עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by danvis,

היי כולם, אני בונה מחשב חדש וכמו שהכותרת אומרת זו אחת ההתלבטויות האחרונות שנשארו לי. הכרטיסים המדוברים הם מ-RSM כאשר הראשון הוא ה-TwinTech GTX 570 הרגיל והשני הוא Gigabyte GTX 570 OC edition. ההבדל ביניהם הוא 200 ש"ח. המסך הוא 24 אינץ', רזולוציה של 1920X1200, משחקים חדשים בהגדרות גבוהות. ת'כלס אני מעוניין במערכת שתחזיק כמה שיותר זמן מבלי שיהיה צורך לשדרג כ.מסך. בגלל זה אני רוצה כרטיס עם קירור טוב יותר ש-OC יוכל להאריך את חיי המדף שלו בעוד איזה חצי-שנה, ולמרות שמנקודת מבט נוכחית היחס עלות-תועלת של כרטיס מומהר נמוך יותר כרגע, אני חושב שמנקודת מבט לזמן הארוך זה יכול לאפשר מרווח נשימה להחלפה של כ.מסך. החסרונות של כרטיס כזה זה שהוא לא משתלם מנקודת מבט כלכלית כרגע ושהוא זורק את…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום קראתי את הכתבה על כרטיסי המסך אבל לא הבנתי משהו , שמתי לב שרק לRadeon 7500 יש 3 יחידות טקסטורה בכל צינור עיבוד , ולכל שאר הכרטיסים אין . וממה שהבנתי גם זה חלק משמעותי בכך שהוא היה חזק יחסית . למה לא המשיכו עם הכייון , אפילו ל8500 יש רק 2 יחידות טקסטורה. ובכלל , האם מספר היחידות תורם לאיכות התמונה או לביצועים? ועוד משהו קטן , לא הבנתי מה זה Mpixels וMtexels ומה ההבדל בניהם תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. שלום, בונה מחשב חדש על בסיס I5-2500 לעריכת ווידאו. אשתמש בדוגם חיצוני או בכרטיס דגימה ייעודי והתוכנה שלי VIDEO STUDIO V14 1) האם אני זקוק לכרטיס וידאו חיצוני (ואפילו רק כדי לחבר שני מסכים)? 2) איזה כרטיס (לא יקר מדי) מומלץ לנושא אין הרצת משחקים והמכסימום זה פוטושופ וצפייה בסרטים (אולי). בתודה, יהודה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by eliko78,

קראתי את הסיקור החדש כאן באתר על HD 6870 וכתוב שם שהוא תומך ב 3D מצד שני אמרו לי כאן בפורום ש 3D קיים רק אצל המתחרה שלו GTX 470 אז יש תמיכה ב 3D ב HD6870 או לא?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מפרט 1: מעבד AMD Athlon 64 X2 4400+ Socket AM2 Box ¤519 http://skypc.co.il/product.asp?pid=AMD1175 לוח אם ASUS M2V ¤403 http://skypc.co.il/product.asp?pid=31500 כונן קשיח Westren Digital WD800AAJS 80GB ¤224 http://skypc.co.il/product.asp?pid=800AAJS זיכרון G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 667Mhz CL5 ¤478 http://skypc.co.il/product.asp?pid=F2-5400PHU2-2GBNT כרטיס גרפי Leadtek nVIDIA GeForce 8600GT 256MB PCIe ¤678 http://skypc.co.il/product.asp?pid=LV360 מארז כולל ספק HEC 6A19B 400W ¤407 http://skypc.co.il/product.asp?pid=6A19B-400 הרכבת מחשב + ובדיקת מעבדה + בדיקת מאמץ למחשב (למחשב חדש בלבד) ¤79 http://skypc.co.il/product.asp?pid=10 סה"כ מחיר לכל המוצרים:2788¤ המפרט הורכב בא…

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  6. Started by maitay,

יש לי כרגע 7950GX2 והוא בן זונה של כרטיס אבל אני רוצה להכין את עצמי לעתיד בעזרת כרטיס מסך חדש לCRYSIS למשל

• 7 תגובות
    • 643 צפיות
  7. אני זוכר כשקניתי את המחשב שלי בכוונה קיניתי מחשב עם כרטיס מסך מוחלש ביחס למפרט כדי שבעתיק אוכל לקנות כרטיס מסך יותר טוב ובכך בעצם להאריך את חיי המחשב עוד כמה שנים. לא מצאתי תבנית לכתיבת הודעה אז לקחתי את התבנית מפורום מפרטים שנראת לי כרלוונטית ברובה. 1. מה התקציב המקסימאלי? 1000 א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לחסוך ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 10%+ 2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? אני משתמש במחשב לצרכי עריכה גראפית 2D ו3D\צפייה בתכני HD ,אך התחום בו אני מרגיש שיש למחשב קשיים זה בהרצת משחקים חדשים ולכן אשמח לשיפור למטרת גיימינג. א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום …

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by Or ei,

בחלק מהמשחקים הוא נתקע לחצי מייה וממשיך כל המשחק זה קורה בעיקר בUT99 ב2003 זה פחות מורגש וגם בפרוג'קט נומאדס התקנתי 2.5 וDX 8.1 עוד פעם לא עוזר.... :-\ מישהו יש איזה עצה איך לסדר את זה? זה לא בעיה של FPS כי זה בערך על 75 ככה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by saarssj,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ויש לי דילמה בקשר לכרטיס מסך אני רוצה את הכרטיס 9800GTX+ אבל יש לו שתי גירסאות אחת אם 1024MB ו256BIT ואחת אם 512MB ו512BIT המחשב מיועד למשחקים אבל אני לא יודע מה יותר חשוב הBIT או הMB אם אפשר קצת הסבר על זה ומה עדיף תודה מראש!!

• 7 תגובות
    • 654 צפיות
  10. לא אכפת לו הוא רוצה agp והוא לא רוצה לשדרג פשוט הכרטיס מסך הכי חזק לagp וכמה הוא יוציא ב3dmax

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by morx,

מאיפה אפשר לקנות את ה BRIDGE שמחבר בין הכרטיסי מסך ?? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. Started by Jonah Eli,

אני צריך תמיכה ב-H264 ורוצה גם DX10... עד עכשיו הכרטיס לא היה שווה את ה-1000+ שהוא עלה, אבל 900 שקל נראה כבר יותר כדאי. מה אתם אומרים? (ודרך אגב אני יודע שה-1950 שווה יותר, אבל גרפיקה לא כל כך חשובה לי, אלא הכדאיות של הכרטיס לטווח ארוך)

13. Started by navk2,

דוד שלי קנה 9600 PRO אבל הוא עשה השהייה. יש לו מעבד 2.6 אני חושב שעם HT, ג'יגה זכרון וכרגע אנובורד אבל הוא כבר מת להחליף אותו.. הצרכים העיקריים שלו זה משחקים אבל לא יותר מידי כבדים וגם חשוב מאוד שתיהיה יציאה נוחה וטובה לטלוויזיה ! ראיתי בנעוץ ש 9600 PRO LITE מומלץ אבל מה שהוא קנה זה לא LITE והוא קנה את זה מפה : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=372&category_id=193c86e6beabca7c6e519beb3878e90a מה אתם אומרים ^^^ משתלם ? אני חשבתי לקחת את ה- 6800 אבל הוא עם 128 זכרון, זה יפריע ? והאם יש עוד כרטיסים טובים בטווח מחירים הזה ? ולאיזה מהכרטיסים שהוזכרו עד עכשיו יש יצאיה לטלויזיה ?

• 7 תגובות
    • 581 צפיות
  14. כרטיס המסך הפופולארי Geforce RTX 2070 של NVIDIA מקבל את טיפול ה-Super והופך לחזק יותר - בדקנו עד כמה שווה המלך החדש של תג המחיר 500 דולר לכתבה

15. מסך MAG InnoVision 810FD יד שניה ב1000 ש"ח, כדאי לי לקנות? מחבר של אחותי מה אתם אומרים ?

• 7 תגובות
    • 892 צפיות
  16. Started by Mortar,

קניתי כבר מסך חדש :-\ לא שאין לי מה לעשות עם מסך חדש, אז זה לא כזה נורא וגם אולי הוא יתן שיפור בתמונה אז סבבה אבל בכל מקרה הMAG 786FD קיבל טיפול קטן. הפוקוס שנדפק קשות ממש הרס לי ת'עיינים, אז דבר ראשון מורידים BRIGHTNESS וCONTRAST וזה מחדד את התמונה ומוריד את התשתוש אבל אי אפשר לעבוד על מסך חשוך כל הזמן בכל מקרה לאחר קצת בירורים, שיפוד מעץ וקצת משחקים אני ואחי הצלחנו לחדד את התמונה במסך בצורה דרסטית, אני אפילו חושב שהמסך עוד יותר חד מלפני ההתפגרות שלו יש שני חורים מאוחרי המסך, חור אחד לקווים אנכים ואחד לאופקים ואם מכניסים לשם מקל (וחשוב שלא יעביר חשמל כמובן) אפשר לשחק שם עם איזה גלגל קטן שמכוון את הפוקוס, לא היה לי מושג שדבר כזה קיים עד היום

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  17. חבר שלי מחפש כרטיס מסך לה AGP וביקש ממני לעזור לו עז להחרונה שמתי עין על ה RADEON HD2600PRO של PALIT באתר SKYPC אך אני לא מבין כל כך בRADEONנים עז מישהו יכול להמליץ לי על משהו?????

