כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס מסך מובנה Intel G31/G32 בתוך לוח Gigabyte GA-G31M-S2L ואני מחפש לו דרייבר. חיפשתי בIntel ולא מצאתי.. יש לי דיסק של דריברים אבל אני צריך לעדכן.. איך אני עושה את זה? ועוד משהו.. ב http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest Can I Run It הוא אומר שאין לי Vertex אבל באוורסט כתוב שיש לי..Vertex Shaders 1 (v3.0) אז יש לי או אין לי?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות כל כך מעצבן אני עם כרטיס מסך 7800 GT החברה רשומה לי בחתימה, ניסיתי לרדת לסידרת דריברים של 80 נקודה משהו וכלום ... גם 160 ו180 למינהם לא עזרו. ניסיתי לשחק עם ההגדות בתוך הדריבר לפי המשחק וזה גם לא עזר. האם זה קורה רק לי, רק לי בעולם כולו מאיפה מגיע הבעיה ? המשחקים שעשו בעיות היו Gears of War, Burnout Paradise The Ultimate Box תודה רבה לעוזרים דרך אגב-את הקווים שיש בתמונה הוספתי בפוטושופ כי ה"צלם מסך" לא תפס את מה שהיה במשחק [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 972 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה, אולי מישהו פה יוכל לענות. אני יודע שקצב הריענון של רוב מסכי ה-LCD מוגבל ל-60HZ, אפילו שזמן התגובה שלהם יכול להיות 4MS או 8MS. זה אומר שגם אם כרטיס המסך מוציא יותר מ-60FPS, המסך יציג בפועל 60FPS. אבל, שחקנים רבים של COD4 נשבעים שיש הבדל משמעותי בין 125FPS לבין 250FPS. לטענתם, ב-250FPS המשחק זורם יותר, חלק יותר, נראה פחות מקרטע. איזו סיבה יכולה להיות לתופעה כזו? הרי בשני המקרים המסך יציג לא יותר מ-60FPS.
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות HIS 4830, מעניין אותי איך משתווה אליו 4850 - הגירסה המינימלית. מהו הפער בביצועים לאחר OC של שני הכרטיסים הללו? תודה רבה
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי משחב יחסית חדש והכרטיס מסך שלי הוא של GIGABYTE HD4850 עם קירור של ZALMAN (זה בא בבאנדל), בגדול אני די מרוצה מהכרטיס (למעט העובדה שהמאוורר משום מה רועש טיפונת- יותר מהמאוורר של המארז ושל הקירור של המעבד- ניתן לראות במפרט שלי את כל הרכיבים, וזה קצת מוזר לי כי זלמן אמורים להיות השקטים ביותר והמתמחים ביורת בקירור..) בכל אופן בערכה של הכרטיס מסך מגיע מתאם ליציאת HD שמתחבר ליציאת ה DVI של הכרטיס. השאלה שלי היא כזאת- ידוע ש DVI מעביר רק וידאו לעומת HDMI שמעביר גם אודיו- אם אני אחבר את המתאם ואליו אני אחבר כבל HD משני הצדדים- יעבור גם אודיו? (כלומר האם המתאם יודע להמיר גם את האודיו מהכרטיס מסך אל הכבל)? ההיגיון אומר לי שלא- אבל אמרתי שווה לבדוק אולי יש סיכוי קטן.…
-
- 5 תגובות
- 795 צפיות
-
-
מישהו יודע אם הכרטיס מסך הבא של Albatron קיים? כי זה קצת מוזר שאני לא מוצא אותו באתר החברה. Albatron Radeon HD4850 512MB DDR3 3Pipes שמופיע פה http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2173 הייתי באתר החברה ולא מצאתי אותו בכלל http://www.albatron.com.tw/English/product/vga/pro_index.asp מצאתי רק את הHD4850 512MB הבא שעד לא מזמן נמכר אצל TMS&FOX http://www.albatron.com.tw/English/product/vga/pro_detail.asp?rlink=Specification&no=284
-
- 3 תגובות
- 814 צפיות
-
-
האם היא חברה טובה או שעדיף לוותר וללכת על SAPPIHRE או חברה אחרת? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות מסך 37 +- אינץ FHD ורציתי לדעת האם הכרטיס שלי HD4870 1GB יוכל להריץ עליו משחקים בהגדרות גבוהות ... כמו COD , CRYSIS ועוד כמה משחקים שיוצאים בהמשך בקשר לסרטים אני יודע שאין בעיה ;] בתודה גיא
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
השאלה היא לגבי כרטיסי המסך ואם כן בכמה המחירים יכולים לרדת???.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
-
אז מי יותר טוב? תודה רבה. זה די דחוף אז אשמח לתשובות קצרות עם נימוקים מתומצתים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , כרגע יש לי כרטיס מסך geforce 7100 , אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך. הבעיה היא שראיתי שיש מספר פרמטרים שאני לא יודע אם הלוח שלי תומך בהם , pci exspress 2 , ddr3 . אני עובד עם לוח אם של asus דגם p5vd2-mx . הדרישות מכרטיס המסך , יציאות dvi ו vga / d-sub , ויכולת להריץ את המשחקים החדשים כמו gta 4 , fifa 2009 . וגם יציאת hdmi יכולה להיות נחמדה . האם יש כרטיס המתאים ללוח אם זה ועונה לדרישות ? תודה מראש למגיבים ..
