כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,967 דיונים בפורום זה
-
בוקר טוב כתבה מעניינת. המפתחת האגדית של Max Payne 1\2, Alan Wake והמשחק הבינוני אבל המדהים גרפית Quantum Break מדברת קצת בצירוף סרטון על הטכנולוגיה בגיימינג. מה שאפשר לקרוא זה שבפרקטיקה הפגיעה בביצועים במצב של שימוש חלקי* בטכנולוגיה הזו, יש פגיעה ב 1080P עם 2080Ti של עד פי 2 ! ! צניחת פריימים דו-מספרית לשימוש לא מלא של RT זה לא צחוק. 1440P כלומר יהיה לא שמיש בעליל בדור הזה, אם זה המצב. אני חושב שזה נראה מצוין ונקי מאוד ( גרפית.. ) אבל פי 2 ? על כרטיס שעולה היום 6000 ש-ק-ל ב FHD זה רחוק רחוק מלהיות מקובל מבחינת ביצועים. בבקשה - https://www.guru3d.com/news-story/remedy-shows-rtx-raytraing-performance-cost.h…
-
- 19 תגובות
- 5.1k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום .. ביימים הקרובים אני רוצה לקנות כרטיס מסך ואני מתלבט בין שניים .. http://tms.co.il/product/5783 VS http://tms.co.il/product/5859 יש הבדל גדול ביניהם?? תודה
-
- 19 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי בלינק הזה: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1612 אז למה הוא נמכר במחיר כל כך זול?! זה מציאה או יש פה קאטצ'???
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתקלתי בזה במקרה בפורום בחו"ל... מדובר על תוצר של מיקרוספוט שמשפר את איכות הפונטים בwindows עושה להם מעיין AA/AF ומחליק אותם , בתור בעל מסך LCD איכותי (VP171B) אני יכול להגיד שזה אכן נותן שיפור מורגש מאוד , אומנם בהתחלה קצת קשה להתרגל לזה אבל אחרי שהתרגלתם זה ממש קשה לחזור חזרה(כמו לחזור לגרפיקה של וודוו3) יש לכם כל מיני אפשרויות לכיוון על מנת לקבל אפקט שמותאם לטעמכם האישי http://www.microsoft.com/typography/cleartype/tuner/Step1.aspx ממליץ בחום , אין צורך בהתקנה
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נכנסתי לאתר של NVIDIA וזה היה הדרייבר המומלץ לכרטיס המסך שלי. ניסיתי להתקין אותו אבל זה כותב לי שההתקנה נכשלה. ניסיתי להתקין את דרייבר 285.38 כדי שאוכל להריץ NFS THE RUN אחרי שקפצה לי שגיאה שהדרייבר חסר. כשניסיתי להתקין אותו ההתקנה נכשלה. ואז ניסיתי להתקין דרייבר מומלץ לכרטיס המסך שלי על פי האתר - 306.97 וגם הוא נכשל. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך gforce 5200 אבל כאשר אני נכנס למאפיינים הגדרות במקום שיופיע לי שם כרטיס המסך מופיע לי דבר אחר Intel ® 82915G Express Chipset Family אם מישהו יוכל להגיד לי מה הבעיה. בנוסף המשחקים שלי לא עובדים ואני חושב שזה קשור בכרטיס המסך. בנוסף האם יש דבר כזה כרטיס מסך רצרבי, כזה שפועל לאחר שכרטיס המסך נהרס, ואם כן האם זו הבעיה שנהרס לי הכרטיס מסך, המאוור שלו קצת תקוע ויכול להיות שהוא נשרף אבל אז לא הייתי אמור לראות כלום במסך של המחשב לא. תודה גדולה לעוזרים.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מרכיב עכשיו מערכת שעיקר היעוד שלה הוא לעבודה בתלת מימד (מאיה וכו') אולם אני גם מאוד אוהב לשחק משחקים ולכן החלטתי לקנות כרטיס המתאים למשחקים במקום כרטיס QUADRO. קצת בדיקה הראתה לי שתוכנות התלת-מימד כיום אינן יודעות לנצל כרטיסי מסך מרובי ליבות או כרטיסים בתצורת SLI/CROSSFIRE. לפיכך נראה לי שהכי יעיל (לפי מה שקצת קראתי בפורמים מקצועיים) הוא אחד מכרטיסי הGTX285 המגיעים עם זיכרון גדול מאוד של 2GB ומעבד גרפי אחד בלבד. חיפוש בחנויות בארץ גילה לי רק את החנות הזאת והכרטיס הזה: http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=3731 האם למישהו פה יש נסיון עם חברת SPARKLE? האם אתם מכירים חנויות שמוכרות כרטיסים מחברות אחרות לפי המפרט הנ"ל? (הבנתי שEVGA טובים). האם מישהו מ…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט אם בכלל לשחק במשחק מחשש שהוא יפעל לי על 10 FPS ואני לא אהבנה ממנו כלל ! איך אתה חושבים שהוא יפעל לי עם המפרט שלי ? (נניח על 1024*768) דיטיילס אני ישים על מדיום או משהו כזה...
