כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,957 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , לאחרונה קניתי טלוויזית 4K דגם: hisense 50m7000uwg הטלוויזיה מחוברת למחשב בחדר באמצעות כבל HDMI 2.0 (כרטיס מסך מובנה של אינטל) המחשב באמת מוצג ברזולוציית 4K אולם זה מרגיש כאילו הוא על fps נמוך מאוד, וכאשר אני מפעיל סרטים ב FullHD מתחיל לי עמעומים של המסך. פתחתי סירטון בyoutube באיכות 4K וראיתי שהמעבד עובד על 98% (מן הסתם הסירטון לא רץ חלק) לפי דעתי הבעיה היא שהכרטיס המובנה חלש ,תקנו אותי עם אני טועה.... אשמח לעזרתכם ואם באמת הבעיה היא בכרטיס אשמח להמלצה של כרטיס ...(שימוש : צפייה בתכני 4K בצורה מושלמת, גיימינג קל). פרטי המערכת שלי הם: מעבד: Intel Core i5 4430 3Ghz (3.4Ghz Turbo) LGA1150 לוח אם: Gig…
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
חבר שלי רוצה כרטיס מסך חדש אז הלכתי איתו לחנויות בעיר ושאלנו מחירים של ג'יפורס 4, אמרו לנו שיש ב-600 שקל, שאלתי איך זה יכול להיות ובתשובה אמרו שזה בגלל שזה בלי כל התוספות ובגלל שזה 64 מגה ולא 128, אז אמרתי בסדר בלי תוספות, פחות זיכרון, אבל עדיין נשמע זול מדי... חשבתי שג'יפורס 4 עולה כמה אלפים... איך יכול להיות שמציעים לי ב-600??
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני כנראה קונה את הReadon 8500. האם הוא טוב? אני צריך כרטיס שיעבוד טוב עם המשחק Gta3 (כדי שאני אוכל לעשות את זה: :AR15: בלי שהוא יתקע). אין לי מושג מה זה fps וכל הדברים האלה. יש לי Duron 800Mhz (מה לעשות אין לי תקציב לדברים יותר טובים בינתיים). האם הו יתאים? ענו לי מהר כי אני מקבל אותו היום בערב (אבל יהיה לי אפשרות להחליף). באותה הזדמנות אשמח להבין קצת יותר על fps, קצב רענון, התחממות (איך מודדים) וכל המיליון דברים שאני קורא אותם בשאלות בפורום ולא מבין מילה וחצי... תודה רבה, אסף
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, היה לי 8600gt שהלך לעולמו, אני מעוניין לקנות חלופה של nvidia שתהיה באותה רמה אולי כרטיס קצת יותר טוב, וחשבתי על ה 630gt , מה אתם אומרים? ספק של 550, לוח אם p965 , מעבד , 6320
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הדגמים: Gigabyte GTX970 4GB OC GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E ב- ₪1,665 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14784 Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E ב- ₪1,795 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14099 Gigabyte NVIDIA GeForce GTX970 4GB GDDR5 GV N970TTOC-4GD ב- 1,850 ₪ https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=17570 לא מבינה בזה אבל נראה לי שבין הראשון לשני אין ממש הבדל, וראיתי שצויין פה כבר שההבדל ביניהם זה קירור יותר קצת טוב. לא?? אבל מה לגבי הדגם הש…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעבודה מחשב dell עם כרטיס מסך מובנה של אינטל. איך שלא משחקים עם רזולוציה שלו רואים לא משהו עבודה באקסלים ובתוכניות בעברית. מה לעשות ? ביום ראשון אמורים להחליף לח מסך בלי שום קשר. היכן אני אמור לשנות בwin 7 רזולוציה ופונטים. אם ההחלפה של המסך ומשחק נוסף ברזולוציה לא פותר את הבעיה כדאי להחחליף לכרטיס מסך פשוט אחר ?