כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם כרטיס המסך שלי קרס עושה הרושם וכרגע המחשב בקושי מתפקד לכן אני זקוק בדחיפות להמלצה. אני משחק במשחקים שדורשים ביצועי כרטיס מסך לעיתים נדירות אבל הייתי רוצה כרטיס מסך שיוכל לתפקד בצורה טובה במידה ואני אכן משחק. לדוגמא APB, XCOM enemy unknown Fifa). אינני רואה סרטים באמצעות המחשב. ענה המליצו לי על כרטיס מסך מתאים בטווח מחירים של 400 עד 800 ש"ח רצוי מKSP אני לא ממש מבין בנושאי חומרה. יש במציאון של KSP כרטיסים דומים לשלי האם לרכוש אחד מהם ואם לא מה כן הייתי ממליצים במסגרת התקציב והדרישות. תודה מראש Asus GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI PCI-Eב405 ש"ח כרטיס מסך מציאון Gigabyte GTX460 OC 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E ב480 ש"ח מפרט מסך LG W2261VP LCD רזולוציה מקסי…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה של אינטל מאחר והשימוש היקרי שלי הוא קולנוע ביתי, אינטרנט ואופיס. המחשב מחובר לרסיבר שמחובר למסך טלויזיה של היטאצ'י עם רזולוציה טבעית של 1366X768. במחשב הישן עם XP וכרטיס מסך של nVidia הצלחתי להגדיר בלי בעיה רזולוציה של 1366X768 שהתאימה בול לטלויזיה. במחשב החדש עם הכרטיס המובנה של אינטל לא הצלחתי לשנות את הרזולוציה. השאלה שלי היא האם אפשר לשנות? ואם כן כיצד? במידה ולא, איזה כרטיס מסך כדאי לי לקנות כדי שאוכל לראות בטלויזיה כמו שצריך. הטלויזיה שלי תומכת ב- NR תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לדעת מה כדאי לי לקנות או אחד מה כרטיסי מסך החדשים של NVIDIA 760 או שכדאי לי להשקיע ב CROSS FIRE של שתי כרטיסי מסך מסוג AMD HD 7970GHZ EDTIO השיפור הוא רק בגדר רעיון בנתיים אז מה כדאי. השימוש העיקר שלי זה GAMING FPS אני יודע שהם לא משתווים אבל כרגע מבחינת הלוח אם שלי הוא תומך רק ב cross fire אז זה בסופו של דבר אני יודע את כמות המזומנים שזה יעלה הרזולציה היא תהיה 1920X1080
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברים, איזה כרטיס לקחת ? לפי מה שראיתי יש בטווח: gt610 2gb ram gt620 1gb ram gt630 1gb hd6570 hd6450 תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך פותרים בעייה כזאת שהסרט ניהיה לי איטי תקוע וכל מיני כאלה.? 7870XT
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
HEC Win+ 600 Retail CoolerMaster Elite 371 Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 Seagate Barracuda 7200.12 1000GB Intel Core I5 2400 Scythe Katana 3 G.Skill 2x4GB DDR3 1333Mhz SNIPER Dual Channel CL9-9-9-24 זה המחשב שיש לי.. Sapphire HD 6670 1GB GDDR5 < וזה מה שיש לי עכשיו.. איזה כרטיס הכי משתלם מבחינת מחיר-תמורה? מתי יוצאות הסדרות החדשות של NVIDIA ו AMD ? וחשבתי אולי ללכת על ה 770 Superclocked של EVGA מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 960 צפיות
-
-
רציתי לדעת בכמה הHD 7850 חזק מהGTX 460 ? והאם זה משתלם לשדרג לHD 7850 ? ואני מדבר על הגרסא הזאת: http://ksp.co.il/?uin=17131 ואם אני כבר פה אז רציתי להשוות את זה גם בין הGTX 650 BOOST Edition - מה שווה יותר מביניהם ? ומה משתלם יותר?
