כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
שלום נראה לי זו שאלה למומחים בלבד או לבעלי נסיון. אני מתכוון לקנות מחשב עם כרטיס מסך: HD 6750 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI DP PCI-E http://www.sapphiretech.com/presentation/product/product_index.aspx?leg=&psn=0001&pid=1189&lid=1 אבל רוצה לדעת האם יש אופציה להוציא סאונד מיציאת ה HDMI שלו למגבר, אך בו זמנית, להוציא וידאו מיציאת ה DVI שלו למקרן. הרקע לשאלה נובע מכך שאני רוצה לחבר את ה HDMI למגבר, ומהמגבר (בעל יציאת אחת) לטלביזיה. ובכך לראות תכני HD ו 3D כולל הסאונד. אך אם אני רוצה לראות את הסרטים (HD בלבד) במקרן שלי, אני צריך שהסאונד יגיע למגבר מה HDMI והתמונה למקרן מה DVI. ופה אני תקוע, האם זה אפשרי ? (הבנתי שישנה אופציה לקנות מגבר עם שתי יציאות HDMI אך זה יקר מדי.)…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אותו כרטיס מסך, רק התוכנות שונות: GPUZ_0.5.5 והשנייה היא GPUZ_0.5.7 (בעקרון אותה תוכנה אבל מדוע היא רושמת PIXEL FILRATE שונה?) 0.5.5 0.5.7
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
אני רוצה להחליף כרטיס מסך במחשב כמו בכותרת אני רוצה למשחקים ועריכת וידאו ו2+ מסכים יש לי לוח אם z68a-d3-b ספק של אנרמקס 550W זיכרון ראם של 6 גיגה יש לי 1600 ש"ח לזה יש מצב ליותר אם אבא שלי ישנה את דעתו ויסכים להשתתף איתי בקניה של הכרטיס מסך
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך הכי זול שיש שמריץ סרטים 720P עם יציאת HDMI \ DVI שפולט גם אודיו כך שאני מחבר כבל HDMI זכר זכר ל LCD וגם רואים וגם שומעים תודה לעונים..
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
לצורך עריכת 3D ,במה עדיף להשתמש ב-SLI של GTX590, או בכרטיס QUADRO אחד FX-4800? תודה.
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי כ.מסך של PowerColor (הדגם הנ"ל). רכשתי אותו לפני כארבעה חודשים, בזמנו הבנתי שיש אפשרות לצרוב ביוס של 6970 אבל האמת שלא השקעתי לזה כל חשיבות שכן לא ראיתי צורך לזה. היום מתוך סקרנות (וכמובן חמדנות) ניסיתי לצרוב ביוס של 6970. הבעיה שנוצרת לי היא שכאשר אני צורב את הביוס בהצלחה לאחר ההפעלה מחדש המחשב מסרב לעלות - אין שום ציפצופים ושום התראה, פשוט נתקע על מסך שחור עוד לפני שבכלל עלה הביוס של הלוח, ניסיתי מספר ביוסים + עשיתי MOD לנוכחי שלי - בכולם אותה בעיה. האם הכרטיס נ"ל בכלל ניתן לצריבה?(יש DUAL BIOS) ואם כן, מה אני עושה לא טוב?
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום יש לי כ.מסך של Nvidia דגם GeForce 9600M GT קניתי אותו לפני כ3 שנים בערך יש לו 512MB זכרון +1G משותף. והוא סיפק אותי עד כה לשביעות רצוני, הפעיל לי את מאפיה 2 חלק לצורך השוואה. משהו ששמתי לב אליו לאחרונה כשאני רואה סרטים ב720P\1080P דרך הHD out במחשב אני שם לב לבעיות בהחלקת התמונה. שללתי שהתקלה היא מהטלוויזיה כי באמצעות דיסק און קי רואים מעולה. התקלה עצמה היא לא בסנכרון של זמן דיבור תמונה אלא יותר כאילו הFPS הוא על 4-5 בערך ואז נוצרת תמונה רובוטית שלא זורמת כ"כ בעין. מישהו יודע אולי איפה נעוצה בדיוק הבעיה שבגללה זה קורה? וכיצד ניתן לצמצם את זה או לפתור לגמרי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
שוב נכנסה בי אובססיה להחליף כרטיס מסך.כרגע אני עם HD5750 למרות שהכרטיס מספיק לצרכים שלי אבל אני מרגיש שאני חייב לשדרג אני יודע שזה לא יעזוב אותי עד שאני אחליף מפרט המחשב שלי AMD Phenom II X6 1055T ספק כוח HEC 500 מסך 24 LCD
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך בעיקר בשביל אחותי הקטנה שרוצה לשחק SIMS3 המחשב עוד לא הגיע ועכשיו אני בכלל לא בטוחה שהמשחק הזה יפעל עליו.. האם מישהו יודע אם הכרטיס מסך הזה עומד בדרישות של SIMS3???