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברים, לאחרונה המחשב מתחיל לקרטע בביצועים והשדרוג הראשון שאני מעוניין לעשות הוא הכרטיס הגרפי. כיוון שהמון זמן לא התעסקתי בזה ואני רואה שהשוק מוצף, זה קצת מבלבל אותי ואשמח להכוונה/ייעוץ לאיזה כרטיס מומלץ לשדרג. המפרט הוא כזה: לוח אם: Gigabyte. Z97P-D מעבד: intel core i7 4790 (4 ליבות) ראם: 8GB כרטיס מסך: NVIDIA GeForce GTX 750 Ti ספק: לא זוכר דגם, אבל 500W. המסך עצמו סטנדרטי למדי, 1080P. ייתכן ובעתיד אשדרג גם אותו אז יהיה נחמד אם הכרטיס החדש יתמוך ברזולוציה גבוהה יותר אבל זה לא הכרח. לא גיימר כבד, אבל כן אוהב את ההגדרות הגבוהות ולנצל את המשחקים למקסימום. אין אפילו התלבטות כרגע כי מ…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
הכרטיס בן כמה שעות. עוד לא ניסיתי לשחק שום משחק או לעשות בדיקות גרפיקה, אבל כאשר הוא תחת לחץ (כריית Bitcoins במקרה שלי) יש הרבה artifacts, משום מה רק על החלון של Firefox. בנוסף, הכרטיס לא מגיב לunder/over clocking של הזיכרון. אני לא יודע אם הבעיה פה היא עם דרייברים, או עם הכרטיס (מקווה שדרייברים). אני כרגע מריץ את הCatalyst האחרון (13.3 Beta), אך אותו הסיפור היה עם 13.1. הוספתי תמונות להמחשה. יש איזה פתרון ידוע? חיפשתי בגוגל וראיתי שלהרבה אנשים יש בעיות עם הכרטיס הזה... תודה!
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אמממ בעצם מה שאני רוצה לשאול נמצא בכותרת. עוד פרט,דגם המסך הוא LG 1720B מישהו יודע עד כמה פיקסלים שרופים אפשר עד שאפשר להשתמש באחריות? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מדברים על זה שהרדאון 9700 יהיה הרבה הרבה יותר טוב מהג'יפורס 4 טי איי 4600 ושה- Oman יהיה יותר טוב ממנו. אז.... אני בדיוק עכשיו רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וחשבתי שאם אני אקנה ג'יפורס 4 טי איי (אפילו 4200) יש לי כרטיס מסך פצצה לפחות לשנתיים - אבל אם עוד מעט יצאו כרטיסים עם טכנולוגיות חדשות לגמרי עם ביצועים הרבה יותר טובים אז לפי הקצב תוך חצי שנה הטי איי 4200 שאני אקנה (אולי) יהיה סתם זבל (יגיעו משחקים שמבוססים על הטכנולוגיות החדשות). אז עכשיו אני צריך תשובה - לכמה זמן הטי איי 4200/4400 יחזיק לי מעמד עם ביצועים טובים במשחקים חדשים? ועוד דבר שאני כבר לא בטוח לגביו: במשחקים של היום, יש משחקים שהג'יפורס 4 טי איי 4200 לא מריץ חלק (ממש חלק) בהגדרות גראפיקה גבוהות?
