסרט לרוב קפץ ברגעים מכריעיים השאלה שלי אם ה 9500 PRO יאיץ לי גם את הסרטים דרך ה-TV OUT (DIVX) או רק יראה שיפור ניכר במשחקים? תודה אני מדבר על הכרטיס 9500 64MB של ספיר -הוא עולה 200 שקל פחות ואני לא מאילו שישלמו עוד 200 כדי לומר שיש לי SONY ולא AIWA

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  9. Started by orrm,

אהלן כולם, Gainward מתכוונת לשחרר גרסא מיוחדת משלה לצ'יפ המיוחל של NVIDIA הלוא הוא הGeforceFX. היא טוענת שעקב הרעש האדיר שעושה הכרטיס נאלצה לבנות מערכת קירור יחודית משלה שמקצצת את הרעש של הכרטיס ל7dB במקום 70dB בכרטיסים שהחברות האחרות מתכוונות לספק. כמה נצטרך לשלם על החמוד? באיזור ה650 יורו (כן כן, לא טעיתי - 650) לינק למסיבת העיתונאים הרשמית

10. Started by s.m.a.s.h,

אני עומד לקנות מחשב חדש ואני ממש רוצה מסך טוב עם איכות טובה......... אלה ההצעות שיש לי..... mag 19 lg 19 aoc 19 או בכלל להתפשר על 17??? אני יכול להוציא עד 1000 עד 1300

11. Started by NHHEU,

http://www.guru3d.com/comments.php?category=1&id=1053&PHPSESSID=e7340e85b9510edac260c830b59cc57e נניח שהבדיקות האלה אמיתיות האם לדעתכם יש סיכוי ל-FX

12. Started by Athlon-WINGS,

שאלה שממש מעניינת אותי לפני שאני הולך לקנות מסך. ואם אפשר, מה TCO אומר? לפי מה שקראתי הTCO הוא נותן בטיחות למשתמש, זה נכון? ה-iiyama pro 143 color שאני עומד לקנות, הוא על תקן TCO'95, והייתי רוצה לדעת מה ההבדל בינו לבין TCO'99, והאם זה פוגע באיכות של המסך?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PR2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDSPH98PRB2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 ההבדלים הם, לפי מה שאני הבנתי: הכרטיס הראשון בא עם האריזה המקורית ועולה 50 שקל יותר הכרטיס השני בא עם 2 כבלים, 2 מתאמים, 2 דיסקים ועולה 50 שקל פחות אני צודק שזה כל ההבדל? ואם כן איזה מהם לקנות? עוד שאלה: 3 x 184-pin DIMM Sockets support max. 3GB unbuffered non-ECC PC2700/2100 DDR SDRAM memory (PC3200 up to 2 DIMMs only) (Visit the ASUS website for the latest qualified DDR400 module list) אני רוצה לוודע שהבנתי את זה נכון הלוח אם שאני קונה תומך בעד 2 סטיקים של DDR 400mhz (PC3200). נכון?

• 7 תגובות
    • 714 צפיות
  14. שלום לכולם, ראיתי את הכרטיס הזה באתר של Leadtek: WinFast A180 TDH CINEMA הוא נראה ממש מגניב, אבל מצאתי עליו רק ביקורת אחת בחיפושיי בגוגל. המון אתרים עם לינק של "ביקורת" אבל כולם לאותה ביקורת.. רציתי לדעת אם למישהו יש ניסיון איתו. אני מתעניין בעיקר בפונקציות הווידאו שלו, אני לא מתכוון להשתמש בו למשחקים (מי שרוצה לסקול אותי יכול לעשות את זה אח"כ כשאני לא אהיה כאן). מישהו ניסה להקרין איתו וידאו? לדגום איתו וידאו? הוא טוחן את ה-CPU באחד מהם? הוא יודע לכווץ ו/או לפרוס בעת הקלטה/הקרנה (בהתאמה) בלי לנצל את ה-CPU של המחשב? באיזה פורמטים (MPEG1, 2 וכו')? איך הטיים-שיפטינג שלו? ועוד ועוד. ואם מישהו יודע על כרטיס אחר שיש לו את כל (או רוב) הפיצ'רים האלו (למשל, על השלט ועל ה-Direc…

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  15. Started by kobibo,

אני חושב לקנות כרטיס מסך אך מתלבט בין שני סוגים : nvidia 5900XT 128 MB 256 bit ATi 9800 np 128 MB 256 bit שני הכרטים לפי דעתי עולים בערך אותו סכום .אודה : א. לחוות דעתכם במה אתם הייתם בוחרים ולמה ? ב. עדיין לא הבנתי בדיוק מה ההבדל בין ה- 9800np לבין 9800pro ?

