עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם , אני מצטער שבימים אלו של 2900 או 8800 מפלצתיים שצריכים להכניס אותם לבית עם ''מנופי אבי '' דרך המרפסת אני מציק לפורום בשאלות בכרטיסי מסך כדוגמת ה-1600 .... אבל בכל זאת קניתי לפני מס' ימים את ה-1600 PRO של חברת SAPPHIRE דגם ה- 256 והוא נראה שונה לגמרה מהתמונה באתר החברה . http://www.sapphiretech.com/en/productfiles/133image6.jpg הכרטיס נראה קטן בהרבה (דק יותר) המאוורר קטן ומצו'קמק , פחות זכרונות (כנראה הותקנו זכרונות גדולים יותר) ובכלל ......אאאאככזזבההה. מה דעתכם ? האם נתקלתם בעבר בתופעה כזו של ירידה בתצורת הכרטיס ?(דרך אגב הכרטיס עובד תקין - לא בדקתי לו ביצועים ) תודה מראש - רוברט

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by Ran21,

אהלן!, קניתי מסך של dell לפני כחצי שנה והיום באמצע שימוש במסך לפתע נוצר פס לבן והמסך הפך ללבן!, נסיתי לכבות ולהדליק, לנתק ולחבר כלום לא עבד! המסך חדש לגמרי בקושי שומש. מישהו יודע איך ניתן לפתור את התקלה? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by bora8,

שלום לכם! איזה כרטיס מסך כדאי לקנות למחשב ישן AMD ATLON AM2 הכרטיס מיועד בעיקר לצפיה בסרטי HD וקצת משחקים המחשב יהיה מחובר ל LCD 37] אינצ' עד 400 שקל תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  4. שלום חברים, קיבלתי השבוע מחשב חדש במשרד, Dell Optiplex 790 מעבד i5 מהירות 3.3 עם 8 GB זכרון. אני רוצה לחבר לו כרטיב מסך מינימלי בכדי להריץ את המשחק BF3 הבעיה היא שאין אפשרות לשים שם כרטיס מסך שתופס שני סלוטים (אפשר לראות בתמונה) הספק הוא בטח מינימלי אבל כמו שאתםן בטח רואים יש לי ספק כח חצוני נוסף שניתן לחבר אותו מעל הסידי רום. השאלה שלי איזה כרטיס מסך אפשר לרכוש היום שתופס סלוט אחד ויכול להריץ לי את המשחק BF3 ? לא מחפש ברזוללוציה מטורפת. המינימום שבמינמום. רק שאוכל קצת לשחק בשעות מתות. מישהו יכול לעזור לי? תודה.. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. מי לדעתכם תשלוט בכרטיסי המסך ב2005?

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. היי שלום לכלום וחג שמח :-) יש לי מחשב עם כרטיס מסך GTX 970 וברצוני לרכוש טלויזיה 3D בשביל להנות ממשחקים וסרטים בתלת מיימד. התחלתי קצת לברר ומצאתי טלויזיה שנראת לי בסדר במיוחד בגלל התקציב. זו הטלויזיה של חברת שרפ במחיר של 8K http://www.sharp-cee.com/cps/rde/xchg/scee/hs.xsl/-/html/product_details.htm?product=LC60LE652EMK2&cat=111 רשום שהיא תלת מיימד אבל איך אני צריך לחבר אותה לכרטיס מסך בשביל שאני יוכל להפעיל משחקים ותכנים ב 3D? דרך HDMI? או דרך חיבור אחר? כי לפי מה שאני זוכר זה אמור להיות חיבור כפול? אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולהסביר לי בקצרה איך ניתן לחבר את המחשב למסך? ואם אפשר גם בכללי דעה על הטלויזיה והמחיר. תודה רבה דניאל.

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. אהלן יש לי בעיה מוזרה , אני משתמש בנייד של ACER מדגם ASPIRE 4740G ומותקן בו כרטיס 310M , כמה דרייברים שלא הורדתי ואני מנסה להתקין זה רושם לי שאין תאימות בין הדרייבר לכרטיס ולכן לא ניתן להמשיך את ההתקנה . מה יכולה להיות הבעיה, ניסיתי גם ידנית להתקין את הדרייבר וגם זה ללא כל הצלחה . תודה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. Started by spider272,

שלום לכל הפורום האם ה GTX 660 ''יזיע'' אם יחובר למסך 1920X1080? הוא יקרטע במשחקים כמו קרייסיס 3 ו ה GTA V?METRO? בכמה הFPS ירד מהמסך שיש לי עכשיו(1440X900) תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Tzox,

