עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by arik100,

כרטיס מסך SAPPHIRE HD6850 פשוט כשהוא מסתובב - רגיל , לאו דווקא מאמץ - הוא מרעיש מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 966 צפיות
  2. Started by zobi12,

אני ישמח אם תעשה מדריך לקניית 17 אינצ כמו שפעם היה את המדריך לקניית מסך 19 אינצ

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  3. שלום אני מעוניין לקנות את הכרטיס הזה של ASUS. יש לי כמה בעיות שאני משער (כי אני חדש כאן) שאתם תוכלו לפתור: 1) מהו הדגם של הכרטיס? לא הצלחתי לברר. 2) האם איכות התמונה היא באמת ברזולוציה של 700 ומשהו על 700 ומשהו כמו שאמרו באתר של ASUS? 3) הכניסות שקיימות הן טלויזיה, רדיו והעגולה עם החור באמצע (שכחתי את שמה)? 4) האם קיימת בכרטיס יציאה מהסוג של זו ששכחתי את שמה? ??? 5) למי שיש את הכרטיס ולמי שאין, האם הוא טוב? האם הוא עדיף על ה-AIW של ATi? 6) כלול שלט לכרטיס? (מתחבר ב-USB?) אני יודע שאלו הרבה שאלות, פשוט לא מצאתי עליו ביקורות באינטרנט ואף אחד לא עוזר לי בפורום של GAMER.... הנה תמונה של הכרטיס שתבינו על איזה אני מדבר: תודה רבה מראש, ME

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  4. Started by As-21,

איפה הימים שזה נחשב כרטיס מסך טוב

• 1 תגובה
    • 780 צפיות
  5. אהלן יש לי כרטיס מסך מסוג GTX 1050 2G. כשאני משחק לדוגמא בפאר קרי 5 או בGTA 5 אני מעלה את כל האפשריות בגרפיקה לגבוהות ביותר, מה שיוצר מצב שהביצועים של המשחק מגיעים ליותר מ2G זיכרון שהכרטיס נותן. כלומר, אני מפעיל את ההגדרות ליותר ממה שנפח הזיכרון של הכרטיס מציע. האם במקרה כזה אני שוחק את הכרטיס? הורס אותו לטווח הארוך? אציין רק שהמשחקים, גם בניצול יתר של זיכרון הכרטיס, רצים חלק ולא נתקעים כלל. אם זה משנה, המעבד שלי הוא של אינטל I7 6700K 4.0GH פלוס זיכרונות של 16GB - 8*2. העליתי תמונה מהמשחק אם לא הסברתי את עצמי נכון. תודה.

6. בקשה בכורתרת או אם אין השוואה אז ביקורת רק על X1650XT תודה

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  7. Started by ZiX,

שלום , היום הייתי אצל חבר שרכש טלווזית LCD 32 אינצ' והוא רוצה לחבר אליה את המחשב שלו. המחשב שלו ישן , בן 5 שנים אם אני לא טועה. יש לו כרטיס מסך 6200 (PCI). כשהוא חיבר את המחשב דרך ה VGA הוא ראה תמונה אבל היא לא הייתה יציבה כלל , עדכון דרייברים לא הספיק ומכך הסקתי שכנראה הכרטיס מסך חלש מדי. הגעתי אליו עם כרטיס מסך טוב יותר (5430) וניסתי לחבר אותו , אבל המחשב לא זיהה אותו ולא הציג תמונה כלל. יכול להיות שהלוח אם אינו תומך בכרטיס הזה? כלומר האם ישנם סוגים שונים של PCI ? (אני יודע שיש X8 ו X16 אבל גם X8 אמור להעלות את הכרטיס ולגרום לו לעבוד) אשמח לעזרה. תודה רבה

8. Started by HAIM1979,

למשחקים ללא OC, AGPx8 חובה- 256bit !!! רצוי DDR2 חשבתי על הכרטיס הזה: Point of View GeForce 6800 http://www.pointofview-online.com/GF6800agp.htm מה אתם אומרים? עדיף על ה 9800 pro של Sapphire? כמו כן אני פתוח להצעות....תודה מראש.... :xyxthumbs:

