עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי אני ממש חושב לקנות את הרדאון פרו 9500 אבל הוא תומך בAGP X8 ולי יש רק 4.מישהו אמר לי אתמול שחבל לקנות אותו כי זה לא אותו דבר כמו בסלוט X8. השאלה אם באמת כדאי לי לקנות אותו או מה?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום אחותי קונה מחשב חדש עוד כמה ימים ואני מקבל את הכרטיס שלה x1800gto אז כמה שאלות: 1)האם יש כרטיס יותר טוב ממנו בתקציב של 1300 שח לכרטיס מסך? 2)האם באמת אפשר להעלות לו מתח דרך תוכנה? 3)האם גם לליבה וגם לזיכרונות מעלים מתח או שזה בנפרד?? 4)האם מישהו התנסה עם הכרטיס הזה ויכול להגיד לי לאן הוא הגיע איתו באוברקלוק?? 5)האם אני יוכול להגיע לרמה של xl??? או אפילו xt או שזה בלתי אפשרי?? תודה רבה רבה לעוזרים!

• 12 תגובות
    • 709 צפיות
  3. שלום. 3 הטראדים הקודמים שלי זכו ל- 0 תשובות (לא במדור הזה אבל עדיין.. :s05:) נקווה שעכשיו ילך טוב יותר.. המפרט שלי: Intel Pentium Dual-Core E5200, Schyte Shuriken cooling GIGABYTE GA-73PVM-S2H G.SKILL DDR2 2x2048MB 800MHz CL 4-4-4-12 HDD1: Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB LG GSA H42N X18 PATA DVD Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE kit Enermax modu 425 watt CASE: ANTEC SOLO LCD MONITOR: DELL 2209WAF מערכת הפעלה win_7_HP_64bit מעוניין להוסיף כרטיס מסך שיתמוך בצורה טובה יחסית בקידוד וידיאו ביתי. אני לא מבין בזה כל כך, אבל , כאמור, יש לי כבר כרטיס טלויזיה עם כניסות AV ו- SVIDEO להמרה של וידיאו אנלוגי. מה שאני צריך זה גם לערוך את הסרטים הביתיים ביעילות גב…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ITSIK86,

לחבר שלי יש 7600GS וחיברנו אותו למחשב,ישר נכנסנו לאתר של NVIDIA והורדנו את הדרייבר הכי חדש 93.71 בקיצור עכשיו סרטים לא עובדים בכלל,סרטים מכל הסוגים ומכל התוכנות לא עובד אבל משחקים עובדים סבבה והכל מה הבעיה פה??

• 12 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by hugo123,

הוא עשה עבודתו במשך 4 שנים ושבק. יתרונו היה חיבור ה-DISPLAY PORT (ל-DELL 2715Hׂ) שחשוב לי שיהיה גם בכרטיס החדש. הבעיה שהלוח ASUS P8Z68-V עם PCI-Express 2.0 ולא 3.0 האם ניתן יהיה לחבר אליו (ל-PCI-Express 2.0) גם כרטיסים של PCI-Express 3.0 כדוגמת ה-260X או ה-GTX750? תודה מראש,

• 12 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. אורח AP09
    Started by אורח AP09,

שלום לכולם מפרט מחשב : i5-4590 8GB Gigabyte H81M-HD3 AMD Radeon R9 200 אני מחפש להחליף את הכרטיס מסך שעושה לי בעיות בכרטיס מסך אחר בתקציב שרשום ( בלי לחרוג ואם אין הבדלים משמעותיים אז יותר לתווך הנמוך של התקציב ) הכרטיס ישמש למשחקים בסגנון Overwatch ו TitanFall2 כמובן שלא על הגדרות הכי גבוהות אלא שיהיה אפשר לשחק ברמה נורמלית אשמח לעזרה תודה

