כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,949 דיונים בפורום זה
-
1)ATi Radeon 6058 2)ATI Radeon Drivers 7.73 3)CATALYST 7.72 ואם אני קונה ATI RADEON 8500 LE 128MB מתוצרת עצמית של ATI איזה דרייבר הכי טוב וחדש בשבילי?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
Abit Siloro GF 3 ti 200 או MSI GF4 mx440-T ???? א. מה אצם אומרים? מה דעתכם על ההפרש במחיר בין השניים ושווי ביחס למחיר! ti 200 במחיר של 916 ש"ח ו- mx 440 במחיר של 644 ש"ח! (האם ה ti 200 אכן שווה את ההפרש?) ב. בהנחה שהמחיר לא משנה, (אבל עדיין הגבול העליון הוא 916 ש"ח) איזה מהשניים הייתם קונים? או כל כרטיס אחר יותר טוב בגבול מחיר זה! מחכה לתשובות ??? ??? ??? דרור :smoke:
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
please tell me if the gigabyte radeon 8500 will work with elsa gladiac 3d glasses.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Does anybody know if this card and its drivers are good with ELSA 3d glasses(like NVIDIA stereo view?)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
??? מה כדאי לי לקנות Leadtek Geforce 4 MX440 64MB DDR + TVOUT או ATI OEM Radeon 7500 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI חייב תשובות במהרה כדאי לקנות אני כבר מחקה הרבה זמן לדעות של אנשים ואני רוצה מחר לקנות אחד משניי הכרטיסים האלה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי בבית שלי את הכרטיס: TRIDENT הכרטיס מאוד ישן ועכשיו לשאלות: 1.הכרטיס היה שנים (ללא אבק) בשקית נילון רגילה לא אנטי סטטית 2.המטרה שלו זה חיבור עוד מסך בנוסף למסך המחובר דרך הגיפורס בשקע AGP הוא יכול לבצע את זה? 3.איזה כרטיס AGP תומך בשני מסכים ויותר? (חדש)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכל כלל ה STSRT כל האייקונים הכל קצת מתושתש פתעום מה לעשות? וגם לא ניתתן להשתמש בתוכנות 3D כמו משחקים ו 3DMARK איך שאני לוחץ על הלינק המחשב ניתקע
-
??? אייזה כרטיס מסך יותר טוב : ATI OEM Radeon 7500 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI או MS-8861-GF4MX440 המחיר של ראדיאון הוא 641 שקל באקסל מרקט ו msi המחיר ב- plonter הוא 662 שקל . ולמה אחד משנייהם יותר טוב מהשני תנו חוות דעתכם !!!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב צריך עזרה אני מתכנן לקנות [glow=red, 2, 300]GeForce4 Ti4600[/glow] (הייתי חייב לתקוע את הglow איפושהוא) בארה"ב בעוד חודש ואני רוצה לדעת אם יש הבדל בין היצרנים, איזה הכי כדאי לקנות, ואם אפשר אז גם איפה לקנות או מאיזה אתר להזמין... עזרה תעזור מאוד! בתודה, אקימבו (שלא בחר את הניק בגלל המשחק המפגר עם הילד...)
-
- 19 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני צריך פרוט מדוייק על כרטיס מסך msi-ms-8861-GF4mx440 . וחוות דעת שלכם על הכרטיס הזה ! ומחירו ב- plonter הוא 666 שקל. :) :) :) :) :) :) :)
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מי מכיר כרטיס מסך ל PCI כולל תלת מימד טוב 100-200 שקל דגם ומפרט בבקשה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מאג 19 אינץ (XJ810) ועכשיו שמתי לב שהקצב ריענון שלו הוא 85HZ הנורמלי זה צריך להיות 100HZ לא?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני בעיקרון משחק במחשב, עכשיו; אני משחק במשחקים כבדים יחסית כמו NeverWinter Nights למי שמכיר ו-EverQuest וכו'. לי יש כרגע מעבד 733 ואני רציתי לדעת עד כמה המעבד משפיע על הרצת המשחקים. אני יודע שראם והכרטיס מסך בעיקרון הם הכי חשובים, אבל אני רוצה לדעת אם המעבד נחשב גם לגורם חשוב בהרצת משחקים. בתודה, גל.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי g-force 2 mx 32mb וכשאני משחק בסוגי משחק למניהם ,בדר"כ יש מן קרטוע כזה , כאילו המשחק נתקע ל0.3 שנייה ואז ממשיך כרגיל. כאילו קופץ כזה! מה יכולה להיות הבעיה? האם זה בגלל שהכרטיס לא טוב מספיק למשחקים החדשים כיום? או האם זה בגלל שהוא מחובר לי ב- AGP X2 (אין לי x4) ? והאם בכרטיס ה- ATI RADEON 8500 LE 128mb שאני מזמין בשבוע הבא, הבעיה הזו תימשך? ??????
