כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
ואיך הכרטיס הזה http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=NX6800-TD128&class=vga
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי למצוא אתר שמראה נתונים על הכרטיס מסך הזה? BFG GEFORCE 8800GTS 320MB OC2 בעיקר חשוב לי לראות כמה FPS יש במשחקים וכו'...
-
- 8 תגובות
- 952 צפיות
-
-
שלום.. שיחקתי היום במחשב ופתאום נתקע לי הכל מסך כחול ומחשב עשה ריסט, לא עלה והציג שוב מסכים כחולים. ניקיתי אבק ושום דבר לא עזר. הפעלתי ב SAFE MOD עלה עם טשטושים בתמונה מחקתי דרייבר והמחשב עלה, אחרי התקנת דרייבר שוב מסך כחול כנראה שאין מנוס מלקנות אחד חדש ואשמח אם תמליצו לי על משהו באיזור האלף שקלים שיריץ משחקים ברמה גבוה מעוניין רק בכרטיסים של NV עם קירור מתקדם \ שקט. מעוניין לקנות מחר, קשה לי בלי מחשב
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
(הבהרה: ללוחמי השמועות שבינינו תתעלמו) מדובר על 50% שיפור מ2080TI ע"פ הדלפה: https://wccftech.com/nvidia-rtx-3090-will-allegedly-offer-a-massive-50-performance-increase/
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
השאלה באה מתוך סקרנות בלבד. כמובן שאשמח לדעת מה החזק ביותר וכנ''ל מה גם בעל הטכנולוגיות המתקדמות ביותר.
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
בדר"כ זה 48-49 שאני במחשב רגיל היום השארתי את ה- -1.6CS פתוח ולא במישחק כאילו רק הוא פתוח התפריט שלו והכל ולא עשיתי התחלת מישחק.. אני חוזר אחריי שעה שעה הטמפ' של הכרטיס מסך 59,60 ... אחריי חצי שעה שיצאתי מהמישחק חזר ל- 48/9 האם זה הגיוני ? האם הטמפ' שלי בסדר וביחס ממוצע טוב ? במיקרה שאני יגיע ליותר יש סיכון משמעותי יותר ?
-
שלום לכולם עוד כמה שעות ההורים שלי נוסעים לחו"ל ואני משום מה לא מצליח למצוא קטלוג מלא של מוצרי הדיוטי פרי אז אני ישמח אם תמליצו לי על דגמים מסויימים שאתם יודעים שיש בדיוטי פרי וסביבות מחיר אם אני לא טועה הם עובדים עם LG וMAG אז חשבתי על הLCD של LG אז בקיצר איך הוא ומה צריך להיות סביבת המחיר שלו זה דיי דחוף בתודה מראש גיא
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
פעם אחת ולתמיד משהו יכול לומר איך אמורים לנקות מסך LCD? איזה חומר והאם ע"י השפרצה ישירה למסך או ע"י ניגוב עדין בסמרטוט? תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
יש כל כך הרבה תגובות שונות חלקם אומרים ש ה-4870 יותר חזק מה- 280 ..וחלק אומרים הפוך.... ומה אם ה4870*2 ?? הוא בכלל מפלצת שאין לה מתחרים?? ואיך ה-4850 לאומת ה-260??? וה 9800GX2,9800GTX - קצת ישנים יותר אבל האם הם עדיין מהווים תחרות?? יש תוצאות אמינות המראות את הביצועים של אותם כרטיסים??
-
- 8 תגובות
- 816 צפיות
-
-
לאיזה מבין הכרטיסים הנל ניתן לבצע פתיחה של PIPELINE ? איזה כרטיסים הם באמת בעלי קירור פאסיבי (נראה לי שGTO2 הוא לא באמת בעל קירור פאסיבי כמו שנטען בנועה)? איזה כרטיס עדיף מבחינת ביצועים (דירוג) ? 1380 - SAPPHIRE X800GTO ULTIMATE 256MB PCI-EXPRESS BULK דגם: X800GTO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4203 - עם קירור פאסיבי מבוסס HEATPIPES http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=120 1440 - SAPPHIRE X800GTO ULTIMATE 256MB PCI-EXPRESS - קירור פאסיבי מבוסס HEATPIPES דגם: X800GTO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4202 http://www.sapphiretech.com/en/products/graphics_specifications.php?gpid=120 1440 - SAPPHIRE X800GTO Fi…
-
- 8 תגובות
- 727 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב בבית שהגיע זמנו לשדרוג הכרטיס מסך. הדרישות הם שיכול להריץ בצורה סבירה משחקים ברזולוציה של עד 1920X1080. ובטווח מחיר של עד 800 ש"ח. אממה, במחשב הנוכחי יש ספק שלדעתי הוא גבולי מבחינת הספק, Chieftec 450W היום יש על המחשב AMD 5770 ומעבד I3 דור שני (לא זוכר את הדגם המדוייק). עד כמה נחוץ להחליף ספק כוח כדי לשדרג כרטיס מסך? לדגומא לכרטיס הזה: ראיתי באתר של TMS את זה: http://www.tms.co.il/product/13367 Gigabyte GTX750 Ti 2GB DDR5 Windforce 2X הבנתי שהוא כרטיס מסך לא רע, אשמח לעוד אפשרויות. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס GF FX5200 AGPX8 ללוח אם שתומך בAGP X4, הבנתי שיש תמיכה לאחור בכרטיסים כאלו... האם תהיה בעיה? כרטיס של איזה חברה עדיף לקנות? תודה,אסף
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
hd4850 512MB vs hd4850 1GB עד כמה ההבדל משמעותי הרבה?
