כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
אהלן, אני צריך כרטיס מסך שיהיה חזק מספיק כדי להריץ סטרים של הXBOX שלי עם OBS בלי תקיעות ובאיכות טובה. הוא צריך גם לעמוד בעריכת וידאו (סרטונים ליוטיוב הכוונה) והקלטת וידאו. כמה שיותר זול יותר טוב. האם אפשרי להתקין כרטיס לבד אחרי שקונים? הנה תמונה של המערכת:
-
- 15 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חיברתי את המחשב שלי לטלויזיה (מרחק של כ-10 מטר). התמונה שאני רואה על המסך די גרועה (כולל גלים שרצים על המסך, איכות צבע גרועה ותמונה יחסית מרוחה ולא ברורה). אני משתמשת כהמלצתכם עם TV TOOL. כרטיס המסך שלי הוא Geforce 4 MX 440 (ומגיעה איתו גם תוכנת NView של NIVIDIA) השאלות: 1. האם ניתן לשפר את איכות הצפייה דרך מסך הטלויזיה בהתחשב שהטלויזיה רחוקה מהמסך, מה שסביר להניח מוריד את איכות התמונה? 2. אחרי שחיברתי גם כבל אודיו לטלויזיה אני שומעת עכשיו גם את הסרט שרץ על המחשב וגם את הקול של תוכנית הטלויזיה שרצה כאשר מעבירים ל-AV. איך נשארים רק עם הקול מהמחשב?
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אשר מתבצעות כרגע על Vega Frontier: http://www.guru3d.com/news-story/amd-radeon-vega-frontier-edition-vs-nvidia-titan-xp.html http://www.pcworld.com/article/3202659/components-graphics/hands-on-amds-radeon-vega-frontier-edition-vs-nvidia-titan-xp.html מעניין... Vega מספק ביצועים סינטטיים מהירים כדי 15-50% מעל TitanXp. כמובן שזה משהו סינטטי ולא gaming , שמושפע מאד מקידוד דרייבר כגון DX11 או DX12, אך בכל זאת מרמז לפוטנציאל הכח החישובי נטו של השבב, אשר מרמז בתורו בעקיפין לפוטנציאל הביצועים במובן הרחב של המילה. משמעותו של הדבר היא, שאם יכתבו למוצר דרייבר מאופטמז היטב, ישנו פוטנציאל למתחרה חזק בשוק. אך אל לנו ל…
-
- 15 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
נניח אני בודק את 5700XT... ובאמזון הוא יוצא בערך 300 ש"ח זול יותר... זה שווה את זה לדעתכם? אני יודע שיש להם אחריות טובה אבל השאלה מה יקרה במימוש אחריות.. ייקח הרבה זמן להגיע לחו"ל או שאפשר משלוח מהיר? הם ינסו לתקן או יביאו כרטיס חדש? ומה יקרה אם הם יפסיקו למכור את הכרטיס שלי... הם יביאו לי משהו חלופי? איך לדעתכם הקירור של POWERCOLOR? והאחריות יותר טובה מניואג?
-
- 15 תגובות
- 10k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב יש לי תקציב של 1,500 בערך ואני צריך למצוא כרטיס הכי טוב במחיר זה ל-AGP בינתיים חשבתי על הכרטיסים הבאים: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_1243&products_id=13319 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_1943_1945&products_id=12185 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12854&catid=603 אבל אין לי מושג מה XT או GS מסמלים... ואני פתוח להצעות ... המפרט שלי בחתימה תודה רבה על העזרה !
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי xfx geforce 6600GT agP 128 הבעיה איתו הוא שהוא לא מספק את כול מה שהוא יכול להביא קירטועים נוראים במשחקים חדשים וגם בישנים מאוד כמו קאונטר סטרייק יש לי דריבר כנראה א מעודכן וחיפשתי באתר ולא מצאתי אני ממש לא מבין באתר שלהם כלום מישהו יכול לעזור לי להסתדר אם זה ? להביא לי לינק ישיר לדריבר הכי טוב שיש לכרטיס הזה.
