עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לפני כחודש הבאתי מארה"ב כרטיס מסך ATI Radeon all-in-wonder 9800PRO . הכול עובד סבבה חוץ מהטיונר של הטלויזיה שמשום מה מציג לי רק תמונות בשחור לבן. התקנתי את הדרייברים האחרונים ואת העידכון ל-DirectX9.0b ועדיין רק שחור לבן. אני מחבר את האנטנה של YES למחשב (אחרי היציאה מהממיר) ומקבל תמונה וסאונד בסדר גמור חוץ מצבע. הבעיה היא כנראה בשיטת השידור שהכרטיס מאופיין. השיטה בארץ היא PAL-BG בעוד שהכרטיס תומך כמעט בכול השיטות חוץ מזאת. מה שרציתי לדעת (אחרי כול הסיפור הזה) אם עוד מישהו נתקל בבעיה כזאת ואיך הוא פתר אותה. הייתי מעוניין לדעת אם אתם מכירים תוכנה לצפייה והקלטה מהטלויזיה בסגנון ATI MEDIA CENTER שעובדת עם שיטת השידור בארץ

• 13 תגובות
    • 810 צפיות
  2. מה המסך הlcd הכי טוב שניתן להשיג ב-1200 ? ש לציין שהשימושים למסך יהיו בעיקר לגלישה באינטרנט ב word ...

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  3. Started by Oprapc,

כמו שתראו במפרט שלי מימין תוכלו לראות שיש לי Sapphire Radeon 9600XT 128MB. הציעו לי ולכרטיסי Sapphire אחרים את ה-OC המושלם לכל כרטיס של Sapphire: מה המקסימום OC שהצלחתם להגיע בכרטיס ושיהיה יציב וללא לכלוכים, האם השתמשתם בקירור המקור או הוספתם מאוורר או היטסינקים וכו', האם מומלץ להשתמש לדעתכם ב-OC שלכם לאורך זמן וכל דבר אחר שתחשבו עליו. תודה מראש חברה! 8)

4. Started by ofir2808,

שלום לכולם, אני מזמין היום 4870 ויש לי אפשרות בחירה בין ג'יגה בייט לספיר (ההפרש במחיר הוא 100 ש"ח, הספיר יקר יותר), רציתי לדעת אם יש הפרש בביצועים בין 2 הכרטיסים ואם שווה להוסיף 100 ש"ח לספיר. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  5. אשר מתבצעות כרגע על Vega Frontier: http://www.guru3d.com/news-story/amd-radeon-vega-frontier-edition-vs-nvidia-titan-xp.html http://www.pcworld.com/article/3202659/components-graphics/hands-on-amds-radeon-vega-frontier-edition-vs-nvidia-titan-xp.html מעניין... Vega מספק ביצועים סינטטיים מהירים כדי 15-50% מעל TitanXp. כמובן שזה משהו סינטטי ולא gaming , שמושפע מאד מקידוד דרייבר כגון DX11 או DX12, אך בכל זאת מרמז לפוטנציאל הכח החישובי נטו של השבב, אשר מרמז בתורו בעקיפין לפוטנציאל הביצועים במובן הרחב של המילה. משמעותו של הדבר היא, שאם יכתבו למוצר דרייבר מאופטמז היטב, ישנו פוטנציאל למתחרה חזק בשוק. אך אל לנו ל…

6. Started by hadash,

יש הבדל בין BFG Nvidia Geforce 8800GTS 320MB OC2 DDR3 DualDVI עולה 1875 ב- www.tms.co.il לבין BFG nVIDIA GeForce 8800GTS OC2 320MB PCIe עולה 1761 ב-www.skypc.co.il והאם הוא משמעותי? ואיך החברה (BFG) הזאת היא טובה? כי ראיתי ש GIGBAYTE מוכרים אותו כרטיס מסך בלי OC2 ב-1831 אז איך זה הגיוני עם OC2 אמור להיות יותר חזק?