-
- 8 תגובות
- 958 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך ומיועד רק סרטים בעל יציאות DUAL DVI , ו VIVO עם 512MB 256 BIT במחיר של 1000 ש"ח פלוס מינוס תודה לכולם.
-
- 8 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס POWERCOLOR THEATER 550 PRO בתוכנה שקיבלתי עם הכרטיס powercinema לא שומעים אתהסאונד טוב (מלא רעשים) אבל עם תוכנות אחרות אין בכלל סאונד, מישהו יודע מה לעשות ואיך לפתור את הבעיה? ראיתי בפורומים שצריך לחבר את כבל מכרטיס הTV לכרטיס קול אבל הבעיה היא שאין לי אפשרות כזאת בכרטיס שלי. מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 737 צפיות
-
-
ככה... 2 כרטיסים .... geforce 7300 GS / geforce 7600 GS שניהם 512 מגבייט די די אר 2! אבל 7600 עולה בסביבות 700 שקל.... והוא 128 ביט ו 7300 עולה בסביבות 400 שקל.... והוא 256 ביט אני לא מבין..... שווה להשקיע את ההפרש? ולקחת את ה 7600? מה ההבדל בכלל?? במה 7600 יותר טוב? המליצו לי בינתיים לקחת את ה 7300- אמרו לי שהוא יספיק.... הבנתי שמקצוענים פה... אז.... להסתפק ב 7300? תודה
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
הייתי כל כך מבולבל מכל המידע לפני הרכישה שפשוט ישבתי על המקלדת ולחצתי ורכשתי את ה450 התלבטתי קשות בין הרבה כרטיסים ובמיוחד רציתי את ה 460 אעפי שאין לי ממש צורך בו אני משחק קבוע באמריקן ארמי ולמשחק זה כמעט כל כרטיס יתאים כמו כן אני מתכוון לחבר את המחשב לסמסונג 40 C530 ורציתי להיות מוכן לתלת מימד כשאקנה מסך מחשב תומך רכשתי את הכרטיס של MSI CYCLONE ואני מקוה מאוד שלא עשיתי טעות הוא עלה לי 112 יורו פלוס משלוח 18 יורו וכבל HD 3 מטר 7 יורו אקבל אותו בעוד כמה ימים אכתוב לכם רשמים וכמו כן אני מתכוון לכתוב על המחירים באירופה בה אני נמצא ולעשות סדר לכל הישראלים שחושבים שהם משלמים יותר מדי זאת כמובן אם תהיו מעוניינים בייי
-
- 8 תגובות
- 974 צפיות
-
-
לפני הכל, אני רוצה להדגיש כי כל הנעשה הוא באחראיותכם בלבד. ביצוע המוד עלול לשלול את האחראיות על כרטיסכם. מומלץ לא לגשת לתחום ה OC ללא ידע מקדים באלקטרוניקה. מבוא שם המוד: Voltage Mod הכרטיסים שנבדקו: HD4850 בעל PCB עם מספר סידורי - #B50131-00. תפקיד המוד: העלאת מתח המגיע לזיכרונות והליבה הגראפית על מנת לאפשר OC טוב יותר. רמת קושי: 4/10. ציוד חובה: [*]מולטימטר - מכשיר המודד מתח, זרם, התנגדות וכו' - עלות משוערת 60 ש"ח. [*]טרימר של 100KOhm - זהו בורר המאפשר לבחור התנגדות רצויה - בין 0-100KOhm. - עלות משוערת 2 ש"ח [*]חוט חד-גידי או וויראפ - חוט יחסית דק - עלות משוערת 5 ש"ח למטר. [*]מלחם בעל ראש דק - עלות משוערת 60 ש"ח. [*]בדיל ( עדיף חסר עופרת) - עלות משוערת 10 ש…
