עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כרטיס מסך בתקציב עד 1300 ש"ח חיבור AGP צריך המלצות בדחיפות

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. 8800GTS 640 של EVGA, מגיע עם 2 כבלים - 1. S-VIDEO 2. Component לטלויזיה המסכנה שלי יש רק כניסת Composite. לקחתי מחבר שלי כבל ממיר S-VIDEO ל-Composite, חיברתי, בחרתי בדריבר Force TV Detection, אבל לצערי אני לא מצליח לראות כלום בטלויזיה (Clone/Dualview וכו'). מה שכן אני שם לב שכשאני משחק עם הגדרות אני רואה מדי פעם "קפיצות" בטלויזיה, אבל עדיין מסך שחור... מה עושים עריכה : לא משנה, goddamnit, זה עובד פשוט לא בחרתי output format מתאים ... סליחה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by esoreanu,

שלום לכולם, רציתי לקבל המלצה היכן לרכוש את הכרטיס הנ"ל ושל איזה חברה... ראיתי שהמחירים נאים בין 2600 ל- 2200 כאשר החברות משתנות. האם יש חברות שאתם ממליצים להימנע ממוצרים שלהם?? ובכל מקרה האם יש איזה חברה ממולצת הנותנת יחס טוב של איכות ואמינות למחיר?? בתודה מראש!! נ.ב. האם יש בעיה לרכוש כרטיס מסך בחו"ל? האם זה מספיק כדאי כלכלית ביחס לחוסר באמינות?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. קניתי מסך LCD של סמסונג - 931C ויש מיקרים שפריימים מתחלפים - אבל במיקרים ממש ספציפיים שבהם איזה חלק במסך הופך לזמן ממש ממש קצר לצבעי הקשת למשל הפאנל של הציוד במשחק אובליביאון, הטאבים שבפיירפוקס, השמיים במשחק באטלפילד 2142 למישהו יש מושג למה זה? יכול להיות שזה כתוצאה מהדרייבר של הכ"מ שדרך אגב הוא לא שיחרור רישמי שלי נוידיה - הורדתי אותו מ GURU3D בבקשה עזרו לי - החשש הכי גדול שלי שזה המסך תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by sopwith,

אני מחפש כ.מסך זמני ל AGP, עד שיצאו תומכי DX10, מישהו יכול להמליץ על משהו זול - עדיף עד 200 ש"ח אפילו יד שנייה. דווקא עכשיו נהרס הרדאון 8500 הישן. וד"א איפה יש אתרי לוחות יד שנייה פעילים למחשבים כל הלוחות שמצאתי די ריקים. מפרט: סמפרון 3000, 1GB DDR2

• 15 תגובות
    • 942 צפיות
  6. Started by Quickly,

אוקי אנשים השאלה שלי היא האם PCI x1950xt 256 יפעל במחשב שלי המפרט: amd3000+ venice @ 2150 HEC 400 PQI 3000 512x2 dual MSI neo4 asus x800xl pci-e בעוד שעה שעתים אני יוצא לחנות לרכוש את הכרטיס והשאלה שלי האם הוא יפעל על הכרטיס כתוב GDDR3 והזכרונות שלי האם DDR1 אבל אני לא חושב שזה קשור? זה המפרט של הכרטיס http://www.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=169 עזרה דחוף! תודה..

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. יש מצב מביאים את 8600GTS מהיבואן במחיר של 600-1000 אבל אני לא חושב שאני אוכל לדחות את זה.. אז שווא לי לחכות ל 2600 ? *אני לא יכול להביא פה לאנשים אחרים במחיר הזה עריכה : אני יכול לדחות את זה ! איזה כיף @

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by simonsix,

http://www.guru3d.com/news.html#5224

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by hichcock,

היי. מישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך אני מחבר את הטלוויזיה למחשב ומשתמש בה בתור מסך? יש לי כרטיס מסך מדגם radeon 9800xt אם זה משנה משהו.... תודה מראש!!

