עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by eyal4,

מתלבט בין 2 כרטיסי מסך שיעבוד עם מעבד I5 2500 ויפעיל משחקים כבדים. הראשון Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI - Overclocked והשני Sapphire ATI 6950 2GB GDDR5 PCI-E HDMI מה יותר טוב????

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. היי, יש לי geforce 2 mx400 64mb מעונין בהמלצה לכרטיס שיתן תמונה חדה וחיה יותר-תקציב 300 ש"ח גם יד שניה אבל עדיף חדש אם הוא יותר טוב p4 2.4c 533 fsb asus p4sdx agpx8 memory 768mb מסך iiyama 17 תודה.

• 13 תגובות
    • 912 צפיות
  3. Started by SpiritKnight,

היי בהמשך לת'רד שלי בנוגע לSAMSUNG 710N, החלטתי להחליף אותו. יש לי האפשרות לקחת מסך חדש בתקציב שעד 1800-2000 שקל. אני מניח שהוא יהיה 17", מינימום 12MS רפרייש ושיוכל לעבוד בצורה נורמלית ב1024X768. בנוסף- אם יש טעם להתעקש על מסך עם DVI, אז עדיפות לDVI. תודה.

• 13 תגובות
    • 760 צפיות
  4. אני מחפש מסך CRT איכותי לגיימרים שמסוגל להגיע למהירויות בין 85Mhz ל100Mhz ברזולוציה של 1600 על 1200

• 13 תגובות
    • 687 צפיות
  5. Started by djelectric,

היי... אני מתכנן בקרוב לקנות HD4870 והאמת היא שאני דיי בטוח אבל אני רוצה שקט נפשי, האם הספק שלי יחזיק את זה? (כמובן שיש לי גם יציאת PCI-E בספק) (עובד ברזולוציה 1600X1200)

• 13 תגובות
    • 933 צפיות
  6. Started by tom123,

של איזה חברה ( רצוי שתיוצר בסין) אני מביא משם איזה הכי טוב?

• 13 תגובות
    • 798 צפיות
  7. Started by law89,

איך אני יכול לדעת אם החומרה שלי מספיק טובה לכרטיס מסך ספציפי? לוח אם: https://www.msi.com/Motherboard/PRO-B660M-A-WIFI-DDR4 ספק: PSU Fan 12cm Bronze 750W CV750 Corsair מארז: Tower Mini 10 Draco Antec משום מה זה מעתיק לי את המילים הפוך. כלומר המילה הראשונה מופיעה מצד ימין. איזה כרטיס מסך מקביל ל-3050 טי איי בנייד?

8. Started by night-fire,

שלום, הכרטיס מסך שקניתי לפני בערך חמש שנים שבק היום חיים (Radeon X1950pro). מפרט המחשב: AMD 64 X2 5600+ זכרון 2GB לוח אם Gigabyte GA-MA69GM S2H כן, מחשב ישן.. כיום אני לא משחק במשחקים אבל תמיד נחמד אם תהיה האופציה. היעוד העיקרי הוא עריכה גסה בתוכנות כמו פוטושופ, after effects וכו. חשוב שהכרטיס יהיה שקט. הקירור של הקודם היה נוראי..עשה יותר רעש מכל מאווררי המחשב יחד. עד 450 ש"ח ואם אפשר פחות הרי זה משובח תודה רבה מראש וחג שמח לכולם

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. הבנתי שנפל בחלקי את המזל של קבלת ליבה כזאת ...בכרטיס והבנתי שהכרטיס יכול להגיע עם אוברקלוק למהירות של X850XT .... יש עוד משהו שאתם יכולים להוסיף ?

• 13 תגובות
    • 745 צפיות
  10. Started by YARONGT,

שלום חברים אני רוצה לשדרג כרטיס מסך במחשב שלי המפרט : intel 5820k noctua d14 g skill ripjaws 16 GB DDR4 msi x99 sli plus crucial ssd mx100 native instruments komplete audio 6 ספק כוח 520W של סיסוניק מודולרי עכשיו השאלה שלי אם הספק שלי יוכל להחזיק כרטיס מסך יותר טוב, וכמובן אייזה כרטיס הכי יתאים למערכת שלי ביחס עלות תועלת. חשבתי על הGTX 970 מה אומרים?

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  11. Started by moshirez,

.

