עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Sifo Jen,

שלום, ברצוני להכנס לעולם התלת מימד, לבנות דגמים, סרטונים ואולי גם מנועים גרפיים בסופו של דבר. משהוא יכול להסביר לי מי מספק כאלו שיעורים ובכלל מה אני צריך לדעת בשבל זה? תודה. יאיר.

2. Started by Rivking134,

בימים הקרובים אני הולך לקנות X1950 XT 512MB והבנתי מנושאים קודמים שהמעבד שיש לי עכשיו יהווה צוואר בקבוק לכרטיס ו-OC הוא לא אופציה כיוון שהלוח אם שלי לא תומך OC... (אם יש איו דרך לעקוף את זה דרך תוכנה או משהו בבקשה לציין את זה פה) כך שאם אצטרך לקנות מעבד חדש איזה מעבד בערך יספיק לי במינימום מחיר כדי למנוע את צוואר הבקבוק? תודה לעוזרים!

• 29 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. עובד עם מחשב שיש בו לוח אם Gigabyte X99-SLI-CF בערך בן 3 אני חושב, אני רוצה להחליף /לשמור את כרטיס המסך שיש כרגע (quadro 2200) ולהוסיף כרטיס asus dual rtx2070s-o8g-evo . השאלה שלי היא אם הכרטיס החדש מתאים ללוח הזה - אין לי מושג אם כן או לא , ומקריאה באתר של ג'יגבייט לא הצלחתי להבין אם הכניסות שלו מתאימות לכרטיס הזה או לא, ואם אפשר לחבר אותו בנוסף לקיים או צריך להחליף את הקיים (אני משתמש בתוכנות רנדר שיכולות לנצל יותר מכרטיס אחד, לכן שואל). תודה !!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. שלום, אני מתשעשע ברעיון להתקין במחשב כרטיס מסך חדש RTX 3070 . מבחינת גודל דרוש יכול להכנס. השאלה שלי היא, המחשב שלי מצויד בלוח אם Gigabyte X99-SLI-CF שהוא בן 3 בערך, אולי יותר, לא זוכר.... הכרטיס הזה מתאים לכזה מחשב? מבחינת המערכת יש I7 עם win10 64bit עם 64GB RAM . תודה !

5. היי חברים.. אני מנסה להבין משהו שלא בדקתי לפני, כיוון שאת BF3 סיימתי לפני שהיה לי מערך קרוספייר לא בדקתי את העניין. כאשר נכנסתי היום לסינגל פלייר של המשחק תחת תצורת קרוספייר קיבלתי ביצועים פצצה ואפילו ללא סטאטרינג: הבעיה קורה לי רק כאשר אני משחק ברשת, הליבות לא מנוצלות בכלל והסטאטרינג מורגש: למה זה קורה רק במולטיפלייר? חייב לציין שהייתי מופתע שכן בסינגל של כמה משחקים הקרוספייר רלוונטי.

• 86 תגובות
    • 8.1k צפיות
  6. Started by MG2004,

במחשב שקניתי לפני שנה בערך יש לי כרטיס מסך ATI RADEON 9200 128MG ובהצעה אחרת שקיבלתי לא מזמן קיבלתי כרטיס מסך ATI RADEON X300 128MG הכרטיס במסך החדש אמור לשמש למשחקים כמו GTA ולגרפיקה- פוטושופ וכו' עכשיו מה שלא ברור זה האם הכרטיס מספיק האם הישן שלי הוא יותר טוב ממה שהציעו לי עכשיו :s05:

• 4 תגובות
    • 594 צפיות
  7. היי חברים יש לי ATI ריידון X700 (ישן נושן) הורדתי מהאתר של AMD את הדרייברים והתקנתי אותם לאחר שניסיתי להיכנס קיבלתי שגיאה מבירור בגוגל הייתי צריך להוריד קובץ ממיקרוסופט הורדתי התקנתי ושוב.. עוד קובץ שהייתי צריך להוריד הורדתי , התקנתי.. ו........ שוב! הודעה מוזרה לחלוטין! מה הוא רוצה ממני ? אני בסך הכל רוצה לחבר שני מסכים :-\ מצורפת תמונה של ההודעה.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  8. Started by RayZ,

