עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, אני רציתי להזמין מחשב ופתאום ראיתי את הת'ארד הזה על ה-DX10.1 שאומר ש-DX10 לא יתמכו בו. אני חושב ש-DX10 יתמכו בו אבל פשוט לא יחפעילו את האפקטים הנוספים שנוספו ב-DX10.1 (כמו שכרטיסי DX9 מריצים DX9C...). וגם ביחס לעלות\תועלת (במשחקי DX10 ו-DX9) ולשאלה כמה זמן הוא יחזיק? יכול להיות שכרטיס שאני יוציא עליו 1700 שקל היום יהיה זבל בעוד שנה??? ואני רוצה להזמין עכשיו מחשב כדי להנות קצת, עוד שבועיים נגמר החופש... (נשקלת האפשרות לקחת כ.מסך זול בינתיים עד ה-9800, ובכלל - איך הוא יהיה? באמת פי 2 יותר טוב ובאותו מחיר? והוא תומך בכלל ב-DX10.1?). תודה מראש!

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אז ככה היה לי מנהל התקן גרסה 311.54, באיזה שלב התקנתי גרסה כל שהיא שהיא היתה הכי מעודכנת. באיזה שלב(לא זוכר כי הבחנתי בזה מאוחר) מנהל ההתקן /כרטיס המסך הפסיק לפעול והיתה לי שגיאה קוד 43. כשהבחנתי בזה הסרתי את מנהל ההתקן ועשיתי הפעלה מחדש והווינדוס התקין את הגרסא הישנה לבד שהיא 311.54 . מנהל ההתקן עבד במשך מספר חודשים עד שהתקנתי גרסא הכי עדכנית 344.11 וכעבור יום יומיים המנהל התקן/כרטיס המסך הפסיק לעבוד וקבלתי קוד 43 אחרי מספר התקנות והסרה של כל אחת , (עזרו לי בTEAMVIEWER) מנהל ההתקן כיאלו לא הותקן(לפי דבריו של הבחור שעזר לי בהשתלטות מרחוק) היום הסרתי את מנהל ההתקן 344.11 שהותקן עלידו אתמול ,והתקנתי מחדש היה לי קוד 43 הסרתי שוב והפעלתי מחדש וכלום לא הותקן לי .. לא זוכר מה…

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by swg,

כמה הרץ כדי לשים למסך? ראיתי פה שאמרו ש 60 זה כואב בעיינים והרץ שלי עכשיו הוא על 60. יש לי מסך LG F700B. אשמח אם תמליצו לי על כמה לשים, וכמה מותר למסך שלי, מה טוב למשחקים, סרטים וכו'... תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת מה יותר כדאי לקניה הGTX285 או שני RADEON HD4870 ? אשמח לקבל הסבר לכל סוגיית ה-OC ואיך זה מתבצע מעשית ? בתודה מראש

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by esaly,

חבר'ה! מישהו מכיר את הכרטיס בכותרת? חבר שלי מצא אותו בהונג קונג ב140 דולר שזה 600 שקל בערך... אשמח לתגובות איך הכרטיס ואיך התמורה ביחס למחיר?

• 30 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. http://www.guru3d.com/article/Videocards/426/ בא מהאתר הכי בטוח לבדוק בו בנצ'ים להוריד דרייברים והפורמים הכי טובים לגבי מחשבים שיש GURU3D. לסיכום במילים קצרות על הגיפורס 8600GT\GTS מפי הבודק\HILBERT "So to sum up my overall impression: The 8600 GT/GTS cards is definitely a fun product series, but it does not have the impact as for example the 7600 GT had when it was released. In fact if you have a 7600 GT or 7900 GS graphics card there really is no huge need to upgrade unless you really want to switch to a DX10 class graphics card. And from that perspective, that's not what people expected." בקיצור הכרטיסים החדשים רחוקים מלהיות טובים ורחוקים מלהיות ה7600GT של הדור הזה, …

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by N N C,

אתמול קניתי מחשב לדודה שלי והיום לקחתי אותו (הורכב בחנות שקניתי) בתחילה המחשב פעל אצלי עם המסך שלי בבית, לא היו שום בעיות עם המחשב והכל פעל מצויין כשהפעלתי את המחשב עם המסך החדש (בדיוק הוצאנו מהאריזה) שקנינו עם המחשב iiyama1413 להפתעתנו גילינו שני פסים דקים שמופיעים על המסך, התקשרתי לחנות ממנה קניתי את המחשב ושם נאמר לי זה ככה אמור להיות, תשובה דיי דבילית אם תשאלו אותי, לכן החלטתי לפנות למומחים האמיתיים, לכם, בבקשת עזרה, אם תוכלו לומר לי, האם הקווים שאני מדבר עליהם אמורים להיות על המסך?