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
התקנתי היום את המשחק Alice Madness Returns. יש לי את המערכת הבאה: מעבד: פנום 2 965 4 ליבות כ.מסך: HD6850 זיכרון: 4G של GSILL מערכת: WIN 7 64 בקיצור חוץ ממשחק אחד שנתקע לי עד היום (metro 2033) כל המשחקים עובדים על המקסימום בלי שום בעיות! ברזולוצייה 1080X1920. האליס הזה זז גם כן חלק על המקסימום אבל לפעמים יש קטעים שהמשחק מקרטע בצורה בלתי מובנת! זה קורה שיש עשן מסויים במשחק או נוזל כזה שמשפריץ מהיצורים הביזריים שמה (אבל לא מים). שמתי לב שאני שם את ה- physx הזה על נמוך המשחק זז חלק אבל נראה כאילו באותם הקטעים שקודם המשחק נתקע פתאום דברים לא מתנהגים כמו שצריך (מבחינה ריאלסטית) ז"א פתאום אין עשן כלל או שאין דם משפריץ מהיצורים! מה הקטע של זה ולמה זה מעצבן לי את הכרטיס מסך? תכננ…
-
- 19 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
אם טעיתי בפורום, נא להעביר לפורום הרלוונטי, תודה. יציאת ה SVIDEO בלפטופ הינה עם 7 פינים יש לי מתאם שבצד אחד הוא מתאים ל SVIDEO של המחשב (7 פינים), ומצד שני אפשר לחבר אליו SVIDEO רגיל (4 פינים) (ובנוסף אפשר לחבר אליו גם בננות - אדום, שחור וצהוב...) חיברתי את המתאם למחשב, ואז חיברתי כבל -SVIDEO מהטלויזיה למתאם שבמחשב. 1. כיוונתי את הטלויזיה ל SOURCE של SVIDEO, אבל לא רואים את WINDOWS בטלויזיה... (שיחקתי גם עם הגדרות התצוגה ב WINDOWS, שיציג את 2 המסכים...), מה פיספסתי ? 2. איך אני אמור להעביר את הסאונד לרסיבר, דרך אותה יציאה במחשב, שאני מחבר אותו לרמקולים השולחניים ? 3. איך זה שבמתאם שמצאתי, יש גם כניסת SVIDEO וגם אדום-לבן-צהוב, הרי ה SVIDEO יכול להעביר רק תמונה, אז מ…
-
- 19 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם.... אני מתכנן להעביר את המחשב שלי שידרוג קטן שיכלול בין היתר כרטיס מסך.... התקציב שלי לכרטיס מסך הוא עד 500 ש"ח.... עכשיו הלוח שלי הוא קצת ישן....והוא תומך agp.... אז אני צריך המלצה לקנייה של כרטיס המסך....אם אפשר שיהיה מksp (זה ממש מקל עליי מבחינת נוחות) הכרטיסים שראיתי שמה הם אלו (תנו חוות דעת): כרטיס של evga שעולה 420 ש"ח: ?5500 256MB TV, DVI, AGP? כרטיס של gigabyte שעולה 430 ש"ח: ?GF FX5500 256MB, TV, DVI? אני אפילו לא בטוח שהוא agp אשמח לשמוע שכן... כרטיס של power color שעולה 450 ש"ח: ?9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP? ואחרון חביב כרטיס של sapphire שעולה 550 ש"ח: ?Radeon 9600 XT 256MB? אני יודע שהכרטיס האחרון עולה טיפה יותר מהתקציב שלי אבל אם זה שווה א…
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי כל הדיבור על גרסאות 980ti וסדרה חדשה שממש מעבר לפינה, שווה עכשיו להשקיע ב gtx 970? אני מסתכל על גרסאות ה oc למיניהן... בגדול המחירים די זהים +- 10-20 ש״ח, אבל כמה ההבדלים בינהם משמעותיים? איזה גירסה עדיפה? אני מדבר על asus strix, msi oc, evga superclocked ה evga הכי יקר לפי מה שאני רואה. אשמח גם התייחסות לפוטנציאל oc נוסף מעבר לזה שמגיע מהמפעל. אני מעדיף שיהיה אפשרות לעשות אקסטרה oc. במיוחד אחרי שראיתי שה 760 שלי לא סוחב oc בעליל (טמפרטורות סבבה, אבל תדר ליבה מעל תוספת 50-60 ותדר זיכרון מעל 110-120 ואני מתחיל לקבל קריסות) וכמובן, הספק שלי במפרט בצד יספיק לזה? *מפרט מלא בצד, משחק על 1920x1080. את הקנייה אני מתכנן מפלונטר אלא אם יש חנות טובה אחרת עם מחירים דומים או אפי…
