עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by itaim,

חיברתי את הכבל מהמחשב לטלוויזיה וניסיתי לחפש בדריברים אפשרויות שקשורות בTVOUT אבל לא מצאתי

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  2. Started by ravid,

למה לא מורידים את המחיר של הgf4 כשיוצא כרטיס שחזק ממנו וזול ממנו?!

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  3. Started by stingeR-,

8800GT של גיגהבייט עם PCB מקורי של NVIDIA ו9800GT עם PCB של גיגהבייט לא מקורי... SLI של 2 אלו אפשרי?(כמובן שניהם 512MB ואותם מהירויות שעון בידיוק)

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by EG,

יש לי : P4 1500 128 RDR GEFORCE2 64MB MX200 INTEL GARIBALDI 40 GB RPM 7200 אני מתלבט בקניית כרטיס מסך, חבר שלי בעל ידע רב בנושא זה הציע לי R9500 PRO. מה אתם חושבים? ואם יש לכם הצעות נוספות או תגובות אז בבקשה. תודה מראש "SHUTGUN".

5. לטלוויזה מישהו יכול להסביר לי ? יש שם יציאה אחת וקיבלתי גם כבל

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  6. זה ממש מתסכל. אפקטים של פיצוצים אדירים או דברים בסגנון לא מורידים בכלל FPS אבל עשן (בסוגים שונים), מוריד, מה אפשר לעשות נגד זה?... נגיד אני משחק call of duty 2 ושיש קטעים של עשן במימדים רחבים, הFPS יורד נגיד מ90 ל40 ובכל שאר המשחק הוא עובד על 90-80, אולי יותר אפילו, לפחות כמו שזה נראה. אוברקלוק\הוספת קירור, אני לא יודע אם צריך בכלל, מה שצריך אני מוכן לעשות בשביל שגם אם ירד הFPS שירד ל60... או שלא ירד בכלל. תודה!!!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by RunningWithScissors,

שלום לחברי הפורום אני צריך המלצה לכרטיס AGP עד 400 ש"ח , לצרכי משחקים בינוניים בעיקר ועבודה שוטפת. רציתי לשאול האם יש סיכוי שכרטיס מסויים יאפשר Playback של תכני (HD (X264 למרות שהמעבד הוא רק P4 2.4Ghz ?

8. Started by Animor,

שלום, חיפשתי תשובה לשאלה ב-FAQ אבל לא מצאתי. במרבית הדיונים שראיתי, אחד היתרונות של כרטיסי NV הוא חומרת ה-physics שלהם, שנתמכת כיום בצורה חלקית במספר משחקים. אבל, בתיאורים של חלק מכרטיסי ATI מצוין שגם להם יש חומרה יעודית לאפליקציות פיזיקליות (נדמה לי ש-Havoc או משהו שקשור לזה?). הבנתי שזה פשוט לא תחת שם המותג ®PhysX, אלא משהו אחר. אז השאלה - האם כרטיסי ATI מסוגלים לבצע חישובים פיזיקליים, ומה שחסר זה רק הדרייבר המתאים? או שאין להם שום יכולת כזו? זה פשוט נראה לי כמו פיצ'ר חשוב מדי מכדי ש-ATI יוותרו עליו ויתנו ל-NV את השליטה המוחלטת בו.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by g-a-l,

איזה עדיף מבין ה-3 ? 1. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6895 2. ‏7300GT 256MB של החברה ג'גהבייט 3.או 7300GT של החברה Point Of View או שכולם אותו חרא ? למשחקים בהגדרות נמוכות יכול להיות שזמני עד שאני ישדרג לDX10 אבל אם לא יהיה לי זמן לשחק אז אני יישאר כבר עם הכרטיס הזה ולא יישדרג תודה נראש

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  10. שלום לכולם אני רוצה לקנות באתר של החיות את הרדון 9800 של GIGACUBE ורצתי לשאול אותכם אם אתם מכירים את החברה הזאות אם היא טובה בכלל ואם שווה לי לקנות רדון 9800

• 3 תגובות
    • 672 צפיות
  11. Started by zoloboy,

בתקופה האחרונה אני רואה יותר מידי תלונות בפורום הזה על הreadon 9700 תאמת תיכננתי לקנות אותו אבל עם כל התלונות שאני שומע אני חושב פעמים השאלה שלי בעצם אם יש פה אנשים עם readon9700 שמבסוטים מהכרטיס הזה ויכולים להבטיח שמניסיון שלהם שווה לקנות או שלא ביי חברה 8)

• 3 תגובות
    • 779 צפיות
  12. תמיכה ב - Pixel Shader 2.0. עדיף עם קירור פסיבי.