• 13 תגובות
    • 957 צפיות
  12. יש למישהו ? אני צריך שמישהו יגבה את הBIOS של הכרטיס שלו ויישלח לי זה די דחוף כאן יש מידע איך מגבים BIOS של כרטיס מסך: http://www.3dchipset.com/bios/ati/flash/index.php

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא דורש ממנו הרבה.. כולה שיריץ לי כמה משחקים ישנים שאני אוהב(רצים גם על MX400) את המשחק UT99 אולי קצת CS וAOE3 המסך הינו VS VP730, זאת אומרת שהכרטיס יעבוד ברזולוציה של 1280 על 1024. חובה שתהיה לו יציאת DVI!! ראיתי את זה: http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1390 X600XT של ג'יקיוב, עם 128MB יש לציין שזו החנות ממנה אני קונה את המחשב לכן אעדיף לקנות משם בכל מקרה.. יש שם גם X1300 ב414, איזה מהכרטיסים יהיה יותר טוב בשבילי? גמו כן אהיה מעוניין גם בהצעות לכרטיסים מקבילים של NVIDIA. תודה רבה קובי. הX600XT מקביל ל9600XT?

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. שלום חברים, אחרי שבוע ומשהו של דחיות, סוף סוף, ארכוש מחשב עד יום חמישי הקרוב. בתחילה חשבתי לקחת כרטיס: Sparkle 8800GTS 320MB Retail ¤1570 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3483&show_desc=1&language=he הבנתי שיצא כרטיס חדש, חזק יותר (תקנו אותי אם אני טועה): Sapphire Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret ¤1621 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4615 וכעת לפתע ראיתי שיש כרטיס: Sapphire Radeon HD2900Pro 1GB DDR4 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret ¤1966 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4616 1) האם אכן כבר יש זכרון DDR4? 2) האם כדאי לרכוש את האחרון במחשבה לטווח ארוך (עם 1GB זכרון)? 3) אם יש לכם הערות או המלצו…

15. צריך כרטיס מסך עד כ800-900 ש"ח כרטיס שיחזיק לי להרבה זמן ושיעמוד בלי בושה מול משחקים כמו FAR CRY ,HALF LIFE2 וDOOM3 , חובה שיהיה בו גם TV-OUT כמובן, ושלא יהיה PCIE . דרך אגב קראתי תמדריך וביצעתי חיפושים ואני עדין לא סגור על מה כדאי ללכת. המפרט שלי: p4 lga 775 3.0 MSI 865PE Neo3 geil 2*256 400mhz תודה רבה

• 13 תגובות
    • 890 צפיות
  16. יש לי לוח P5W DH DELUXE http://www.asus.com/products.aspx?modelmenu=1&model=1198&l1=3&l2=11&l3=248 ואני יודע שהכרטיס דורש PCI EXPRESS 2.0 הלוח תומך בזה? או שהוא תומך רק ב-X16 PCI EXPRESS? האם אפשר לעשות איזשהו OC ללוח כדי שיוכל לנצל את הכרטיס בכל הכוח? תודה מראש!

• 13 תגובות
    • 903 צפיות
  17. Started by b_a_r,

יש לי בערך תקציב של 800 פחות או יותר לכרטיס מסך הכי טוב שיש למשחקים לתקציב! מאתם יכולים לתת המלצות?

• 13 תגובות
    • 719 צפיות
  18. Started by Culandur,

תקציב עד 650 ש"ח (אולי אוכל למתוח עוד קצת אבל רק אם ממש ישתלם) חשובה לי איכות ה 2D ואם אפשר TVOUT חזק גם כן אני לא צריך שיריץ DOOM III על 120FPS שיהיה סביר ל9חודשים עד שנה (קניה של מחשב חדש כנראה) תודה מקרב לב איגור

• 13 תגובות
    • 972 צפיות
  19. היי אנשים אני זקוקה לכרטיס מסך ל-HDPC המשתדרג שלי: הדרישות ממנו: - לכרטיס יהיו מחוברים שני מסכים בחיבור דיגטלי ברזולוציה של 1920/1200 ומעלה - יהיו פענוחים בחומרה של BR/MKV ופילטרים שונים - חשוב שהכרטיס יתמוך ב DTS-HD/True-HD ובכל פורמטי הקול החדשים. - שתהנה לפחות שתי יציאות דיגיטליות HDMI(עדיף1.3) +VDI-DOUL LINK ורצוי שהשלישית תהה DP - לקירור פאסיבי איני מצפה, אבל אם הקירור לא יהיה רעש במיוחד זה עדיף כמובן. בתחילה מיד הלכתי על סדרת ה- HD-5XXX של ATI כאשר בתחילה שקלתי את ה- 5450 אולם קראתי בביקרות שברזולוציות גבוהות הוא עשוי לעשות צרות לכן כרגע (ובגלל שהם מוצעים במחירים יחסית קרובים) אני חושבת על הHD5570 1g או HD5670 512m. מה דעתכם? מה עדיף? האם לא עדיף אם כבר ללכת עם ה-…