-
- 19 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
אני מתכוון מקום לסלוטים(או איך שלא קוראים לזה) מאחורי המחשב מברזל,איפה שמחברים את הכרטיס מסך למסך. יש לי מארז של TSUNAMI VIRGO 350 WATTS. אני מתאר לעצמי שיש מספיק מקום... יש לי כרגע geforce4 ti.
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לדעתי כרטיס המסך שיש לי כבר לא מספיק כי המשחקים האחרונים שיוצאים די מקרטעים גם על ההגדרות הכי נמוכות.. אני משחק ב 1080p ומאפיה 3, טומב ריידר, קוואנטום ברייק רצים ממש לאט Gigabyte GA-Z68MA-D2H-B3 זה לוח האם שיש לי והמעבד הוא i5 2400 כרטיס המסך שיש לי כרגע הוא HD7970 אני סטודנט ככה שאני די קצר בכסף אז נגיד שעדיף להוציא פחות מאלפיה אבל אם יש משהו ב 1100 ~ שממש שווה את ההפרש הזה אז אפשר לגרד.. מה אומרים?
-
- 19 תגובות
- 4.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים. חיפשתי רבות חנות שיש בה את כל הפריטים הספציפיים שאני רוצה להרכבת מערכת מחשב. Noacomp היא החנות הכי קרובה למציאות הזאת. הכרטיס שהחלטתי לקנות הוא HD 4870 1GB והעבודה שהוא יוצא בכ"כ הרבה גירסאות מבלבלת ואולי גם מטעה... לכן, אולי אצטרך בסופו של דבר לקנות את כל המערכת אצל נועל'ה ואת כרטיס המסך במקום שיספק לי את הכרטיס שיירצה אותי הכי הרבה... הכרטיס שהכי שמתי עליו עין אצל נועה זה הכרטיס הבא: ¤ 1,295.00 PALIT RADEON HD4870 1GB DDR5 PCI-E יש להם את אותו אחד של Shapphire ב 1500 וגם אותו דבר של XFX ב 1500. התקציב יכול להגיע ל - 1500 במידה וזה באמת באמת משתלם. הביצועים כמובן חשובים לי מעל לכל והייתי שמח לדעת מה אני מפסיד על זה שהכרטיס איננו Sonic Dual Edition אם תוכלו …
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס מבקורות שקראתם עליו? http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2516 אני גם מבין שהוא תומך בDX10...האם זה אומר זהוא עובד גם עם DX9? ובכללי כדאי לי לקנות אותו או שאתם ממליצים על משהו אחר בטווח מחיר הזה? תדה למגיבים.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכרטיס עושה לי כמה בעיות .יש לי לפעמים כתמים של צבע מבולגן כזה הבעיה החלה גם במשחקים אני לא ממש מבין במחשבים אבל אים משהו נחמד פה יוכל לעזור לי הכרטיס גםלא מראה לי טוב סירטי DIVX בגירסת סקנר הם צבועים בירוק סמתי את מנהל התקן החדש ביותר והבעיה ממשיכה לצערי אני מנסה לפתור תבעיה לבד לפני שאני יפנה לחנות כי גם אין לי כסף להחליף לכרטיס יותר טוב אים תוכלו לעזור לי אני יודע לכם מאוד תודה :-\ :-\
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי,מחפש את הגירסא הטובה ביותר של 7850 להמהרת הכרטיס לתדר כמה שיותר גבוהה. יש הצעות מסוימות ? ??? מתכוון לשדרג את ה5850 שלי ל7850(או שמא כדאי למשוך עוד דור ? )
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הכרטיס הראשון Gigabyte ATI Radeon 4650 1024MB PCIe - אחד גיגה אבל DDR2 הכרטיס השני Sapphire Radeon HD4670 512MB PCIe - חצי גיגיה אבל DDR3 מה עדיף הכרטיס הראשון מבחינת ביצועים או הכרטיס השני ? שניהם פחות או יותר באותו מחיר. מפרט: ספק כוח של JSP-Tech EZ-Cool 450W Real הכולל מאוורר 12CM פנטים 2.8GHZ E7500 core2duo 4 גיגה זיכרון קינגסטון דיסק קשיח WD 500 GB חלונות ויסטה תודה.
