עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dkaro,

שלום לכולם, יש ברשותי מחשב שנרכש לפני 4 שנים, ואני שוקל כעת לשדרג כרטיס מסך ו/או זיכרון כדי להאריך את חיי הגיימינג שלו ללא הצורך לרכוש קומפלט מחשב חדש. להלן המפרט של המחשב: המארז הוא: DEF-MINI-BL. המחשב כיום מסוגל להריץ פחות או יותר את מה שאני צריך על 1080P (משחקים כמו פיפ"א 18 בהגדרות הכי גבוהות וכו', משחקים כמו COD WW2 בהגדרות בינוניות). המטרה היא בעצם להאריך את חיי הגיימינג כך שיחזיק לי את היכולת להמשיך ולשחק במשחקים בסגנון, על מסך 4K שאני מתכנן לקנות. השאלה שלי בעצם מתחלקת ל-2: בהינתן שאר המפרט של המחשב, מה כרטיס המסך הטוב ביותר שאפשר לקנות בלי שיהיה צוואר בקבוק ובזבוז …

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. כמבון התמודד הוא 8800 640mb אנ ייודע שיש השוואות בין הpro לGts והPro לקח אותו אבל ראיתי שהגיעה ה1G לtms וגם לאור כמה נושאים שיצאו פה שצריך יותר צ320mb לcrysis ואני הולך לשחק על lcd בנוסף אני מעמדיף כמה שיותר זכרון אז מה הייתם לוקחים עד 2000 שקל לכרטיס מסך שאלה קצת בורית אבל בכל מקרה מה מציין הvivo בכרטיס מסך 2900pro?

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. אינטל 2.8 סוקט 478 זיכרון 1 גיגה לוח אם p4p800 se יש כרטיס 6600 ואני רוצה להחליף לכרטיס X1300XT 256Mb DDR3 Pro AGP Radeon X1650 Pro AGP מה עדיף האם אני ארגיש הבדלים יש לציין שחשוב לי vivo אפשרי לחרוג ל900 שקל לא לשכוח שמדובר בAGP וסוקט 478

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. Started by iCeCuBe,

יש לי מסך MAG INNOVISION 786PFs חדש לגמרי קניתי אותו לפני בערך שבוע. עכשיו אני רוצה לקנות מסך יותר טוב אבל אין לי כסף אחרי שעשיתי טעות וקניתי אותו. אולי מישהו יודע איפה אני יכול לקנות מסך ולתת את המסך שלי וככה לקבל מחיר טוב? או שאולי מישהו מעוניין לקנות את המסך שלי? הוא חדש, יש לי את הקופסה והחוברת אפילו.

5. Started by kobibo,

לא מצליח להבין מה כל ההיסטריה סביב כרטיסי ה DX10 ?!? ישנם פה בפורום לא מעט אנשים שמתלבטים לגבי קנייה של כרטיסי DX10 כאילו שוק המשחקים כבר עבר לטכנולוגיה זאת. לפי דעתי אין צורך להתלהב מעבר למידה וכל מי שצריך עכשיו לרכוש כרטיס כדאי לקנות עכשיו משהו סביר ועוד שנה שנה וחצי להחליף (מלבד ממשחק אחד שמדברים עליו Crysis וגם הוא לא יצא בקרוב לא נתקלתי במשחקים נוספים שיתמכו בו לעת עתה). מה שאני מנסה להגיד הוא שכדאי להמתין תקופה של לפחות שנה ולא למהר בתקופה הקרובה, כמו גם שעוד לא ראינו מה שיש ל ATI להציע והמבחר יהיה הרבה יותר גדול וגם יותר זול.

• 31 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Hacker,

למה בחרת דבקה את הכרטיס הזה

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by AVI.S.T,

מה זה מרונדר ומרונדר ממענוע המשחק ומה זה מפוברק?

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by Kukishin,

איני נוהג להחליף מחשב כל 3 שנים אלא בטווחי זמן ארוכים בהרבה, וזו עובדה שכרגע לא ניתנת לשינוי. עכשיו אני בסוף תהליך רכישת מערכת-נישאר לי רק כרטיס מסך לקנות. כיוון שכך חשבתי לעצמי שאני רוצה מחשב שיסחב באופן סביר לכמה שיותר שנים ולכן יש להשקיע עכשיו ברכיבים טובים. קניתי 6600E, P5B DLX, 2GB 800MHZ, ליברטי 400 ומארז ארורה של ג"ב. אותו כיוון חשיבה אני רוצה ליישם ביחס לכרטיס מסך והצלחתי לגרד כסף ל8800GTA 640. האם אתם חושבים שאני צודק?