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  13. Started by avz,

היי יש לי כרטיס מסך HD5450 אשר מחובר לטלויזיה LCD 32 ואשר אני משתמש בה לצפות בתכנים של קודי. הבעיה (שלי) היא שהתמונה המופקת מכרטיס המסך גדולה יותר מאשר מסך הטלויזיה, כלומר, יש צורך לצמצם מעט את הרוחב והגובה של התמונה על מנת שתתאים לגובה המסך. אם אני עושה זאת על ידי שינוי הרזולוציה - התמונה נעשית קטנה מדי. האם ישנה אפשרות לכוון כיוון עדין את גודל התמונה ואם כן, איך עושים זאת?

14. שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי ואני לא בטוח אם אני יכול להחליף אותו לבדו, או צריך לבצע את החילוף המשולש (כ.מסך, מעבד, לוח אם). המערכת שלי היא: מעבד - i5 2500k @ 4.2GHz לוח אם - Asrock Z68 Pro3 כ.מסך קיים: GTX 570 זיכרון: 8GB הכרטיסים שאני תוהה ביניהם זה ה-GTX770 וה-R9 280X. השאלה זה באמת אם יווצר פה צוואר בקבוק בשדרוג הכ.מסך בלבד? תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 901 צפיות
  15. Started by roadrunner,

O.K נראה לי שאני הולך עליו אבל לפני שאני קונה אותו יש שאלה 1.יש מישהו שיש לו(ולא שמע שמועות מבן של אח של השכנה) 8500LE וממליץ להתרחק מכרטיסים מבוססי RADEON? 2.לפי מה שמוצג באתר של GIGABYTE גרסת ה128MB יוצאת רק בגרסה הלא מוחלשת .זה מדויק?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. לא הבנתי מזה פשוט... תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 925 צפיות
  17. אני רוצה לרכוש את הכרטיס הנ"ל EVGA PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 55nm 896MB DDR3 ויש לי לוח אם של ASUS P5K והבנתי שיש לו PCI-EX 1.1 הכרטיס יפעל?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by ariel-ro,

שלום לכולם, אני לפני קניה של כרטיס מסך חדש. יש לי 3 מסכים ואני ארצה לעבור עם הamd eyefinity כדי לשחק על שלושתם. השאלה שלי היא איזה מכרטיסי המסך עדיף? יש בPLONTER את הSapphire VAPOR-X R9 280X 3GB GDDR5 OC ב750ש"ח(יד שניה) ויש את הSapphire R9 290 4GB GDDR5 ב950ש"ח(יד שניה) השאלה היא מבין הדגמים האלה, האם ה290 שווה 200ש"ח תוספת? למרות שהוא לא בOC ועם הקירור סטוק? אשמח לעזרתכם, אריאל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אם אני שם כרטיס מסך AGP כפול 4 בתושבת של כפול 8 או ההפך זה יכול להרוס משהו?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  20. מעוניין לשדרג כרטיס מסך. המפרט המלא: i5 3470 3.2GHZ Gigabyte GA-H77M-D3H 460GTX 768MB 8GB RAM 1600MHZ CL 9-9-9-24 CoolerMaster CM690 SeaSonic 620W Bronze Series Active PFC 12cm Fan Modular PSU M12-II (ATX 12V) http://ic.tweakimg.net/ext/i/2000549097.jpeg Samung 206BW רזולוציה 1680*1050 תקציב 1000 ש"ח, מעדיף כמה שפחות חריגה. בעיקר לגיימינג, משחקים כמו BF4, פיפא . לא מעוניין לבצע OC לכרטיס. העדפה לחנות : KSP

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. Started by kizz,

הי, אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת על איזה כרטיס גרפי אתם ממליצים ל-3ds max? אני רוצה לציין שאני לא משחק בכלל במחשב - רק אינטרנט, סרטים ו-3ds. תודה מראש לכל העונים!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Placebo,

שלום, חשבתי שהדיון הכי מתאים לכאן.. אני קונה מחשב חדש ביום ראשון וההורים שלי רוצים כרטיס טלוויזיה בשביל להעביר את כל הקלטות הישנות למשהו יש המלצה לאחד כזה? הכרטיס צריך להיות מ-IQPC קישור לקטגוריה: http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=328

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by avi.hagit,

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  24. Started by maor1704,

מפרט: מעבד- intel core i5 2500 3.3Ghz1155 6MB לוח אם- Asus p8h67-pro זכרון- G.skill 2x2GB DDR3 1333Mhz כונן קשיח- Western Digital Caviar Blue 500GB 16MB 7200RPM כונן דיסקים- Samsung SH223B ספק כוח- Chieftee 550W מערכת קירור- Arctic Cooling Freezer 7 Pro אם אפשר כרטיס מסך עד 500 שקל בבקשה שלא יגלוש מן התקציב למטרה של גיימינג תודה. הכרטיס מסך הנוכחי Nvidia GeForce 220GT 1G-3

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  25. Started by sonysony,

איזה כרטיס מסך יותר טוב ויותר משתלם HD4870 2GB או GTX280 GB1

• 3 תגובות
    • 643 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.