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  9. Started by womry,

שלום, אני מחפש כרטיס טלויזיה שיחליף את הטלויזיה שלי, ככה שמה שחשוב לי בו זה קודם כל איכות התמונה ואחרי זה איכות התמונה. Nicam Stereo יכול לנחמד, אבל זה לא חובה (דולבי פרו לוג'יק וכד' הם לא כוס התה שלי). את הכרטיסים של hapauge אפשר להשיג רק בהזמנה מיוחדת במחיר מופקע, אז הם לא מתאימים לי. למישהו יש המלצה? עוד משהו, אני רוצה לחבר את המחשב לממיר דיגיטלי של yes ואולי ל- dvd ביתי. כך, שאין לי צורך ממשי בשלט - ולא ברור לי אם יש צורך ב- tuner טוב. אם למישהו יש תובנות כלשהן, אני אשמח לשמוע. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by hatzhaik1,

קיבלתי כרטיס שאני לא יודע בוודאות אם הוא תקין וכרגע הוא לא עובד הכרטיס הוא ati 2600 agp x8 יש לכרטיס חיבור של 6 פינים שנראה לי לספק כח השאלה היא האם בגלל שלא חיברתי אותו לספק זה לא עובד (אין לי מתאם כזה של ה 6 פינים)

11. שלום חברים, לאחרונה שדרגתי את המחשב שלי ל: I7 920 Gigabyte Ex58A-UD3R 6GB Crucial DDRIII 1333MHZ כ.מסך לא שדרגתי (8800GTS 320MB) <--- משום שרציתי לחכות לכרטיסים החדשים של נוידיה (בגלל שתי סיבות עיקריות האחת PHYSICS והשניה שאני עובד המון עם ADOBE והן ידועות כחובבות יותר NVIDIA ) ... האם הסיבות האלה מוצדקות או לא זה ניתן לוויכוח- אבל זה לא נושא השאלה, אז להמנע מוויכוח זה. בכל מקרה בשעה טובה הכרטיסים החדשים של NVIDIA הושקו -ואפילו התחילו להופיע ניצנים ראשונים במכירה. רק מה במחיר הרבה יותר גבוה ממה שתיארתי לעצמי, GTX470 על גבול ה2000 ש"ח כשהוא בעוצמה בערך של 5850 שעולה 3/4 ממנו. עלה במוחי הרעיון של לקנות 5850 או 5830 (אם יירד למחיר יותר מוצדק בזמן הקרוב) ככרטיס גרפי ראשי. …

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  12. Started by shlomi_x,

היי, חיברתי את המחשב למסך הטלויזיה אך התמונה פרוסה על כשלושת רבעי המסך בלבד. האם הבעיה בהגדרות המחשב או בטלויזיה? כבלים, לשם השוואה, אני רואה על כל המסך. מעניין אותי איך אתם רואים את התמונה - כמוני או על כל המסך? תודה, שלומי

13. Started by omer-f,

יש לי אפשרות לקנות אותו במחיר 1625 כולל דמי משלוח, ולא איכפת לי מיציאת DVI (שאין בו). יש לו אחריות 3 שנים ל-7 פיקסלים. כדאי לי לקנות? אני צריך אותו בעיקר לאינטרנט ואופיס, אבל גם למשחקים ברגע שאקנה מחשב חדש.

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  14. ASUS Radeon HD 5770 1024MB EAH5770 CUCore/2DI/1GD5 או ASUS ‎GTX260 OC (216 Core) 896MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ מה נראה לכם יותר סוס? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  15. שלום חברים. קניתי כרטיס מסך חדש - HD5450. הארגון שלי הוא כזה: מסך מחשב LCD 19" ברזולוצית 1440x900, ובנוסף, טלויזית LCD 26" של פיילוט, "HD Ready", מחוברת בכבל HDMI. עד היום הייתי על מצב Extend ז"א הארכת שולחן העבודה על 2 המסכים. המצב הזה ממש מעצבן ואני רוצה לעבור לשכפול שולחן העבודה על 2 המסכים. כשאני מפעיל (דרך ההגדרות של Windows 7) את המצב הזה, נוצרים לי שוליים שחורים בטלויזיה. עשיתי חיפושים נרחבים וכל מה שהצליח לאנשים זה להפעיל את Underscan/Overscan. הבעיה היא שאי אפשר להפעיל את המצב הזה בלי שאני קודם כל מאפשר GPU Scaling לצג 26", וכשאני מאפשר את המצב הזה הרזולוציה שלי במסך המחשב יורדת ל-1280x720 והכל נראה ממש רע. אם אני מאפשר GPU Scaling גם לצג של ה 19" זה עדיין …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  16. Started by shemiraz,