השגתי את ה 8800GTS של NVIDIA (גרסת 640MB), והכל טוב ויפה, אבל אני מנסה להריץ פיזיקס איתו אבל זה לא ממש הולך. התקנתי את הדרייבר שלו, שגם בא עם הPhysix אם אני לא טועה (יש שם הגדרות פיזיקס ובהתקנה כתוב שהוא התקין פיזיקס). בDark Void למשל שמשתמש בפיזיקס, העלתי את הפיזיקס ל High. אבל בכל פעם שאני עף עם הדמות בעזרת הג'ט פאק (שכוללת אפקט פיזיקס קבוע) הFPS יורד לאיזה 20-25 ובאפקטים אחרים יש ירידה מגמתית ל40FPS בערך. זה נראה שהפיזיקס נופל על המעבד עדיין. בדקתי בהגדרות תצורה של הפיזיקס בדרייבר וסימנתי לו תמיד להריץ פיזיקס מהכרטיס עצמו. אבל זה לא עוזר. אני אשמח לעזרה, תודה.

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by SerenB,

אפתח ואומר שאינני בטוח שזה המקום להציג את בעייתי - ואם זה לא המקום אשמח אם מודר יעביר את הנושא למקום המתאים. ברשותי כרטיס מסך Sapphire HD 7950 OCברצוני להפעיל מסך טלויזיה - http://www.lg.com/il/support-product/lg-32LC53 במקביל למסך נוסף בו אני משתמש קבוע, לצורך סרטים ואולי אפילו משחקים בעתיד (לכן refresh rate חשוב). המסך הראשי מחובר ב HDMI ועובד מעולה, ואילו המסך השני מחובר בעזרת הכבל הזה: http://tinyurl.com/9qqqr3w מיציאת Mini Displayport בכרטיס ל-HDMI במסך. לפי כל הנתונים של המסך\כרטיס\כבל - לא צריכה להיות בעיה להציג על המסך החדש רזולוצית 1080p + אודיו במקביל למסך הקיים המציג בדיוק אותו דבר. ופה מגיע ה'אבל' - 1) המסך מראה לי רזולוציה טבעית של 1360x768 דרך הווינדוס, היית…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by pyaniv,

שלום, הרצתי 3DMark 03 ואני רוצה להשוות תוצאות עם מערכות דומות לשלי. אני לא יכול להירשם כי הקוד הרשמה שלי לא תקף. מה עושים ?

11. יש לי לוח ועט של חברת WACOM ...אומנם ניקנו לפני 6 שנים - אבל לא השתמשתי כלל... הורדתי דרייברים מהאתר - על פי הדגם אני מחבר למחשב הישן שלי עם פנטיום 4 ומערכת הפעלה XP פרופשיונאל החיבור הוא לPS2 רואים אור ע"ג הבורד = אור צהוב וכשנוגעים עם העט במשטח זה הופך לירוק גם כשלוחצים על הכפתורים שע"ג העט אבל הסמן לא זז רק עם העכבר שלי _ USB) אני מצליח להזיז את הסמן ניסיתי לעלות את המחשב בלי העכבר - רק עם העט - וגם זה לא עזר מה חסר כאן ? למה זה לא עובד ? THX

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם ישן ובו אין יציאת HDMI או Diaplay port. אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה חדשה כמחשב סרטים אבל לא מצליח. ניסיתי לחבר מתאם HDMI-VGA והטלוויזיה לא זיהתה אותו, ואחרי זה התקנתי בו כרטיס PCI-RCA והטלוויזיה לא זיהתה גם את זה. שובר את הראש ולא מוצא פתרון. רעיונות?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שמתי לב שיש אצלי ארטיפקטים בזמן פיצוצים בjust cause 3, ולפעמים זה קורה בזמן שאין פיצוצים אבל לעתים נדירות יותר, לא ראיתי עדיין ארטיפקטים באף משחק אחר.. אני משתמש בנייד של אסוס והכ.מ 870m..המעלות לא עברו את ה 60 ברגע שזה קרה.. יש למישהו מושג איך לפתור את זה? זה יכול להיות סימן רע? https://m.youtube.com/watch?v=kDUttJTqX6M נ.ב - לפני כמה ימים הזזתי קצת את הלפטופ בזמן שהמשחק רץ וקיבלתי הודעת שגיאה 38, אחר כך ראיתי שההתקן של כרטיס המדך לא מופיע ואז מחקתי והתקנתי דרייבר והכל חזר לעבוד..זה קשור? יש דרך לבדוק האם הכרטיס מסך תקין?