-
- 19 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו לעזור לי בבחירת כרטיס מסך מומלץ למערכת קיימת, היות והכרטיס הנוכחי שלי EVGA 560GTX TI נשרף אחרי עדכון תוכנה (כן כן, ולמיטב הבנתי וקריאה מרובה ברשת זה קרה לעוד מספר לא קטן של אנשים עם העדכון האחרון של Nvidia). המפרט שברשותי: לוח אם: z77x-d3h ספק כח: corsair a.pfc 80 + tx650m 650w מעבד: I5 3550 קירור מים למעבד: corsair H60 זכרונות: corsa geil 2x4GB 1600mhz דיסק קשיח 1T WD ושתי כונני SSD אחד 64GB ושני 120. ברשותי גם מסך 144HZ של אסוס 24 אינצ'. אשמח אם מישהו ימליץ לי על כרטיס מסך של Nvidia (אני אנטי AMD וזאת למרות שאני יודע שהם ניחנים בכרטיסי מסך לא פחות טובים). השימושים הם בעיקר למשחקים, המחשב מחובר באופן קבוע גם למסך מחשב וגם לטלויזיה 42 מעל. אפשר …
-
- 19 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
פה יש קצת יותר מקום אז ככה רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין הכרטיס מסך POWERCOLOR RADEON X800XL 256MB DDR 256 BIT VIVO PCI-EXPRESS ל- PowerColor X800GTO VIVO 256MB PCI-EXPRESS כשאני אומר הבדל הכוונה בביצועים.. האם בכלל שווה לקנות את הPowerColor X800GTO , הוא יעלה את כל המשחקים הכבדים?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב שלפעמים ,בעיקר כשאני מפעיל את הdual view המסך מתחיל להתחרפן לכמה שניות ויש הרבה חיתוכים במסך כאילו המערכת הפעלה מתעוותת, ארטיפקטים כאלה. יש לי כרטיס מסך 7950GT והיום עדכנתי לדרייברים החדשים של NVIDIA אבל זה לא עזר,מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 19 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב חדש והוא לא שואל שאלה של כסף אז מה שמשנה לו זה איזה חברה הכי כדאי G6800Ultra XFX Albatron MSI Prolink Elsa או כל חברה אחרת שהכרטיס G6800Ultra שלה נמכר בארץ איזה הכי כדאי מבחינה של איכות יצור וקירור טוב + באנדל ?
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם....... 8) 8) אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שבמחשב שלי. היום יש לי כרטיס מסך (מה שכרגע אני משתמש בו) RIVA TNT2 PRO 32 MB, אם אני רוצה להריץ עליו משחקים ברזולוצייה גבוהה זה פשוט בלתי אפשרי .......אני מדבר על 1600 על 1200 הוא פשוט לא זז...... > והתקציב שלי לא עובר את 850 שקל וחבר אמר לי שהוא כרטיס דיי טוב...!!! וכאן אני צריך את העזרה... תתנו לי המלצות כדאי לקנות או לא?????????????????????????????? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 19 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
האם כל כרטיס מסך חלש שיש לו 128M זכרון ותומך DX-9 מתאים מתאים לעבודה בויסטה ב-AERO ?
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-