עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך במחשב למטרת משחקים וחיבור ל-LCD FHD לצפיה בסרטי HD. התקציב עד 900 ש"ח ואני צריך שיציאת ה-HDMI תתמוך באודיו (אם זה אפשרי). הדגמים שנראה לי שיתאמו לי ומתאימים לתקציב הם: http://skypc.co.il/pl_product~TT-GTS250-1GD3E-HDMI-ACT-XT~8~0.htm או http://skypc.co.il/pl_product~952000~8~0.htm מישהו יכול לעזור לי בהתלבטות? או לתת לי דגם עדיף באותו תקציב? תודה, עוז.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by vers,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיהיה מספיק חזק כדי להריץ משחקים כמו gta iv או assassin creed וכדומה... אני לא בטוח באיזה כרטיס מסך לקנות ולכן אני צריך את עזרתכם במציאת הכרטיס הכי זול, אך גם שיריץ את המשחקים בלי בעיה. המערכת שלי כרגע היא: CPU 2 processors - Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.00GHz CPU Speed 2.99 GHz Performance Rated at 5.39 GHz System RAM 3.5 GB Operating System Microsoft Windows XP Professional (Build Service Pack 32600) Video Card Intel(R) Q965/Q963 Express Chipset Family (Intel(R) GMA 3000) כמו שאתם רואים אין ממש כרטיס מסך. אז אני אשמח לעזרה והמלצות. תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Moty_p,

זה פשוט כרטיס שאני יכול לקנות בממשק AGP רציתי לדעת אם הוא טוב.. אם כדי לקנות אותו ב - 500 שקל..

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. קניתי אתמול כרטיס מסך הנה זה: Point of View Nvidia Geforce 9600 GT 512MB DDR3 256Bit + HDMI באריזה יש מתאם מתח לכרטיס מסך (6 פינים) הכרטיס מסך צריך לעבוד עם מתח ישיר מהספק כוח ואין לי כבל מובנה בספק כוח של 6 פינים אז אני מחבר את המתאם שקיבלתי באריזה של הכרטיס מסך. אני רוצה לדעת כמה מתח לחבר! על 2 הכניסות? או על אחד מהכניסות? (אם אני יחבר על אחד מהכניסות זה יעשה אותו 3 פינים ואם אני יחבר על 2 כניסות זה יעשה אותו 6 פינים) אני מפחד לחבר 2 מתחים או מתח 1 שלא יהיה נזק. אז רציתי שתגידו לי מה צריך לחבר? 2 מתחים או 1? תודה ויום טוב.

• 16 תגובות
    • 7k צפיות
  5. שלום לכולם אני מקווה שפה אני יקבל יותר עזרה ויעוץ לגבי רכישת כרטיס מסך.... בזמן האחרון ברצוני לשדרג את המחשב (כרטיס מסך + ספק) ===>מפרט<=== מעבד: INTEL CORE 2 DUO E6750 2.66GHZ ספק: עכשיו הוא 400W אבל ברצוני לרכוש אחד שיהיה יחסית זול וטוב כרטיס מסך נוכחי: NVIDIA GEFORCE 8600GT 512MB ASUS לוח אם: ASUS P-35 P5KR DDR2 1066HZ זיכרון וירטואלי: KINGSTON 1GBX2 800HZ זה יחסית המחשב שלי ברצוני שתעזרו לי להתאים כרטיס מסך למחשב שיהיה כרטיס לגיימרים שיפעיל את כול המשחקים החדשים והעתידים לצאת על פול המליצו לי במקום אחר לקנות את ה-HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E‎ ואמרו לי שיהיה צוואר בקבוק קטן והייתי רוצה לשמוע את דעתכם והצעתכם.. מקווה שתעזרו ותודה רבהה לעורים =]

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by n_aviv1,

מה יותר טוב? איזה כרטיס מסך הכי טוב מביניהם: 250GTS 1GB 295GTX 9800GTX+/GT

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. איזה כרטיס מסך יותר טוב? זה: SAPPHIRE 4890 1GB VAPOR-X GDDR5 או זה? TwinTech nVIDIA GeForce GTX 260 Accelero Xtreme XT OC Edition 896MB DDR3 PCIe ו"GDDR5" של ATI הרבה יותר מתקדם מ"GDDR3"?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by PSben,

חיבור של 2 מסכים למחשב זה עסק פשוט, רוב הכרטיסים באים עם 2 חיבורי DVI. אבל מה קורה אם רוצים לחבר 3 מסכים? המוטיבציה היא שיהיו לי חיבורים קבועים ל-2 מסכים על שולחן העבודה, ועוד טלויזיית LCD. מה דעתכם? האם 2 כרטיסי מסך על לוח אם עם SLI/crossfire, בלי הפעלה של SLI/crossfire יתן מענה לבעיה? האם מישהו אי פעם ניסה?

• 16 תגובות
    • 4.7k צפיות
  9. יש לי כרטיס מסך מובנה Intel G31/G32 בתוך לוח Gigabyte GA-G31M-S2L ואני מחפש לו דרייבר. חיפשתי בIntel ולא מצאתי.. יש לי דיסק של דריברים אבל אני צריך לעדכן.. איך אני עושה את זה? ועוד משהו.. ב http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest Can I Run It הוא אומר שאין לי Vertex אבל באוורסט כתוב שיש לי..Vertex Shaders 1 (v3.0) אז יש לי או אין לי?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. אני כבר הייתי עם האצבע על העכבר להזמין את ה HD4870 sonic 1gb של Palit, ואני רואה המון שיחות כאן על זה שהם הפסיקו לייצר כרטיסים מבוססי ATI ותהיה בעיה לממש אחריות... מה לעשות? האם לשלם עוד 150~ שקל בשביל Sapphire Toxic (חברה שכנראה יהיה יותר קל לממש את האחריות שלה)

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אוטוטו מחבר YES למחשב. אני צריך לקנות גם כרטיס טלויזיה למחשב שיהיה לי אפשרות לצפות דרך המסך, ולשמוע דרך הרמקולים. מתוכנן גם YES MAX HD, ככה שהכרטיס יהיה חייב לתמוך בכניסה של סאונד בפורמט 5.1 לפחות , ובשידורים הדיגיטליים של יס. אני חייל, אין לי הרבה כסף להשקיע. מה הפתרון הכי פשוט שיתן לי את מה שאני צריך? לא מעוניין בשלט רחוק לכרטיס, לא מעוניין בהקלטה, ולא בשום דבר אחר. נטו לראות במחשב באיכות טובה, ולשמוע כמו שצריך. תודה מראש עריכה: כדי להיות יותר ספציפי, אבקש שהתקציב יהיה באיזור ה200 ש"ח. אם אפשר פחות, יותר טוב. מפרט מחשב: לא חושב שיש טעם לפרט יותר מדי. המחשב יעמוד בעומס, ואין יציאת PCI-E. יש סלוט אחד של PCI פנוי.

• 16 תגובות
    • 2.9k צפיות
  12. שלום, הכ.מסך שלי נשרף כמו טוסט הייתה לו בעיה מאז שקיבלתי אותו... 8800GT הלך לעולמו. יש לי כסף כרגע ואני מעוניין להחליף כ.מסך... הנה המפרט שלי - מעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz לוח אם Gigabyte GA-P35-DS3L מארז Compucase HEC 6A19B ספק 500W של True Silent, משהו ג'נרי... זכרונות Corsair XMS2 2GB RAM דיסק קשיח Western Digital 320GB התקציב שלי נע בין 1,000 - 1,500 בערך. לא איכפת לי ATI או NVIDIA, מה שיותר משתלם מבחינת ביצועים. כמובן שמיועד לגיימינג. שאלה שקצת לא קשורה, אבל אם יש פה מישהו שכן מבין - האם לדעתכם כדאי שאחליף מעבד ל - AMD Phenom II X4 945 3.0Ghz BOX http://www.tmsfox.co.il/ProductPopUp.aspx?productid=1754 כדאי לי לחסוך כסף בכדי לשדרג את המעבד? זה ישפיע על הביצ…

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. האם ניתן לשחק במשחקי מחשב כגון GTA 4 , FIFA , NBA וכו' ע"ג מסך LCD 42 FULL HDאינץ באיכות טובה כמובן ? אני מניח שזה קשור לכרטיס המסך אבל האם הם בנויים למסכים בגודל כזה ? אשמח לקבל המלצות לכרטיס רלוונטי במידה ויש כזה