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שלום לכולם! בניתי לעצמי מפרט מבוסס מעבד אינטל E8400 לוח אם גיגבייט GA-EP43-DS3L זכרון 4GB OCZ ההתלבטות שלי היא רק לגבי כרטיס המסך חשבתי על NVIDIA 9600GT 512MB האם הכרטיס הזה יוכל להריץ לי משחקים יחסית כבדים כגון GTA החדש בהגדרות סבירות או שאני חייב לשדרג לכרטיס מסך חזק יותר? אם כן איזה? (עם כמה שפחות חריגה בתקציב) ** המסך שאליו יחובר המפרט יהיה 19" LCD תודה מראש על העזרה

• 13 תגובות
    • 842 צפיות
  21. Started by WhiteTrash,

חשבתי להחליף את הכרטיס מסך ואמרו לי שכאן אני מוצא את המיקצוענים שיוכלו לעזור לי. אז ככה, המחשב שלי הוא Pentium 3 - 1Gb לוח אם: ASUS CUV4X-C 256MB כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA 2MX נדמה לי עם 32MB אני לא זוכר של מי. לאחרונה משחקים חדשים שהתקנתי התלוננו שהכרטיס לא מספיק טוב להם, מכיוון ששדרוג רציני של המחשב לא בא בחשבון כרגע חשבתי על שיפור הכרטיס מסך למשהוא מתקדם יותר כגון FX5200 או 9200 Radeon שלא ישברו אותי תקציבית. השאלה/ות שלי הן: 1. האם אותם משחקים שלא עבדו (לדוגמא דאוס X ו- הנסיך הפרסי) יעבדו, בהתחשב שבכל זאת המחשב הזה סובל מחוסר זיכרון וכו' 2. האם הכרטיס החדש יעבוד עם הלוח אם שלי בהתחשב בעובדה שהכרטיס הוא AGP 8X וללוח אם שלי יש AGP 4X 3. והיה והתשובות על הנ"ל הן כן,…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. מצורף קישור : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=280730.0 שלפי דעתי זה גם מאוד קשור לפורום הזה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by בררר,

כמו שלדעתי הכותרת מסבירה מצוין: יש לי( GTEFORCE3 TI200 (ASUS DELUXE אם זה משנה משהוא, בכל מיקרה, אני רוצה להיפטר מהמסך הישן שלי(SAMSUNG 753DFX אם מישהוא מעוניין) ולקנות מסך TFT\LCD ואני לא רוצה להידפק כמו עם הסמסונג, קודם כל אם מישהוא יודע מה ההבדל בין TFT ל LCD ואיזה מסך כדאי לקנות(15")?? אני משתמש במשחקים תוכנות אינטרנט אני צריך מסך טוב שאפשר לעבוד מולו שעות! אני צריך מסך שיכול ליהיות מאחוריו שקע( הסמסונג לדוגמא אם יש מאחוריו שקע הוא מתחיל לירעוד...) בקיצור, תודה למי שיענה

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by roma,

שלום רב! מאוד מעניין אותי לדעת איך יהיה הכרטיס המסך שלי(שיגיע אלי בערך עוד שבוע) אם אני לא אצליח להפעיל עליו אומגה. חיפשתי השוואת בגוגל ולא יודע למה אבל לא מצאתי את מה שחיפשתי(מצאתי רק השוואות של הכטיס עם 128BIT) אם מישהו יכול שיכוון אותי לכמ השוואות ל הכרטיס. מודה מראש!

• 13 תגובות
    • 936 צפיות
  25. יש לי רדאון 9500 פרו 128 מ"ב..עכשיו אני יודע שבעזרת הדרייברים של אומה אפשר להפוך אותו ל9700 האם זה נכון? ובמה זה כרוך? אני צריך לפרוץ את הביוס שלו או שזה רק soft mod? הכרטיס יתחמם יותר לאחר מכן? כי גם ככה הוא דיי מתחמם לי לפעמים...

• 13 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.