שלום, יש לי כרטיס מסך ישן ואני רוצה לשדרג לכרטיס מסך עם יציאת HDMI. סתם בחרתי את geforce 210 בגלל שנראה שהוא מתאים לדרישות שלי. השאלה שלי היא: אם אני אחבר את המחשב שלי לטלוויזיה עם כבל HDMI, האם יהיה לי סאונד או שאני אצטרך להוסיף חיבור נוסף בשביל הקול? ואם אין לי סאונד, יש דרך או כרטיס מסך אחר שיאפשר לי לחבר את המחשב לטלוויזיה בכבל אחד ולקבל גם ווידאו וגם אודיו? תודה רבה, טום

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by ^DaRk-MiNd^,

מישהו כאן שיש לו איזה כרטיס מסך רציני כמו ג'יפורס 3 TI 500 ומעלה משנה את הAGP שיעבוד כמו AGP 2X ויראה את ההבדלים ב3D MARK ובמשחקים ? האם ניתן לעשות שינוי זה? והאם מישהו (PLEASE) יכול לראות אם יש הבדלים ? (המטרה היא לראות אם יש הבדלים בעזרת כרטיסי מסך לאחר כמה שנים של ההתקן על מנת ללמוד לעתיד)

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by User_Name,

לכל מי שנרתע משוק המשומשים, כרטיס GTX 1070 מבית EVGA בקצת פחות מ-1300 ש"ח כולל מסים עד לדלת. אחריות בינ"ל ל-3 שנים, כאשר ניתן להרחיב בתשלום מזערי ל-5 שנים ויותר באתר Evga עם רישום המוצר. EVGA GeForce GTX 1070 SC GAMING ACX 3.0 Black Edition, 8GB GDDR5, LED, DX12 OSD Support (PXOC) 08G-P4-5173-KR https://www.amazon.com/dp/B01KVZBNY0/ref=cm_sw_r_cp_apa_Ic1WBbN1EPH4V

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by milgy,

ראיתי מבחני ביצועים\צריכת חשמל ולפי הבנתי ה 6870 לוקח במעט את ה GTX470 מה עוד שה 6870 פי 2 יותר חסכוני בחשמל במצב מנוחה אם ככה מה עדיף אני כבר לא יודע.. התלבטות קשה אני צריך עזרה....

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by swisaman,

היי,מחפש את הגירסא הטובה ביותר של 7850 להמהרת הכרטיס לתדר כמה שיותר גבוהה. יש הצעות מסוימות ? ??? מתכוון לשדרג את ה5850 שלי ל7850(או שמא כדאי למשוך עוד דור ? )

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by yot,

כנראה שאן בידיה נכנסה לאטרף של AGP*8. רובנו שמענו שאן בידיה הצליחה טוב יותר בעניין הזה מATI. שיפור של 5 פריימים (!). הנה הכרטיס מבוסס ליבת TI 4200 מבית לידטק, אבל הפעם בAGP*8. מה אתם אומרים, הכרטיס יצליח טוב יותר בשוק מאשר הטי איי 4200 עם AGP*8?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by itay_izra,

תקציב 200-350 שיהיה כרטיס מסך טוב וזול במיוחד לשימוש של סרטים ( אני מחבר את הכרטיס לLCD ואני רוצה שיראו סרטים טוב בHD) וגם שיהיה בעל זיכרון של גיגה לפחות.. ושיתאים למשחקים חדשים וטובים ( אני יודע שזה לא יריץ אותם הכי טוב אבל כרטיס שיריץ בצורה סבירה ונוחה) מעבד: Q660 לוח אם: GA-EG41MF-S2H gigabyte ספק : hyper hpu 4s425-xx ----- עדיף מחנות TMS או אייבורי http://tms.co.il/cat/50/sort:0/page:2 Ivory.co.il ---- תודה !!

• 7 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אני מטלבט בין הדגמים WinFast A250LE TD MyVIVO Geforce 4 Ti 4200 128Mb SUMA GEFORCE 4 TI 4200 SE 64MB יש את היתרונות ללידטק עם הVIVO וכמות זיכרון יותר גדולה (אני יודע שה64 מנצחים בבנצ'מרקים...) אבל מה עם אובר קלוק מי מגיע יותר רחוק ? ומה יותר עדיף לקחת ומאיזה סיבות ?

