עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני לקראת קניית כרטיס מסך למחשבי. אני רואה שישנם כרטיסי מסך מבית MSI או GB. האם יש בינהם הבדלים (משמעותיים) וא"כ מה הם ומה כדי? תודה רבה!

2. Started by Guarding angel,

http://www.anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3657&p=1 מסתבר כי 9600 new GSO מתחרה יפה גם ב4670 ועל לב הלקוח הGT220/210 ממש לא מצליחים להגיע. מה שאומר כי... כנראה לא מספיקה אחת

• 8 תגובות
    • 871 צפיות
  3. יש לי מסך LCD חדש , ורציתי לדעת אם שומר מסך חייב להזיז את כל התמונה או מספיק שחלק קטן זז ... זאת אומרת שאם למשל על חצי מסך יש תמונה סטטית ועל החצי השני יש שומר מסך אקטיבי האם עדיין זה יכול ליצור בעיות או שמספיק שחלק אחד זז ? העיניין הוא שלפעמים אני משאיר את המחשב על אתר אינטרנט שיש בו כל מיני אנימציות אבל גם חלקים סטטים של טקסט ורציתי לדעת אם זה גם יכול להיות טוב או לא למשך הרבה זמן יעני סוג של שומר מסך * עד כמה זמן זה יכול להיות קריטי להשאיר את המסך על תמונה סטטית ? חצי שעה\שעה\3 שעות... כדי שאני ידע מתי לדאוג שיהיה אחד ומתי לא חייב שיהיה * האם כיבוי והדלקה לעיתים תכופות יכול לגרום לאיזה נזק ? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by ggioragg,

עיזרו לי להחליט איזה כרטיס לקנות . חשוב לי ביצועים למשחקים כבדים כמו למשל FEAR!!!!!!!! 1-Gigabyte GRFORCE PCX 6600GT 256MB MODEL-NX66T256D 2- Gigabyte GRFORCE PCX 6800 256MB MODEL-NX68256D 3- חדש חדש לא יודע עם הוא כבר הגיע לארץ Gigabyte GRFORCE GS 6800 256MB NX68G256D-B תודה מראש למשיב

• 4 תגובות
    • 516 צפיות
  5. Started by israelnba,

קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים, ניתן לראות את המפרט בצד והתקנתי את הגרסה האחרונה של הדרייבר - 8.10. התקנתי עליו Medal Of Honor - Airborne וכבר בהתחלת המשחק המסך נכבה וצריך לכבות את המחשב בשביל להמשיך. חשבתי אולי זו בעייה חד פעמית במשחק הנ"ל, התקנתי את Crysis Warhead כדי לבחון את הכרטיס באמת, ושוב כבר בהתחלת המשחק המסך נכבה. קראתי קצת באינטרנט וראיתי שיש הרבה מקרים של אנשים שיש להם מצב דומה לשלי אשמח אם מישהו יוכל לעזור, תודה.

• 6 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by moonbone,

אני הוך לקנות את הכרטיס הזה ואני רוצה לשמוע חוות דעת מאנשים שהשתמשו בו ופחות מאנשים ששמעו עליו....אלא אם כן זה לא שמועות אלא דברים אמיתיים שאין עליהם ויכוח.... בקיצור אני צריך לדעת איך הכרטיס.... מבחינת איכות תמונה ברזולוציות גבוהות FPS overclocking אם מישהו ניסה ורעש..... תודה.

• 30 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. Started by MentalisT,

הגיע היום הכרטיס החדש. התקנתי אותו ללא כל בעיה. וישר למרות המעבד המעפן שלי [P4] קבלתי בוסט מטורף במשחקים פי 2-3 פריימים. [לעומת הX1650XT שהיה לי] את מתאם הHDMI שהייתי צריך כדי לחבר את הכרטיס לטלויזיה 26" של טושיבה שלי השגתי מחבר שקנה 3870 ולא היה צריך את המתאם. היות וMSI לא היו נדיבים מספיק כדי לכלול את המתאם בבאנדל. עכשיו כל מה שחסר לי זה כבל HDMI ארוך.. כמה לדעתכם צריך לעלות? [3 מטר לפחות..] בנוסף לכך ברגע שאני יחבר את הכרטיס לטלויזה וינגן HD מהמחשב אני יכול להשתמש בכל נגן והUVD יפעל? וגם המסך של המחשב הוא CRT ישן. זה אמור להשפיע איכשהו? תודה =]