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  18. P3 850 with 512sdram and with AGP v.2.0 x4 רצוי שיתמוך ב-directx 8.1 וכן ב-TV-OUT תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  19. Started by mena,

אני צריך לקנות לאחותי כרטיס מסך... וחשבתי לקנות לעצמי את הGT 210 ולתת לה את ה6600GT,כדי? הGT 210 יותר טוב ממנו? איזה כרטיס של ATI יש בשוק התחתון שמתחרה בGT 210?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by nimrodim,

מסתבר ש SLI עוזר רק במשחקים ש - NVIDIA החליטה\הואילה בטובה לאפשר לנו לשחק בהם ב SLI ולא SINGLE GPU MODE - חובה לקרוא. http://www.hardocp.com/article.html?art=NzEx עוד מעניין - שרשימת המשחקים התומכים ב SLI שהיתה מימלא מצומצמת מאוד - נעלמה מהאתר של NVIDIA. רשימת המשחקים והאפלקציות שכן תומכים ב SLI: Aquamark3 Battlefield 1942 Desert Combat Mod battlefield Vietnam City of Heroes Code Creatures Pro Colin McRae Rally 4 Demo Command and Conquer: Generals Doom3 FarCry Ground Control 2 Half-Life 2 Halo Painkiller Sims 2 Star Wars: Knights of the Old Republic Tomb Raider: Angel of Darkness Tron 2 Unreal Engine 3 Warhammer: Dawn of War 3DMark2003 Gold 3DMark2005 Gold ומתוך הרשימה הז…

• 7 תגובות
    • 814 צפיות
  21. Started by TapUdi,

מישהו פה יכול להגיד לי אם כדאי לי לקנות כרטיס מסך של החברה הזו ולהסביר לי אולי למה היא עולה כ"כ קצת כסף ? זה הפרשים מאוד גדולים וזה ממש חשוד אם מישהו יוכל להסביר לי.. תודה מראש

• 7 תגובות
    • 953 צפיות
  22. שלום לכולם יש ברשותי כרטיס hd4870 עם זיכרון 512Mb על לוח עם צ'יפסט P45 לאחרונה אני לומד תוכנות שמצריכות כוח עיבוד גרפי רציני כמו אפטר אפקט ו-3 סטודיו מקס, אז חשבתי לחבר כרטיס נוסף בקרוספייר אבל את הכרטיס שלי לא מצאתי. השאלה שלי היא: 1. האם ניתן וכדאי לחבר כרטיס אחר מהסידרה עם 1 ג'יגה זיכרון? 2. מה הניצול שאני מקבל עקב שוני בכרטיסים? 3. האם אני צריך לקנות כרטיס מיוחד שנקרא מאסטר? תודה שלומי...

• 7 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by Murmur,

שלום, אני צריך להתאים כרטיס מסך ללוח Gigabyte P35-DS3L (עם PCIE X16). השימוש הוא משרדי + צפייה בסרטים, בעיקר לייב-סטרימינג וגם HD. חשבתי על משהו בסגנון של HD5450 ATI התקציב - עד 250 ש"ח. מה אתם אומרים? האם בסדר? האם עלולה להיות בעיה עם העניין של PCIE 2.0 של הכרטיס החדש? תודה

• 7 תגובות
    • 863 צפיות
  24. מעוניין לשדרג את הגרפיקה במחשב: מעבד: intel Quad Core i5 3450 3.3Ghz + קירור אוויר: Hyper 101 של Cooler Masterלוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H- DDR3 זכרון: 8GB (2x4GB) G Skill F3 DDR3-1333 DDR3 SDRAMכרטיס מסך: Sapphire- Radeon 7850 2GB- עובד בOC יציב כ3 שנים(Core Clock 1050Mhz, וMemory Clock 1300 Mhz) ספק כח: Antec Neo eco 520w מארז: ישן של sagitta raidmax 2, משרת אותי כבר 10 שנים בערך. תכננתי את המאווררים בזמנו ויש במארז אחלה זרימת אוויר. אני יודע שהלוחם אם תומך בכרטיס, השאלה האם תהיה מגבלה פיזית של הלוח אם עצמו/התנגשות עם חיבורים כלשהם? במארז בדקתי ויש מקום פיזית הכרטיס הנוכחי שלי באורך של 22.8 ס"מ אני מקווה לקנות בb…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by The UnKnown,

שאלה לגבי הדרייברים והקונטרול פאנל של כרטיסי ATI מה בא קודם?

• 7 תגובות
    • 888 צפיות

דיונים חדשים בפורומים