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by luiza,

שלום לכולם אני צלמת אירועים שמנסה לבנות מחשב חדש כנראה ל-win7, עובדת בעיקר עם פוטושופ ולייט רום, עם קבצי jpeg ו-raw בגודל של בין 30 ל-40 מגה לקובץ, מקסימום 200. אני כאן על תקן פליטת "פורום מפרטי מחשב", שם קבלתי הצעה מצויינת ממנהל הפורום: מעבד: i5 S1156 2.66GHz 750 לוח אם: GIGABYTE GA-H55M-USB3 זיכרון: OCZ 4096MB (2048MBX2) DDR3 1066 CL9 - VALUE OCZ3V10664G צורב DVD: SAMSUNG SH-S223FBLK x22 SATA BLACK מארז: ANTEC SOLO w/o PSU ספק כוח:SEASONIC S12II 330W קרור למעבד: SCYTHE KAMA CROSS דיסק קשיח: SAMSUNG F3 1TB 32MB SATA2 7200 RPM : HD103SJ כרטיס מסך: GAINWARD GT210 512MB DDR2 DVI HDMI - RETAIL ₪229 כרטיס מסך, אופציה 2: Axle nVIDIA GeForce GT 240 512MB-DDR5 PCIe-2.0 ₪433…

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by Yahav Arbiv,

זה המפרט שלי Q6600 4GB RAM ASUS P5N-E SLI EZCOOL 400W הכרטיס מסך שלי נהרס ואני צריך לקנות אחד חדש אני צריך את העזרה שלכם מצד אחד אני צריך כרטיס מסך טוב שיריץ כל משחק על הגדרות מקסימליות עם ביצועים נכבדים אבל מצד שני לא כל כך יקר מה אתם ממליצים לי?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by shefi,

https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=293

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by yakir10,

ברשותי מחשב בן 4 שנים כנראה שהכרטיס מסך הלך וצריך חדש ... אני לא משחק במשחקים רק בפרו 11 ואולי בפיפא אבל צריך כרטיס שיעלה אותם בהגדרות גבוהות והכרטיס יהיה משתלם .. תודה מראששש

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by love-its-my-name,

שלום, אמא שלי הציעה לי לקנות לי טלוויזיה יותר נורמאלית לחדר.. משהו בסביבות 21 אינץ [זה יותר מידי?] נכנסתי לסקאל דיוטי-פרי וראיתי כמה נחמדות ב200 דולר... לא אכפת לי שתקנה לי עוד טלוויזיה אז אני כנראה הולך על זה ובשביל לא לנצל את טוב ליביהם של ההורים שלי אני אוותר על הקירור הנוזלי למחשב משום שאובר קלוק, אני לא מתכנן גם לעתיד הרחוק... לאתר של סקאל דיוטי-פרי : [url=]http://www.sakaldutyfree.co.il/Index.asp?CategoryID=94 עכשיו, מה שאני מחפש זה משהו שתהיה לו איכות טובה, הן אודיו והן בתצוגה. בתודה מראש, אבי.

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. שלום לכולם, מחפש המלצה לשדרוג כרטיס מסך. המחשב מיועד למשחקי יריות ברשת מעבד: DualCore Intel Core 2 Duo E6600, 2400 MHz (9 x 267) לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 (2 PCI, 3 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) זכרון: 1 GB DDR2-667 DDR2 SDRAM כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 7900 GS (256 MB) מסך: LCD 22" ברזולוציה של 1680X1050 תקציב של כ- 900 ש"ח חשוב שיתמוך ב- DirectX 11 תודה רבה !

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by SUNDUCK,

אנשים לפי שמועות זה הולך להיות דבר סוף הדרך... וגם המחיר שלו יהיה זול יותר מהמחיר של GEFOECE FX 5800 ULTRA ! קיצר תתכוננו כי ב14 לחודש הזה הוא משתחרר ! ;D

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. Started by WhateverX,

1920*1200 2560*1600 קרייסיס - 1920*1200 מאכזב קצת לא? אבל מי יודע אם זה נכון. מי שבונה על רזולוציה קטנה יותר יכול להסתפק לדעתי בSLI נחמד של 88GT (מקור: http://www.tomshardware.co.uk/nvidia-gtx-280,review-30971.html)

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by n_aviv1,

ראיתי באינטרנט משהו שנקרא phisycs card שהוא כרטיס שניתן לחבר למחשב רגיל (נייח) בפנים (אם אני לא טועה החיבור נקרא PCI) ואין לו חיבורים כמו לכרטיס מסך/ קול. מישהו יכול להסביר לי מה התפקיד של הכרטיס הזה? מקווה שזה הפורום הנכון [br]פורסם בתאריך: 24.05.2009 בשעה 18:06:52 אופס... הפורום הלא נכון... סליחה...

