כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,962 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחירון שבועי לדילרים שיש בהם החנות לכל מיני חלקים וראיתי שם: PALIT Geforce 8800GT 512MB PCIE2.0 ואני שואל אם זה שווה את המחיר 1,060 ש"ח כי בכל אופן זה PALIT והוא יותר חלש מהגרסאות האחרות של 8800GT? (אני לא מדבר על OC אני מדבר על החברות). http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=143 הלוח אם שלי זה ASUS P5-NE SLI, תודה.
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אז ככה... התחלתי לעבוד בחנות מחשבים (תגידו לי מזל טוב ) ונכנס לקוח לפני כמה ימים רמה כרטיס מסך יותר חזק... המחשב שלו P3 משהו... AGPx4 אני המלצתי לו לחקת את ה 9600XT אבל מכיוון שאני לא יכול עדין למכור חומרה הפנתי אותו למישהי אחרת שמטפלת והיא אמרה לו שהוא לא יכול לשים שום כרטיס שם חוץ מהישנים כי P3 לא תומך בכרטיסים החדשים...ואני טענתי שזה כן תומך והיא אמרה שלוחות P3 ישנים ובכלל לא תומכים בכרטיסים החדשים וצריך העידכון ביוס... אני עדין טוען ש ה 9600XT יפעל על P3 עם AGP 4 ולא משנה איזה לוח. תענו ...אני כבר יראה את זה בחנות (עכשיו אני יוצא כבר לעבודה יש לי הפסקה בין 2 ל 4) דרך אגב אנשים מכפר סבא מוזמנים לקפוץ לבקר ... יש לנו לפעמים דילים מעולים! (דרך אגב החנות ה…
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אתמול שיחקתי בFS2002 במערכת הDUAL HEAD שלי (מורכבת משני מסכי LG 17 אחד מהם קניתי שלשום 700P) כאשר הגעתי לאיזור סכר הובר הידוע בטקסטורה המפורטת שלו המחשב טען קובץ והמשחק המשיך וכעבור חצי דקה עד דקה פתאום הופיעו פסים אנכיים במסכים. התקנתי עוד פעם את FS2002 אבל הבעיה המשיכה, הרצתי 3DMARK 2001 וגם שם אותה תופעה. החלפתי את DX9 בDX8.1 אך לשווא, כמו כן התקנתי את קטליסט 3 במקום 3.1. האם עשיתי את כל הדברים שאני אוכל להגיד כרטיס מסך דפוק או אני צריך אולי לפרמט ולהתקין מחדש XP בחשד של התנגשות גירסה של דרייבר או DX ? אני חייב לציין שבWIN ובעת הרצת DIVX הכל עובד חלק.
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
LP פירושו כנראה LOW PROFILE והכוונה היא שהכרטיס בעל גובה נמוך. SILENT פירושו כנראה "ללא מאוורר" (קירור פסיבי). לפי מה שהבנתי ASUS מוכר כרטיס HD4350 בשני דגמי משנה, האחד הוא LP והשני הוא כרטיס בגובה רגיל. הבעיה בכרטיסי LP הנ"ל שהנפיחות של גוף הקירור חוסמת את הסלוט שצמוד לו אם הוא די קרוב לסלוט PCIE, חסימה כזו תהיה במחשב שלי . הדגם של גובה רגיל ניקרא גם ONE SLOT מכיוון שגוף הקירור אינו נפוח , לכן אינו חודר לתחום של סלוט נוסף. מבדיקה שעשיתי, כל מוכרי חלקי מחשב הידועים בארץ מוכרים את כרטיסי אסוס הנ"ל רק את בדגם משנה LP אבל אולי פיספסתי חנות שמוכרת בדגם של גובה רגיל. האם אתם מכירים איזשהיא חנות שמוכרת כרטיס אסוס HD4350 מדגם שאינו LP (כלומר כרטיס בגובה רגיל) ?