עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dolevm2,

מחפש כרטיס מסך חדש, כרגע נמצא עם gtx650ti של nvidia מפרט: core i5 3470 מעבד gigbyte z77-ds3h לוח ספק מצורפת תמונה מחזיק לי את ה650ti בלי בעיות. http://s3.postimg.org/3womr5gs3/222.jpg חשבתי לכיוון הgtx960 האם ההבדל יהיה כזה משמעותי ומה ההבדל בין כל הגרסאות של הכרטיס? יש כאלה עם 2 גיגה ויש כאלה עם 4

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שלום. אני מעוניין לקנות 7600GT (אולי אנשים זוכרים) והחלטתי לקחת את הExtreme,משום שקראתי שהקירור שלו הוא הרבה יותר שקט מהרגיל.כשהלכתי לטכנאי הוא המליץ לי דווקא לקנות את הרגיל,לפרק את מערכת הקירור ולהרכיב חדשה (של זלמן הוא אמר אם אני לא טועה),משום שככה הכרטיס יהיה יותר שקט ובכלל,זה עדיף במיוחד בכרטיסים חזקים. השאלה שלי היא-האם עדיף (גם מבחינה כלכלית וגם מבחינת הקירור) לעשות את מה שהוא אמר,לפרק את מערכת הקירור של הרגיל ולהוסיף חדשה או שהExtreme מספיק לקירור שקט וטוב? תודה. אגב,מה עדיף 7600GT,או X700?

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי כרגע Gigabyte GTS250 מלפני מספר שנים, ברוב המשחקים החדשים אני על הגדרות מדיום לרוב ובא לי לשדרג קצת. התקציב שלי דיי מוגבל, עד 600 ש"ח גג וכמו כן אני לא מתכוון להחליף מחשב בשנה הקרובה לפחות. האם שווה לדעתכם להוציא 500-600 על כרטיס חדש ? כוונתי היא האם יהיה שיפור משמעותי בין מה שיש לי לבין דגמים שיש היום בגבולות במחיר שלי ? מעבד Q6600 זיכרון 6gb לוח Gigabyte P35C-DS3R תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, אני הולך לקנות מחשב חדש העיקר הוא כך: 4 GB RAM Nforce והכי חשוב GeForce 9600 GT DUO SLI כלומר, אני הולך לשים שני כרטיסי מסך של 9600 GT האם שני כרטיסי המסך הללו, יסחבו CRYSIS על HIGH בקלות?

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by sAXIn,

בעיית הVPU RECOVER הציקה לי ולכל משתמשי הכרטיסים הנ"ל , במשחקים שמשתמשים בDIRECT3D קורה מצב שהמחשב נתקע והVPU RECOVER נכנס לפעולה או גרוע מזה המחשב נתקע ... חיפשתי בכל פורום רציני ולבסוף מצאתי !!!! הבעיה היא בדרייברים של ATI מוזר שלחברה בסדר גודל כזה יש פאשלות כאלה הפתרון פשוט הסירו דרייברים עדכניים( 4.5 והאלה ) הורידו מהאתר של ATI דרייברים גירסה 3.8 ווואלה כל בעיותכם נפתרו הנה הקישור לאתר ATI . http://www.ati.com/support/products/radeonwinxppreviousdrivers.html אני ממליץ למנהל פורום לתת סטטוס דביק לנושא זה (STICKY )

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  6. דריוורים לכרטיס? תודה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by eeh50,

זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1271&products_id=11068 או זה שמגיע עם קרור של זלמן: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=12238 ???

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  8. Triplex 5700LE 128Bit 128M במחיר של 470 ש"ח מה אתם אומרים איך חברים?! ועוד שאלה קטנה יש לי לוח תומך AGP 8X וב-Cpu-Z הוא אומר שהוא על 2X למה זה ככה יש לציין שביוס הגדרתי את זה על 8X ובתוכנה זה מראה אחרת, תודה ענקית לעוזרים,

• 9 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by naorai,

אוקיי אני לא הייתי במערה ( ;D) ראדון אני יודע שיבוא בקרוב ה9800 אז למה קראתי במפרטי מחשב המעודכנים על 7500aiw ומה זה הAIW?