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. אז מה בדיוק תכלול מכונת המשחקים העתידנית של AMD, שמבטיחה לכם משחקיות חלקה של 60 פריימים בשנייה ומעלה בכל מצב ב-4K? הפרטים מתחילים לצוץ ברשת, והם מפתיעים לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a7%d7%95%d7%a0%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%aa-%d7%94%d7%a2%d7%9c-%d7%a9%d7%9c-amd-%d7%a4%d7%a8%d7%98%d7%99%d7%9d-%d7%a0%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9c-project-quantum/

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by Roeebaeloha,

שלום חבר שלי נוסע בקרוב לתאילנד ואני רוצה להגיד לו שיקנה לי כרטיס מסך חדש השאלה שלי האם המחירים שם של כרטיסי מסך זולים ואיפה מומלץ לקנות כרטיס מסך האם יש איזהשהו מוכר מורשה אמין שאין לו כרטיסים מזויפים או דפוקים ? וגם כיום יש לי gtx780 ואני רוצה להשתדרג בשביל משחקים לפי מה שהבנתי ה-980 הוא הכי טוב למשחקים כיום האם זה נכון? נ.ב אני ארכוש רק כרטיס של אנוידיאה בגלל שיש לי אנוידיאה שילד אז אני חייב כרטיס מסך של אנוידיאה...

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Dym,

חיפשתי קצת בארכיון חדשות פה, אבל לא מצאתי משהו רשמי. האם הוא יוצא או לא בסופו של דבר? אני שואל את זה כי אני רוצה לקנות את ה-4800SE ואני לא יודע אם כדאי לחכות קצת עד שה-FX יצא והמחירים של הדור הקודם ירדו... תודה

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. מעבד INTERL CORE I5 4890 ספק SEASONIC 550W GOLD לוח אם GIGABYTE GA-H81M-D2V האם המפרט הבא מספיק טוב על מנת שאוכל לרכוש את ה290 בבטחה?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by deso,

הנה שאלה מקורית שאף אחד לא שאל... האם יש אפשרות בVIVO לעשות Timer Recording מהטלוויזיה בVI? וגם יש אפשרות לחבר רק את הוידאו לVI? (יש חיבור בוידאו לVI) תודה

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by achiya1,

בעבר פתחתי פה נושא דומה שלא יצא לפועל בגלל מספר שינויים ודיסאינפורמציה ;D אני מעוניין לקבל המלצה עכשווית בהתאם לתקציב שלי עם חריגה קטנה אם זה באמת כדאי . מה שאני צריך זה כרטיס שיריץ משחקים באיכות טובה COD6 ודומיהם וסרטים באיכות גבוהה. יש לי מסך DELL 2209WA לוח אם GA -VM900M מעבד E4500 2GB זיכרון ספק כוח P-4 500W SATA הכרטיס הנוכחי שלי הוא 7200GS אני בכוונה נתתי תקציב יחסית נמוך כי אולי יש מגבלות של המערכת וסתם יווצר צוואר בקבוק אם אני אשדרג יותר מדי את הכרטיס . אני לא מעוניין לקנות מאווררים וספקים חדשים בשביל הכרטיס החדש ככה שרק מה שעומד בקריטריונים יתאים לי . חוץ מזה אין לי העדפה לחברה מסוימת או לדגם כלשהו. תודה רבה מראש ושבת שלום

• 16 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by angelos21,

חבר'ה אני צריך שתייעצו לי בקשר לכרטיס ATI X1800XT: איזה חברה כדאי לי לקחת, SAPPHIRE או GIGABYTE??? כי שתיהן נעות באותו מחיר. השאלה היא האם מבחינת ביצועים ברמה הגבוהה יש הבדלים כלשהם??? הבנתי שהכרטיס לא יתמוך ב-DX10, אז כדאי להשקיע בכרטיס יקר עכשיו?? עוד כמה זמן יכנס הDX10 למשחקי המחשב????

• 34 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by alef,

שלום רב אני מתלבט בין שני הכרטיסים הללו. השימושים שלי הם בעיקר אינטרנט וסרטים. משחקים בכלל לא. וכמו כן כשאבחר כרטיס, איזו חברה עדיפה? asus, gigabyte, palit? וכו.. מיועד ל: core 2 dou e8500 4 gb ram asus g41 מסך dell 2209wa אשמח לתגובות!

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים