עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by I7210I,

שלום אני מעוניין להוסיף כרטיס מסך למחשב שלי (כרגע יש כרטיס on board) וזה בגלל שאני מרגיש שמחקים לא רצים ממש טוב..כמו NFS MOST WANTED זה המפרט שלי המסך DELL U2311H המעבד הוא Intel Core i3-540 3.10 4M הלוח Intel Tom Cove DH55TCהמארז CHENBRO PC317 ATX Thermal-Advancedהספק Topower [zumax] 500W + Turbo Fan הזיכרון4Gb [2x 2Gb] DDR3 1333 CL9 Kingston השאלה איזה כרטיס מסך להוסיף בתקציב של עד 400 שקל(אם יש צורך להוסיף ולקנות ב400 זה בעצם בזבוז כסף אז תקנו אותי) ושלא יתחמם המחשב ויעבוד עדיין בשקט כמו שהוא כיום וכן האם ההתקנה של זה היא פשוטה ז"א אני רק תוקע במחשב וזהו הוא כבר מזהה את זה (WIN 7) תודה רבה

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  2. יש לי מערכת המכילה מעבד i5 4690K ב 3.5 ג'יגה וכרטיס מסך של AMD מלפני שנתיים Redeon R7 200. ניסיתי לראות סרט ברזולוציית 4K (Pride.and.Prejudice.and.Zombies.2016.2160p.BluRay.x265.10bit.SDR.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1) והוא גימגם לי, ראיתי שהמעבד עובד ב 100% ולאחר שסגרתי מספר תוכנות כבדות המעבד המשיך לעבוד ב 100% אבל הסרט רץ כמעט חלק. האם הבעייה היא שכרטיס המסך לא מספיק חזק או לא תומך בקודקים של הסרט או שרזולוציית 4K מפוענחת במעבד? אשמח להמלצה לכרטיס מסך אם צריך להחליף אותו.

3. יש לי כרטיס מסך HD4870 ומסך שתומך hd איך אני יודע אם השידור שלי.(משחקים סרטים וכו')משודרים ב-hd ? צריך לשנות הגדות או משהו?? תודה. בן.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Animor,

אהלן, קניתי היום gigabyte 970 gaming מ-KSP, עדיין לא חיברתי אותו, הוא בקופסה. שמתי לב פתאום שרשום עליו שהוא rev 1.0. נזכרתי שקראתי כאן שיצא גם rev 1.1. מה המשמעות של זה? מה תוקן/שופר ב-1.1? כדאי להחזיר להם ולבטל את העסקה? איזה עצבים, ממש התבאסתי מזה.

5. Started by NightElf,

שלום, יש לי את המחשב שמופיע במפרט... באמצע משחקים המשחק יוצא ואני מקבל את הודעת השגיאה (מצורף קובץ). יש למישהו רעיון מה קורה?! [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by אוקיי,

אז ככה, הסיפור הוא די מגוחך, קניתי מחשב לפני שנה ב KSP. עשיתי סקר שוק ובזמנו נורא קרץ לי הכרטיס 7600GS של ג'יגהבייט, בעיקר בגלל המחיר הסביר, החברה , והכי הכי חשוב ה Silent Pipe! לאחר חודש היה לי כבר ברור שיש בעיה עם הכרטיס מסך, כיוון שלפעמים המחשב היה פשוט קופא עם SOUND LOOP. אך הייתי זקוק למחשב בזמן הלימודים לכן דחיתי את זה לחופש. לפני שבועיים הגשתי את המחשב לתיקון, נמסר לי שהם יתקשרו אלי, אך אני יודע עם מי יש לי עסק אז דאגתי לברר אישית, שלשום אכן הגעתי והמחשב היה מוכן. שאלתי אם הכרטיס תוקן, נמסר לי שהוא הוחלף בחדש.. מאושר ושמח הגעתי הביתה ואז להפתעתי גיליתי שאין חיבור CRT רגיל , ושעלי להשתמש במתאם, למזלי היה לי (קיבלתי יחד עם המחשב כיוון שגם ב 7600GS יש חיבור כזה אך לא …

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני אסביר את עצמי שנית כי זה קצת מסובך ;D ברשותי פנטיום 3 800 מגה הרץ ואני מעוניין לדעת איזה כרטיסי מסך הוא יצליח לסחוב מבחינת ניצול כוח העיבוד שלו. האם יש דרך מיוחדת לחשב את זה? מקווה שהבנתם, תודה