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. שלום לכולם אני ממש מבולבל...הזמנתי 2 כרטיסי 8800GTS ואני מתלבט אם להחליף באותו מחיר בערך לCF של שני 4850 או ל SLI של שני 9800GT : אני חייב תשובה כדי לשנות את הקנייה... השאלה היא מה עדיף מבחינת: 1. ביצועים 2. מחיר 3. תאימות למשחקים כמו קרייסיס ואחרים 4. חום ורעש תודה רבה לכל העונים

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by dyn,

שלום, אני צריך כרטיס מסך עד 1000 ש"ח, מקווה שתוכלו להביא לי את הכרטיס הטוב ביותר בתקציב הזה תודה רבה על העזרה!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by avihy,

http://gamer.co.il/gamer2/php/doc.php?id=114637

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Br33z3R,

שלום, היה לי כרטיס Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme שנשרף ואני רוצה לקנות כרטיס חדש. אני לא גיימר ורוב הצרכים שלי הם או משרדיים או הצגת סרטים, אבל מדי פעם בא לי לשחק באיזה משחק נחמד (כמו DEVIL'S MAY CRY 4 וכאלה...) אז הייתי רוצה כרטיס מסך עד 500 ש"ח (אם אפשר אפילו טיפה יותר זול, ב-400 ש"ח יהיה עדיף) שיתאים לצרכים ושיהיה שקט (הכרטיס הקודם היה ממש רועש ומעצבן). אודה לכם מאד.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. החלטתי לשאול את זה כי חבר שלי הפעיל crysis ב8800gtx עם מעבד 8400 ו2 ג'גה זיכרון והמשחק עבד לאט . ולפי מה שאני יודע היום ה 8800gts ישתחלל לעומת ה gtx שנשאר כמות שהוא .לכן האם ה gts של היום חזק יותר מה gtx שלפני שנה? ומה לגבי ה hd3850 שראיתי אצל חברשלי שעבד לא פחות טוב מה 8800gtx לכן משהו מוזר לי פה

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. הולך לצאת 4850X2 משהו כזה ? קראתי פה שמישהו רשם שATI הולכת להוציא את הכרטיס הנ"ל שהולך להיות יותר חזק מה 4870 זה נכון ?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. כותרת

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. האם השילוב הבא יוכל לנגן HD720P על הכרטיס מסך ? P3 1GHZ 256 SDRAM 133MHZ HD3650? ואני מתכוון רק לצורך ניגון HD אם יש כרטיס מסך יותר זול שיש לו יכולת לנגן HD אשמח לשמוע עליו.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום רציתי בבקשה לקבל הרחבה לגבי כרטיסי מסך QUADRO של Nvidia.... תודה רבה.

• 16 תגובות
    • 8.7k צפיות
  23. Started by xcalibur,

אני הולך להחליף את המחשב שלי אחרי 7 שנים בערך וחשבתי אם כבר אז כבר. דיברתי עם כמה חבר'ה והדיעות מאוד חלוקות. אחד חושב ש-CF עם שני 4870 יהיה הרבה יותר ממספיק. מה שמוזר זה שהכרטיס הזה, שעובדתית חזק וזול יותר מ-260GTX, נחות ממנו כשמדובר ב-SLI מול CF. לינק: http://www.overclock3d.net/reviews.php?/gpu_displays/xfx_gtx_260_xxx_sli_performance/1 וזה בעצם מה שמונע ממני לקנות אותו כרגע. מצד שני, NVIDIA היא שמכתיבה את השוק ולא ATI. מתום עידן 3DFX הייתי מסור ל-NVIDIA והדבר היחידי שזכור לי מ-ATI הוא שבזמנו היו להם בעיות תאימות קשות במשחקים (אני מודה שאני יחסית בור בעסק). אתם חוששים שיש לי מה לחשוש לעבור צדדים או שזה נחלת ה-10 שנים לפני?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. תראו אני יודע שחפרתי לכם, אבל אני באמת כבר מיואש אני מרגיש כאילו זרקתי לפח 1800 שקל הCF כזה דפוק!!!! במשחקים הנוף נראה כאילו הוא זז די מרצד כזה, נקודות לבנות.... כמו חום כזה אני לא יודע להסביר וזה לא בעיה בכרטיסים, החלפתי את שניהם והבעיה עדיין נשארה :'( :'( :'( אולי החום מפריע?אולי צריך לקנות קירורים לשני הכרטיסים? אני אשלם אפילו אלף שקל העיקר שהבעיה המסריחה הזאת תפטר בבקשה תעזרו לי :-[

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.