• 27 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by omerz90,

בעוד כמה ימים אני הולך לקנות מחשב מRSM עם הכרטיס מסך HD5850, עד עכשיו הייתי סגור על XFX בגלל שהוא הכי זול אבל היום אני נכנס לאתר ואני רואה את ה5850 של חברת Manli במחיר יותר זול מהXFX. פעם ראשונה שאני רואה את החברה הזאת, מישהו יודע קצת על החברה הזאת?, אם אני יקנה כרטיס שלהם אז יהיו לי כל מיני בעיות כמו התחממות יתר?. אשמח מאוד שתענו לי על השאלות ששאלתי. והנה לינק לכרטיס: http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1416

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by yot,

כנראה שאן בידיה נכנסה לאטרף של AGP*8. רובנו שמענו שאן בידיה הצליחה טוב יותר בעניין הזה מATI. שיפור של 5 פריימים (!). הנה הכרטיס מבוסס ליבת TI 4200 מבית לידטק, אבל הפעם בAGP*8. מה אתם אומרים, הכרטיס יצליח טוב יותר בשוק מאשר הטי איי 4200 עם AGP*8?

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום אני עם מחשב ישן (בן 6, נקנה בהמלצת הפורום) עם מעבד AMD Phenom II X925 וכרטיס מסך מובנה AMD HD4200. קניתי מסך חדש Dell U2414H הבעיה: יש לי רק יציאות DVI + HDMI במחשב, וכניסות DP ו-HDMI במסך. שימוש ביציאת HDMI גורמת לדרייבר (הישן ללא עדכונים קיימים) של הכרטיס להתייחס למסך כאל טלויזיה HD והורסת לי את הצבעים ואת כיוון הגאמה והשחור. השימוש העיקרי במסך הוא לעיבוד תמונה וחשוב לי דיוק הצבע. אני חושב האם לקנות כבל שיוציא DVI מהמחשב ויכניס DP (או mini DP) למסך - אלא שלא מצאתי כזה (רק כאלה שעובדים בכיוון ההפוך). אפשרות שנייה - לקנות כרטיס מסך (יד 2?) שלא יחנוק את המחשב - שיש לו יציאת DP. כמובן שלא מעוניין לשים על זה יותר מ-200 ש"ח (+/-) אשמח לעצתכם - מה פרקטי וזמין יותר, ואם …

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. כמה הוא יותר חזק מה GT, כי יש פה תוספת של 500 ש"ח (אפשר להשיג Club3d GT ב 1500 ו אולטרה ב 2000) קראתי בביקרות פה צריכת חשמל - הספק הג'נרי 400W שהפעיל את המחשב לפני-כן לא הספיק ונאלצנו להחליפו בספק חזק של Enermax. למרות זאת, יש להעניק קרדיט לדרייבר המתוחכם, שהזהיר אותנו שאין די חשמל ושאל האם ברצוננו להפחית את צריכת החשמל תמורת ביצועים פחותים. זה לגבי הכרטיס של MSI שביקרו פה,אני רוצה Club3d; האם ספק 350W פשוט יספיק, כי אני לא רוצה לקנות כרטיס כזה וקבל פחות ביצועים קראתי גם שהקירור שיש בכרטיס הוא לא משהו 62 מעלות במנוחה, והמליצו קירור נוסף האם נכון תודה

• 35 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by yuvyuv,

למישהו יצא להוריד את הסרטון ? אני אישית מגדיר אותו כאחד הדברים הכי טובים שהורדתי בחיים, ולא רק זה אלא שעוד חיכיתי שעה וחצי בתור כדי להוריד אותו (הכי טוב יהיה המשחק עצמו ). בקיצור להורדה!