• 26 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by 111111,

אוקיעד היום הייתי בטוח שאני הולך על המסך הזה (שעלותו היא 1200 שח) אבל בזמן האחרון אני רואה שמקניטים אותו די הרבה (גם בגגל היחס שבין רזולוציה לרענון שלו וגם בגלל מהירות העברת הוידאו שלו (203mhz אני חושב) האם זה נכון? ואם כן האם תוכלו להמליץ לי על מסך 17 אינץ בטווח המחיר שלי תודה

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  9. Started by -dor-,

אני כבר הרבה זמן מנסה לסדר את זה וזה לא הסתדר התקנתי כמה סוגים של דריברים של הכרטיס מסך שלי עידכונים וכל מיני כאלה כלום לא עזר יש לי ati radeon x600 pro ושאני לוחץ בשולחן עבודה מאפינים-הגדרות-מתקדם יש לי ככה http://www.fps.co.il/picture.php?id=1168101756.JPG יש לי רק את האפשרויות כללי מתאם צג פתרון בעיות ניהול צבעים ואמור להיות לי שם עוד מלא אפשרויות של הATI כמו 3D openGL ועוד כל מיני כאלה ולפני כמה חודשים לפני שפירמטתי אז היו לי את כל האפשרויות האלה כמו שאני רוצה אבל אני פשוט לא יודע איך לעשות את זה כבר זה בא לי ככה עם המחשב אז אם מישהו יודע איך לעזור בבקשה תנסו כי זה דחוף לי וניסיתי במלא פורומים התקנתי דריבר מהאתר ATI וזה מתקין לי משהו catalyst control center וזה לא טוב…

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  10. שלום לא יודע אם זה הפורום המתאים.. יש לי 2 מחשבים בבית. נייח ונייד. כשאני עובד עם כל אחד מהם בנפרד אני פשוט מחבר את אחד המחשבים לצג הראשי שלי באמצעות כבל DVI. איך אני יכול לדעת או יותר נכון להשוות בין 2 המחשבים במקביל בכדי לדעת האם ההם מספקים צבעים זהים על אותו הצג ? אם אני מנתק כל פעם מחשב אחר ומחליף חיבורים אז אין לי אינדיקציה ברורה ומקום להשוואה כי קשה לבדוק האם הצבעים זהים או לא כשאני לא רואה זאת אחד כנגד השני. יש דרך אחרת ? אגב ב2 המחשבים פרופילי הצבע זהים כשההבדל היחידי הוא בכרטיסי מסך שלא בטוח שמפיעים על הצבע,אם כי אני רוצה לוודא את זה. תודה

• 4 תגובות
    • 932 צפיות
  11. Started by zglazer,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך READON X 1950 PRO בזמן שאני מריץ משחק 2011 PRO EVOLUTION המשחק נתקע יש רעש מהכרטיס והמסך שחור האם הכרטיס לא מסוגל לתמוך במשחק נא עזרתכם תודה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הי חברים, שאלה לי אליכם- כשאני מחבר את המחשב לטלויזיה (הטלוויזיה - LG 4500LE - לד 42") באמצעות כבל HDMI יש לי רזולוציה שונה מאשר המחשב. הכוונה היא, שבמחשב אני רואה חד, ברזולוציה של 1680X1050 (אגב, אם זה משנה משהו, מסך המחשב שלי הוא Dell 2209WA) בעוד שבטלויזיה הרזולוציה הזו לא תופסת על המסך, ורק רזולוציה נמוכה יותר ומסוימת (1280X1024 אם אני זוכר נכון יושבת טוב על המסך (אם כי, כאמור פחות חד) האם יש לי דרך לשנות את זה כך שגם בטלויזיה יראו ברזולוציה של 1680X1050 ? במצב הנוכחי זה לא נכנס במסך כמו שצריך תודה רבה עידן