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by VanGuard,

יש לי סוני X95F על GEFORCE3 TI200. הבעיה כזו: ישנם רעידות במסך. ניסיתי לשנות בערך את כל ההגדרות: רזולוציה , קצב רענון , עדכון דרייבר כרטיס מסך , עדכון דרייבר מסך , אשף כיוונון של המסך , אשף כיוונון של כרטיס המסך. הכיוונון עוזר לכמה דקות ואז הבעיה שבה. כלומר הרעידות נפסקות ולאחר כמה דקות שוב חוזרות וממש קשה להתעלם מהן. לפעמים הכיווונון עוזר ולפעמים לא. זה די רנדומלי. אני ממש אובד עצות , זה מסך די חדש. תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 2.6k צפיות
  9. אהלן לכולם יש לי כרטיס מסך רציני(geforce 7600gt), ויש לי סרטים על המחשב... וכל מה שאני רוצה זה לראות אותם בטלויזיה ולא במסך המחשב.... יש לי יציאת S-VIDEO (שבעה פינים) וכבל במתחבר ליציאה זו ומתפצל ל 3 RCA ו- S-VIDEO עם 4 פינים. ניסיתי לחבר בצורה הכי פשוטה לטלויזיה (מאוד ישנה) עם חיבורי RCA וזה לא עבד (כמה צפוי ) אשמח אם תתרמו לי מהידע שלכם... תודה מראש לכולם!

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  10. שלום לכולם. אני מבקש עזרה בקשר החלטה לקניית כרטיס מסך. היפרט התכני של המחשב שלי האו: 1)i3 6100 2)לוח אם asus 110m-a 3)kingstorm hyperX 8gb 4) ספק seasonic 520w אני רוצה להוסיף כרטיס מסך asus gtx 970 strix. האם הכרטיס מסך הזה מתאים למחשב שלי? בבקשה עזרה.

• 12 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by motogt,

אני מחפש כרטיס מסך ב300 שקל. שיתאים למסך lcd שבדרך.(http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=233705.0) אני מתלבט במה כדאי להשקיע : בשם של חברה כמו ג'יגה בייט או אסוס. או לקנות מחברה פחות מוכרת דגם יותר טוב?

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by Rockstatement10,

כרגע יש לי את הכרטיס הזה ומסך 1600X900 אני מתכנן השבוע לקנות מסך חדש של FHD.. איך הכרטיס הזה מסתדר עם המשחקים החדשים ברזולוצייה שכזו? תהיה ירידה משמעותית בביצועים? הכרטיס הוא 1GB

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by mapisto,

היי, יצא לי לקרוא כמה דיונים בפורומים בחו"ל על היעילות של CrossFire עם מסכים בודדים של 60Hz ורציתי לברר את זה. אם יש לי מסך (Dell U2312H) שפועל על 60Hz.. שילוב של שני כרטיסי 6850 לדוגמה יתן לי FPS של 120 (תקנו אותי אם אני טועה). אם המסך שלי יכול מקסימום להגיע ל60Hz, מה עוזרת לי האופציה של CF ? למה פשוט לא לקנות כרטיס אחד?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. מבקש עזרה בקניית Geforce9800 למשחקים בין 2 אופציות שמצאתי כבר אופצייה ראשונה Gainward 9800GT 512MB GeForce 9800GT 512MB, HDMI, DVI, VGA http://www.gainward.com/main/ מצאתי חנות שמוכרת ב650 ש"ח אופצייה שנייה Inno3D® GeForce 9800 GT http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf9/9800gt.htm שמוכרים באייבורי ב615 ש"ח המליצו לי על החברה הראשונה אבל אין לי מושג למה.. אשמח אם מישהו יוכל לענות לי מה ההבדל ומה כדאי לבחור אני לא גיימר כבד אבל אני נהנה מאוד לשחק משחקי מחשב בהתחשב שלא שיחקתי המון זמן בנוסף זה קורה לאחר שהיו לי תקלות עם הכרטיס מסך הישן יחסית המחשב יחסית חדש המפרט מעודכן... תודה מראש

• 12 תגובות
    • 876 צפיות
  15. שלום לכולם, לפני שבוע בערך קניתי את הכרטיס.. עד עכשיו אני מרוצה מאד מהביצועים.. אבל משום מה יש לי בעיה מעצבנת עם הדרייבר שלו.. מותקן לי פה ה 8.6 וכל כמה זמן קופץ לי מין חלון מוזר כזה (צרפתי תמונה) והדרייבר פשוט נסגר, אני אמור אחרי זה לפתוח אותו מחדש והכל חוזר למצב הרגיל.. ( עד שאחרי עוד כמה שעות זה שוב קופץ וסוגר לי את הדרייבר..) זה קורה לי כשאני מריץ לדוגמא דברים שלא קשורים בהכרח לכרטיס מסך - כמו התקנה של משחק או כשמשהו אחר פועל.. מישהו יודע מה זה ? זה קרה למישהו כאן ? כל פתרון / הסבר ייתקבל בברכה.. אין לי מושג אפילו מאיפה להתחיל לחפש את הבעיה.. תודה , שחר.. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 986 צפיות
  16. ממש עכשיו התקנתי כרטיס מסך חדש Sapphire 5850 1GB המחובר לכניסת HDMI בטלויזיית 42" של LG בחיבור המסך ליציאת הHDMI של כרטיס המסך מתקבלת "גרעיניות" (שנראית בתמונות שאינן סטטיות, משחקים או סרטים) לעומת זאת, בחיבור לDVI התמונה חלקה ויפה. האם מישהו נתקל בתופעה ?