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  10. Started by bugs,

שלום לחברי הפורום, בתור מתחיל בתחום להלן מס' שאלות הקשורות לתחום: 1. מה ההבדל בין כרטיסי 8600 ו 8800? האם הוא משמעותי 2. האם יש משמעות (אמיתית) לכמות הזכרון? 256/320/640? 3. מה המשמעות של הסיומות GT, GTS ושאר הסיומות? 4. האם 8600 תומכים ב DX10 5. האם לכרטיסים הללו יש VIDEO OUT? VIDEO IN? 6. האם יש צורך לגיימר מתחיל שלא מתכוון לעשות OC קירור נוסף ? אם כן מה? 7. המלצותכם לדגמים/חברות? הרבה שאלות, אני יודע , אבל מאוד מודה לכם מראש BUGS

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  11. Started by RefUser,

שלום לכולם, אני חושב על לקנות את לוח האם של גיגהבייט: H67MA-UD2H-B3 s1155. שמתי לב שיש ללוח יציאת HDMI, ותהיתי האם הכרטיס הזה יכול לסחוב 1080P. ביקורות/המלצות יתקבלו בברכה. (אפשר גם על הלוח). תודה לעוזרים!!

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by BedBoy,

shoeyal נתן לי את הרעיון לסקר הנה היתרונות והחסרונות: CRT יתרונות: זמן תגובה נמוך, וגם טוב למשחקים ולצפיה בסרטים די זול לעומת ה LCD חסרונות: פולט קרינה, גדול ותופס מקום.. LCD יתרונות: קרינה אפסית ולא פוגעת בעיניים, תופס ממש קצת מקום חסרונות: עולה הרבה, זמן תגובה נמוך ופחות מתאים למשחקים מה הייתם מעדיפים?

• 9 תגובות
    • 905 צפיות
  13. Started by segev22,

הדם של הכרטיס הוא : calibre p890 שהוא כמובן ה8800GTS 512MB מומהר מישהו יכול להגיד לי איזה יבואן מביא אותו ארצה? (לפי מה שנראה לי סי די לוג). ואיכן ניתן לרכוש אותו בארץ?

• 9 תגובות
    • 729 צפיות
  14. http://www.legitreviews.com/article/411/1/ קראתי באתר הנ"ל של-X1650XT יש אותה ליבה כמו ל-X1950P אבל ההבדל הוא שחסמו שם משו רק לא הבנתי מה. הנה מה שכתוב: האם זה אומר שאם נגיד זה אפשרי לפתוח את מה שהם חסמו. אז הכרטיס יגיע לרמה של X1950P ? ואם כן, אז איך ניתן לעשות את זה?

• 9 תגובות
    • 701 צפיות
  15. Started by Roeebaeloha,

האם מישהו יוכל להאיר את עייני או שזה זיוף?

16. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בקרוב מאוד אני קונה מחשב חדש, שבו יש את החלקים הבאים: E6600 IP35 PRO HX520W 8800GTS\8800gtx **לא רלוונטי מכיוון שכבר אצלי*** SUNBEAM TRANSFORMER SEAGATE BARRACUDA 320GB G.SKILL 800MHZ 2GBHZ עכשיו אני מעדיף לקנות את הGTX, אך זה חורג לי במפרט העליון בכ400 ש"ח [עד 5500+-]. אבל, אם אני ארד לGTS זה יוריד לי את הביצועים בדי הרבה [אני גיימר]. יש לי מסך 22" 1680X1050 ולכן אני צריך לפחות את הגרסא של ה640 אז מה לעשות? א. לקנות 8800gts 640 calibre ואז להמשיך עם הOC עד שיגיע לתוצאה של GTX [פחות 500] ב. לקנות 8800GTS רגיל, לעשות לו OC ולקוות לטוב - יאפשר גם שיפור בחלקים האחרים [פחות 1K] ג. להתמודד עם החריגה ולקחת GTX שזה בעצם עוד 400 ש"ח מהתקציב תודה רבה לעוזרים ד"א מתוכנן…

• 9 תגובות
    • 873 צפיות
  17. Started by אלון ס.,

לארחונה הציעו לי מחשב עם כרטיס gigabyte radeon x800XL 256MB הבנתי לפי הפורום שיש כרטיסי מסך שיכולים להגיע לביצועים זהים... הכרטיס עולה 1900 בערך , האם הוא שווה 500 שקל יותר מכרטיסי ה GTO , GTO2 l, GT יש הבדל בכלל ??