-
- 15 תגובות
- 909 צפיות
-
-
ואם כן איפה ניתן להוריד אותו תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה אתם אומרים ? כרטיס טוב? איזה דברים להתקין בשבילו ? =]
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, צרבתי את הBIOS מהאתר שהביאו בחדשות של היום על איך לשפר את ביצועי ה RADEON 9500 PRO ולהפכו ל RADEON 9700 NON PRO. אז ככה, עשיתי פלאש לביוס ועכשיו הוא מזדהה לי כ RADEON 9700 PRO !!!! אני רוצה שזה יחזור להיות 9500 בשביל האחריות (אם אצטרך) איפה אני משיג BIOS ישן?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חברים, כיום יש לי כרטיס 6950 פתוח ל-6970 במהירות שעון של 900/1400, המתח בכרטיס הוא 1.19 (הארד-סט בביוס של הכרטיס) הכרטיס רץ מעולה אבל אני רוצה לדחוף אותו לכיוון ה-1000/1500, עם המתח הנ"ל נראה לי שזה אפשרי ללא בעיות השאלה שלי היא לגבי בדיקת מאמץ ליציבות האוברקלוק, בזמנו הייתי בודק עם Furmark אבל נאמר לי על ידי המון אנשים שלא מומלץ לבדוק איתה כי היא מאמצת את הכרטיס יותר מדי סתם ויכולה לגרום לנזק ברכיבים, לכן רציתי לשאול מה היא בדיקת המאמץ הכי מומלצת כיום כדי לדעת אם האוברקלוק יציב. אשמח לתגובות, תודה
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
http://www.ati.com/ מה הסתיים הספירה לאחור לא?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי gtx 560 ti הכל מותקן כמו שצריך.. בהגדרות נסיתי הכל בחירה אוטומטית המעבד המרכזי והדגם כרטיס שלי לא עוזר הפעלתי מישחק שבמיקרה יש לי אותו בסטים Homefront והוא כן תמוך בphysx מה עלי לעשות שזה כן יעבוד?
-
- 15 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום רב, רציתי לדעת אם המפרט שלי יתאים לכרטיס GTX470 והאם HD5870 1GB GDDR5 יותר משתלם ממנו (יותר טוב)? לוח אם-Motherboard Name Gigabyte GA-EP45-DS3R מעבד-CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8500, 3166 MHz (9.5 x 333) זיכרון-4GB DDR2 Module Name G Skill F2-6400CL4-2GBPK הספק כוח שלי מחזיק כרגע כרטיס מסך ATI 4780 ו 6 כונני SATA 2 במערךRAID 0 לפי מה שאני זוכר זה 500W נראה לי, האם המפרט רלוונטי לכרטיס כזה? האם יהיה צוואר בקבוק או משהו? ואם כן עד כמה? תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
זה ממישהו.. יש אחריות לחודשיים מפלונטר חלק אומרים שהיא סגורה חלק לא.. זה בשימוש 10 חודש בקופסא 500 שח.. שווה לי? יש לי אפשרות או את זה או 9100 ספייר 128 מגה חדש
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III Bulk או Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB ולמה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חיפשתי בגוגל ולא כל-כך מצאתי בדיקות ל-VIVO של GeForce 7900 GT. למישהו יש פרטים טכניים יותר לגבי הרזולוציה המתקבלת, איכות התמונה וכו'? וגם - האם הכרטיס קולט גם סאונד?
-
- 15 תגובות
- 991 צפיות
-
-
תראו..מקודם היה לי GeForce 4MX SE עם 128BIT, ובNeed For Speed U 2 היה רץ לי יחסית חלק על 1024*768 ורמת פירוט 3/4. לגבי האפקטים לא יודע. עם הכרטיס R9550 128BIT רץ לי פחות טוב על 1024*768 ורמת פירוט 2/4 , כשכמעט כל האפקטים פועלים, חוץ מכמה. על 3/4 אין על מה לדבר, זה לא זז. :-\ זה אמור להיות ככה? איזה אפקטים נוספים משפיעים על הכרטיס חוץ מהMotion Blur, של DX9? כי אני ממש מאוכזב, ידעתי שהכרטיס הזה לא שיא הטכנולוגיה אבל ציפיתי שהוא לפחות יפעיל לי את NFSU2 עם 3/4 והאפקטים החדשים. אני משתמש באומגה 2.5.9.7a, כשקודם ניסיתי את הקאטאליסט 5.1. עם שני הדרייברים אני מקבל ב3DMARK2003 קצת יותר מ2200 נקודות. דרך אגב, המחשב עבר פירמוט לפני שהכרטיס הותקןן. תודה לעוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם הכרטיס הזה הוא TI4200? TI4600? איך הוא?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים. אני צריך המלצה לכרטיס מסך בסביבות 700 שקל למשחקים. ואשמח גם המלצה לכרטיס בסביבות 1000 שקלים אם אחליט להשקיע יותר. המעבד שלי זה:E2120 3.3GHZ ספק:antec vp500pc תודה רבה.