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אנשים הדיון הקודם /פתחתי פה ננעל אני מקווה מאוד שזה לא ינעל.. קניתי 8800GT 512MB של leadtek מיד שניה המוכר גם אמר לי שהוא בא עם אוברקלוק מהמפעל. שאר המפרט הוא לוח IP35 PRO של ABIT מעבד E6550 זיכרון 4GB 800MHZ של OCZ והכרטיס מסך שציינתי קודם, מערכת הפעלה XP32. הציון שאני מקבל ב3DMARK06 הוא 7037 ולםי מה שנאמר לי הכרטיס הזה אמור להוציא כ10000 עכשיו מה דעתכם הסיבה לכך? המעבד הוא צאוור בקבוק? מערכת ההפעלה? הכרטיס לא תקין? הכרטיס שהיה מותקן קודם הוא 8800GTS 640MB EVGA כמובן שהסרתי את הדרייבר והתקנתי אותו מחדש אבל האם כדאי לפרמט בכלל? מקווה שתעזרו לי עם זה אני מאוד מעוניין להוציא את המקסימום מהכרטיס החדש שלי.. תודה
-
- 8 תגובות
- 929 צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה לעוזרים אלי :xyxthumbs:
-
- 8 תגובות
- 680 צפיות
-
-
נכנסתי לפורום מבולבל, עשיתי חיפוש ויצאתי עוד יותר מבולבל (כמה אנשים טוענים שאפשר להעביר אודיו על כבל SVIDEO?!). בסלון שלנו ישנה טלויזיה 21" די ישנה עם חיבור בננה אנלוגי ישן ו-SCART. נכון לעכשיו, הטכנאי של YES חיבר את הכבלים בצורה הבאה: מהשקע של YES למפענח - כבל נחושת מהמפענח יוצאים 3 כבלי RCA שמתאחדים ל-SCART שנכנס לטלויזיה מהמפענח יוצאים 2 כבלי RCA שמתחברים לוידאו וממנו לטלויזיה בחיבור האנלוגי הישן מעבר לקיר, בחדר שלי, יש לי כרטיס Geforce TI 4800SE של לידטק, עם VIVO. אני מעוניין להוציא ממנו תמונה לטלויזיה על מנת לראות סרטים. יש לי אפשרות להוציא מהכרטיס RCA או SVIDEO, אבל אין לי לאן לחבר אותם בטלויזיה או במפענח... דיברתי היום עם YES ואמרו לי שם שיכולים להחליף לי את המפענח…
-
- 8 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש לי SONY SDM-S73 רציתי לדעת אם המסך הזה טוב לסרטים ולמשחקים והוא עלה לי לפני חצי שנה 3200 שווה א המחיר?
-
- 8 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מה כל כך מיוחד בדגם של אסוס? כדיי לי לחכות לנובמבר?
-
- 8 תגובות
- 880 צפיות
-
-
אני קונה AMD 3000 עם כרטיס מסך 6800 (וזכרונות וכו') כך שמבחינת ביצועים המחשב אמור להיות לא רע אני רוצה מסך שיתאים גם למשחקים (ברזולוציה גבוהה) ושהמסך לא יגביל יותר מידי - נכון שבחיים יש פשרות ומסך טוב למשחקים לא בהכרח טוב לישומים הרגילים אבל אשמח לשמוע המלצות (חשוב שהמסך יתכונן לגובה)
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי כולם.. לאחרונה התקלקל לי כרטיס המסך שהיה ברשותי סה"כ חצי שנה, הכרטיס היה של חברת BFG מדגם 9800GTX בגירסת OC. נתתי אותו לחנות למימוש אחריות, החנות שלחה אותו ליבואן והיום, התקשרו אלי מהחנות ואמרו שמאחר וכרטיס כמו שלי לא היה במלאי יותר, אז היבואן הציע לתת להם את אותו אחד אבל בגירסת הפלוס, כלומר 9800GTX+ OC. החנות הודיעה לי לבוא לאסוף את המחשב עם הכרטיס החדש, הגעתי היום ולמרבה הפתעתי ראיתי שהיבואן אכן נתן לי את גירסת הפלוס אך מראה הכרטיס היה שונה בתכלית מזה שבאתר היבואן או היצרן עצמו. עכשיו, ככה הכרטיס אמור להיראות לפי אתר היצרן ולפי כל תמונה אחרת שחיפשתי עליו בגוגל: http://www.bfgtech.com/bfgr98512gtxpoce.aspx בכרטיס שהם נתנו לי - קונפיגורצית גוף הקירור הייתה שונה לגמרי!…
-
- 8 תגובות
- 987 צפיות
-