כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
מעבד athlon 2 630 כרטיס מסך his 5770 ו4gb זיכרון. Windows 7 64bit ? , הוא לא ידוע באי תאימויות עם משחקים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יודע אם על הזמנת כרטיס מ-EBAY לארץ זה עובר דרך המכס ויש על זה מסים????
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
המפרט שלי: AMD 4200*2 Toledo(512KB*2 Cache) 2.2GHz (s939) Asus A8N-SLI Deluxe Kingston 512*2 + OCZ 1GB*2 400Mhz CL3 Asus 6600gt WD 160GB. Seagate 320GB Pioneer 212BK Hec 6AG1 + 400TRT Dell 2007WFP למטרת משחקים על רזולוציות רחבות. לא מצויין תקציב, מכיוון שטרם החלטתי אם לקנות כרטיס מסך עכשיו, לחכות לירידת מחירים או לדור הבא. ההחלטה תלויה בתשובה לשאלה שבכותרת. תודה.
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=301
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מסך 24" שזה אומר רזולוציה של 1920x1200 ,ואני לא בטוח עד כמה האונבורד שלי יספק את הסחורה. להלן העדפותי: (למרות התקציב שציינתי בכותרת יש עדיפות כמובן לכרטיס זול יותר ובלבד שיענה על דרישותי) 1.לא למטרות גיימינג בכלל. אינטרנט,טקסטים ,גרפים של מניות,ורצוי גם סרטי HD (לא חובה). 2.עדיפות לכרטיס שקט ,כלומר עם קירור פאסיבי,(גם אם יתפוס מקום של שני סלוטים),ואם אין כזה אז כרטיס שניתן להחליף לו את הקירור המקורי לקירור שקט יותר -במקרה זה העלות שציינתי,800 שח,כוללת את מחיר הקירור החליפי.אגב, קירור חיצוני פאסיבי כדוגמת accelero של AC לא יתאים כי המארז שלי לא מספיק רחב....אז זה צריך להיות איזה סוג של מאוורר שקט... 3.ספק הכח שלי הוא של 250W בלבד. עדיפות לכרטיס שלא ידרוש …
-
- 3 תגובות
- 910 צפיות
-
-
ובכן, המכרטיס שמדובר עליו הוא: Sparkle geforce 4 mx440 SE 64MB DDR.
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
חשבתי לקנות את הכרטיס טלויזיה הזה: http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=PDtvcardl קיים בו חיבור rf לכבלים? אפשר לחבר אליו התקנים עם כבל rca (צהוב לבן אדום)? בכללי איך הוא נראה לכם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
אני מרכיב עכשיו מפרט למחשב (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=425885.0 למי שמעוניין) והומלץ לי לקנות את הכרטיס את הנ"ל, התייעצתי עם מספר אנשים שאמרו לי להימנע מכרטיסים של ATI עקב בעיות דרייברים קשות, יש לי באמת מה לדאוג מזה? חוץ מזה, הבנתי שבקרוב צפוי לצאת דור חדש של כרטיסי מסך, האם שווה לי להמתין להורדת המחירים שתבוא בעקבות יציאת הדור החדש? ואם כן אז איזה כרטיס יהיה כדאי לי להביא
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
שלום לכולם!, היום חיברתי גם את המסך השני שלי, וכרגע אני עובד עם 2 מסכים בו זמנית, מסך אחד 19 אינטש והשני 15, המסך 15 מאוד קטן לעומת ה19 ככה שזה נראה די עלוב, בהתחלה קצת קשה להתרגל לשני מסכים אבל זה כיף, אני די חדש בכל העסק הזה ומה שרציתי בעצם לשאול זה אילו עוד שימושים אפשר לבצע עם 2 מסכים? כל מיני טיפים למיניהם אני גם אשמח לקבל
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שיאפשר לי חיבור של המחשב ל-HDTV בעזרת כבל HDMI-HDMI או DVI-HDMI מבלי שהתמונה תיחתך. ניסיתי לחבר את הכרטיס הקיים שלי (GeForce 4600 Ti) בעזרת כבר DVI-HDMI והתמונה נחתכה (לדוגמה, כפתור ה-START נחתך מהתמונה). אני מתכוון לקנות מחשב חדש ואני מעדיף שהכרטיס יחזיק מעמד גם עם משחקים קיימים ועתידיים. תקציב : עד 1000 ש"ח אפיק: PCIe המפרט לבנתיים: מארז עם ספק 500W לוח אם - intel montpelier P35 מעבד - intel e6750 core 2 duo 2.66GHZ 4MB 133MHZ זיכרון - 1024MB DDR2 800MHZ X2 כונן קשיח - WD 250GB - 7200 -16MB SATA2 כרטיס מסך - GECUBE ATI RADEON HD 2600XT/512MB *כנראה שאני אשנה את הלוח אם והמעבד אחרי עוד קצת מחקר בנושא. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי רוצה לדעת כמה שווה בימנו מחשב ישן שרכיביו הם: Intel Penttium III EB 866MHz (המאוורר של המעבד הרוס) SDRAM 320 MBytes Realtek RTL8139 PCI Fast Ethernet Adapter Quantum Fireball lct10 15GB (הרוס) inno3D (הרוס) אני לי יודע מהו סוג לוח-האם אבל ה - Motherboard ID הוא: 05/20/2002-694-686B-6A66LJPRDC-00 Compact Disk DVD - Rom FSP Group fsp235-60Gi (המאוורר של ספק-הכוח תקוע, אך הספק עובד) Floppy תודה מראש אורי. חשוב לציין כי תיקנתי את המחשב והוא עובד כרגע אבל אני מבקש לדעת כמה הוא עלה לפני התיקון. אני פשוט רוצה לסגור עם מישהו שאני קונה את זה ממנו מחיר.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
בהרבה משחקים אני רואה את האופציה לבחור בין הפילטרים באפשרויות של הכרטיס מסך! מה ההבדל בינהם ומה המטרה שלהם? תודה 8)
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
איזה תוכנת בדיקת מאמץ ניתן להריץ על מחשב בעל 2 כרטיסי מסך, כדי שהיא תחמם 2 הכרטיסים בו זמנית? (הכרטיסים לא מחוברים אחד לשני בעזרת NVLINK Bridge)
-
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לכם הצעות איך להוציא מהכרטיס את המקסימום , אני הולך לעשות לו OC רק אחרי שהספק 700W שלי יחזור מתיקון . אבל יש איזה משחק ספציפי שאני יכול להתקין כדי לבדוק באמת את הכוח שלו ?