• 15 תגובות
    • 943 צפיות
  10. Started by TaLTooL17,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שמיועד בעיקר למשחקים, התקציב הוא בין 700-ל-1000 ש"ח. המפרט של המחשב: מעבד:AMD Athlon 64 3000 venice 939 לוח אם:Gigabyte ga-k8nf-9 זיכרון:512MB 400MHZ x 2 ספק כח:Hec compucase 300w

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. מישהו יכול לתת חוות דעת על הכרטיס? האם יש ברמה הזאת משהו טוב יותר? בקשר למאוורר שלו עד כמה הוא רועש? כי הנושא של הרעש חשוב לי, ואולי כדאי ללכת על כרטיס ללא מאוורר.. תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  12. 7600GS Silent 256MB, TV, DVI, PCI-E הוא: Point of View Geforce 8500 GT

• 15 תגובות
    • 933 צפיות
  13. Started by xyples,

שלום רב, אתמול גיליתי שכרטיס המסך שלי נפטר לאחר ששימש אותי נאמנה מזה כמה שנים. המחשב נדלק, מצפצף קצת וממשיך במה שנשמע כמו תהליך boot תקין, אבל המסך לא מציג שום תמונה. החלטתי לקנות כבר כרטיס מסך 256MB למרות שהמחשב מיושן (P4 2.4GHZ) אך נתקלתי במספר בעיות, אין לי חיבור PCIE לכן אני צריך כרטיס AGP במניואל של לוח האם (ASUS P4XP-X) כתוב שיש סלוט של AGP X4 שאלתי היא, האם כרטיס כמו זה: (דוגמה) http://p.zap.co.il/compModels.asp?sog=C-GraphicCard&model_id=378902 שהוא AGP X8 יעבוד על המחשב שלי, והאם אוכל לנצל את יכולותיו במלואם ? תודה רבה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by BOMBADIR,

שלום לכם..יש ברשותי כרטיס 6600GT גרסאת האקסטרים של לידטק שבא אם אובר קלוק מובנה... והייתי רוצה לקנות עוד כרטיס 6600GT יד שניה למטרת SLI ... השאלה שלי היא...מספיק שהצ'יפ יהיה זהה ?...בלי קשר לחברה או אובר קלוק?.. כלומר כרטיס אחד לידטק וכרטיס שניה ג'יגה בייט ...זה אפשרי?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by NLRS,

כרטיס מסך 8800GTS OC 320 MB אני עכשיו רוכש כרטיס כזה ורציתי לדעת מה עדיף מבין החברות בכלל .. ומה עדיף מבחינת שני הבאים..: XFX ו BFG... תודה רבה

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום. SAPPHIRE PCI-EX RADEON X1950PRO 512MB DDR3 DUAL DVI TV/O - RETAIL - ש"ח 1226 איך החברה שלו, האם כדאי חברה אחרת? איך הכרטיס מסך הזה? האם יש עדיפים עליו לעומת המחיר שלו? *המחשב מיועד למשחקים תודה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. : LEADTEK nVIDIA GEFORCE PX7600GS 256MB PCI-EX http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=LV154&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he# : PALIT nVIDIA GEFORCE 7600GS 256MB PCI-EX http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=28500&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Gex,

שלום יש לי לום אם שעכשיו קניתי לא מזמן: GA-8I8865GME-775-RH עכשיו, רציתי לדעת איזה כרטיסי מסך מתאימים לזה, אני לא יודע אם הלוח אם שלי נחשב טוב או לא. כל מה שאני רוצה לדעת אם הוא למשל יכול להחזיק כרטיסי מסך שטובים יותר מgforce 7950? תודה מראש! :hi:

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אהלן חבר'ה.. הדילמות לקניית המחשב עדיין בעיצומן.. כמעט הכל סגור אבל אני צריך שאלה אחרונה בנוגע לכרטיס המסך.. ה- Asus nvidia GeForce 8600GT silent 256mb pcie תומך ב- DX10? אם לא או אם יש לכם המלצה אחרת לכרטיס מסך בסדר גודל של עד 1000 ש"ח, תרשמו את הדגם בבקשה.. בתודה מראש, borissurets

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Shlompy,

שלום לכם! יש לי נייד, עם כרטיס מסך GEFORCE GO 6150. אני לא מצליח לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל S-VIDEO. הורדתי דרייברים מעודכנים והכל, עדיין לא עובד, המחשב לא מזהה חיבור למקור חיצוני. ניסיתי תמיכה של HP עם טכנאי, אבל יש לי תחושבה שדיברתי עם מחשב ולא בן אדם, זה כזה מעפן, אני אצרף את השיחה יש שם פירוט כבר של מה שניסיתי. זה דווקא די מצחיק לקרוא את זה. תחשבו שלקח כל פעם איזה דקה-5 דקות עד שענו לי. מישהו יכול לעזור??? Shlomi Amit: GEFORCE GO 6150 Presley: Thank you for providing me the required Information. Shlomi Amit: you welcome Presley: Could I have 2-3 minutes of your time while I search the information for you? Shlomi Amit: yes, sure. Presley: Thank you…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by tal_be,

שלום לכולם, היום קיבלתי את המחשב החדש שלי עם הכרטיס GIGABYTE 8800GTS 640MB וכמובן שמתי ויסטה... אני רוצה לגעת איך להתקין את ה DX10??

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by ftom2,

שמעתי שיצא הכרטיס החדש של RADEON : HD2900PRO שעולה 1450 ש"ח ואני מתלבט אם לקנות אותו או את ה - 8800GTS 320MB. אם אפשר, בבקשה לנמק את התשובה. שאלה נוספת, לגבי ה - 8800GTS, לאיזו חברה יש את הבאנדל הכי טוב? תודה.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by itzik00,

שלום אני עומד לרכוש מחשב במפרט המצורף. המחשב מיועד למשחקים של שני בנים 11 ו 8 בתחום הנמוך של הגרפיקה ולא למשחקים החדשים זוללי הגרפיקה. כרגע המחשב מוצע עם כרטיס מסך HD2400Pro המחיר ב KSP על כל המערכת ללא מסך 2370 שח. ברצוני לדעת האם הכרטיס הזה חלש גם עבור המשחקים מהדור הקודם ? האם עדיף להחליפו ב 8400GS או 8500GT ? ועדיין לעמוד במסגרת התקציב מבלי לייקר את קנייה תודה, איציק. המפרט: Core 2 Duo E6550 לוח אם של Abit זכרונות DDR II 667Mhz 1GB Samsung דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB SATA II כרטיסי מסך PowerColor HD 2400 Pro SCS3 256MB GDDR2 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. היי כולם.. אני נמצא כבר יותר משנתיים עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי ואני חשבתי על שידרוג.. חשבתי לרכוש את ה- 8800GTS החדש עם ליבת G92, כאשר הוא יצא.. האם הוא גם ייוצר עם ליבת 65nm? והאם המפרט שלי והמעבד שלי לא יהווה צוואר בקבוק או משהו כזה? אם כן, אז מה אני צריך לשדרג בנוסף? תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. הזמנתי מחשב ואני עוד מתלבט בקשר לכרטיס מסך בעקרון רציתי את ה-8600GT אבל אני כבר לא בטוח א אני משתמש בתוכנות גראפיקה ואוהב NEEDFORSPEED המליצו לי על 1950PRO מה אומרים? המחשב: ocz 2Gb DDR2 abit IP35-E chipset socket 775 intel core 2 due e6750 2.66Ghz 1333FSB 4mb box מארז ISOLO power supply Hec 400TRT תודה רבה מראש

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.