7. Started by plXy,

שלום. אני רואה פה הרבה שכותבים שדום 3 הולך להיות בעל 90 מגה של טקסטורות אקטיביות. מה זאת אומרת טקסטורות אקטיביות? זה אומר ש90 מגה מה128 מגה בכרטיס מסך שלי ילכו רק על עיבוד טקסטורות? מה הזכרונות בכרטיס מסך אמורים לעשות , יש להם עוד תקפידים חוץ מלעבד טקסטורות? אם אני ישחק דום 3 עם כרטיס מסך של 64 מגה , הוא יצטרך להעזר בזיכרון הראשי ואז זה יהיה יותר איטי? ועוד שאלה אחרונה , קראתי פה שהיוצרים של אנריל טורנמנט הורידו את איכות הטקסטורות בדמו בשביל שהוא ישקול פחות. זה אומר שבמשחק המלא הטקסטורות יראו יותר טוב אבל גם ידרשו מערכת יותר חזקה? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by guyishai,

שלום, היום בשעה טובה הגיע אלי הכרטיס מסך החדש שלי, התקנתי אותו פיסית, וכמו שתמיד המחשב אוהב להפתיע אותי בבבעיות ותקלות - גם הפעם הוא לא איכזב. מיד לאחר ההתקנה הפיסית המחשב הציג הודעה כשהדלתי אותו בקשר לבעיה עם אוברקלוקינג, למרות שאף פעם לא עשיתי אוברקלוקינג לשום חלק במחשב! בדקתי את הכ. מסך אח"כ והוא לא הגיע עם אוברקלוקינג. לאחר מכן הרצתי את FS2004 בשביל לבדוק את האיכות והביצועים. מאוד התרשמתי, אך כעבור דקה-שתיים כשהייתי באוויר במשחק והעומס של הגרפיקה היה גדול יותר - המחשב עף באופן מוזר. הוא לא עשה reboot אלא פשוט המסך נכנס למצב כמו standby והמחשב לא הגיב לכלום, לא כפתור הריסט ולא כפתור ההפעלה עזרו. רק כשניתקתי אותו מהחשמל וחיברתי הוא עבד. דבר מוזר נוסף שקרה הוא שעלה ריח מ…

• 12 תגובות
    • 856 צפיות
  9. Started by YakiTraki,

שלולם, מוצע לי הכרטיס הזה במחיר של 800 ש"ח, כדאי לי לרכוש אותו? מאחר ואני דל בתקציב, זו האופציה הכי מושכת בעיני.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by zolder,

עד כמה יש הבדל בביצועים בין הרדאון 9500 פרו לבין הרדאון 9600 פרו? האם אני ארגיש בזה ואיך בדיוק עושים OC לכרטיס מסך?

• 12 תגובות
    • 954 צפיות
  11. יש לי מחשב כזה -- AMD X2 3800 1 GB זיכרון 6600GT 256 PCI EXPRESS השאלה שלי היא כזאת .. האם שווה לי להחליף את הכרטיס המסך הנוכחי שלי ל7900GT כשאני מוסיף 1200 שקל .. ?

• 12 תגובות
    • 862 צפיות
  12. Started by adizarko,

מישהו יודע איזה גירסה זאת? GTO2? האם זו גירסה מוחלשת/חזקה יותר? האם יש איזה סקירה על הגירסה הזאת? תודה מראש

• 12 תגובות
    • 863 צפיות
  13. Started by יהונתן,

איזה ספק צריך ל8800 GTX sli ???

• 12 תגובות
    • 945 צפיות
  14. שלום............. אני מחפש מסך LCD לא אכפת לי 15 או 17 אינץ' כל עוד הוא עומד בקרטיונים הבאים. טוב ל הכל כולל משחקים וזמן תגובה נמוך מקסימום 16-20 תצוגה ואיכות תמונה מעולה מעל לכל ביקורת. מסך שקבל פרסי AWARD אמיתיים והוכח כטוב להכל עם איכות מעולה!. המחיר שלי 2600שח המשימה שלכם למצוא לי תמסך הטוב ביותר שעולה על הקרטיונים האלו......... טופיק זה ישמיד עצמו כשתמצאו תמסך. הפרס למוצא המאושר 50שח+דומינוס פיצה משפחתית ממני. "AND YOU BETTER FIND ME ONE" או שדמי על ראשכם :'(

• 12 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by ORBIT,

היום לאחר שמחיר מסכי ה-LCD שווים לכל נפש וכיס הם נרכשים בהמוניהם. בכל מבחן והשוואה בין שני סוגי המסכים, ה-CRT לוקח בגדול בכל הקשור לאיכות הצפיה בסרטים (בעיקר). אישית מעדיף CRT וכמה שיותר גדול (יש לי מספיק מקום פנוי). מבחינתי, אין מקום להשוואה, CRT שולט.

