עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי כרטיס מסך חדש Radeon 9700 כאשר במערכת ההפעלה (XP) קבעתי קצב רענון של 85 הרץ אולם, כאשר אני בודק את קצב הרענון במהלך משחקים אני מגלה שהוא רק על 60 הרץ. יש לי את הדרייברים המעודכנים ביותר. מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה המרגיזה?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  2. http://img.sharepixon.net/images/wgw.png לא מובן למה רוחב כרטיס מסך תמיד מתמלא לי ומראה בין 60%- 80% כאשר הזכרון שלוקח כרטיס המסך אפסי ה-GPU ברמה של 10%-15% מה לוקח את רוחב הפס בכרטיס מסך ?

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  3. הטקטורה במשחק נהיית מטוטשת כזאת בתפריט ואפילו קצת במשחק ? באגים במשחק ? גם כדי לשנות כל הזמן צריך לצאת להכינס מעצבןןןן שיצאו פאץ תיקון :-\ אבל עזבו את זה אני שם על בנוני הטקטורה של הכתב חדה ביותר אני שם על גובה הכל משתבש בכתב נהיה מטושטש .

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  4. Started by CRYSMAN,

איך אני מודד את הטמפרטורה ב 9800GTX+ ?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  5. Started by orlupo,

שלום, יש לי כרטיס מסך ATI 4670, מעבד Q9550 ומסך ברזולוציית 1680*1050 למרות זאת, כאשר אני צופה בסרטו הבא ביוטיוב ברזולוציית 1080P במסך מלא הוא נראה טיפה לא חלק: http://www.youtube.com/watch?v=MOgiXHTJRuE רציתי למדוד FPS, אך FRAPS לא מציגה לי נתונים. איך אפשר למדוד בדרך אחרת את ה-FPS? והאם המפרט שלי לא מספיק חזק לעבד תמונה כזו למרות שהמחשב כולו לא במאמץ באותו רגע? יש לציין שכאשר מדובר במסך קטן, התנועה חלקה לחלוטין. תודה מראש, אור.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by BigDragoon,

הורדתי את NVIDIA MONITOR VIEW על מנת לראות את הטמפרטורה של הכרטיס מסך. אבל מה שאני מקבל זה חלון בגיבריש וכשאני מנסה ללחוץ על הכפתור שאמור להביא אותי לטמפרטורה הוא לא מגיב. משהו מכיר את הבעייה? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  7. Started by VoLcAnO11,

היי אנשים, קניתי GTX 660 , ורציתי לדעת אם יש מדריך טוב בעברית איך להמהיר את כרטיסים מסדרה GTX 600 של נווידיה. ראיתי שזה קצת יותר מסובך בגלל throttling. ועוד משהו : כדאי לעשות את זה עם gigabyte oc II Guru או msi afterburner? כי יש לי כרטיס של גיגהבייט

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. מדריך overclocking למתחיל, איך בעצם עושים זאת יעיל - טיוטא א' רובכם וודאי שמעתם על השיטה המפורסמת לביצוע overclock, בכך שמתחילים מתדר ברירת המחדל בו הכרטיס נמצא, ועולים אט אט במדרגות תוך כדי משחק עם העלאת המתח, עד למציאת התדר המקסימלי והמתח שבהם הכרטיס מסוגל לרוץ. הבעיה בשיטה זו טמונה בכמות איטרציות בלתי סבירה שנדרשת עד למציאת תדר היעד. שיטה זו למעשה גוזלת הרבה מאד זמן, לעיתים עשויה להיערך משך מספר שעות רב עד כדי למעלה מיום בדיקות שלם (תלוי כמה זמן גוזל כל סבב בדיקות). אם נתבונן על סקלת תדרים אפשרית, נומר בין 800mhz לבין 1300mhz, ואם נבקש לבצע גרעון במדרגות של 20mhz בכל פעם (מה שמכונה איכות הגרעון) הרי שאנו עשויים לבצע עבודה בחסם זמן חיפוש של N אטרציות במקרה הקיצוני, כ…