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  18. המרשתת פשוט לא מסוגלת להתאפק - ומספקת לנו כבר עכשיו מידע על כרטיסי המסך משלל יצרניות השוק אשר יבוססו על ארכיטקטורת Turing החדשה לכתבה

19. רציתי דבר ראשון לבדוק את הניקוד שלי אז זה ככה בלי אפשרויות אני מבין כי הורדתי את ה BASIC ציון נחמד לא?... בלי אוברקלוק כמובן [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 540 צפיות
  20. Started by Eonblueapoc,

שלום חברה, ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך במחשב הבא: Intel® Core2 CPU E6300 1.86GHz Gigabyte GA-945P-S3 Kingston DDR2 2048GB 667MHz x2 NVIDIA GeForce 7600 GS HEC-400TR-TF 400W (אין OC על אף חלק) השידרוג הוא למטרת הרצה של משחקים חדשים היוצאים בארבעת החודשים הקרובים בהגדרות בינוניות - גבוהות כמו: COD6, Operation Fashpoint, AS2 וכו', ברזולוציה 1680X1050. בנתיים חשבתי על GTX 260 של PALIT, אבל אני לא בטוח אם הספק יחזיק אותו, ואם יווצר צוואר בקבוק בגלל המעבד הישן. יש לי העדפה ל- NVIDIA ויכול גם לשדרג ספק אם צריך. אשמח לעצות

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  21. אני כבר לא יודע מה לעשות מתלבט בין 9800GT לבין GTS 250 הבעיה שלי זה שייש לי ספק של HEC TRT 400 ולא בא לי להחליף ספק .אני רוצה כרטיס חזק מבקש המלצה לכרטיס מסך מהחנות זיגזג רוצה כבר לקנות מחר

• 9 תגובות
    • 946 צפיות
  22. .

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  23. Started by HoT-DoG,

שלום לכולם! אני בקיץ נוסע לגרמניה ורציתי לקנות שם כרטיס מסך (ועוד הרבה דברים) אני חשבתי על הR9700 PRO של XELO! אבל אני לא מוצא כלום באינטרנט על חנויות וביקורות אז תגידו מה אתם חושבים? אני ישמח מאוד אם תמצאו לי שמות של חנויות ומחירים ובכלל המלצות לדברים שכדטי לי לקנות אז תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  24. Started by most,

הזמנתי לי את הכרטיס : X700 256MB ב-530 ש"ח(עדיין לא שילמתי אבל לא נראה לי שאני הולך לשנות את זה...אני רק רוצה דעות עליו)... מה אתם אומרים על המחיר???שווה? עד כמה הביצועים שלו טובים?הוא יוכל להפעיל בצורה חלקה משחקים כבדים?(כמובן לא על הגרפיקה הכי גבוהה)...? יש איזה כרטיס יותר טוב שאני יכול לקנות בתקציב שלו במקום(במקרה והוא לא טוב..)?

• 9 תגובות
    • 827 צפיות
  25. שלום חברים, אני מחפש כרטיס מסך לשם עריכת וידאו וגם משחקים. יש שני כרטיסים מומלצים לעריכה: GTX 285 ו-GTX 295 מצאתי כמה ביד שניה ואני רוצה לרכוש אחד מהם. כולם טוענים שלא עברו OC ואני לא ממש יודע איך ניתן לבדוק זאת ובכלל איך בודקים כרטיס שהוא תקין? לכמה מה בכלל אין אחריות מכיוון שנרכשו בארה"ב. מה לדעתכם מחיר השוק של יד שניה בכרטיסם כאלה? ושאלה אחרונה, יש לי כרגע כרטיס עם CHIP של ATI דגם 4870 עם 1GB זכרון, כמה אפשר למכור כרטיס כזה היום? המון תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.