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת מה יותר טוב לקחת מבין 2 כרטיסי המסך הנ"ל: 1 כרטיס מסך Sapphire HD 6950 2GB GDDR5 PCIE 2 כרטיס מסך Sapphire Vapor-X HD 6870 1GB GDDR5 בשני כרטיסי המסך יש 256BIT בכרטיס מסך הראשון יש 2גיגה זיכרון מובנה ובכרטיס מסך השני יש 1גיגה מובנה הכרטיס מסך הראשון תומך PCI-E רגיל ובכרטיס מסך השני תומך PCI-E2.1 חוץ מזה יש תהבדל של הסידרה 6950 לעומת ה6870. רציתי לדעת לפי טבלה מה יותר איכותי וחזק למשחקים מבין שניהם??? אם יש אפשרות אני ישמח לקבל הצעות נוספות לגבי כרטיסי מסך אני מעוניין בכרטיס מסך עד 1000 גג 1200 שקל... זה ישמש למשחקים לא חזקים כל כך אבל המסך יהיה 23-24אינץ אז אני צריך כרטיס מסך חזק יחסית... אשמח אם מישהו יביא לי טבלה של כרטיסי המסך של חברת ספייר לראות מה עומד…
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר חזק: 7600 gt 256mb 8400gs 256mb 9400gt 1024 mb
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת האם אני יכול להשתמש ב Evga 560Ti Superclocked עם הספק שלי? הספק הוא:(Topower TOP-650P5 (650W ויש לו שני +12v כל אחד 20A וכתוב יחד 45A*/40A המחשב שלי: 2.4GHz@ Core2Quad Q6600 Intel DP965LT Motherboard 1x4GB DDR2 667MHz Leadtek 9800GTX 512MB תודה
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
היי.. אני מתלבט ברכישת אחד מבין שני הכרטיסים הבאים. EVGA GeForce GTX 560 Ti Superclocked GIGABYTE GeForce GTX 560 Ti OC כמו כן, אם יש הצעות אחרות אשמח לשמוע (תקציב בסביבות 1200), הדגש על זמני רנדר ופחות על ביצועי Viewport.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
-
שלום קניתי מחשב חדש לפני שבוע, הרצתי את הבדיקה של 3DMARK bench וזו התוצאה. מה אתם אומרים עליה (רק המומחים בבקשה)? תודה מראש ! http://3dmark.com/3dm11/2872487;jsessionid=az76edt5fuay1ruqppz60pk9q
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב שהוא מעולה לדרישות שלי. האמנם לא הכי חדש אך מספק בזמן האחרון עלה צורך בחיבור 3 מסכים במקביל ולא 2 ולכן אני נדרש להחליף את הכרטיס מסך הדרישה היא שיהיה יותר טוב מהקודם, ולפחות 3-4 יציאות של HDMI/DVI עדיף 2 DVI ו2 HDMI. המחשב: E8400 עם OC ל4GHZ ASUS P5Q (צ'יפס P45) זיכרון 4G במהירות 1000MHZ ספק SEASONIC 500W כרטיס מסך+9800GTX+ הארדיסקים משנה? אחד של 1TB והשני 640GB. אני עדיין שוקל אם אני באמת רוצה לקנות או להחליף כל פעם את החיבור אתם מוזמנים להביע את דעתכם בנושא. שלושת המסכים הם, הטלוויזיה שבא אני רואה סדרות וסרטים לפחות פעם ביום, מסך ראשי למחשב ומשני למחשב. תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לדעת את הנתון של "זמן ממוצע בין תקלות" או MTBF של כרטיסי AMD HD7000 לסוגיהם (7970) חיפשתי את הנתון בכמה אתרים ולא מצאתי אותו. האם מישהו יודע להפנות למקור מתאים? אני צריך את הנתון הזה בשביל מערכות עסקיות. בכרטיסי QUADRO של נוידיה למשל נתון ה MTBF עומד על 200000 שעות, שזה 22 שנה... לא צריך את זה אבל צריך נתון כלשהו. תודה!