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  14. אני כבר לא יודע מה לעשות. מה קרה לימים שבהם היינו משדרגים כרטיס מסך באלף שקל, מרגישים מבסוטים, ועדיין היה נשאר לנו עודף? אני מנסה לשדרג את המחשב, והגעתי לתקציב של 3500~ (E4300, 2GB RAM, 8800GTS), אבל בכל מקום אני רואה שה 8800GTS זה עדיין לא מספיק. תמיד עוקף אותו איזה 8800GTX אחד, בפי שניים ביצועים. (חוצמזה שראיתי את ה 8800GTS רץ על המפרט שאמרתי, ובוא נגיד שלא התלהבתי). אז אני מנסה לחשוב עלי רעיון יצירתי. מה אם במקום להחליף את כל המחשב, אני אקנה רק 8800GTX (שעולה 2800~) או שני 8800GTS ב SLI? כך שאני אשאר עם ה P4 3.0G, ורק אחליף כרטיס מסך? תגובות??

• 10 תגובות
    • 812 צפיות
  15. יש לי את הRadeon 9550 של GigaByte. הביוס שנמצא בו הוא גרסת F1, כלומר הגרסה הראשונה. מאז יצאה גרסת F21, שבאה לתקן כמה דברים כמו מהירויות סטוק (בכרטיס שלי זה בזכרון 390 במקום 400), וגם את תזמוני הזכרון (מה שיותר חשוב). http://www.gigabyte.com.tw/VGA/Support/Bios/Bios_GV-R955128D.htm הייתי רוצה לעדכן את ביוס הכרטיס, אך אני לא מצליח. ניסיתי דרך הדיסקט כפי שהם כתבו איך לעשות, הוא כותב לי שגרסת הביוס שלי חדשה יותר או שווה לגרסה שאני מנסה לעדכן (F21). ניסיתי גם דרך הGigaByte VGA Utility, אך גם שם זה לא מצליח. דרך עדכון Update הוא אומר לי שאין גרסה חדשה, וכשאני מנסה דרך עדכון מהHD הוא כותב שהקובץ עלול להזיק ולא מעדכן. צירפתי שתי תמונות של התוכנה, אחת של ניסיון לעדכון דרך האינטרנט…

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  16. Started by 78uuuu,

אני מנסה לעדכן ביוס בכרטיס מסך גיגאבייט הורדתי את הביוס לדגם שלי בכרטיס מסך שמנסה לעדכן התוכנה של העידכון רושמת גרסת ביוס לא תואמת http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4155#bios

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  17. שלום, אני מנסה לחבר את המחשב שלי לטלויזיה בעזרת הכבל שהביאו לי... קודם כל אם אני לא מחבר את האודיו של המחשב לטלויזיה אז לא רואים בכלל ... וברגע שאני מחבר את האודיו יש הפרעות של קווים וכאלה מה יכול להיות הבעיה שבגללה זה ככה - נ.ב זה נוסה בכמה וכמה מחשבים וגם בכמה טלוזיות עם כבל מעביר שונה... תודה, משה

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  18. Started by goldiga,

מדברים פה הרבה עליו, אבל לא הצלחתי להבין - אפשר לישון כשהוא בחדר ? (הכוונה בלי OC ועם הקרור המקורי)

• 2 תגובות
    • 496 צפיות
  19. אחד: חבר שלו קיבל 9998 ב3dmark 2001 עם המפרט הבא: p4 2.0ghz 512mb DDR Intel board Gigabyte Radeon 9000 PRO 128mb נשמע לכם הגיוני? עוד דבר שהוא אמר שממש לא נשמע סביר: המחשב הזה הריץ את UNREAL2 על 60-80 פריימים ב1024X768 !!! : קצת לא סביר... מה דעתכם? :smoke:

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by SkeletonBoy,

שלום אנשים, אני רוצה לברר כמה פרטים לפני שאני בכלל שוקל לשדרג לכרטיס המסך הזה... מקווה שתוכלו לעזור לי 1) איך יושפעו הביצועים אם הלוח אם שלי לא תומך ב-PCIe 2.0? (יש PCIe אבל לא 2.0) 2) הספק שלי יסחוב את הכרטיס הזה? (יש לי FSP 400 PAF) 3) יש מתאם ל-6 פינים מהספק לכרטיס מסך? כי לא נראה לי שיש בספק שלי תודה אנשים!