-
- 5 תגובות
- 820 צפיות
-
-
שלום לכל הפורום האם ה GTX 660 ''יזיע'' אם יחובר למסך 1920X1080? הוא יקרטע במשחקים כמו קרייסיס 3 ו ה GTA V?METRO? בכמה הFPS ירד מהמסך שיש לי עכשיו(1440X900) תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם מדגם Asus P5B- E Plus מפרט מלא כאן. כרגע מותקן במחשב כרטיס מסך מסוג Geforce GT-210. הכרטיס תקול ואני רוצה למסור אותו לתיקון. במקום העבודה שלי, מוכנים להלוות לי כרטיס מסך זמני בכדי שלא אצטרך להשבית את המחשב. אני תוהה כיצד אוכל לדעת אם כרטיס מסך מסוים יתאים ללוח האם שברשותי? מה עלי לחפש במפרט של כרטיס המסך? תודה!
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום לכם אנשים אני מתכנן לקנות את הכרטיס Gigabyte Geforce GTX760 Windforce X3 2GB ואני קצת מסתבך עם איזה קירור להביא לו. המארז שהולך להיות זה - Fractal Design Core - 3000 Mid Case USB 3.0 זה מארז עם המון מאוורים ואני לא יודע עם יספיק כאן יש מידע מפורט עליו - http://www.fractal-design.com/?view=product∏=110 לא יודע עם זה משנה אבל הספק הולך להיות - Seasonic PSU S12II-620W Active PFC תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום זה המפרט שלי:מעבד: I3 3.3 לוח אם: ASUS P8H61-MLX R2 H61 כרטיס מסך נוכחי: INTEL R GRAPHICS FAMILY מארז: INWIN ספק כוח:A.PFC 460WFSP אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך כדי שאני אוכל לשחק משחקים בצורה סבירה (ROME2 ) למשל. אודה לכם על המלצה.
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן פתחתי כאן אשכול ובסוף הלכתי על GTX 770, היום אני כמעט יכול לקנות אותו ובדקתי טיפה וראיתי ש-R 7950 קרוב אליו בביצועים וזול ממנו ב-1,000 שקל (!!) ואני יכול לקנות אותו אפילו מחר. ההפרש שווה את זה? כי זה 1,000 שקל פחות וביצועים די דומים.
-
- 63 תגובות
- 8.7k צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב הGPU USAGE ב20 דקות הראשונות 100, ואז צונח ל2-3 והטמפרטורה יורדת מ80-90 ל55 IDLE וזה מביא אותי לשאלה השנייה, 55 צלזיוס בIDLE זה בסדר?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא בטוח שפה המקום לפרסם , אל ננסה בכל זאת. רכשתי את הלפטופ הנ''ל http://ksp.co.il/?uin=18189 אתמול בהמלצה של משתמש באתר , והייתי מרוצה מאוד . עד שניסיתי להריץ את המשחק bully וראית שמשהו שם לא הולך חלק ... זה אולי לא הנינג'ה הכי חזק בתעשייה אבל בכל זאת AMD HD 8750 gDDR3 2GB אמור להעביר את רוב מה שיש היום בשוק בקלות . נכנסתי להגדרות של הDISPALY וראיתי שם intel graphic 4000 בלי אופציה לבחירה בכרטיס שהיה אמור להיות מובנה . למישהו יש עצה איך אני מגדיר את הנ''ל להיות הכרטיס מסך שלי ? הCATLYST של AMD מותקן אצלי אבל זה לא ברור לי איך אני ממשיך מפה
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
הי שלום לכולם. יש לי מחשב עם מעבד INTEL i5-3470 3.20Ghz וכרטיס מסך של ATI דגם radeon HD 6570 בנוסף יש לי כרטיס מסך של Nvidia דגם g-force 8800 ultra מה משניהם עדיף למשחקים(בעל ביצועים יותר טובים) האם יש דרך לשלב בין השניים שיעבדו יחד כמו SLI או CROSSFIRE ׁ(אני יודע שאחד זה ATI והשני זה NVIDIA אבל עדין שווה לשאול) תודה מראש לכל העונים.