16. במאמר זה נספק לכם עוד מיד על הרכיבים שגורמים לשעון לתקתק, ובעיקר להעביר מידע ממקום למקום - עם מבט (ממש) מקרוב על ה-GeForce RTX 3080 GAMING X TRIO המפואר מתוצרת MSIלכתבה

17. שלום לכולם, אני נמצא כרגע לפני קנייה של כרטיס מסך חדש. לצערי הקנייה היא לא בגלל שאני רוצה אלא בגלל שיציאת ה S-VIDEO של הכרטיס הנוכחי הפסיקה לעבוד... דבר שקרה לי 3 פעמים עם ה 7600GT עם כרטיסים שונים שהחלפתי כל עוד הייתה לי אחריות. עכשיו נגמרה האחריות ואני חייב לקנות חדש. שאלה ראשונה לגבי מה שכתבתי - זה נורמאלי שיציאת S-VIDEO תיהרס 3 פעמים בשנה?? אולי אני עושה משהו שאסור ושורף אותה? אני לא רוצה להרוס את הכרטיס החדש שאני אקנה. לגבי הכרטיס החדש אני מתכנן לקנות את ה 9600GT שמבחינת מחיר וביצועים נראה לי מתאים. אני בעיקר רואה סרטים בטלווזיה שמנוגנים במחשב אבל גם רוצה להיות מסוגל לשחק במשחקים מדי פעם.. ברור לי שהכרטיס הזה הוא לא חיה רעה אבל אמור להספיק לרוב המשחקים הצורה כזאתי …

• 12 תגובות
    • 864 צפיות
  18. שלום אני מחפש כרטיס מסך שהוא ען חיבור PCIE בעל 3 יציאות אנלוגיות(VGA או חיבור RCA) זה יעזור לי המון מי שימצא זאת תודה

• 12 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. Started by Bengo5,

הוא טוב מבחינת ביצועים? הוא יתאים למחשב שלי?(מפרט) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1747

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by elad-k1,

אני רוצה מדריך שמראה איך אני מחבר את הקבלים ורואה בכרטיס מסך יש לי גיפורס 4 בבקשה יש לי את הקבלים

• 12 תגובות
    • 924 צפיות
  21. Started by vardy,

בס"ד שלום רב, קיבלתי הצעה למחשב לצורך עבודה גרפית ועריכת וידאו במשולב, למחשב מדגם S20 של לנובו עם כרטיס quadro2000, חשבתי להחליפו ל Geforce480gtx האם מישהו יכול לומר לי, אם בחרתי נכון, אם כדאי להחליף. בברכה. ותודה מראש.

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. Started by boris86,

אני רוצה לקנות את כרטיס המסך הנ"ל. זכור לי שמישהו פתח דיון על זה והיו שם לינקים לחנויות שמוכרות אותו ב500-+. חיפשתי ולא מצאתי את הדיון. מישהו יכול לעזור... תודה לכולם.

• 12 תגובות
    • 676 צפיות
  23. האם יש הבדל משמעותי בין שני הכרטיסים? מבחינת הביצועים והמחירץץ

• 12 תגובות
    • 874 צפיות
  24. Started by the-edge,

הכרטיס מגיע לטמפרטורה של 69 מעלות צלזיוס זה נורמלי? האם עלי לדאוג? המארז מאוורר טוב מאוד עם זרימת אויר ו5 מאווררים

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. תשמעו בין כל הדגמים שאני אביא לכם לאיזה דגם שווה לשדרג חינם מ 7800GTX 256MB ? 7900GS 256MB 7950GT 256MB 7950GT 256MB EXTREME 7900GT האם שווה להשתדרג לאחד מהכרטיסים האלו בלי תשלום מבחינת הביצועים האם שווה לקחת אחד מאלו כתחליף לכרטיס שלי כיום יש לי LEADTEK 7800GTX EXTREME

• 12 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.