12864 ב 3dmark06 למפרט שלי זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  17. יש לי את xfx 6600gt 128mb agp ויש את הביוס הזה http://www.mvktech.net/component/option,com_remository/Itemid,26/func,fileinfo/filecatid,930/parent,category/ מה שיש לי כרגע זה הביוס הראשון ששוחרר ב2004 האם הביוס ממאי 2005 יכול לשפר ביצועים או משהו?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  18. אני עומד לקבל geforce 4 mx420 (בחינם) ואני צריך לדעת-האם הוא פועל ב1.5 וולט? (הכרטיס הוא של palit הג'נרית) תודה מראש, manbot.

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  19. Started by alon83438,

שלום! יש לי מחשב ישן יחסית, בן 4 שנים. לפני כמה חודשים, נשרף לי הכרטיס מסך... ומאז המסך מחובר לכרטיס הבנוי על הלוח אם. רואים די חרא, אז אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב, שיריץ לי משחקים כמו שצריך. הבעיה שאני די בטוח שאין לי PCI-E, יש AGP. אני רק לא יודע אם זה X4 או X8... איך אני בודק? אגב, המעבד זה פנטיום 4 2.4GHZ וג'יגה זיכרון פנימי. לוח אם אני לא יודע איזה דגם... אז אני צריך לדעת איזה סוג AGP, וגם המלצה לכרטיס שיעבוד טוב עם המערכת שלי. תודה רבה לעונים!

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  20. Started by Oprapc,

אז ככה הנה הדרישות שלי מהמסך: 1200*1600 רזולוציה מקסימלית ושתפעל ב-85HZ לפחות 160HZ מקסימלי לא כל כך חשוב לי אבל שיהיה פחות מ-0.25 DOT INCH אני מצאתי שאחד ממסכי הPROVIEW 17" שתומך שתומך בנ"ל עול 720 ש"ח אבל הוא לא משהו.

21. Started by shmil_y,

היי אני רוצה לקנות למחשב עבודה שלי מסך 2253BW Samsung, אני מבין שלמסכים 22# הרזולוציה הטבעית זה 1680X1050, ויש לי כרטיס מסך ישן יחסית של ATI Radeon 9200SE 128MB. איך אני יכול לדעת אם יש לי את הרזולוציה הזאת בכרטיס מסך? ניסתי לחפש באתר של ATI : http://ati.amd.com/products/radeon9200/radeon9200/specs.html ולא רשומה שם הרזולוציה הזו. האם זה אומר שאין לי את הרזולוציה הזו? תודה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  22. Started by nadav1379,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 700 ש"ח ואני צריך לדעת איזה כדי לי לקנות?

• 1 תגובה
    • 684 צפיות
  23. Started by Amit BL,

היי, יש לי מחשב שנמצא בבית 4 שנים, לפני כמה ימים הכרטיס מסך הפסיק לשדר אות למסך והוא מושבת כרגע. אני מחפש כרטיס מסך סביב ה-500 שקל, השימוש העיקרי הוא לשימוש יום יומי במחשב, לגלישה, סרטים וכדומה, ואם יש אפשרות שיפעיל משחקים. המקסימום שאני מוכן להשקיע בתנאי וזה יהיה שווה זה 1000 שקלים. הנה המפרט: מעבד: Pentium D 930 3.0 Ghz DualCore 2X2MB Cache s775 800MHZ לוח אם: Asus P5WD2 LGA775 (955X+DC+SATA2+2GBE) כרטיס מסך ישן: GIGABYTE GF7800 GT 256M DDR3 DULDVI VIVO PCI-E ספק: Enermax noistaker EG425PVE 420W Dual Fan 24pin Power Supply

24. Started by itsik1231995,

המפרט בצד הכרטיס מסך לא נפתח / נעשה עליו מוד או משהוא הציון הזה תקין ?

25. ועוד שאלה, האם בכפולי ליבה הכל מוכפל, כלומר האם יש גם כפול צינורות עיבוד וורטקסים(לדוגמא: בGTX יש 48 צינורות עיבוד)?

• 1 תגובה
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.