• 16 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. היי חברים ... הכנתי מדריך אוברקלוק לכרטיסי AMD בעזרת תוכנת MSI Afterburner . חשוב לציין שזו לא התקופה האידיאלית לביצוע אוברקלוק, כיוון שהטמפרטורות גבוהות והתוצאות בהתאם. המדריך נרשם בהשראת מדריך קודם של djelectric ועבר שינויים והתייחסות לתוכנות עדכניות יותר. קישור למדריך של djelectric : http://hwzone.co.il/community/threads/426496-%D7%94%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9A-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90-%D7%9C%D7%A9%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%A9-%D7%91-MSI-Afterburner *המהרת כרטיס המסך היא על אחריותכם בלבד, אין אני או הנהלת האתר אחראים על נזק שיגרם לכרטיס* *אין להשתמש בתוכנהFURMARK כיוון שזו גרמה בעבר להרס חומרתי של כרטיסי מסך, הן בכרטיסי ATI והן בכרטיסי NVIDIA** את תוכנת MSI Aft…

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. מפתחת הליבות הגראפיות NVIDIA ממשיכה לפנק אותנו, ואחרי Fallout 4 גם הכותר המוביל של אקטיוויזן מקבל מדריך רחב היקף שינסה לעזור לכל שחקני ה-PC לקבל תוצר ויזואלי מרשים יותר לכתבה: http://hwzone.co.il/מדריך-ביצועים-גראפיים-מפורט-עכשיו-גם-ע/

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  11. היי חברים.. ניסיתם להתקין דרייבר וההתקנה נכשלה, התקנתם דרייבר ויש לכם בעיות תצוגה, המחשב לא מזהה את כרטיס המסך? אל דאגה חישבו חיובי.. לכל דבר כמעט יש פתרון, קצת סבלנות והכל יהיה בסדר. אז החלטתי להכין מדריך שיעזור לפחות מנוסים שביניכם, להסיר דרייבר לכרטיס המסך בצורה הכי יעילה שיש. המדריך מיועד לבעלי כרטיסים משני המחנות אך עם נטיה יותר למחנה האדומים(AMD) כיוון שאת הדרייברים שלהם קצת יותר קשה להסיר וגם מפני שהנני מחזיק בכרטיס AMD. בחרתי לעבוד עם כלי ההסרה driver fusion, כיוון שהוא נמצא הכי יעיל מבחינתי ומוצא גם דברים שכלים אחרים כגון driver sweeper לא מוצאים. # חשוב לציין שגם הגרסה החינמית תעשה את העבודה ואין צורך לרכוש את התוכנה המלאה. ניגש לעבודה ונוריד את כלי …

• 19 תגובות
    • 3.8k צפיות
  12. Started by Raul,

אודות ל Guarding angel שלקח יוזמה והשקיע רבות, הועלה מדריך מפורט אודות פתיחת חיישן הטמפרטורה של ה 6600. את המדריך תוכלו למצוא ב FAQ הרשמי של הפורום. >>המדריך<< נ.ב. כל מי שמעוניין לבנות מדריך בתחום הגראפיקה ולקחת יוזמה, מוזמן ליצור איתי קשר בהודעות פרטיות.

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  13. Started by icebreak,

אוקי, אני גם סקפטי וגם אין לי כרטיס כזה... אבל בכל זאת מעניין: Mod your ATI Radeon X800 PRO vivo to a ATI Radeon X800 XT Platinum http://www.i-hacked.com/Computer-Components/Video-Cards/Mod-your-ATI-Radeon-X800-PRO-vivo-to-a-ATI-Radeon-X800-XT-Platinum.h ומכיוון שאני מביא את זה רק בתור ידיעה ולא מעבר לכך, הימנעו מ BASH כלפי, תודה. If you have followed the instructions carefully you should have a fully fledged ATI Radeon X800 XT 520mhz core / 560mhz memory. Due to the heat generated by the additional 4 pipelines your maximum core over clock is likely to be reduced by on average 20mhz.