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חכו חכו אל תצביעו עדיין!!! הקוונה היא לא מה המנוע עם הגרפיקה הכי טובה, המנוע הכי איכותי, ביצועים תמורת יופי, דרישת מערכת, גמישות וכמות באגים וכמובן המשחקים אשר המנוע משתמש בהם. ולמי שלא זוכר quake: quake quake 2: sof, half life quake 3: sof 2, jedi outcast, quake 3, medal of honor doom 3: doom 3 unreal t: unreal t, rune, deus ex unreal warfear: deus ex 2, unreal tournamnet 2003, unreal 2, postal leachtech: nolf, alien vs predetor lechtech 3: nolf 2!!!
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תכננתי לקנות כרטיס מסך ASUS V8200T2 Deluxe (שכולל TV OUT שנחוץ ומשקפיים ומשחקים שאינם נחוצים לי). הכרטיס הנ"ל עולה בערך 1300 ש"ח. ראיתי כעת בפלונטר את הכרטיס: ASUS V8420-TD-PAL-18026 64MB DDR AGP - GeForce 4 Ti 4200 - 300Mhz - TV Out - DVI מחירו בערך 1200 ש"ח. האם הוא טוב יותר? אגב, לא ראיתי אותו באתר של ASUS, מדוע?! אגב, אם יש לכם המלצות לכרטיס מסך אחר בערך במחירים הנ"ל, אשמח לדעת. תודה על התשובות!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קונה את הכרטיס ואני מפחד שהביוס לא יהיה מעודכן מספיק , וכך גם ערכת השבבים של VIA במחשבי! מה עוד כבר יכול להיות לא מעודכן? יש לי p3 800 mhz 256 sdrm g-force 2 mx אם זה עוזר לכם!
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
Gainward GeForce4 PowerPack! Ultra/750 XP וכמה הוא עולה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות כרטיס מסך gf4 ואני לא יודע של איזה חברה. אני רוצה אבל שהחבילה תכלול עם הכרטיס גם משקפיים. ראיתי שעם הכרטיס של גיינוורד משהו כזה באים גם משקפיים אבל זה היה של אתר לא בארץ היה רשום גם משהו על כרטיס Firewire מה זה בכלל? אז עם יש לכם המלצה על כרטיס gf4 ti 4400 או 4600 שבא עם משקפיים אז תגידו לי בבקשה ואם אפשר גם אתר בארץ שמוכר אותו. :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף לי לקנות ג'יפורס 4 440mx של חברה לא טובה כמו palit ב 550 ש"ח או RADEON7500 של חברת ATI ב 500 ש"ח בתודה מראש יאיר ג'ובאני
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חשבו גם בעובדה שאני כנראה יעשה OC לכרטיס ,אבל דרך windows בלי מאוורריים ושטויות.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום. אני מתכנן לקנות מחשב חדש שבוע הבא, ואני מתלבט בין הריאדון8500 לבין הG4TI4200. עכשיו, להתלבטות שלי יש כמה הבטים: א. הFPS- הריאדון אמור להתחרות בG3. אני אקבל איתו ביצועים טובים??? ב. G4TI4200- הוא טוב? ראיתי בפלונטר הפרש של כ50 ש"ח בינו עם 128MB לבין R8500 עם 64MB. ג. אני מניח שאני אצטרך גם להחליף לוח אם- למישהו יש הצעות ללוח אם כמו הGigabyte GA-7VRXP?
-
- 17 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
בכרטיס המסך שלי יש בנוסף לחיבור החשמלי של המאורר, עוד חיבור חשמלי עם שלושה פינים. שמתי לב שלכל הT4XXX יש אותו. מישהו יודע למה הוא משמש?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-