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
[עוד פרק בתלבטויותיו של DXT] עולים בערך אותו הדבר וסחיטה של 200 שקל לא באה בחשבון אז תשכחו מזה. אני מתכנן אולי OC לא גדול (לא משהו שמגיע לגבול הכרטיס). ומאד חשוב לי השקעה לעתיד. תעזרוו ליי
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מתנצל אם אני עובר על החוקים אבל אני מעוניין להתיעץ בנוגע לכרטיס מסך למחשב שלי המחשב בבניה בשלבים כל פעם אני אוסף קצת כסף וקונה משהו במטרה שהמחשב יהיה מושקע מפרט המחשב - I7 -6700K לוח גיגהבייט z170x-gaming3 זכרונות kingstone hyperx 2666 16 GB ddr4 --------------------------------------------------- כל זה עלה לי 3000 שקל מהספק שלי חיברתי את זה למחשב הישן שהיה לי בנתיים עובד הזמנתי מארז חדש - NZXT H440 אדום שחור (בהתאם ללוח) - 500 ש"ח אני צריך המלצות ל SSD M2 טוב אבל שלא יהיה יקר מידי סביבות ה 500 שקל שאני רוצה להשקיע אני צריך גם ספק כח טוב עדיף מודולרי שילך טוב עם הכרטיס מסך שאני רוצה קיבלתי …
-
- 23 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכם! איזה כרטיס מסך כדאי לקנות למחשב ישן AMD ATLON AM2 הכרטיס מיועד בעיקר לצפיה בסרטי HD וקצת משחקים המחשב יהיה מחובר ל LCD 37] אינצ' עד 400 שקל תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לפני שבועיים בערך, נאלצתי להחליף מאוורר לכרטיס מסך מכיוון שהוא התחיל להשמיע קולות של דאבסטאפ. עכישו, פירקתי את המאוור הישן,חיברתי את החדש, הכל טוב ויפה. משום מה, אחרי שנגעתי בכרטיס מסך ועשיתי את השינוי הזה, משחקים עובדים לי ממש לא טוב פתאום כאילו הכרטיס מסך לא מריץ את המשחק טוב, או שהוא "כבד" לו מדי. בדקתי את ההגדרות של המשחק, הם כשהו ולא שונו. ככה זה בכל המשחקים. מדוע זה?
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם השבוע קניתי מחשב עם מסך LCD שטוח מתוצרת Samsung מודל 740B. כעיקרון אני מרוצה ממנו,ואיכות התצוגה ממש מעולה, אבל בעיה אחת מפריעה לי ואפילו קצת מדאיגה אותי: לפי הגדרות צריכת החשמל של Windows, המסך אמור להיכבות אחרי עשרים דקות ללא פעילות . בפועל, במקום להיכבות, עם חלוף אותן 20 דקות הוא מתחיל להבהב: נכבה לכמה שניות, ואז פתאום יש הבזק של איזה חצי שנייה כאילו המסך נדלק, ומייד שוב נכבה לכמה שניות וחוזר חלילה. מישהו מכיר את הבעיה הזאת? היא מדאיגה אותי כי אם זה באמת כמו שזה נראה (המסך נדלק-נכבה כל כמה שניות) אז לפחות מהמסכים שהכרתי, זאת דרך אפקטיבית להרוס אותו מהר מאד. חשוב לי להוסיף שהורדתי והתקנתי את הגירסה המעודכנת ביותר של הדרייבר למסך הזה, ישירות מאתר סמסונג (גירסה …
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
על פי ההשוואה הזו :http://gpuboss.com/gpus/ASUS-Radeon-R9-390-vs-ASUS-GeForce-GTX-970 הם בעלי מחיר זהה אבל ה390 OC של AMD מציע יותר מהGTX 970 OC... יש 8GB זכרון בשל AMD אל מול רק 3.5GB בפועל שיש לכרטיס של Nvidia. אם כי אנשים אומרים שלAMD יש דרייברים פחות טובים משל נווידיה. ה390 OC הוא גם מפיק יותר רעש וחום מהGTX 970 OC.. אז מה כדאי שאקנה? (יש לי ספק של 750W) * לא חשוב כבר החלטתי בעצמי.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אממ.. אני דיי יודע שה260GTX יותר טוב, אבל ממש בקצת ראיתי בדיקה שבה ברוב המשחקים הם ממש אותו דבר אבל ב2-3 משחקים ה260GTX טוב משמעותית 1.מישהו יודע אם הגרסאות בKSP שלא כתוב עליהן כלום זה 216CORES? רק בזוטאק כתוב וזה 192 2.על T220P ה1GB של HD4870 משמעותי לעומת 896 של 260GTX? 3.על T220 מה עדיף.. 4.הקירור והשקט של הGTX עדיף נכון? תודה מראש