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום [: אני החלטתי לקנות מסך חדש לכבוד היומולדת =) בהתחלה חשבתי על vp191b אבל אחרי זה הבנתי שממש עוד מעט מגיע המחליף שלו [vp930] שעולה 300-400 שקל יותר ממנו ושווה את זה. למרות שאני משלם את כל הסכום אבא שלי התחרפן מהמחיר והיה בטוח שאפשר למצוא את זה יותר בזול X: הסברתי לו שאין מסכים כאלו במכירות פומביות \ קבוצתיות והוא וויתר. היום הוא יתקשר לחברה שמייצגת את viewsonic בישראל [הומניטק] ושאל אותם על המסך, האיש מכירות הציע לו לקנות vx912 ואמר לו "המפרט הטכני בדיוק אותו דבר חוץ מהפיווט (התכונה הזאת שאפשר לסובב את המסך) וזה למה המסך הזה כל כך יקר.. אבא שלי אמר לי את זה וגיחגחתי קיבלתי את הטלפון של החברה ודיברתי עם האיש שדיבר עם אבא שלי וקצת קטלתי אותו X: אני יושב כשאני רואה בול…

• 32 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by Mike_Shinoda,

שלום, רציתי לדעת על איזו מבין הגירסאות הבאות אתם ממליצים(?): http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13409 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12701 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12648 http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12774 למה יש הבדלים כל כך גדולים בין הגירסאות? מה אני מפספס? (חוץ מהראשונה שהיא יותר חזקה ואני תוהה אם היא שווה את הכסף ולא עדיף ללכת על GTX760 2GB)

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  15. Started by munin,

שלום לכולם, ברשותי מחשב ישן יחסית, הינה מפרט טכני שלו: Intel Core i5 650 3.2 Ghz 4MB L3 Cache s1156 Gigabyte GA-H55M-USB3 Golden Tiger 550W PSU GeForce GT240 אני רוצה לשדרג את המחשב למצב שאוכל לשחק במשחקים חדשים(הכוונה לשחק בWitcher 3). מחרתיים אני באילת ורציתי לשאול איזה כרטיסיי מסך יעבדו עם המפרט הנוכחי ואם לא מה עליי לשדרג כדי להגיע ליעד? הסתכלתי על כרטיסי: GTX 750, אולי GTX960. תודה מראש על עזרתכם

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by Albetron,

פתחתי דיון בפורום "מפרטים" בבקשה למפרט, הייתה הצעה לקנות מפרט עם SLI של 970. בתקציב שלי אין לי בעיה, העניין הוא שלפי בנצ'מארקים מה שאני רואה על משחקים מ2013-2014 רצים מספיק טוב על 970 אחד ולכן "קל" לקבל החלטה ללכת פשוט על אחד..אבל אני לא יכול להתעלם מזה שיש בדרך מנועים גרפיים כבדים פי כמה שכנראה יידרשו משאבים בהתאם.. מה אתם חושבים או מציעים? אני מדבר על כיוון 2015 פלוס..

17. Started by silverpist,

יש לי בחירה בין 2 הכטיסים האלה במחשב חדש שאני קונה מבוסס CORE I5, מה לקחת????? אני אישית חובב יותר של רדון, ולא שמעתי על 465, שמעתי על 470 ועל 480 ובגלל זה אני קצת סקפטי, מישהו יכול לתת לי סקירה\דעה על שניים, מה יותר טוב, מה יותר משתלם. תודה לעונים.

• 14 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. התקנתי נגן HD DVD במחשב ואני לא מצליח לראות תמונה אלא רק שומע קול. אני שובר את הראשון כבר מאתמול ולא מצליח לפתור את הבעיה. אם זו בעיה של קודקים אז אנא תנו לי את הקודק הנכון ולא MKV או משהו בדומה לזה. אני מדבר על VC1 שקיים בסרטי HD DVD מקוריים ככה לפחות רשום לי בתוכנה. אני מת כבר לראות סרט אז בבקשה עיזרו לי. תודה