-
- 3 תגובות
- 700 צפיות
-
-
קראתי ב פי.סי. פלוס מבחן על מסכים והיה שם מאמר קטן של הכותב על כרטיס מסך דואלי. מה זה אומר? מה האפשרויות הגלומות בדבר , מה המחירים? ומה כדאי? אשמח לתשובות מפורטות.
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חבר חדש ואני מתלבט בין 256MB 256BIT x800gt Power color ל6600GT 128MB 128BIT INNOVISION. האם הX800 עדיף עליו, ואם כן האם ההפרשים בביצועים שלהם מהותיים? כי הX800 יקר יותר ובמידה וההפרשים לא מהותיים אקנה את 6600 הזול יותר. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
האם זה בסדר לכסות מסך LCD כאשר הוא מכובה אך המחשב עדיין פועל, האם זה בסדר להדליק ולכבות קטודה בזמן שהמחשב עובד?
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, אני זקוק לכרטיס טלויזיה שיאפשר לצפות בשידורי הכבלים על צג המחשב, ובנוסף שיאפשר להקליט את שידורי הכבלים ולשמור בפורמט מקובל כלשהו (dvix). מעבר לכך אין לי דרישות מיוחדות. האם כל כרטיסי הטלויזיה מאפשרים את זה? האם כרטיסי טלויזיה יודעים לקבל גם כניסות של ה-3 בננות האלה (אם אני זוכר נכון קוראים לזה RCA), וגם כניסה רגילה של אנטנה (RF)? אשמח לקבל המלצה לכרטיס סביר שעושה את זה. אין לי מושג כמה עולים הדברים האלה, אז אין הגדרה מיוחדת לתקציב. שמעתי את השם Hauppauge MCE WIN-PVR 150 בתור כרטיס שמסוגל להקליט, אז רציתי לדעת איך הוא ביחס לאחרים (אין לי סיבה להעדיף אותו, אז תמליצו על מה שנראה לכם כדאי ורק תגידו איך זה ביחס אליו). תודה מראש לכל העוזרים, ליאור.
-
- 3 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי כרטיס מסך של ATI 4890 VAPOR-X ורציתי לדעת כמה דברים עליו - 1)האם כדאי לי לשדרג לכ.מ אחר או לעשות לו OC ? כי היום סוף סוף ראיתי משחק שלא רץ עליו חלק במקסימום הגדרות (Prototype 2) ? 2) אם אני משדרג , מה מומלץ היום בשוק ? **העדפה לATI** 3) אם אני לא משדרג , אפשר לקבל עזרה בOC לכרטיס שלי ? אם זה נחוץ והכרחי , המעבד שלי הוא של AMD Phenom II x4 945 3.0Ghz BOX
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
הוצע לי הכרטיס Gainward Bliss GeForce GTX260 עקב מבצע שיש עליו, השאלה מחולקת לשתים עבור שני מחשבים שונים האם הוא עדיף למשחקים עבור מסך '22 1680X1050 מ HD4850 האם הוא תומך CS4 ועדיף על פני 9800GT מסך '20 1600X1200 תודה גל
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
היי, היום נכנסתי לעמוד הראשי של האתר וראיתי שמיצרים איזשהו לוח עם אפשרות ל4 כרטיסי מסך?!?! כיום לאחותי יש איזה דפוק אחד של matrox ויש לי עוד אחד קצת יותר טוב ולשאלה: אם אני יסים את שני כרטיסי המסך זה יועיל במשהו או שזה רק למי שיש שני מסכים? תודה
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אז מי יותר טוב? תודה רבה. זה די דחוף אז אשמח לתשובות קצרות עם נימוקים מתומצתים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אוכל לעבוד בתוכנת 3DMAX עם הכרטיס הבא (לנייד): NVIDIA GeForce Go 7300 with Turbo Cache
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום חברים אפשר המלצמה על גירסה 4890 הכי טובה בביצועים ובקירור במיוחד?אפשר שיהיה כבר OC תודה
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
השאלה בכותרת ולא ATI וNVIDIA, אלא ASUS GIGABYTA LEADTEK וכו וכו בתודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-