• 2 תגובות
    • 870 צפיות
  13. Started by man,

שלום, רציתי לדעת אם יש כאן מישהו שברשותו המסך הזה ויכול להעביר חוות דעת... ובכלל האם זהו מסך טוב ... (בעיקרון הוא יהיה מיועד לעבודה משרדית ופחות למשחקים) למשחקים... מהם המאפיינים שלו כי לא מצאתי אותם והאם הוא שווה 1800 שקל? אני יודע שהיו עליו פרומים אבל המטרה העיקרית של אשכול זה לברר האם הוא שווה את המחיר. תודה מראש! חכיתי שעות רבות לתשובה ונאדה אני לא אוהב להקפיץ תראדים ובטח שונא לכתוב הודעות כפולות!!! אבל מה לעשות מתעלמים מפורומים מסויימים ... (שימו לב שבפורום הזה כמה הודעות ואשכולות שאין להם מענה (0 תגובות) שהולכים ומצטברים ... רק תעברו על כל הפורומים ותראו אני לא בא להעביר ביקורות אני בטוח שחלק עסוקים וחלק יש להם דברים יותר טובים לעשות אני בא לציין עובדה אנשים באים ע…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by MrT,

שלום לכם חברי הפורום. ברצוני לבקש מכם להציג לי מפרט לכרטיס מסך ב: 1000 שקל (כרטיס מסך+זיכרון פנימי) 700 שקל(כרטיס מסך+זיכרון פנימי) ו1500 שקל(כרטיס מסך+זיכרון פנימי) יש לי: P4 1700 GF MX440 256 DDR תודה

• 10 תגובות
    • 832 צפיות
  15. Started by Pitus,

שלום לכולם, אני מחפש לקנות כרטיס מסך GIGABYTE 8800GT איפה אני יכול להשיג כזה ברשתות הגדולות שמוכרות מחשבים? KSP או IVORY או רשת אחרת שמישהו יכול להמליץ לי? אני לא רוצה לקנות בחנות קטנה כי כל פעם שאני קונה בכזאת השירות/ האחריות לא מסתדרת מסיבה כזו או אחרת ומנסים להפיל את הבעיה שלך ואותך ליבואן שבכלל לא מתעסק עם לקוחות פרטיים. תודה על העזרה, ליאור.

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  16. טוב אז אחרי המון התלבטויות החלטתי ללכת על האופציה של כרטיס מסך זמני (אני מקווה שהוא לא יהפוך לקבוע כי אחרי התקופה אני רוצה להחליף את המחשב...). אני מחפש כרטיס מסך לבינתיים לעבודה משרדית ולסרטים וכזה שלא צורך הרבה חשמל. מפרט המחשב שלי הוא: לוח אם: GA-Z68X-UD4-B3 מעבד: i3 2100 3.1ghz ראם: 4 ג'יגה ראם ספק כח : סיסוניק תקן ברונזה 520 וואט (הכרטיס מסך שיש לי עכשיו HD6870 דרש 500. הכרטיס עבד טוב עד שלפני כמה ימים החלו צפצופים והמחשב פעם נדלק ופעם לא וכשנדלק רואים ארטיפקטים כאלו בלוגו הפתיחה אבל גם כשאני נכנס לביוס. הבנתי שהכרטיס מסך מתחיל לעשות בעיות...). כרטיס מסך: Gigabyte hd6870 OC …

17. Started by miky,

חברה יש לי ראדון 9200se ניסיתי לעשות לו בנצ'מרקינג והוא קיבל ציון של 4200 האם זה טוב?

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  18. Started by TheGame,

שלום לכם : פתחתי דיון לפני שבועיים בערך ... רציתי המלצה לכרטיס מסך שיהיה חזק מספיק למשחקים כמו : crysis need for speed prostreet החדש חדש שיצא לפני שבוע בערך.. call of duty 4 bioshock medal of honor airborne ועוד... עכשיו המלצתי לי על זה : http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_376&products_id=4622 ואמרתי לי שהוא כרטיס מסך ממש איכותי ממש .. וחזק !!! יותר טוב מה-GTS שעולה יותר ממנו... ואמרתם שהמחיר שלו ממש מצחיק..המחיר שלו ממש נמוך לביצועים שלו אז עכשיו אמרתם ייצא ב-15 כרטיסים חדשים .. אז הנה אני פותח דיון...ורוצה שתמליצו לי על כרטיס מסך חזק וטוב שיחזיק את המשחקים שציינתי ( כמו שהבנתם אני גיימר כבד .. ) ושיחזיק אותם טוב !.. האם עדיין עם הכרטיסים החדשים שיצאו …