• 21 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. מכיוון שאני ממש לא משחק במשחקים אני הולך למכור את הכרטיס מסך הנוכחי שלי 7800GT ולקנות במקומו X1300 PRO 256MB DDRII או GF6600 256MB עכשיו הדבר היחידי הגראפי אצל במחשב כרגע הוא כל השולחן עבודה שעבר שינוי. אני משתמש ב RK Luncher DOCK למי שמכיר וב-sysmetrix . רציתי לדעת זה שהחלפתי את הכרטיס ל-x1300pro או ל6600 ישפיע על הביצועים יחד עם התוכנות האלה? כי בסה"כ הבעיה איתם זה זיכרון ומעבד ולי יש 2GB זיכרון ומעבד X2 3800@4800. ככה נראה השולחן שלי: [attachment deleted by admin]

• 33 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by ביז'ו המוס,

הגעתי ל4028 עם readon 9600 tx ;D עם OC ל core 540 וmemory 702 נראה אולי אני יצליח למתוח עוד קצת את הכרטיס שלי (הוא של SAPPHIRE עם קירור לא משהו) בכל מקרה זה גם מעוד טוב ;D ;D ;D

• 26 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by shaiar,

יש לי ממיר של HOT שמחובר לטלוויזיה, וכל פעם שאני צופה בערוצים יש לי מעיין פסים אופקיים מרצדים על המסך. כשאני רואה סרטים מבמחשב בתוך הטלוויזיה, אין את הפסים הללו. ניסיתי להחליף את החוטים של האנטנה, אבל זה לא עזר. למישהו יש רעיון מה יכול לגרום לבעיה הזאת?

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  20. שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש עכשיו התקציב שלי לא בשמים אני רוצה משהו בסביבות ה700 אין לי בעיה לחרוג באיזה 50 שקל עכשיו אני מתלבט בין שתים שמצאתי בין הR7 260X לבין GTX 650 TI http://ksp.co.il/?list_compare=.20835..22052. עכשיו בדקתי בכמה אתרים באינטרנט ועל פי מה שראיתי הR7 מנצח בהכל אבל רציתי לדעת חוות דעת של עוד אנשים (ועם מישהו יכול להסביר לי מה הTI אומר בGeforce זה יעזור לי כי יש TI ובלי TI תודה)

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by KomAsaf,

היי כולם, אז בשעה טובה אני מחפש לשדרג את כרטיס המסך העתיק שלי למשהו חדש יותר, מיד-ריינג', שישמש לגיימינג לא כבד במיוחד (בעיקר PoE). כרגע מתלבט בין הכרטיסים שבכותרת, כשעל הנייר נראה ש-RX 580 עדיף (חדש יותר, 8G זיכרון, קצב העברת זיכרון, ציוני בנצ'מארק עדיפים). האם לפי מפרט המחשב שלי אחד מהם לא יעבוד או יעבוד יותר טוב מהשני? מעבד: i7-2600 @ 3.40ghz ספק כח: Seasonic SS600-ET (600W) לוח אם: Gigabyte GA-P67A-D3 זיכרון: 8G, DDR3 מסך: Samsung LS24F350 קייס: Thermaltake V9 BlacX בנוסף, האם יש הבדל משמעותי בין היצרנים השונים לעניין הרדאון? (למשל Sapphire ו-MSI) אם יש המלצות נוספות לכרטיסי מסך אחרים, אשמח לשמוע תודה מראש, ואם דרוש מידע נוסף אשמח לספק :)

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by StreetRacer,

הדלקתי את המחשב, עבד יפה כמה דקות. פתאום העכבר והמקלדת קפאו. אחרי ריסוט המערכת אני רואה נקודות והמחשב מסרב לעלות יותר. הקפאתי את הכרטיס מסך, התצוגה חזרה ואחרי כמה דקות שוב קרס. המפרט שלי כולל מעבד Q6600 ולוח אסוס P5K-E. מעוניין בכרטיס חזק יותר אך ברמת מחירים שפויה. תודה

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. קניתי מחשב והיתקנתי את מערכת ההפעלה ואת שאר הדרייברים ועד שאני מתקין את הכרטיס מסך הוא עובד בתבנית של 32 סיביות ואחרי שאני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך זה נהפך לי ל-4 סיביות !! ואתם מתארים לכם איך זה נראה מה אני עושה כדי לסדר את זה

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. Started by the godfather,

תראו מזה שני כרטיסי 7300GT קורעים את 7900GT ב3DMARK אני ברצינות מתכנן ליקנוט אותם אם זה ככה זה יותר מ60% חיסכון ותראו ששם זה הכטיס עם ה256 ה128 יותר חלש מהגיטי מעניין איך יהיה ה512 http://www.pcpop.com/doc/0/143/143185_4.shtml

• 32 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by eliil1,

אני רוצה לראות סרטים שבמחשב שלי בטלויזיה בסלון(טלויזית CRT , שלושים ומשהו אינץ' ) אבל אני לא הבנתי איך מחברים, יענ החיבור הכבלים של הכרטיס מסך שונים והכניסות שיש במסך... האם זה בכלל אפשרי לחבר את המחשב למסך ישן כזה?

• 28 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.