כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
והאם ה- radeon 9500 של חברת gigabyte הוא כרטיס מומלץ ?? (950 ש"ח)
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי חברים, אני כרגע בונה מערכת מחלקים ישנים שיש לי לאחר שדרוג מערכת של מחשב ראשי.פה כמובן מדובר על מחשב משני שלא בשימוש מירבי כל כך אבל בכל זאת יש לי מעבד E8400 ולוח של גיגהבייט EP43-DS3L ששימש אותי נאמנה עד עכשיו.הבעיה שאין עליו כרטיס מסך מובנה ובשביל להשתמש איתו צריך כרטיס מסך PCIX. בעקרון אני צריך כרטיס מסך הכי פשוט וזול שעובד עם הלוח הזה ביציאת PCIE X16 שלו לשימושים של גלישה,התקנת תוכנות ודברים רגילים.על המחשב אמור להיות 8 גיגה זכרון DDR2 800MHZ ומערכת הפעלה וינדוס 7 64 ביט. תודה מראש גל
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה שתדרגו לי את כול היצרניות של כרטיסי המסך לפי רמתם לדוגמא: הרמה הכי גבוהה רמה בינונית רמה נמוכה. כי אני מעוניין לדעת איזה יצרנייות נחשבות לטובות ולגדולות בתחום.
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אבקש המלצה למסך איכותי 19" לעבודה רבה על תמונות ועריכה שלהם במחשב
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום לכולם, עד שכבר קיבלתי היום את מסך המחשב החדש שלי שחיכיתי לו כל כך הרבה - לא עובד. אני לא חושב שהבעיה במסך. המסך הקודם שהיה לי, שהיה מסך סי.אר.טי של סוני עשה בימים האחרונים קצת בעיות. הוא "התעטש". היה משחיר וחוזר בהבזקים של חצאי שניות עד שלפני כמה ימים ברעש "טזזז" קל, נכבה ולא חזר. היום שהגיע המסך החדש, אל.סי.די של פרו-וויו, חיברתי אותו, הפעלתי את המחשב, הופיע מסך ההטענה של הווינדוס אקס-פי פרופשונל ואת מסך היוזר והסיסמא כבר לא זכיתי לראות. המסך נכבה ונתן הודעה: NO SIGNAL. עשיתי ריסטרט והעלתי את הווינדוס במצב בטוח וניסיתי לשחק עם הרזולוציה אבל בכל פעם שעשיתי ריסטרט, בשלב ביוזר והסיסמא המסך נכבה ונתן את הודעת ה- NO SIGNAL. אני לא יודע אם מסך אל.סי. די אמור להגיע עם דיס…
-
- 3 תגובות
- 914 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם ואני אודה לכם מאוד (למי שמבין ) על העזרה המהירה בנושא הנ"ל. בכל אופן אז ככה : ברצוני לרכוש כ - 6 מסכי lcd 15 לפזר אותם במיקומים שונים על גבי קיר ולחבר אותם לריכוז מסויים ... (יש בהרבה תצוגות של מסכים לדוגמא אופיס דיפו וכ"ו מעין קופסאות כאלה ... בתצוגות של מסכים וכ"ו ... ) , לקופסאת ריכוז הזאת אני אחבר טיונר טלוויזיה חיצוני ... , אליו אני אחבר ממיר כבלים \ די וי די ... זה הקונספט באופן עקרוני ... , עכשיו לדילמות שלי .... המרחק של המסכים מקופסאת הריכוז יהיה בין חצי מטר לעד 6 מטר פחות או יותר , האות לא יחלש ? איפה אפשר לקנות את הכבלים המתאימים ? ז"א ... כדי לחווט את זה כמו שצריך ובצורה אסטתית אני צריך להריץ דרך קירות ומעל תיקרה מסויימת (מגשים - א…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם אני מחבר את הוידיאו לכרטיס טלויזיה דרך S-VIDEO אז עובר גם AUDIO ? או שאני חייב לחבר את הוידיאו לכרטיס קול גם ? והאם יש דבר כזה מתאם SCART->SVIDEO, כי אין לי יציאת S VIDEO בוידאו אבל יש לי SCART...