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  16. בraedeon 9600 XT,עד כמה ההבדל בין שני היצרנים האלה משנה?

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by 69,

המסך, בן שנה, לפתע החל להציג קווים רבים בצבע אפור בהיר מאוד, לרוחב כל המסך, שנעים כלפי מעלה. כלומר, מתקבל ריצוד של המסך בצורה של קווים לרוחב המסך. מישהו מכיר את התופעה ? (ניסיתי לקבוע Refresh Rate בעצמי (XP), אך לא ניתן - כתוב שם שזה נקבע ע"י החומרה)

• 7 תגובות
    • 805 צפיות
  18. Started by m3tr0x,

שלום, ''כרטיס מסך 9800Pro של חברת Elsa, 3 שנים אחריות! המחיר כולל מע'מ - 1330 שקל'' רציתי לשאול אם המחיר שווה את הכרטיס והאם חברת Elsa היא חברה טובה....... תודה.........

• 7 תגובות
    • 753 צפיות
  19. המפרט של המחשב שלי: לוח אם: Asus P4P800 Deluxe מעבד: Intel Pentium 4 3.0 (northwood) 512k כ.מסך: Gainward Geforce 5600XT 256 mb זיכרונות: Kingston 2x256 מ. הפעלה: Windows XP Pro התוצאה שהשגתי היא: 1668 האם זאת תוצאה טובה ביחס למפרט מחשב???

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  20. שני כרטיסי מסך מעולים. הABIT יקר ב30 ש"ח. מה אתם אומרים? ABIT http://www.abit-usa.com/products/graphics/products.php?categories=2&model=160 ELSA http://www.elsa.com/EN/Products/detail.asp?newsid=256

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by redti,

שלום, בכוונתי לקנות מסך שטוח לא דק . 19 אינצ' בסביבות ה-1000-1500 ! מכוון שאתם מבינים אני מבקש את היעוץ שלכם.. מה המסך הכי טובבבבבבבב שאפשר לקנות בסכום הזה לפי הפרמטרים המצויינים למעלה. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  22. יש לי בבית p3 800/133 עם 450 זיכרון וכרטיס tnt2. רציתי לקנות כרטיס חדש כדי להגיע לביצועים יותר גבוהים במשחקים - חשבתי על radeon 9200 או gf4 mx. איזה אתם ממליצים לי? (עד 400 ש"ח + -) *עדיף שיהיה עם קירור טוב כדי לעשות לו OC קטן..

• 7 תגובות
    • 630 צפיות
  23. שלום ראיתי פה אנשים שכתבו על הכרטיס הזה חשבתי שזה מה שיש בKSP, שאלתי את חבר שלי והוא אמר לי שהסאפיר בKSP הוא בעצם 128BIT אני מחפש את הכרטיס של ה256BIT עם ליבת הR360 לקניה בארץ תודה

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  24. Started by I.Robot,

שלום. אתמול הלך לי המסך, אז אני צריך מסך חדש, התקציב נמוך ועומד באזור ה700 ש"ח. אני צריך מסך 17" , עדיף שטוח שיחזיק כמה שיותר זמן, כמובן צריך איכות תמונה טובה אבל אני לא גרפיקאי או משהו אז אני לא צריך משהו רציני, רק משהו שיציג דברים באופן נורמלי. תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by psxr,

איזה מהמסכים האלה יותר טוב ? הנתונים היבשים נראים דיי טוב בכולם, יש משהו אחר מומלץ ? (לא איזו 550) איזה פנל יש לכל אחד מהם ?

• 7 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.