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by orenash,

שלום לכולם!!! אני ממש לפני קניית מחשב אך איני יודע איזה מסך LCD יהיה המתאים למשחקים ועריכת וידאו. היכן אפשר למצוא מדריך בעיברית למסכי LCD? ;D

• 7 תגובות
    • 614 צפיות
  15. תהנו http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=375849&sid=127

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  16. קבלו מדריך ממש מפורט לכל אלה שמתעניינים או רוצים לנסות http://www.techarp.com/showarticle.aspx?artno=91&pgno=0 בהצלחה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by elad-k1,

אני רוצה מדריך שמראה איך אני מחבר את הקבלים ורואה בכרטיס מסך יש לי גיפורס 4 בבקשה יש לי את הקבלים

• 12 תגובות
    • 921 צפיות
  18. צריכים לעדכן ביוס מי שיש לו את הגרסא הזו P/N:188-01E85-001SA,SKU#11133-00 ONLY העדכון מונע את הנושא של מחשב שנתקע עקב שינוי מהירות GPU (שמוביל לתקלת מתח ) את העדכון פלוס הוראות ניתן להוריד מכאן: http://www.sapphiretech.com/us/support/drivers.php מדריך לאיך להגיע למצב של PURE DOS ע"י USB BOOT ניתן למצוא כאן : http://forum.uabit.com/showthread.php?t=121953 יוצרים את הUSB BOOT מעתיקים אליו את הFLASH מאתחלים את המחשב ומשנים בביוס (למי שאפשר לא כל לוחות האם תומכים בזה ) BOOT מUSB שומרים ויוצאים לאחר מכן המחשב יעלה במצב PURE DOS תכנסו לתייקיה של הFLASH ותפעילו ואז ריסט תתחדשו יש לכם ביוס חדש והרבה יותר יציב מה 08.09.08 שנה טובה

• 45 תגובות
    • 7.9k צפיות
  19. המדריך מסביר כיצד לאלץ את המסך לעבוד בתדר רצוי, מיועד בעיקר למסכי CRT. אילו בנינו שיש להם את מערכת ההפעלה החדשה- "ויסטה" עם מסך CRT, סביר להניח שסובלים מכאבי עיניים. כאשר נכנסים למשחק כלשהו ההרצים נופלים ל 60Hz מה שיוצר כאב ראש מיד וגם משנה את גבולות המסך. בעבר תוכנות כמו ReForce היו פשוטים ועשו את העבודה, אבל התוכנה לא עושה כלום ב Vista והמומחים יותר גם מכירים את השיטה ב DxDiag, שנתנה לשנות גם שם את התדר במשחקים מבוססי DirectX. כאמור גם היא לא קיימת בויסטה. אחרי חיפוש ארוך מצאתי דרך לא מסובכת מידי כיצד לאלץ את תדר העבודה של המסך, התיסכול הארוך החיפוש אחר הפיתרון גרם לי לפתוח את המדריך הזה. אז מה צריך? כרטיס מסך של ATi או של Nvidia. מסך מעצבן, רצוי CRT. תוכנה נחמדה…

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  20. שלום כולם! אחרי שכבר מאס לי מהמשקפי Anaglyph (תכלת-אדום) שלי, החלטתי לחפש דרכים אחרות לראיית תלת מימד. ואז מצאתי את הדרך הזאת: ע"י שימוש בשני מסכים (לא משנה LCD או CRT או גם וגם, העיקר שגודל המזך יהיה זהה) ומראה, אפשר לראות משחקים בתלת מימד! הערות: זה עובד רק עם כרטיסי מסך מכל הסוגים, עד סדרה 7 כולל (סדרה 8 תעבור כשNVIDIA יזכרו להוציא דרייבר כזה ל-8800...). לזה צריך: ForceWare גירסה 93.71, להודה מכאן: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html , ואת הדרייבר ל-3D Stereo, להורדה מכאן: http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1511 . קודם קצת על העיניים שלנו: איך אנחנו רואים תלת מימד בחיי היום יום? כל עין רואה מראה קצת שונה. אם משהו קרוב אלינו, השוני בצורה שכל…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. מטרת המדריך היא לאפשר פענוח וידאו HD על גבי כרטיס המסך, לכל סוגי הקידודים האפשריים - H.264/MPEG-4 AVC / WMV9 / WVC1 / MPEG-1/2 הייתרון שבכך הוא העברת העומס בפענוח מהמעבד הראשי (CPU) אל ליבת כרטיס המסך (GPU). אני סבור כי זהו המדריך הפשוט והיעיל ביותר שתוכלו למצוא באנטרנט להשגת מטרה זו. יש לקחת בחשבון כי זה כל יעודו של המדריך ולא מעבר. רוב המדריכים האחרים מתמקדים ב-H.264 בלבד, זה כל ההבדל. אני לא יתייחס לצורך ב-GPU בהתאם למפרטים ספציפים או להשוואת איכות תמונה כתלות במפענחים. כמו כן אני לא יכנס יותר מדי לפרטים טכנים ומשמעותם, אלא יתמקד בעיקר בדרך המהירה והאפקטיבית ביותר להשגת המטרה הנ"ל. המדריך תקף לויסטה ו-XP, ומבוסס על כרטיסי nVIDIA , מסדרה 8 ומעלה. כרטיסים מבוססים…