-
- 15 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום כולם אני רוצה להוסיף למחשב שלי ושל אחי עוד כרטיס HD5850 של ספיר בגרסת הרפרנס. אני יודע שמחירי ה5850 צנחו ל800 ש"ח בשבוע האחרון ולכן אני שואל: האם נראה לכם ש600 ש"ח זה מחיר לגטימי שאפשר לדרוש עבור קניית כרטיס כזה ביד שנייה? כלומר כרטיס חדש כזה עם אחריות ל3 שנים עולה 800 ש"ח, אז 25% פחות זה דיי לגיטימי לא?
-
- 15 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
בהתחלה הכותרת נראתה לי מאד מוזרה, ולא משהו רציני. לרוב אלו טענות קשקושיות מצד עיתונות בתחום. אבל, אם האמור נכון, מדובר פה "בגול עצמי" שנוידיאה הכניסה לעצמה, ועוד בתקופה שהיא כלל אינה צריכה לעשות זאת - היא ממילא שולטת במרבית השוק של הגיימרים כך או אחרת בלי לעשות מאמץ מיוחד. אז מישהו כנראה בנוידיאה עשה שגיאה, בטח אחד "מגאוני השווק" שם שעוד יקבל בעיטה. עכשיו מעניין יהיה לראות הכיצד החברה מתקנת ומנקה את השולחן, משום שכרגע עשתה לעצמה תדמיתית יותר נזק מאשר תועלת, וזאת מעבר להכנסתה לעיניו הפקוחות של הממונה על ההגבלים העסקיים בשווקים הרלוונטיים (ארה"ב, אירופה).
-
- 15 תגובות
- 2.8k צפיות
- 2 followers
-
-
-
היי לכולם אני עם מחשב קצת ישן....פנטיום 4 630, עם GMA950. בגדול הוא משרת אותי סבבה על XP, וגם על WINDOWS 7 הוא מתפקד סבבה. אולם "משום מה" הוא קצת מתקשה ב720p....בדקתי 6600GT (ישן משהו, לא?) והוא אכן הראה שיפור מה בניגון. תהיתי האם יש טעם להחליף ל9400GT או 9500GT - האם בכלל אני אראה הבדל בין שניהם על הלוח שלי עם המעבד הזה? או עדיף להחליף כבר לוח, להתקע עם לוח שיתמוך ב CORE 2 ויתן לי ON BORAD אחר כלשהוא? אני לא מתכוון להשקיע מעל 300 ש"ח, הציעו לי 9400GT 512 מגה ב250 ש"ח.... אודה לתגובות
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, כפי שאנחנו יודעים LEADTEK 8800 GTS 640 MB הוא אחד מהזולים מהכרטיסי 8800 עם 640 MB וזאת הסיבה שכנראה הוא נמכר כמו לחמניות חמות וממליצים עליו בפורום פה כמעט בכל מפרט, אחרי שכבר אני גם הייתי בטוח שאני הולך עליו נכנסתי לאתר newegg.com שאני מבקר בו מדי פעם ורציתי לראות את הפידבקים שאנשים נתנו על הכרטיס - ראיתי שם לפחות 7 אנשים (!) שדיווחו על התחממות מטורפת של הכרטיס אצל אחד זה גרם לקריסה במשחקים אצל שני המאוורר הפסיק לעבוד והכרטיס הלך וכן הלאה... ברור לי שה8800 GTS אמור להתחמם אך השאלה היא האם לLEADTEK יש נטייה להתחמם יותר ( נכנסתי לפידבקים על BFG TECH ו EVGA ולא נתקלתי בכל כך הרבה איזכורים כמו בLEADTEK על התחממות יתר). אני אשמח אם אנשים עם הדגם הנ"ל ייתנו את דעתם …
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קיבלתי עם הכרטיס את הביושוק אינפיניטי והטומב ריידר, הרצתי את הביושוק איזה שעה ללא תקלות, לאחר מכן את הטומב ריידר שנראה לי הרבה יותר כבד למשך חצי שעה\שעה ואז הוא קרס בצורת מסך שחור עם פסים לבנים לאורך. חשבתי אולי מדובר בבעיה במשחק בלבד אז הרצתי את FURMARK ולאחר כ-5 דקות שוב, אותו מסך שחור עם פסים לבנים לאורך. דבר מעצבן נוסף הוא שהמאוורר עובר את ה-40% יש רעש מעצבן של רטט מיחידת הקירור, המאווררים עצמם לא אלה שגורמים לרעש אלא רטט מהפלסטיק של הקירור שנגרם מהמהירות הגבוה של המאווררים. ברגע שאני לוחץ מעט איפה שהוא על הפלסטיק הרעש מפסיק. הדרייבר טרי ונקי לאחר שהקודם הוסר ולאחר מכן נוקה עם דרייבר סוויפר. אז כרטיס דפוק? לממש אחריות?
-
- 15 תגובות
- 3k צפיות
-