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יום חמישי אני נוסע עם אחותי לקנות למחשב שלה כרטיס שבחרתי שלדעתי יהיה הכי טוב לצרכי שימוש במחשב שלהם פרטי הכרטיס לפי מה שמופיע באתר: nvidia geforce fx 5600 gpu 0.13 micron 128-bit studio-precision color* agp x8* 4pixels rendering pipeline pixel shader 2.0 vertex shader 2.0 63-phase video scaler directx 9.0 support \ opengl 1.4 graphic core 256-bit memory interface 128-bit ddr mem bandwidth 8.8 gb\s fill rate 1.3 billion verticies 81 million operations per sec 1.03 trillion effective mem clock : 550mhz core frquency : 325mhz ramdacs (each have 2) 400 אוקי אז הכוכבית שציינתי למעלה שואלת האם השורה הזאת אומרת הזכרונות 128ביט, או מה זה מתכוון? והכוכבית השניה שואלת האם יהיה …
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לאחרונה התקלקל לי הכרטיס מסך ואני רוצה לקנות חדש אבל הבעיה שאני לא הכי מבין מכרטיסי מסך אשמח אם תמליצו לי על כרטיסי מסך שהמחיר שלהם הוא עד 500 שקל עד עכשיו היה לי radeon 9500pro 128mb יש לי פנטיום 4 2.66mgh
-
- 3 תגובות
- 511 צפיות
-
-
מחפש ביוס ל X1800XT 256 של CONNECT 3D תודה ואיך אני מתקין אותו? יש סיכון כלשהו? :-X
-
- 3 תגובות
- 547 צפיות
-
-
אז כך מה כדיי לי יותר משלושת אלו? http://www.chaintech.dk/Products/VGA/AG321.htm או רדיון 8500 DH של ATI מקורי או MSI GEFORCE 3 T200 VIVO 64DDR?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אחרי ביטול אירוע ה-GTC הפיזי והמרתו לאירוע וירטואלי - דוחה מפתחת השבבים הירוקה את ההכרזות המתוכננות ותסתפק בשיעורים מקוונים צנועים לאנשי מקצוע לכתבה
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
- 1 follower
-
-
הכרטיס שכרגע יש לי הוא X800GTO2 שלא הומהר, חדש! אבל לא תומך SM3, ורוב המשחקים החדשים דורשים SM3. קרוב משפחה טס לארה''ב, איך זה הולך, אם אני מזמין מNewegg זה מגיע אליו שם? איך זה הולך. אז איזה כרטיס מסך כדאי לי, לא יקר מאוד! שיהיה כרטיס טוב למשחקים חדשים. אפשרות שנייה, מעבד או כרטיס RAM נוסף, אז מה כדאי!? או שבכלל מסך? המפרט שלי נמצא בצד. תודה רבה, זה די דחוף.