-
- 5 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
אוקיי,אז יש לי את הGigabyte GTX 770 OC Windforce x3 2gb RETAIL והטמפרטורות מחוץ למשחק הם 40 יציב,ובמשחק 70-80 טמפרטורות. אני מקבל את הטמפרטורות האלה ב-Battlefield 3 ואני משחק על ההגדרות הכי גבוהות.Ultra (4xmsaa) תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש ברשותי את הכרטיס: http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?pid=497&lid=1 לאחר שנה+ של שימוש, המאוורר שלו התחיל להשמיע חרחורי גסיסה ותקיעות, ניסיתי לנקות אותו וזה ממש לא עזר. לכן אני צריך המלצות לדגמי קירורים לדגם הנ"ל. כמו כן יש לציין שהכרטיס הוא חלק ממערך CF ולכן יש לי מקום של שני חריצים בין הכרטיס הראשון לשני (ובערך אותו מרחק בין הכרטיס השני לרצפת המארז. עדיפות למחיר כמה שיותר נמוך, בחנות במרכז שאוכל להגיע אליה כמה שיותר מהר. תודה מראש לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש לחבר כרטיס מסך וזכרון כדי להריץ GTA4 על הגדרות בינוניות+ (לא ultra) המפרט: Pentium Dual Core CPU E5800 @ 3.20 GHz חשבתי ללכת על GT630 שעולה 300 שקל ולקנות גם 4 ג'יגה RAM בעוד 150 שקל. האם עם השדרוג הנל המחשב יהיה מסוגל להריץ את המשחק על הגדרות שציינתי? אם לא, אשמח לעצות אחרות. תודה!
-
- 4 תגובות
- 869 צפיות
-
-
אז ככה בגדול כבר לא שדרגתי אותו 5 שנים,כך שאני האמת לא יודע היום מה יש ומה טוב בשוק..יש לי geforce 8800 gs 385mb משהו כזה לגבי הזיכרון(לא עובר את 500 בואו נגיד ). מעוניין בכרטיס מסך למשחקים החזקים של ימינו כגון Splinter Cell Blacklist וכו.. וכמובן שהוא תומך ב- directx 11 . לצורך העניין המשחק דורש 500mb זיכרון כדי להריץ אותו..משמע אין לי את האפשרות להריץ אותו. אז ככה..לוח אם gigabytes . אני מחפש כרטיס של 1 ג'יגה זיכרון טווח מחירים עד 800 ש"ח . תודה לעוזרים ! *כמובן שאני מתכוון למחשב נייח *
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
יש לי GTX 460 עם 2000 MEMORY CLOCK ו800 CORE CLOCK ובmsi afterburner עשיתי 2 פרופילים, פרופיל אחד רגיל ופרופיל שני עם core clock של 700 וmemory clock של 1700, עכשיו לדעתי בתיאוריה אם אני מפעיל את הפרופיל הרגיל רק כשאני משחק, וכשאני בשימוש רגיל להפעיל את האנדרקלוק לדעתי זה יכול מאוד להקטין בבלאי, פחות טמפרטורות, פחות מאוורר, פחות צריכה. האמנם? או שיש סיבה כלשהי שלשמה זה לא יעבוד?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך בהספק חשמלי נמוך ועם רעש מינימאלי. וביצועים מקסימלים. עד 600 שקל, אשמח להצעות. תודה.
-
- 8 תגובות
- 959 צפיות
-
-
היי כולם מדובר במחשב SFF , שזה אומר מהמחשבים הדקים והקטנים, השימוש במחשב יהיה לMEDIA CENTER . איזה סוג כרטיס מסך מתאים למארזים האלה? התקציב עד 300 ש"ח. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מדליק את המחשב אחרי כמה שניות המסך נהיה שחור לגמרי והמאווררים מפסיקים לעבוד ואז אחרי כמה שניות הוא חוזר עם הודעה שכתוב בה: עדכנתי דרייברים וזה פשוט לא מפסיק, אין לי מושג מה גורם לזה ולכן אין לי מושג איך לסדר את זה, חשבתי שעדכון דרייברים יתקן את הבעיה אבל זה לא עבד, רעיונות?
-
- 2 תגובות
- 800 צפיות
-