• 7 תגובות
    • 746 צפיות
  7. Started by rotemp,

היי. אני צריך המלצה לכרטיס מסך שישמש לhtpc, חשוב שיתיהיה לו יציאת HDMI. שימוש עיקרי לצפייה בסרטים אך כדאי שיתמוך בהרצת משחקים בסיסים כמו gta sa . תקציב 400 שח המליצו על הכרטיס הבא אבל הוא יקר לי טיפה http://skypc.co.il/pl_product~CGAX-3852DDO~8~0.htm

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Stoichkov,

אוקיי נכון הכרטיס כבר לא כ"כ באופנה יש לי אותו כבר חצי שנה אבל בכל זאת החלטתי לעשות סקירה קטנה ולראות את הביצועים שלו על גבי call of duty 4 המערכת היא: AMD 5200(2700Mhz) HD3850 256Mb GeCube GPU:669 ,Memory Clock: 829 OCZ 2*1024Mb 800Mhz בהתחלה התוצאות הן על המשחק עצמו ללא כל בoc התוצאה השניה היא כולל oc לכרטיס מסך והתוצאה השלישית היא הoc כולל oc למעבד . מחכה לתגובות..

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  9. Started by zobi12,

ראיתי אצל חבר את המסך lg f700b למסך יש עיצוב יפה מאוד אבל הבעיה שלא הייתי יכול לדעת עד כמה המסך איכותי כי לחבר שלי fx 5200 והוא משחק גם בלי פילטרים שאני משחק על הגדרות הכי גובהות לא הבנתי מה ההבדל בין מסך שטוח מבפנים ושטוח מבחוץ הסתכלתי על המסך ולא ראיתי הבדל והאם מישהו יודע אם בזמן הקרוב המחיר של lg f700p הולך לרדת

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  10. אני מחפש ביקורות על הכרטיס מסך הנל... וכמובן מה דעתכם על הכרטיס והקירור שלו? שמעתי Sparkle לא רעים אבל אני ממש מעוניין בחוות עת ובביקורות... והמחיר ¤ 1,958 שווה לכרטיס לא?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  11. Started by LazyCat,

איזו קונפיגורציה תהיה חזקה יותר לרזולוציה 1920x1200 בהתחשב בזה שאלו האפשרויות היחידות ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. יש לי כרטיס מסך מובנה Intel G31/G32 בתוך לוח Gigabyte GA-G31M-S2L ואני מחפש לו דרייבר. חיפשתי בIntel ולא מצאתי.. יש לי דיסק של דריברים אבל אני צריך לעדכן.. איך אני עושה את זה? ועוד משהו.. ב http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest Can I Run It הוא אומר שאין לי Vertex אבל באוורסט כתוב שיש לי..Vertex Shaders 1 (v3.0) אז יש לי או אין לי?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by benyben,

שלום. האם יש לנו נתונים על מהו אורך החיים הממוצע של כרטיס מסך? מאוד מעניין אותי לדעת. תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שיניתי פרופיל, ועשיתי פרופיל במיוחד למשחקים על 55%. אני מפעיל את קרייסיס בAll High-VeryHigh AAx2 1280x1024 וזה על 30-40 FPS קבוע. (את שאר המפרט ניתן מתחת לאווטאר) הטמפ' של הכרטיס עדין מגיעה לכ75 מעלות (חם רצח בגומחה שהמחשב נמצא בה ). על הקירות והטקסטורות מופיעות כל מיני נקודות קטנות. היות והכרטיס מיועד לעבודה במעלות גבוהות, קשה לי להאמין שהוא נכנע לחום. לא ראיתי את זה לפני, שמתי לב לזה רק עכשיו (בשלב עם המפרץ, כשאני משמיד את הנ"מים, ויש מן ספינת טילים אפורה שעוגנת, וכל מני מחסנים מסביב בנמל), יש השערות? אלה ארטיפקטים? אולי מישהו יודע על זה שפאץ' אמור לתקן את זה? או שאולי יש למישהו 4850 HD והוא מוכן להעלות שמירה של האיזור, להיכנס לתוך אחד המחסנים ולהגיד לי אם גם הוא רו…

• 31 תגובות
    • 4.6k צפיות
  15. אני מנסה לחבר מחשב וטלויזיה אבל כמה בעיות, ראשונה:אני רואה שחור לבן , מה עושים? שניה: המסך של הטלויזיה מטושטש קצת ,מה אני אמור לעשות אם זה? אם מישהוא יוכל לעזור אני ישמח מיכאל.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  16. http://www.maximus.co.il/Product.asp?Pid=INFINITY17&Cat2Cat1ID=12&Cat2ID=6&aff=Zap משתמש בשפורפרת Samsung MagicBlight למישהו יש מידע על רמת ואיכות השופרפרת הזאת ?