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום אנשים... כבר כמה שבועות שאני מחפש אחרי המחשב האידיאלי ורק עם מרכיב אחד נשארתי עם סימן שאלה גדול... כרטיס מסך הגעתי למצב שרק שני כרטיסים באים בחשבון כרגע (נראה לי...) אבל אני לא מצליח להחליט איזה מהם לבחור... אז בבקשה...מי שיודע (ולא מנחש) שיעזור לי להחליט: radeon 8500 LE או GF4 Ti 4200 ואיזו מהירות לקחת - 64 או 128 DDR...אם בכלל קיים GF 4 Ti 4200 128 DDR ושל איזו יצרנית... אם אין לכם כוח לענות לכל השאלות לפחות תענו לשאלה המרכזית...זה חשוב לי מאוד...תודה רבה!

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by Jook,

שלום , אני מחכה לכרטיס מסך זה כבר זמן מה, האם יש תראיך משוער שהוא יגיע ארצה ? יש לי מערכת המבוססת של AMD 1400 ואני חושב שכרטיס זה יתאים לי ביותר . אם יש לכם חוות דעת נוספת אני אשמח . אני גם אשמח אם תתנו לי את תאריך ההגעה המשוער שלו לארץ . תודה

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by stav_1,

כאשר אני ניכנס למשחק אני ממתין מספר שניות יש מסך שחור וכעבור שניה זה יוצא וכותב לי tony hawks pro skater 4 was unble to initialize graphics engine מה ניתן לעשות בעניין?תודה מראש לכול העוזרים סתיו.

• 12 תגובות
    • 945 צפיות
  20. קראתי שהרבה קונים חומרה מארה"ב,נכנסתי לאתרים בישראל ובאמזון ארה"ב ולא ראיתי הבדלים כאלה גדולים בין ישראל לארה"ב,יש לכם אתר או חנות און ליין אמינה שאפשר לרכוש משם כרטיס מסך ? מסך מחשב ASUS PG279Q בן דודי חוזר מארה"ב עוד שבועיים ואני מעוניין שיביא אותו כרטיס,אשמח לעזרתכם,כרטיס מסך נדרש 970 , או עד 400דולר .

21. שלום לכולם רציתי לדעת האם המחיר המוגזם לפי דעתי של הG70 שעולה כיום 3800 שקל ירד והאם הכרטיס ATI יוציאו יהיה באותו טווח מחיר של ה G70 לפי דעתי מוגזם לקנות כרטיס בסביבות ה4000 שקל

• 12 תגובות
    • 979 צפיות
  22. הגירסה שעולה 830 חסרה ולא ידוע מתי תהיה במלאי. יש להם גירסה טיפה יותר יקרה http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?ProductID=1458 שווה?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום אני מחפש כרטיס מסך שיריץ את Half Life 2 באופן נורמלי, כרגע יש לי Intel G33\G31 Express Chipset Family שלא ממש עושה את העבודה. אני מחפש משהו זול (סביבות 200 ש"ח) מבחינתי מיושן\מחודש\משומש.. (משומש זה רעיון טוב?) נתונים: יש לי Inspiron 530s (מחשב קטן, לא כל כרטיס יתאים למארז..) מעבד Intel Core2 Duo 2.33 Ghz, 2 ג'יגה זיכרון, ספק 250W

24. Started by Or ei,

יש לי כרטיס GF 2 TI של INNO עכשיו 32 MB מהזכרון שלו נעלמו לי כנראה איזה בעיה איתם וגם המאוורר של נתקע או משהו כזה פשוט הוא מסרב לזוז אז עכשיו אני שולח אותו לP שיחליפו לי אותו כדאי לי להחליף אותו לכרטיס של הרקולס ???? כי אני רוצה לעשות לוOC ושמעתי גם שהזכרונות שלו יותר מהירים ..... ותגידו אפשר לעשות לati 8MB OC כי עכשיו אני תקוע איתו ואני לא יכול לעלות כלום חוץ מSC!

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. שלום.. מחפש כרטיס מסך סבבה שיריץ משחקים לא כבדים מידי.. אני לא גיימר. רק מידי פעם משחק מכוניות או יריות כמו Hitman או Ghost Recon. יש המלצה?

• 12 תגובות
    • 843 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.