עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Omri643,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה למחשב הייתי מת לPVR150 של הפג' אבל אבא שלי מזמין לי את הכרטיסים בזול מספקים והוא לא יכול להזמין אותו האופציות שלי הן: Leadtek PVR2000 Leadtek PVR2000 Global (מישהו שמע על זה?) עוד כמה של Leadtek כמה של COMPRO השאלה שלי היא: האם PVR2000 נותן איכות טובה מספיק? אבא שלי ממליץ לי לקחת אותו כי הוא יותר טוב מPVR150 הדבר שהכי חשוב לי זה תמיכה בויסטה מדיה סנטר אני רוצה שהכרטיס יופיע לי במסך של המדיה סנטר(ז"א שאני אכנס לטלוויזיה דרך המדיה סנטר) וגם שמעתי שאפשר, אם יש לי עינית של השלט של הכרטיס אני יכול גם להפעיל שלט מדיה סנטר,זה נכון? כי יש לי שלט מדיה סנטר אבל בלי שום דרך חיבור למחשב אם אתם יכולים אני צריך תגובות דחוף כי אבא שלי עושה היום הזמנה …

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  2. Started by אורח,

[ATTACH=CONFIG]2929[/ATTACH]יש לי כרטיס מסך NVIDIA GeForce GT 520 והורדתי עדכון דרייבר לכרטיס מסך ובהתקנה הוא מבצע תאימות מערכת ואח"כ כותב שההתקנה נכשלה מה ניתן לעשות ? (וינדוס 7 32 ביט) תודה רבה. . נסיתי למחוק לגמרי את הדרייבר הישן ולהתקין את החדש ועדיין ההתקנה נכשלה. מצורף תמונה.

3. Started by ronkeren,

רוצה לרכוש כרטיס TV טוב עד 300ש"ח כרטיס שיתחבר לממיר דיגטלי של הכבלים הוט. הקלטה פחות חשובה לי. רוצה צפייה חדה מהירה וברורה. אם צריך להוסיף עוד 50 ש"ח כדי לקנות כרטיס ממש טוב, העשה זאת. תודה מראש רון

4. Started by rockstarr,

מתי לדעתכם אמורים להגיע למדינה כרטיסי RADEON R9 שהוחרזו על ידי חברת AMD? וכמה לדעתכם אמורים לעלות הכרטיסים בארץ? (290X) לדוגמא?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. מישהו יודע באמת איזה ספק צריך ה6800U ??? תודה לעוזרים

6. Started by Regev,

כמו שאמרתי אני צריך את הכרטיס הכי משתלם ולא הכי טוב שיריץ DOOM 3 GTA3 JEDI KNIGHT וכו' חלק ושיהיה קנייה משתלמת לשנתיים הבאות.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום רב, בנוסף לכרטיס המסך שיש לי, אני מעוניין לרכוש כרטיס טלוויזיה PCI עם PVR (להקלטת תוכניות ל-HD). המחשב ממוקם בממ"ד ללא נקודת טלוויזה (כבלים או אנטנה) אך יש קליטת טלפון נייד. שאלותיי הן: 1) איזה כרטיס TV מומלץבעלות של עד 400 ש"ח (אין צורך בעריכת וידאו)? 2) האם יש אנטנה קטנה שניתן לחבר ישירות לכרטיס לקליטת ערוץ 1 ו-2? איזה סוג יעבוד בממ"ד ? בתודה גיל

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by iveco,

הורדתי סיבנצ' R20 וקיבלתי ציון מזעזע 998 נקודות שכל הליבות עובדות ו 350 שליבה אחת אחרי זה הורדתי את הסיבנצ העד'כני יותר R23 וקיבלתי ציון אחר לגמרי איך זה יכול להיות ? יכול להיות שהבנצמרק לא אמין ? R20 תוצאה : R23 התוצאה למה ההבדל כל כך גדול בין הגרסאות ?

9. יש לי כרטיס על לוח האם אבל אני לא משתמש בו האים עדיין משתמש בזיכרון הראשי של המחשב? ואם כן האים ניתן למנוע זאת?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by TimoTy,

טוב קנייתי טלויזיה חדשה לחדר עם כל החיבורים המתאימים ואני רואה את המחשב שלי בשחור לבן ....... זה היה ככה גם בטלויזיה הישנה שלי ..... אבל הייתי בטוח שזה בגלל שהיא ישנה...... יש לי את הכרטים FX5900 של MSI אאההה ניסיתי לשנות את שיטת השידור בלויזיה וגם במחשב..... בבקשה עזרו לי תודה :

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  11. Started by BigCat,

היי כמו שבכותרת איזה חנות יור טובהלפי הנסיון שלכם ותודה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  12. יש לי בעייה מוזרה, שהתחילה כשהתקנתי Vista 64bit והחלפתי כרטיס מסך [שני האחרונים קרו ביחד]. פעם בכמה שבועות כשאני משחק משחק כזה או אחר המחשב נתקע, עם צבע מסויים במסך, לפעמים כחול, לפעמים כתום, ועכשיו היה אפור. נתקע לגמרי, גם אחרי ריסטרט עדיין תקוע המסך המוזר. צריך לכבות ולהדליק על מנת שזה יסתדר. הכרטיס בOC ל 675/1455/1224, מעולם לא עבר את ה65 מעלות, גם אחרי כמה שעות טובות בCrysis Wars. המעבד בתדרי Stock. מעולם לא עבר את ה 55 מעלות. מפרט מלא בחתימה. במשך ארבעה חודשים זה כבר קרה לי ארבעה פעמים באקראיות, פעמיים בTeamFortress 2, פעם אחת ב Crysis, ופעם אחת ב Crysis Wars. מישהוא מכיר את הבעייה ? קרה לי שוב כרגע ב Crysis Wars הכרטיס היה ב60 מעלות.

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  13. Started by BenSmall Brown,

יצאו לפני חודש כרטיסים חדשים באיחור של ארבעה חודשים הכרטיס Redeon FURY X2 שהיה אמור צאת בסוף דצמבר אשתקד יצא באפריל השנה. כמה חברות כבר התחילו ליצר אותו כנראה בגלל הלחץ מהירוקים (GTX1080) הכרטיס הוא בעל זיכרון מהיר מאוד HBM של 512GB/s בנפח 8GB וכמובן עם שני המאיצים הגרפיים FURY X2, אתם יכולים לראות שבחברת XFX ובחברת Sapphire כבר התחילו ליצר את הכרטיסים: http://www.xfxforce.com/en-us/products/amd-radeon-r9-300-series/amd-radeon-pro-duo-8gb-hbm-liquid-cooled-r9-prod-8vrw http://www.sapphiretech.com/productdetial.asp?pid=FCE4248A-3B56-40FC-B4BB-C898E756D479&lang=eng הכרטיס יכול להגיע "מיד שניה" לסכום של 800 פאונד. בהחלט סכום ראוי לחלופה לירוקים. סרטון שמצתי ברשת: …

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכם, ברשותי HD4830 512MB, למסך FHD. אני מחפש לו מחליף, בעיקר בשביל הCOD:BO. החסרון הוא בשאר המערכת, מעבד: E7200@3.8GHZ, זכרון 4GB, לוח P35. לגבי הספק אין שום בעיה או הגבלה (אני מבין בספקים). אז הבעיה היא קצת במעבד, ובלוח יש PCIE 1.0. אין לי כל כך בעיה של תקציב, מצידי הייתי קונה את 470GTX, אבל נראה לי שהוא יוגבל. מצד שני, יתכן ואני אחליף מערכת בעוד כשנה, כך שאולי אפשר להשקיע כבר עכשיו בכרטיס. תודה רבה שקראתם עד לפה, וגם על העזרה.

15. כמו בכותרת, אני מחפש כרטיס PCI-E שיש לו קירור פסיבי. התקציב - עד 400 ש"ח. ראיתי שהכל זה דגמי DDR2 בזמן שהדגמים המקוריים הם DDR3. מה הכי טוב בתקציב הזה?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  16. Started by WiSe-Man,

מי מהם יותר טוב? והאם שווה לי להשקיע כעוד 300 שקל http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_298_359&products_id=3143

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by GambiToN,

יש לי כרטיס geforce 440 mx 128 mb אני מעדכן אותו כל פעם שצריך אבל בעידכונים האחרונים המסך שלי התחיל להמרח קצת זאת אומרת רואים על תמונות ביטמאפ פיקסלים בוהקים .. ועל עוד גרפיקות למישהו יש מושג ? ואם צריך להחזיר לעידכון ישן יותר אז איפה, כי באתר של נוידיה יש רק הכי חדש ??? GambiT