• 38 תגובות
    • 2.7k צפיות
  17. Started by lior46,

http://www.palit.com.tw/en/products/nv_pcie_7300GT-Sonic.html#spec http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_px6600_gttdh_2.html איזה מהם עדיף ב7300gt הכוונה לדגם שנמכר בפנדה. אני יודע שיש הרבה השוואות של הכרטיסים האלו אבל אני רוצה לדעת ספציפית לחברות ולדגמים האלו... את ה 6600gt אני יכול להשיג ב400(יד שנייה) לעומת 555 של ה 7300gt

18. Started by emuzon,

או שכדאי ללכת על 22" עם כרטיס מסך כזה?

• 9 תגובות
    • 757 צפיות
  19. X700 רגיל בסטוק או 6600 רגיל בסטוק שניהם לPCIE תודה

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  20. Started by meirgarin,

לידידי המלומדים שלום ! אני מבקש סיוע בבחירת כרטיס מסך עבור מחשב חדש, שנושא המשחקים אינו רלוונטי. המחשב מיועד בעיקר ליישומיי וידיאו, אינטרנט, המרת וידיאו בין פורמטים והצגת מופעי מוסיקה וכדומה. לכרטיס אני זקוק ליציאות TV ו-DVI . כמו כן אני מעוניין בכרטיס אמין לאורך זמן, במידה ונדרש קירור נוסף, אשמח לקבל המלצות. בתודה מראש מאיר

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  21. רוב הגיימרים כנראה מודעים למושג V-Sync, או Vertical Synchronization. כשהוא כבוי, בזמן משחק, יוצגו פריימים שאינם מסונכרנים עם קצב הרענון של המסך עצמו – כתוצאה מכך נפגע מתופעת לוואי הנקראת "קריעת תמונה", (או "Tearing"). זאת תורגש בעיקר במקרים של אורות מהבהבים במשחק או תנועה אופקית מתמשכת. מלבד הפגיעה באיכות \ אמינות התמונה ותחושת התנועה הכללית, כאבי ראש כתוצאה מכך נפוצים. • להלן תמונות המעידות על tearing, כאשר נלקחו בזמן תנועה (לחץ להגדלה) : קריעת תמונה תופיע כשכרטיס המסך מעדכן את באפר התצוגה בזמן רענון המסך (60hrz = שישים רענונים לשנייה) V-Sync מסנכרן את כרטיס המסך עם קצב הרענון של המסך ובכך מונע את תופעת ה-Tearing, אך עם זאת ישנו חסרון ואני אסביר: כרטיסי …

• 284 תגובות
    • 163.1k צפיות
  22. עוד חברה מצטרפת רשמית אל עולם תחנות העגינה החיצוניות לכרטיסים גראפיים שמבוססות על חיבור Thunderbolt 3 לכתבה

23. אהלן חברים. לאחרונה הכרטיס מסך שלי (8800GT) בהחלט כבר מראה אותות ואני מתבאס מזה קשות... אני גיימר וקשה לי מאוד להתפשר על איכות גרפיקה. איני זקוק לרזולוציות מטורפות או פילטרים משוגעים. רוצה שאוכל לשים את כל הנתונים במשחק על High ולהנות מחוויה חלקה גם בלי פילטרים לצורך העניין. העניין הוא שהמערכת מחשב שלי שנקנתה לפני בערך 5 שנים כבר ישנה... חזקה אומנם ומחזיקה יפה מאוד (עברה גם טיפה שדרוגים מאז ^^) אבל השאלה שלי אם לא יהיה לי צוואר בקבוק. זה המפרט שלי כפי שכתוב פה בפרופיל שלי: Asrock ConRoeXFire-eSATA2 Intel Core 2 Duo E6400 2.13Ghz Kingston 2GB (2x1024) DDR2 667Mhz OCZ 2GB (2x1024) DDR2 667Mhz Gold Edition INNOVISION GeForce 8800GT OC2 (Core: 700Mhz, Memory: 2000Mhz) 512…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

כרטיס של חברת HIS בא כבר עם הקירור ARTIC COOLING !! http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=VDHIS98PRB2&Cat2Cat1ID=888&Cat2ID=1699 ומחיר לא רע בכלל ;D

• 9 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by bd,

ואיזה עוד יצאות יש לו?

• 9 תגובות
    • 753 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.