• 11 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by kobi_af,

יש הבדל כל כך גדול בין 128 ביט 164 ביט ?תפרטו קצת בבקשה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. היי יש לי מחשב נייד של לנובו בעל שני כרטיסי מסך אחד מובנה של אינטל ואחד נוסף של AMD. אני יודע שיש בעיה בדגמים האלו והמחשב לא מחליף באופן אוטומטי לפעמים בין שני הכרטיסים כשצריך. רציתי לדעת איך אני יכול לברר אם אכן המחשב משתמש בכרטיס המתקדם יותר ובמידה ולא איך אני מגדיר שישתמש רק בו. כששאני נכנס ל-device manager אני רואה את שניהם כשאני עושה disable לכרטיס של אינטל הרזולוציה של המחשב צונחת ואני לא יכול להגדיל אותה. למישהו יש מושג? תודה.

21. הנסיקה של הביטקוין גוררת עניין גדול בשלל מטבעות קריפטוגרפיים, ועם המחסור החמור בכרטיסי מסך שולחניים מודרניים - נראה כי מחשבי גיימינג עם כרטיסי RTX 3000 הופכים לתחליף לגיטימילכתבה

22. Started by WhiteTigerK,

אז ככה - אני בשלבים ראשונים של חקירת הנושא ומציאת דגמים מובילים. התנאים הם : 17" LCD, בצבע שחור (!), מקסימום 16ms, יציאת DVI, עד לסכום של 3000 ש"ח. עד עתה, התרשמתי מהנתונים של השלושה הבאים (וראיתי במו עיני רק אחד) : א. ViewSonic P171b - אותו גם ראיתי. ב. LG L1720P ג. Samsung 172X (לפי ידעתי, לא קיים עדיין בארץ). אשמח לשמוע תגובות וחוות דעת לגביי השלושה הנ"ל, וכמובן המלצות לדגמים נוספים ע"פ הקריטריונים שבתחילת ההודעה. תודה רבה!

23. Started by EladBr,

יש לי כרטיס 6800GT של Leadtek. הדרייבר האחרון ש-Leadtek עצמה הוציאה היה ב-30/08/05 (לפני ארבע חודשים) זאת אומרת : 77.77: http://www.leadtek.com.tw/eng/support/download.asp?downlineid=111&downline=GeForce%207800/6800/6600/6200%20Series Nvidia לעומתה מחדשת כל הזמן את הדרייברים שלה והאחרון שלה הוא 81.89 : http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_81.98.html השאלה שלי היא אם להתקין את הדרייבר החדש של Nvidia, הכוונה של השאלה שלי זה אם זה ייתן לי שיפורים במשחקים ודגש על הצגת קבצי HDTV. ואם כדאי להתקין אז איך....על הדרייבר העכשווי או קודם להסיר עם Driver Cleaner??? תודה רבה לעוזרים אלעד

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  24. Started by MAOR,

יש לי מחשב פנטיום 3 800 256 Ram Geforce2 Mx 400 64mb וקיבלתי רק 1800 נקודות בתוכנה 3DMARK זה הגיוני ????? זה ממש מעט ! איך אני יכול להעלות את הנקודות (ביצועים) ושלא יהיו סיכויים לשריפת, פגימת הכרטיס

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. אוקיי... מכיוון שאני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ומן הסתם במחיר זול בכמה שיותר... רציתי להראות לכם השוואת מחירים קטנה... המחיר הזול ביותר של כרטיס Leadek בארץ הוא כ980 שח! לעומאת זות המחיר של כרטיס זהה לפי הלינק הבא.... הוא 135 דולר שהם 150X4.666=629.91 אנא עיזרו לי בכמה דברים... האם זה נכון?! אם כן, האם זה כדאי ? והאם למישהו ניסיון עם האתר? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.