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן 4 שנים, הכרטיס מסך האהוב שלי 8800GTS 512 הלך לעולמו (פתחתי אשכול ב"מפרטי מחשב", עכשיו התקציב השתנה אז העדפתי לפתוח חדש בפורום הנכון) התקציב שלי הוא 500 ש"ח המפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHZ 4G 1333MHZ לוח אם: Gigabyte GA-P35C-DS3 זיכרון פנימי: 4GB DDR2 800 KINGSTONE אני רוצה כרטיס עם ביצועים טובים יותר מהנ"ל, שיעבוד טוב גם על מסך 32 אינץ'. קראתי על 9800GT 512 והתאכזבתי לגלות שהוא לא משפר שום דבר. אולי הגירסה של הג'יגה תהיה עדיפה? מבקש המלצות על כרטיס חלופי. תודה
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב והמסך החדשים וצילמתי כמה תמונות. אחרי שהתרגלתי לירות על גלובים לא מזוהים של פיקסלים ב- BF2, לשחק ב- 1920x1200 זו בהחלט חוויה מרעננת (זוג ה- 7800GT עושים עבודתם נאמנה). בכל אופן, המחשב בסה"כ מצויין מלבד כמה חבלי לידה (לפעמים כשאני מתחיל וידאו המסך מתעוות כמו בתמונה 5 ואז אני חוטף BSOD).
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
המפרט : ATHLON64 2GHZ 9600GT 1 GB זכרון ברזולוציה של 1680*1050 מציג בין 7-14 פריימים לשנייה
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בנוגע לחיבור של כרטיסי המסך של NV(כמו 9400) ליציאת SPDIF OUT האם ניתן להוציא קול במקביל דרך היציאה האנלוגית של כרטיס הקול לרמקולים וגם דרך SPDIF OUT? או שצריך כל פעם לבחור איזה מביניהם הוא ה DEFAULT DEVICE האם כרטיסי מסך עם כרטיס קול מובנה (כמו G210)עדיפים על אלו שצריכים חיבור ל SPDIF OUT? והאם ניתן להוציא קול דרך HDMI ודרך הרמקולים שמחוברים למחשב?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה עדיף מבחינת ביצועים, על ערכת שבבים P35?
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לשאול לגבי הכרטיס הנ"ל בהתחשב בזה שיהיה לו מחשב חזק, עם QUAD זיכרון ולוח אם איזה משני הכרטיסים עדיף: הGDDR2 עם 1G זיכרון או הGDDR3 עם 512 זיכרון נא לקחת בחשבון שאני אבחר כנראה בדגם של Zotac שמגיע עם הZONE תודה רבה
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, בקיצור אח שלי היום קנה כרטיס מסך gtx 760 ויש בעיה מוזרה. הכרטיס לא עושה את העבודה שלו, כאילו הוא חלש מאוד.. אז אולי אתם יכולים לעזור, דרייברים מותקנים והכול בסדר. למשל אני נכנס למשחק כל שהוא כמו BF4 אני מריץ 40-50 fps שהכול על LOW. ככה גם בשאר הדברים, אין שינוי בכלל מי הכרטיס הקודם למה שיש עכשיו, ואפילו גרוע יותר.
-
- 12 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מישהו כאן שיש לו איזה כרטיס מסך רציני כמו ג'יפורס 3 TI 500 ומעלה משנה את הAGP שיעבוד כמו AGP 2X ויראה את ההבדלים ב3D MARK ובמשחקים ? האם ניתן לעשות שינוי זה? והאם מישהו (PLEASE) יכול לראות אם יש הבדלים ? (המטרה היא לראות אם יש הבדלים בעזרת כרטיסי מסך לאחר כמה שנים של ההתקן על מנת ללמוד לעתיד)
-
- 17 תגובות
- 2.1k צפיות
-