• 21 תגובות
    • 4.5k צפיות
  22. היי חברים... החלטתי להכין מדריך שיעזור למחזיקים בכרטיסי AMD , כיוון שאני שומע על יותר ויותר אנשים שהכרטיס מתחמם להם והם חווים נפילות ביצועים/FPS בעת מאמץ/משחקים. מניסיון ארוך עם כרטיסי AMD ו-ATI בעבר, גיליתי שהדרייבר פשוט מתעצל לתת לכרטיס את הקירור הדרוש לו, החיישן מעדכן את טמפ' הכרטיס בצורה לא טובה ובמרווחים גדולים מדי, מה שגורם לטמפ' לזנק לפני שהכרטיס מקבל את הקירור הדרוש שאמור לעלות בהדרגתיות. חוץ מזה כאשר מהירות המאוורר לא מוגדרת כמו שצריך, נשמע את מאוורר הכרטיס עובד כמו משוגע ובהבדלים/קפיצות לא הגיוניות פעם חלש ופעם בשיא המהירות וככה משחק לפרקים. אוקי במדריך זה אפרט על שתי תוכנות המותאמות לכרטיסי AMD: התוכנה הראשונה MSI AFTERBURNER שניתן להוריד מכאן: …

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  23. Started by djelectric,

הצהרה: אין האתר אחראי על כל נזק שיגרם לחומרה, מבצע הפועולות הוא האחראי היחיד על נזק שיגרם. המדריך לפתיחת HD6950 לכרטיס HD6970 לפני כמה שבועות שחררה AMD את כרטיסי ה-HD6950 וה-HD6970. שני הכרטיסים מבוססים על ליבת ה-CAYMAN החדשה, אשר היא הראשונה להשתמש בסידור VLIW4 לקבוצות המעבדים המאוחדים בכרטיס. כמו במוצרים אחרים של AMD, גם ליבת ה-CAYMAN מפולחת ל-2 כרטיסים, ה-PRO וה-XT. בעת ייצור הכרטיסים עושה AMD פעולה קטנה של כיבוי חלקים בליבה על מנת ליצור את ליבת ה-PRO המוחלשת. בתמונה אנו רואים את ליבת הCAYMAN במצב PRO, ככה הליבה נראית ב-HD6950 כאשר החלקים האדומים מסמלים את מה שכבוי. ל-AMD יש שתי שיטות לנעול מעבדים מאוחדים בכרטיס. האחת מסתמכת על ניתוק נתיחים בתור הליבה, ב…

• 555 תגובות
    • 128.7k צפיות
  24. לכו לכרטיס מסך תעבירו את המתג לצד השני (לא בצד שככה מגיע הכרטיס) סיימתם. למי שרוצה לראות תמתג:

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. במקום מילים, אני ישים תמונות...כי כמו שאומרים, תמונה שווה 1000 מילים מה זה HDR? High Dinamic Range תמונה ללא HDR אותה התמונה אבל עם HDR: ^^^^^^^^^^ מהתמונה הזאת אפשר להבין ש HDR משפיע על האור... עושה קונטרסט מסויים-מבהיר מקורות אור וגופים בהירים... LIGHT BLOOM ב Need For Speed: Most Wanted: ^^^^^^^^^ כאן זה אפקט שדומה מאוד ל HDR... האפקט נקרא LIGHT BLOOM עוד כמה הסברים: ^^^^^^^^^^^ כאן הבהירות שעשה ה HDR מוגזמת, אבל דומה למציאות... ^^^^^^^^^^^^^ כאן ה HDR מוסיף המון... יפה ^^^^^^^^^^ כנ'ל... לעומת: ^^^^^^ כאן לדעתי ה HDR הורס.... כי במציאות לא יכול להיות קונטרסט כזה חזק... ^^^^^^^^ כאן זה כמו התמונה עם הסל, גם קצ…

• 102 תגובות
    • 18k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.