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום אנשים לפני כמה ימים אחרי החלפה של משחה טרמית למעבד הראשי, פעולה שחייבה הסרה של כרטיס המסך, החל הנ"ל לעשות בעיות. אחרי RESET המחשב מבצע BOOT בצורה תקינה עד למסך הפתיחה של ה וינדוס ששם המסך יצא לסטנד ביי (כאילו המחשב כבוי או שהרזולוציה לא מתאימה), ה LCD בסלון שהיה מחובר למחבר ה DVI השני המשיך לעבוד. החלפתי בין החיבורים הפיזים של המסכים (ה LCD בסלון וה LCD בעמדת מחשב) ביציאה מכרטיס המסך וכרגע אני במצב כזה שמסך המחשב עובד בצורה תקינה אבל את ה LCD בסלון כרטיס המסך לא מזהה. ניסיתי התקנה של הגירסה האחורנה של הדרייברים ללא הצלחה. האם יכול להיות שבמהלך הפירוק\הרכבה גרמתי לנזק כזה שדפק את אחד מערוצי המסך כרטיס המסך?. האם משהוא נתקל בכרטיס "חצי דפוק" שרק DVI אחד מתוך שניים עוב…
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שווה לי לקנות את ה4870 על פני ה4850??? הבדל של 250 שקל. וגרסת טוקסיק של ה4870 יותר טובה מהרגילה?
-
- 10 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום הנה המפרט של המחשב שלי והמעבד במחשב שלי די עמוס וזה מקשה לשחק במשחקים והמעבד פוגע באיכות, וגורם לתקיעות. :'( אני מעוניין לדעת אם אפשר לגרום לכרטיס מסך לעבוד יותר ולחסוך מהמעבד? ??? כי לפי מה שאני רואה הכרטיס מסך לא מתעמץ, ומנצל את יכולתו, אז מעניין אותי אם הדבר אפשרי. הנה המפרט שלי: מעבד: AMD Athlon 64X2 Dual Core Processor +3800 2.01GHz זיכרון ראם: DDR1 2GB RAM 400MHz לוח אם: ASRock 939NF4G-SATA2 כרטיס מסך:ATI Radeon HD4670 512 דיסק קשיח: 160GB+80GB ספק כוח:400W תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני חווה (ככה רושמים את זה?) נפילות FPS הכרטיס על מהירויות סטוק עפ קירור סטוק הנפילות קורות גם במשחקים שלפני זה שיחקתי רגיל בלי נפילות ולא שיניתי את ההגדרות מאז האם למישהו יכול לעלות רעיון למהיא הביעה ואיך פותרים אותה בתודה מראש יובל
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד שאלה למעלה ׁאני מדבר על הגירסה הישנה ? ומה אתם אומרים על ליקנות כרטיס מסך יד שניה?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
-
שלום לפני מספר ימים רכשתי samsung 2443bw. והגדרתי אותו כמסך ראשי בנוסף ל lg w2242T. הגדרתי כנדרש את כל הפרמטרים. המסכים עובדים מצויין פרט לבעייה זו- הם מתחילים לרצד -זה לא נראה כמו ריצוד של קצב רענון אלא כאילו שהם סובלים מאספקת חשמל לא סדירה (זה כמובן רק תאור חזותי. החשמל בסדר גמור כמו גם כשעבדתי רק עם מסך אחד) איבחנתי שהתופעה חוזרת בעיקר במקרים הבאים: 1. כניסה בדפדפן של windows לתיקייה שמכילה קבצי וידאו. (מאוד בולט בתיקיות ספציפיות) 2. שימוש בתוכנות כמו vlc media player. 3. העברה של חלון דפדפן אינטרנט ממסך אחד למשנהו. רק אוסיף ש: 1. לשותף שלי אותו מחשב מאותו ספק (מהימן מאוד) אותו כרטיס מסך וגם לו שני מסכים מאותן חברות רק בגדלים שונים (19" ו 22") 2. האפשרות שהציע…
-
- 0 תגובות
- 779 צפיות
-
-
המחשב שלי מחובר למסך מחשב ולטלוויזית LCD. הגדרתי את התצוגה כDUAL VIEW כך שהמחשב מציג את שולחן העבודה, והטלוויזיה מציגה בעצם מסך ריק. כאשר אני רוצה לראות סרטים בטלוויזיה אני פשוט גורר את הסרט למסך השני והכל עובד כשורה. במשחקים, לעומת זאת, לא כל כך הצלחתי לגרום למשחק לפעול על הטלוויזיה. אני יכול לשחק על הטלוויזיה רק אני מגדיר אותה כמסך המחשב הראשי או כמסך יחיד. יש אפשרות שמשחקים יפעלו בטלוויזיה ללא הפיכתה להתקן התצוגה הראשי?
-
- 0 תגובות
- 516 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/call-of-juarez-2.html קראתי את הכתבה ונהניתי מאוד
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
עשיתי בדיקה קצרה של 6 דקות לכרטיס מסך עם OCCT וראיתי נתון מעניין בסוף המתח של הכרטיס מסך? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
בתור מישהי שלא כל כך מבינה במחשבים, רציתי לדעת מה ההבדל... אני רוצה להתקין כרטיס מסך חדש כי הכרטיס הנוכחי חלש מידיי בשביל משחקים כבדים, והדבר היחידי שאני יודעת הוא שאני צריכה כרטיס PCI. הבעיה היא שיש שני סוגים...רגיל ואקספרס...איך אני יודעת איזה מהם אני צריכה? תודה מראש=)
-
- 18 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-