• 3 תגובות
    • 895 צפיות
  18. Started by desegel,

שלום מומחים יקרים :-) רציתי לשאול איך ניתן לחבר את הכרטיס הזה לטלויזיה, כך שלא אצטרך מסך מחשב. ראיתי שיש שם יציאת S-Video שגם נמצאת בטלויזיה - אך יש עם זה כמה בעיות: 1. ניסיתי לחבר לפטופ עם SVIDEO לטלויזיה וזה לא עבד, לכן אני לא בטוח שזה גם יעבוד. 2. איך אני אגדיר דברים ב-Windows בכדי שזה ינתב את הקלט לטלויזיה - אם אין לי מסך לראות כלום? כמו כן אולי למישהו יש ניסיון בטלויזיות LCD כדי באמת לשנות את ה-input מהטלויזיה למחשב? יש שם אפשרות לשנות את ה-mode ל-PC, אך זה מוזר כי איך הוא יודע מאיפה ה-PC מתחבר אליו... (אין בטלויזיה אפשרות לשנות ל-S-VIDEO) המון תודה!!!! --- לגבי העניין עם הלפטופ, אולי מישהו יוכל לעזור לי.. יש לי לפטופ HP עם מסך רחב ובעל כרטיס ATI שחיברתי אותו בעזרת S…

• 3 תגובות
    • 970 צפיות
  19. Started by CashMAn,

אהלן חברה תגידו ATI X1650 PRO 256MB של POWERCOLOR במחיר של 400 ש"ח חדש חדש חדש כדי לקנות ? HELP!

20. שלום רב ! אז כאמור בכותרת - יש לי מערכת AMD Athlon Tbird 1333mhz עם לוח Asus A7M-266 וזכרונות 512MB PC2100 DDR266 mhz סלוט 256 של סמסונג סלוט 256 של קינגסטון. במערכת מורכב אצלי כרטיס GeForce 2 GTS Pro 64MB של MSI והוא אוברקוקר מעולה והגעתי איתו מ 400/201 default ל 250/500 בקירור סטוק שזה יותר מה ULTRA . רציתי לשאול - האם החלפת כרטיס מסך לGeForce 3 Ti200 - המערכת תקבל בוסט אמיתי במשחקים ? או שזה לא שווה את ה200-250 ש"ח ? תודה

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  21. שלום לכולם שמעו ש לי כרטיס טלויזיה במחשב אממ אני מחר או עוד כמה ימים הולך לחבר אותו לטלויזיה..(שאני אומר כרטיס טלויזיה אני מתקוון שיש לי יציאה בכרטיס מסך שאנ יכול לחבר תטלויזיה..) עכשיו הצלחתי לחבר את המחשב שמה שאנירואה במחשב אני ראה בטלויזיה.. כאילו במקום המסך שלי.. עכשיו יש לי שאלה ם אני יכול לעשות דבר הפוך האם אני יוכל לחבר ולהביא איזה תוכנה שאני יוכל לראות טלויזיה במחשב.. חשולצין שאני עושה את זה בשביל להקליט תוכניות אז אם זה אפשרי תענו לי בהקדם. תודה

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  22. Started by zerocool15,

האם אני יכול לחבר ישירות מהקיר לכרטיס כדי לצפות טי וי או שאני צרי ךלחבר ממיר? בארץ יש לנו Pal או Ntsc? אני יודע שאירופה זה פאל, ואיך האיכות של הכרטיסים?

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  23. אם קיימים בכלל הבדלים ידועים מראש, איזה חברה הכי טובה מבחינת שקט וקירור ובלליות אם יש הבדלים? תודה

24. שלום רציתי לדעת אם ניתן לחבר ליציאות המסך של לוח אם (למשל GA-HA65M-UD3H-B3 ) גם מסך מחשב בחיבור DVI וגם טלביזיה ב HDMI שני המסכים באותה רזולוציה והמידע שלהם זהה תודה מראש :-*

• 3 תגובות
    • 812 צפיות
  25. Started by Omry,

http://skypc.co.il/pl_product~28300~8~0.htm הייתי אומר שזה מעניין למדי

• 3 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.