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. שלום חברים, קיבלתי השבוע מחשב חדש במשרד, Dell Optiplex 790 מעבד i5 מהירות 3.3 עם 8 GB זכרון. אני רוצה לחבר לו כרטיב מסך מינימלי בכדי להריץ את המשחק BF3 הבעיה היא שאין אפשרות לשים שם כרטיס מסך שתופס שני סלוטים (אפשר לראות בתמונה) הספק הוא בטח מינימלי אבל כמו שאתםן בטח רואים יש לי ספק כח חצוני נוסף שניתן לחבר אותו מעל הסידי רום. השאלה שלי איזה כרטיס מסך אפשר לרכוש היום שתופס סלוט אחד ויכול להריץ לי את המשחק BF3 ? לא מחפש ברזוללוציה מטורפת. המינימום שבמינמום. רק שאוכל קצת לשחק בשעות מתות. מישהו יכול לעזור לי? תודה.. [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אז כפי שהכותרת אומרת... אני מעוניין לקנות כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים יותר מה- Hercules GeForce2MX/400 שיש לי כרגע... ואין לי כ"כ כסף להשקיע במחשב אז אני מוכן להשקיע מקסימום של 500 ש"ח... שמעתי שגם במחיר הזה אני יכול לקנות כרטיס תותח בהשוואה לכרטיס הנוכחי שלי מחכה להמלצות, אורן.

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. שלום לכל התותחים. יש לי כרגע HD6990 של GIGABYTE, הכרטיס מאוד חזק ומספיק לי אבל הקירור שלו מעצבן אותי, אני מחפש קירור צד שלישי טוב עד כמה שניתן, התקציב עומד על כ500 שקל בלי חריגות. 2 אפשרויות שחשבתי עליהם: 1- הקירור הבא שכמובן צריך להזמין מי חו"ל. http://www.arctic.ac/en/p/cooling/vga/449/accelero-twin-turbo-6990.html?c=2182 2- לקנות בלוק קירור מים לHD6990 ולחבר אותו לקירור מים סגור. http://www.ebay.com/itm/Koolance-VID-AR699-Radeon-HD-6990-Water-Block-for-Radeon-6990-Reference-Cards-/280886315599?pt=US_Water_Cooling&hash=item4166210a4f#ht_4707wt_1396 ובנוסף קירור המים הסגור הבא. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=13255 מה לדעתכם יהיה טוב יותר עבורי ?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. ??? לפני מספר ימים קניתי כרטיס מסך חדש -> ASUS V8420 GeForce 4 Ti 4200 128 mb ddr הבעייה היא שאני יודע שביקשתי את הכרטיס הזה בדיוק ואכן קיבלתי GeForce 4 Ti 4200 128 mb אבל לא ראיתי שום זכר של המילה ASUS על הכרטיס /דרייבר/חוברת ואני לא יודע אם אכן קיבלתי את הכרטיס המדוייק ששילמי עליו (של ASUS )! אז הנה עיזרו לי לזהות את שם החברה של הכרטיס מסך ליפני שאני נכנס במי שמכר לי אותו נ.ב קיבלתי חוברת שהיה רשום עליה "inno3d"( ואני לא יודע למה זה מתיחס בדיוק אולי זו החברה ? ) עריכה: טוב אז דיברתי עם המוכר ובדקתי ומה שהתברר הוא שזו איתה יותר נכון אי הבנה כי שילמתי לפי המחיר של הכרטיס הזה ולא של ASUS שהם יותר יקרים ככה שהוא לא עבד עלי במחיר אבל הבעיה היא עכשיו שאם …

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. האם זה מתשלם יותר ונותן תמורה יותר טובה כמו ש ATI טוענת ? האם היא נותנת יותר בצועים מה 8800GTS ? אשמח לקבל באנצ'ים לא רשמיים ואובייקטיבים שמשווים את הכרטיס לכרטיסים האחרים. אשמח גם לחוות דעת המקצועית שלכם בנושא אם כדי לקנות את 2900XT ולא 8800GTS.

• 43 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. Started by EagleX2,

שלום לפני ימים אחדים הזמנתי R9800XT ואני אמור לקבל אותו ביו שני... לפני כמה שבועות שלחתי מייל לATI ושאלתי אם המבצע תקף גם בארץ (גירסת retial לא steam) אחרי שכבר קניתי הם נזכרו לענות ורשמו שמהבצע לא תקף לגבי הארץ! אני קניתי את הכרטיס הזה כי רציתי אותו אבל עכשיו שאני לא אקבל HL2 זה קצת מעצבן... יש משהו שאפשר לעשות?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by Yellow,

למי יש את הX800GT של PowerColor? האם אתה מרוצה ממנו?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים