עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by alex28,

תקציב:700 חריגה מקסימלית:700 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס?: גיימינג: משחקים חדשים אם בחרת בעריכה :AUTOCAD האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? לא רוצה OC חנות: איפנ הכי שווה לקנות? המפרט של משחב שלי הוא: ASUS P7H55D-M EVO (H55) – mATX Intel Core I5 650 3.2GHz 4MB LGA1156 THERMALTAKE PUREPOWER RX 500W ומסך בגודל של 23 ה'נץ 1920X1080 שהכרטיס מסך יהיה שקט וטוב

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עד 1000 ש"ח ללא חריגות. רציתי לדעת איזה כרטיס כדאי לי, אני חשבתי על ה-8600GT ב-825 ש"ח או על ה-1950PRO. תודה...

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אני על סף הקנייה יום ראשון אני צריך להרים טלפון ולהזמין 9800 פרו במקום FX5200 המסכן שלי מה אתם אומרים לקנות או לחכות לחדשים? כמה הם יעלו בערך בארץ?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. ????

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Ncoder,

השימוש העיקרי של הכרטיס הוא חיבור של 2 מסכים במקביל באמצעות 2 יציאות DVI (אם יש דבר כזה) או יציאת VGA ויציאת DVI (יציאה אחת עבור פלזמה בחיבור VGA). * כרגע יש לי מוניטור רגיל עם חיבור VGA אך יש אפשרות שבקרוב מאוד ארכוש מוניטור LCD עם חיבור DVI, כרגע אוכל לחבר באמצעות כבל DVI ל-VGA . בעקרון אני לא מחפש כרטיס גרפי חזק משוכלל כי יש לי מחשב דיי חלש, הכרטיס שמותקן לי כרגע הוא גיפורס 2 אז אני מחפש כרטיס ברמה שלו או קצת יותר (עדיפות לכרטיס מבוסס צ'יפסט של נוידיה). התקציב עד 500 ש"ח. המחשב שלי (עם הכרטיס הנוכחי) אינו יכול לנגן בצורה חלקה סרטים ברזולוציות גבוהות יותר מ-720X576, אם יש כרטיס חזק שיאפשר לי לנגן רזולוציות גבוהות יותר ואפילו HDTV ב-720P אז אני מוכן ללכת עליו. המחשב שלי …

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by ithamar21,

מפרט: מעבד: i7 5820 OC 4.5 לוח: ASUS sabertooth x99 זיכרון: Corsair dominator platinum DDR 4 3000mhz 32gb כרטיסי מסך 2: Gigabyte GTX1080 8G G1 GAMING הארדיסקים: Samsung SSD evo 250 WD 2T 3.5'' Sata3 Caviar BLUE ספק כוח: Corsair 1200W HX1200 מארז: nzxt switch 810 מסך: asus rog swift pg27aq קירור: קוסטום לופ כולל כרטיסי מסך הגעתי בינתיים ל OC יציב +150 לליבה +500 לזיכרון ללא מתח איך התוצאה?

7. Started by domuzy,

והאם הוא טוב עם משחקים כגון SPLINTER CELL?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by roei88,

איך אפשר לדעת של איזה חברה הכרטיס?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by T-Flash,

סרטון הפלאש שבאתר הבית: http://www.futuremark.com/ נראה מגניב :D

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. או שרק מחברים אותו ל PCI והוא מוכן? איך זה בדיוק עובד?

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. לפטופ לעריכה גראפית.. הבנתי שהתוכנות האלה צריכות כרטיס מסך.. השאלה כמה חזק? על פחות מ1050 יעבוד חלש בצורה בלתי נסבלת? התוכנות הן מהגרסה החזקה ביותר, מנוי חודשי.. התקציב המקורי היה 3000 ש"ח ובחנות (ksp) אמרו לי שבתקציב הזה אין חומרב שתעמוד בעריכה גרפית

• 18 תגובות
    • 4.5k צפיות
  12. Started by eliXir,

משום מה המאוורר של הכרטיס מסך שלי (RADEON 9700) לא עבד בערך שבוע.. ובכל זאת הייתי על המחשב ושיחקתי משחקים והכל והיה לי בעיה של נפילות מטורפות ב-FPS. ניסיתי בשבוע הזה מיליון דברים ולא הבנתי בכלל למה יש לי את הנפילות האלה.. גם פתחתי על זה נושא בבקשה לעזרה.. בכל מקרה, עכשיו המאוורר עובד אבל בכל זאת ה-FPS אותו דבר, אז מה הסיכויים שהכרטיס נהרס? וזה גם מוזר שהוא עבד שבוע בלי אוורור והוא לא נשרף לגמרי

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. הכל בכותרת

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by QQQ,

איזה כרטיס יותר טוב מבין השניים? הכרטיס הראשון: GeForce 6800GS לינק: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-NX68G256D-B.htm#) הכרטיס השני: DUAL GeForce 6600GT Dual 256MB Dual 128Bit לינק: http://www.giga-byte.com/VGA/Products/Products_GV-3D1.htm# אני מדבר על שני הכרטיסים בלי שום קשר למחיר... תודה.