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
פורים שמח לכולם. ברשותי כרטיס מסך SAPPHIRE HD4850 512MB GDDR3 . בדקתי את המהירויות שלו ובכל מצב תדר הליבה והזיכרון עובדים באותה מהירות, וזה מפריע לי, כי במצב IDLE אין צורך שהכרטיס יעבוד במקסימום תדרים שלו. הורדתי גרסאות BIOS מהאתר של TECH POWER UP ואף אחת איננה מתאימה, ניסיתי גם לקחת את הגרסה אשר מותקנת על הכרטיס ועדכן אותה שבמצב מנוחה התדרים יהיו נמוכים יותר, אך בעת העדכון התוכנה (ATI Flash במצב DOS) הוציאה הודעת שגיאה. רצוי לציין הכרטיס עובד בסדר גמור אך אני רוצה להקל עליו לטובת טמפרטורות קרירות יותר וחיסכון בחשמל. האם יש למישהו פיתרון / הצעה?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
הוא יעבוד טוב עם משחקים קצת ישנים? מתכוון לשים אותו על מחשב AMD Athlon 64 2.2GHz
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מת לי הכרטיס מסך ואני רוצה כרטיס מסך שיהיה קצת יותר טוב מהכרטיס הקודם gt8800 1gb אז תמליצו לי על כרטיס במחיר סביר 300-400 שקל בערך
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
לא יודע אם כבר נפתח אשכול אבל ANYWAY, לפי הביקורות זה גרסה עוד יותר חזקה של 560 TI כולל זכרון מוגדל ורוחב פס 320 ביט. טוענים גם שהכרטיס עושה אוברקלוק כמו שד למהירויות של GTX580...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי במפרט שלי לוח אם מדגם asus p6t עכשיו אני יודע שאני יכול לשים כמה כרטיסי מסך ולעבוד עם המחשב. עכשיו השאלה שלי אם במידה ואני ירצה פעם לעבוד אם כרטיס אחד ופעם אם השני יש צורך בניתוק מהמארז או שאפשר להגדיר את זה ישירות מהמחשב כי אני מתכוון גם לערוך וידאו וגם לשחק במחשב . תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני משחק במשחקים כגון world of warcraft , dragon age 2 , diablo 3 משחקים מהסוג הזה ויש לי כרטיס מסך מאוד חלש ברמה שהמשחק רץ ממש לאט וסרטים מסוג בלוריי לא עובדים לי על המחשב. התקציב שלי הוא בין ה 200-400 ש"ח אם אפשר גם לפרט על מה כל תכונה אומרת מבחינת הביצועיים (זיכרון 1GB וכאלה ) כי אני לא כל כך מבין בזה תודה !!!
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
כידוע, רוב כרטיסי המסך הסטנדרטיים מסוגלים להוציא אותות שונים לעד 2 מסכים במקביל בשימוש במצב "Extended". ברשותי כרטיס מסך Nvidia GeForce GTX 550TI המחוברים אליו 2 מסכים במצב שולחן עבודה מורחב אשר כל אחד מציג תוכן שונה ברזולוציה שונה. אני מעוניין להוסיף עוד מסך למערך הExtended כך שיתקבל שולחן עבודה רחב המורכב משלושה מסכים במקביל. כיצד ניתן לממש את זה מבלי SLI? למיטב הבנתי ניתן להתקין כרטיס PCI או PCI-E הכולל יציאת displayport שאליה יתחבר המסך השלישי. האם זה באמת כך? יש דרישות מיוחדות לכרטיס המסך? ללוח האם? אפשר פרטים על חיבור של יותר מ2 מסכים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-