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
יש לי ספייר רדאון 9800 פרו 256 ביט 128 מגה ליבת R350 האם יש אפשרות לפתוח אותו ל XT? אם כן איך? אם כן האם כדאי? אם כן האם עלי להחליף את הקירור המקורי? בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם, בתאריך 24.12 הופיעה כאן באתר סקירה אודות דרייברים חדשים שהוציאו ATI ו-Nvidia לקראת החגים. יש לי כרטיס גרפי של INNO3D שמבוסס על מנוע GEFORCE 6600 של Nvidia ואני עובד בסביבת X64. האם הדרייבר החדש - nVidia ForceWare 81.98 שאוזכר בסקירה זו, מיועד גם עבורי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי תקציב לא גבוה ואני מאמין שיש כרטיסי מסך סבירים עד הסכום הזה יש המלצות מיוחדות מה כדאי (אני מתכוון לGF4 MX440 לפחות)
-
- 3 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום לכולם זוהי המערכת שאצלי כרגע intel core 2 extreme qx 9770 3.20GHZ x48-ds5 gigabyte 8gb ddr 2 400mhz ספק toughpower 800 windows 7 x64 הכרטיס מסך שכרגע הוא 3870X2 HD RADEON המסך הוא 23 אינץ' נכון לעכשיו אינני מתכנן להחליף כרטיס מסך אך האם כבר קיימים בשוק (או הדור הבא שאמור לצאת בקרוב) כרטיסי מסך אשר בהם המערכת שלי תהווה צוואר בקבוק? תודה
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אהלן, יש לי את ה-BFG 8800GT OC2 ותוכנת ה-GPUZ מראה לי 975MHz ב-Memory Data Rate כשזה אמור להיות 1950MHz... זה תקין? רצ"ב תמונה. תודה לעונים! [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 738 צפיות
-
-
-
מסך הCRT 17 אינטש שלי מתחיל לגסוס והחלטתי לעבור לLCD השימוש העיקרי שלי הוא עבודה בפוטושופ ועיבוד תמונות לעיתים רחוקות אני צופה בסרטים במחשב. ראיתי הרבה המלצות על Viewsonic VP930 אבל הוא קצת יקר לי התקציב שלי באזור ה1200 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
אם כן, מה הבדלי המחירים 1950pro vs 1800XT ואיזה כרטיס יותר טוב(משחקים. לא סרטים ולא שום דבר אחר)
-
- 3 תגובות
- 520 צפיות
-
-
http://www.newgenerationorder.org/rad_w2kxp_omega_2551.cab אני מוריד עכשיו נראה אם הוא יותר טוב מהקודם
-
כמו שכתוב בכותרת, מעניין אותי עם באמת כדאי לי להחליף את הGTX275 שלי בHD5870 ? הכרטיס שלי מאוד חזק אפילו עכשיו, אבל הוא לא מספק DX11 וזה נורא מעצבן אותי, כרגע יש לי מסך עד 1680X1050 ואני יודע שזה לא FHD אבל בתקופה של שבועיים אחרי הכרטיס יקנה מסך 2333T, ובגלל זה אני רוצה כרטיס חזק יותר, שיעמוד בדרישות שלי שהם גיימינג על ההגדרות הכי גבוהות ללא פשרות. יש גם אפשרות לקחת את הHD6950 אבל אני מפחד לשלם 250 שקל יותר על כמעט כלום, אולי חוץ מי להפוך אותו לHD6970 אבל אז בטח מאבדים את האחריות ואני דיי מעדיף שלא להתעסק עם זה.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום. יש איזה שהוא סיכוי שהכרטיס הנ"ל לא יריץ ביושוק לפחות על הגדרות מינימליות? בכל פעם שאני מדליק את המשחק עם הכרטיס הנ"ל, הוא עושה את כל האינטרו ולפני שהוא נכנס לMENU, המשחק פשוט קורס וקופצת לי הודעה ש"לא ניתן לפתור את הבעיה באופן מקוון". שאר המפרט הוא: I7-2600 8GB RAM WINDOWS 7 64BIT תודה מראש על העזרה !
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אהלן , קניתי רכיבים, הרכבתי את המחשב אז ככה: מארז קופיוקיס 6A19 עם ספק 400 ואט של האכ כרטיס מסך manli geforce 9600gt 512mb לוח אם asus p5q pro מעבד אינטל 6600 core 2 quad 2 סטיקים של זיכרון 1 ג'יגה קינגסטון עכשיו אחרי שחיברתי הכל , אין תגובה מהמסך, מסך שחור, אין ציפצופים כי אין רמקול למארז פירקתי את הכל והשארתי מחובר" לוח אם מבודד על קרטון גדול, אליו חיברתי כרטיס מסך זיכרונות ואת הספק כוח, ושוב אין שום תגובה.. חשוב לציין שהמאורר של הכרטיס מסך עובד ומסתובב !. מה לדעתכם הבעיה? פירקתי את הלוח אם והשראתי רק את הלוח אם עם הכרטיס מסך וספק כוח מחוברים, ניסתי לחבר אין שום תגובה תודה, עידו. **העברתי את ההודעה לתמיכה טכנית אפשר למחוק**
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-