• 18 תגובות
    • 954 צפיות
  15. Started by User_Name,

איזה יותר טוב, מבינת ביצועים?שניהם אותו מחיר

• 18 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by amirx19,

בעקבות צריכת חשמל מטורפת ועוד כמה סיבות אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי ב4670 מבית ATI.שאלתי היא האם הוא שווה ערך לכרטיס שלי או אולי אפילו חזק יותר.(המחשב צורך כרגע 250 וואט בשעה).תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by BUNNY,

אני לא בטוח עם זה שייך לפה אבל זה מדבר על ביצועים בתלת מימד, אני עוד מעט יפרט. עם זה לא קשור לפה אני מתנצל . אז ראיתם את הטריילר של HL2 של 20 דקות ? מי שראה יודע על מה אני מדבר מי שלא לא יאמין. (אני יגיע לנקודה בסוף) נכנסים לתוך נמל (בטריילר) וככה יופי טופי, אסרות פריטים שיכולים להתנועונע ולזוז תאוות נפשם ועוד ניתנים לחיסול ושאר הדברים... רק להריץ את זה לא מספיק (כמו שכתבתי אסרות) ? אז נכנסים האוייבים עם אנימציה מכובדת וכמות פוליגונים לא קטנה, ואז אתה מפעיל לך כמה טריגרים נחמדים לצורך הקרב שיכביד עוד. או בעיר ההרוסה שהיה ערימת אבנים וכול שבר קיר מסוטט יפה יפה בעיר הגדולה שכול אות על שלט זה אובייקט. שהמשחק התחיל לקטע ממש לפעמים קיטועים קטנים, לפי מה שאמרו הוא רץ עם Rad…

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Rivking134,

לעניין צוואר הבקבוק התחלתי לדאוג ממש לפני רגעים עד עכשיו חשבתי שאני עושה מה שבא לי והמחשב מריץ אבל לפי מה שהבנתי תהיה הגבלה עם המעבד הזבל שלי... השאלה היא: כמה זה יהיה חמור אם אני אכניס 8800GTS למערכת איך הוא יתפקד עם הזכרונות והמעבד המעפנים שלי? המעבד:P4 3.06GHz HT 524 1M Cache תהיה ירידה חדה של FPS? אני אקבל FPS רחוק ממה שאני אמור לקבל?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6168 אני אישית הזמנתי היום מחר אמור לקבל ואתן לכם דיווח אגב אמרו לי שהקירור המקורי שלו הוא גם מעולה אבל אם יש מתנה למה לא

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. יש לי מחשב e6400 4G ocz 250G M.board MSI 975X crossfire 550W hec מסך 19 וLCD 32 אני רוצה לעשות קרוס פייר הלוח שלי תומך . אבל רשום בכניסה של הכרטיס מסך השני secundary 8x ולא 16x וזה שווה בכלל זה יביא שיפור רציני? כרגע אני עם 2 מסכים ואין לי שום בעיה אבל אני רוצה עוד כוח.. אז שווה?

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. יש לי בעיה עם המחשב שלי כי שום משחק חדש יחסית לא עובד בו (gta 3, tony hawk pro scater 3, max payne...) או שעובד אבל באיכות כזו שאי אפשר להסתכל כי זה ממש גרוע... יש לי פנטיום 3 651 מגה הרץ, כרטיס מסך און בורד של אינטל 82810 graphics controler אין לי סלוט אי ג'י פי, יש לי רק pci ואני לא יודע איזה כרטיס מסך לקנות שיעבוד על פי סי אי וייתן לי ביצועים נורמליים בגבול של 500-600 ש"ח. תודה מראש... ???

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. היום קיבלתי את ה9800 פרו החדש שלי בתקנתי אותו ואת הדריוורים הכי חדשים (4.5 ) הפעלתי קונטר סטרייק והFPS שלי היה קופצני ונמוך. קודם היה לי FX5200 והוא החזיק לי את הקונטר סטרייק על 100 FPS קבוע עכשיו עם ה9800 פרו הFPS קופצני בלי הפסקה פעם הוא על 90-100 פעם על 40-50 פעם על 70-80 אני לא יודע מה לעשות ניסיתיח להתקין דריוורים אחרים(4.4) אותון סיפור בדיוק, בבקשה תגידו לי מה אפשר לעשות?? חשבתי אולי זה בגלל שאני עובד על DIRECT3D ועם הFX5200 עבדתי על OPENGL ניסיתיח לשנות באפשרויות דריוורים של הכרטיס לOPENGL אבל אחרי שאני עושה החל ואישור הוא חוזר חזרה לDIRECT3D מה לעשות??

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by asdasdasd,

אני מדבר כמובן על ה GTO2 כולל קירור פתיחת צינורות ואוברקלוק . מה שיוצא לי 1650 ש"ח מה עדיף אותו או את ה X850XT ב 1900 שקל (יש מישהו באיזור שלי שמוכר הכרטיס נקנה לפני כ 4 חודשים לא ניפתח בכלל ולא נעשה בו שימוש אחריות לעוד שנתיים וחצי) השאלה שלי מה עדיף ? הרי הביקורות מראות שע"י אובר קלוק פשוט ופתיחת הצינורות ה GTO 2 בעצם תוך 2 דקות "עבודה" נהיה ל X850 XT אפשר להגיד מה אתם חושבים ? תודה .

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by galoshri,

אני חדש כאן אז אני לא יודע ממש איך רושמים את הפרטים וכל זה אבל אני צריך כרטיס מסך חדש ויש לי 700~800 שקל לבזבזב עליו (חריגה ל900 מקסימום) מפרט: מעבד: CPUID CPU Name Intel® Core2 Quad CPU Q8200 @ 2.33GHz לוח אם: Motherboard Name MSI G31M2 V1 (MS-7383 כרטיס מסך נוכחי: Device Description Intel® G33/G31 Express Chipset Family ספק: 400W LED 12CMF REAL EZCOOL מסך: Proview 777(N) / 786(N) זכרון: SINGLE SIDE 1GB DDR2 800MHZ CEON

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.