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  21. Started by rotem_o,

שלום לכולם. בקרוב אני קונה מחשב חדש. המפרט כרגע לא מעניין. (הוא כבר כמעט סגור) המחשב מיועד לעבודה כללית, אך חשבתי להתחיל גם לשחק קצת.. (לא משחקים כבדים על הגדרות גבוהות ורזולוציה מטורפת) 1. התקציב שלי נמוך לכן שקלתי לקנות את ה-8600GT שהכי משתלם לי מבחינת ביצועים/מחיר. לפני חודשיים-שלוש ה-7600GT היה על הפרק, ובכל מקום דובר שהוא משתלם ביותר, עכשיו ה-8600GT מחליפו, שראיתי במספר מבחנים שהוא עוקף אותו בהכל, ואף נמכר באותו מחיר, אבל בהרבה תגובות עליו דובר שהוא לא משתלם.. הכיצד?? 2. שוב, מכיוון שהתקציב שלי נמוך מאוד, שקלתי לקחת את הכרטיס INNOVISION 8600GT http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7480 גם זול מאוד, וגם אני בכל מקרה קונה מנועה עוד מס' חלקים, ככה שלא יוצא ל…

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by ronin,

יש לי כרטיס מסוג 6600GT ללא OC שהוא גם כרטיס עריכת וידיאו וטלויזיה (אין להשיגו בארץ) בכל מקרה הוא תמיד יוצא לי ממשחקים או נתקע או זז ממש לאט גם על רזולוציות נמוכות. הטמפ' שאני רואה דרך מאפייני הכרטיס מראה על 75 מעלות לערך בממוצע . האם זה נורמלי ? אם לא, תוכלו להמליץ לי על קירור טוב וזול יחסית בשבילו ? לא ייתכן שמשחק כמו OUTRUN 06 ייתקע במהלך המשחק כש AA לא פועל והוא על 1024X768 גם ב Rainbow Six Lockdown אותה הבעייה ? מה הכרטיס הזה כ"כ חלש ???

• 11 תגובות
    • 595 צפיות
  23. הי, לאחר המלצת החברים כאן החלפתי את ה X600 הקודם שלי ב HD4670 (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=370231.0) לאחר התקנה והתקנת הדרייבר המתאים (8.11) יש כמה בעיות: 1. ישנם משחקים אשר אין בהם כלל שיפור (CRYSIS WH לדוגמא) 2. משחקים אשר לא עלו כלל בכרטיס הקודם אמנם עולים עכשיו ואף המערכת מקנפגת אותם גבוה אך ישנם כל הזמן קיטועים והמשחק מגמם מעט. למעשה יש שיפור עצום בגרפיקה כאשר אני משנה את הקונפיגורציות, אך המשחקיות נותרת ללא שינוי. ז"א הגמגום שווה גם עם רזולוציה ופרטים נמוכים וגם עם רזולוציה גבוהה ומירב הפרטים. הדבר בולט במיוחד ב NFS ו FAR CRY II כאמור המערכת שלי: פנטיום 4 3000MHz לוח אינטל 915 GB 1.5 DDR השאלה שלי האם אני חווה למעשה מה שנקרא צוואר בקבוק בגלל המעבד?…

• 10 תגובות
    • 950 צפיות
  24. התקנתי את הדרייברים האחרונים (196.21) מהאתר של nVidia, אבל כשאני עושה קליק ימני על שולחן העבודה, לא מופיע הקישור ל-NCP. גם כשאני מריץ חיפוש ב-Start menu, הוא לא מחזיר לי תוצאות כלל. מפרט: E6550 @ 3.01GHz Win 7 HP 64-bit 2GB DDR2 GF 8800GT 512MB

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  25. Started by COSA,

דוד שלי מחפש מסך איכותי שיעלה איזה 800-900 שקל! איזה מסך הכי טוב במחיר הזה?

• 4 תגובות
    • 600 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.