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי אני משתמש ב ATI RADEON 9200 VIVO ואני מנסה להקליט תוכניות מהטלויזיה אתו. הרעיון המקורי היה ליצור לי TIVO משלי בלי לשלם 2500 ש"ח לYES. מאחר והכרטיס כבר היה, כל מה שהיתי צריך זה לחבר אותו לטלויזיה. כל זה נעשה, ואני רואה טלויזיה מצוין דרך המחשב. הבעיה מתחילה כשאני מנסה להקליט (ללכוד). האיכות של הלכידה יוצאת ממש גרועה, גם מבחינת תמונה וגם מבחינת סאונד. התמונה ברזולוציה מאד נמוכה יחסית והסאונד נשמע רועש ומתכתי. אני משתמש ב ULEAD Video Studio ללכידה ועריכה. האם יש המלצות איך לשפר את האיכות? תודה גלעד
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ABIT NF7. רוצה לרכוש כרטיס מסך שהזכרתי בכותרת, ממישהו. הכרטיס יד שנייה ולפי השם שלו אפשר להבין שהיה בשימוש גם הרבה מאוד זמן. קודם כל, בבקשה בלי הערות של "לא כדאי" וכו'. אני מבין שאתם מנסים לעזור, ואני מבין שהכרטיס הוא מאוד ישן ולא מתקדם בכלל. אבל זאת זכותי לרצות לקנות אותו, אז בבקשה בלי הערות מיותרות . עכשיו, לענייננו: כמה הכרטיס הזה שווה בהתייחס לזה שהיה בשימוש ארוך מאוד ובעובדה שהוא בכלל כרטיס ישן? והוא מתאים ללוח אם ABIT NF7? ובנוסף הוא מתאים ללוח אם: mobo- giga 7 vrx rev1.1? תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
יש לי עכשיו כרטיס מסך GF7950GX2 של evga אני רוצה ליקנות 8800GT 256MB מה אתם אומרים שווה..? והאם יש הבדל בין הכרטיסים..? ואני רוצה לקבל כמה סיקרות על הכרטיס מסך 8800GT 256MB
-
- 3 תגובות
- 507 צפיות
-
-
היי אצלי במסך קיימות 2 יציאות. אחת של DVI ואחת של VGA . אם אני קונה כבל של DVI to HDMI ואז מחבר את המסך לכרטיס המסך (עם החיבור של ה HDMI) יחול שינוי באיכות ? זו שאלה גם כללית יותר בנוגע לשימוש לכבלים ומתאמים כאלו ואחרים ... תודה
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מחפש עצה לגבי קניית כרטיס מסך. הנתונים של המחשב שלי: מעבד: Intel Core i3 3220 3.3Ghz s1155 לוח אם: Gigabyte GA-H77-DS3H זיכרון: 1X4GB Kingston DDR3 1333Mhz ספק: Antec VP-550P 550W הציפיות שלי זה לשחק במשחקים כמו COD, Battlefield וכו' בהגדרות בינוניות-גבוהות ושאני לא אצטרך כרטיס מסך חדש בשנתיים הקרובות עכשיו אני שמתי עין על הכרטיס מסך GTX 650 Ti ואם אני לא טועה זה עונה על הדרישות שלי, אך האם הספק כח שיש לי מספיק בשביל הכרטיס מסך הזה? או בכלל עדיף לי כרטיס מסך אחר?
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
היי קיבלתי את הכרטיס החדש ה gigabyte 7800 gtx והוא עובד מעולה.. אבל יש לי שאלה, שאני משחק בדום 3 אני מסתכל על הפריימים וזה כל הזמן תקוע על 60! גם בהגדרות הכי גבוהות וגם בהגדרות הכי נמוכות? למה זה? תודה .
-
- 3 תגובות
- 552 צפיות
-
-
מחפש כ. מסך לחבר 2 מסכים למחשב לבצע עריכות גרפיות (וידואו ותמונה). מדובר בתקציב בין 200-500 שח. האם התקציב יספיק? איזה כ. מסך מומלץ? כרגע קיים כ. מסך ONBOARD, האם צריך להוסיף כרטיס חדש עם 2 יציאות? או כרטיס נוסף עם יציאה אחת? אשמח לקבל כמה אלטרנטיבות בבקשה.תודה
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ונותנים לי שם את x300 של ati הבנתי שהוא חלש מאוד ולא מיועד לגימריים יש לי אופציה לבטל אותו ולקנות כרטיס מסך יד שניה באותו מחיר שניראה לי יותר מתקדם האים זה משתלם אפילו שאני לא מקוון לשחק כרגע במחשב בכללי האם זה משתלם לקנות כרטיס מסך יד שנייה?
-
- 3 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום, אני עומד בפני קניית נייד רציתי לשאול, האם יש הבדלים מהותים בין הכרטיס מסך NVIDIA® GeForceTM Go 8400M GS with 128MB DDR2 dedicated graphic memory של דל לבין NVIDIA® GeForceTM Go 8400M DEDICATED 128MB UP TO 895 MB של HP איזה כרטיס מסך עדיף מבין השניים (בעיקר למטרות גרפיות) והאם ה 500 שקל שהוא יוצר בהבדלים במחיר (ה HP יקר יותר לעומת הדל) מוצדקים?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
בהתייחס למה שנכתב בדיון הקצר הזה, וגם בחדשה שעלתה היום לאתר, האם ה- Radeon HD 4670 יהווה מחליף ראוי ל X800XL שלי (שבזמנו עלה לי בסביבות ה-2000 ש"ח...)? במידה וכן - האם זה רק עניין של להחליף כרטיס, או שיש עוד רכיבים שזקוקים לשדרוג בעקבות כך (מפרט בצד)? אני לא רוצה להוציא יותר מ 450 ש"ח על כרטיס חדש, אבל אני בהחלט מתחיל להרגיש שה- X800XL טיפה מתיישן לי ומעוניין בכרטיס שיסחוב משחקים על 1680X1050 (אני בקושי משחק ב FPSים, יותר בעניין של אסטרטגיה/RPG וכו') יש לי הרגשה שה Radeon HD 4670 הוא בדיוק מה שחיפשתי, אבל יש מצב שאני טועה- האם זה הגיוני שכרטיס בתמחור של 400 ש"ח בערך יהיה מחליף לכרטיס high-mid range בתמחור של 2000 ש"ח, מדור של לפני שנתיים? - הקטע שהוא סוחב עליו פענוח של H…
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
השיפורים שעודכנו: Adaptive Anti-Aliasing support for the ATI Radeon X1000 Series of products This release of Catalyst introduces Adaptive Anti-Aliasing support for the ATI Radeon X1000 Series of products. Adaptive Anti-Aliasing substantially improves image quality by anti-aliasing transparent textures. Software CrossFire support for the ATI Radeon HD 2600 and ATI Radeon HD 2400 Series This release of Catalyst introduces software CrossFire support for the ATI Radeon HD 2600 Series and ATI Radeon HD 2400 Series. Software CrossFire is only available when two graphics accelerators from the same family (i.e. 2 ATI Radeon HD 2600 products) are plugged into a CrossFire compatibl…
-
- 3 תגובות
- 624 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך מסוג ג'יפורס 8800 GT שבא עם מעבד Q6600 של אינטל ולוח אם של ג'יגה בייט GA-P31-DS3L. כן, אני יודע מחשב מאוד ישן(כבר כמעט 6 שנים). אבל מה? סוחב פיפא 2014 מצויין. בכל מקרה, בזמן האחרון אני נתקל בכל מיני בעיות תצוגה, המסך פתאום קופא ונכבה. זה קרה לעיתים קרובות ועכשיו זה התחיל לקרות המון. החלפתי כמה מסכים כדי לבדוק אם הבעיה במסך-הבעיה חוזרת בכל מסך שהחלפתי. לדעתי זה כרטיס מסך, למרות שאני לא שולל גם אפשרות ללוח אם. הורדתי את WhoCrashed שמשום מה לא מזהה לי את הקריסות האחרונות, אלא קריסות שהיו לי לפני חודש, כמו זו לדוגמא שלוו גם במסכים כחולים. On Sat 05/10/2013 15:41:21 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\100513-13494-01.dmp This …
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי בכמה ביקורות שאנשים כתבו שאיזהשהוא ציפוי שאני לא מבין מה הוא מתקלף מהמסך ברגע שאתה מנגב, קראתי בביקורת שמישהו ניגב רק עם מטלית מיוחדת וזה גם התקלף, למישהו פה שיש לו את המסך זה קרה? ומהו הציפוי הזה בעצם? תודה.
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום! לפי כל הסקירות שקראתי, הבנתי שה6600 gt הוא כרטיס מצויין ביחס למחיר שלו, ומציג ביצועים טובים ברוב הבנצ'מארקים. השאלה שלי היא כזאת, מתי יוצא x700 xt (הבנתי שבגרסאות האחרות שלו הוא כבר יצא), האם הוא אמור להיות טוב יותר מה6600 gt ומתי הוא יגיע לארץ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
שלום ברשותי ASUS 560 GTX TI... רציתי לדעת האם במצב מנוחה הוא עדיין צובר חשמל וכמה ואם יש לי אפשרות להשבית או לבטל אותו לזמן מסויים?...לדוגמא בלילה ובכלל המחשב שלי בדרך כלל דולק {אני מוריד ומעלה דברים} רציתי לדעת אם יש אפשרות לבטל אותו או להוריד משמעותית את צריכת החשמל שלו מתי שאני הולך לישון או יוצא מהבית לזמן ארוך ושאני חוזר להחזיר אותו? האם שאני מוריד לו את התדרים ב MSI זה עושה משהו? תודה {ד"א יש לי כרטיס מסך מובנה אם זה עוזר איכשהו}
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהליין חברייה... ברשותי כיום מסך 14 אינץ' של פאקארד בל שכבר די נמאס לי לסבול מגודלו המצומצם...ועקב השימוש המוגבר במחשב בתקופה האחרונה החלטתי שזה הזמן להחליף אותו במסוך... המחשבות שלי בעיקר רצות לכיוון 19 אינץ' אולם עדיין לא שללתי לגמרי 17 אינץ'... ואני רוצה לקבל מכם מהם הפרמטרים החשובים לבדיקה של מסך לפני קנייה: א. רזולוציה - 1600 X 1200 - לא כדאי פחות נכון? ב. גודל נקודה. 0.20 - לא יותר נכון? מה עוד? מה לגבי חברות? ואיפה הייתם קונים? מכרזים? או בחנויות המוכרות ברשת? או בכלל בחנויות... תודה מראש, אמיר
-
- 3 תגובות
- 668 צפיות
-
-
תקרא את זה אח"כ - במיוחד את הסוף, פשוט ענק! http://www.dailytech.com/NVIDIA+CEO+Were+Going+to+Open+a+Can+of+Whoop+Ass/article11448.htm רצוי לקרוא את כל הכתבה, או מינימום את הפיסקה האחרונה.
-
- 3 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום השתמשתי ב3.8 והביצועים השתפרו אומנם(300 נק' ב3DMARK03) אך נהיו לי מלא בעיות כגון: במשחק מדל אוף אונור החדש לא יכלתי לשחק עם AA הכרטיס מאוד מאוד התחמם ושמתי לב לכך רק כששיחקתי במקס פיין 2 וראיתי פתאום כל מיני צורות משונות והמשחק קירטע בטרוף( FPS 6) המשחק NBA2003 לא פעל יותר ועוד עכשיו החזרתי ל3.7 והכול הסתדר ואני משחק במקס פיין 2 על הגדרות הכי גבוהות עם AA6 AF16 והמשחק רץ חלק חלק ואני יכול להשים AA בMOH הבעייה הכי גדולה הייתה ההתחממות ושתבינו אני בכלל בלי OC לכרטיס ואני עוד אחד שמתלוננן על בעיות ההתחממות ב3.8 אז בקיצור: תחזרו ל3.7 כי הרבה מאוד מתלוננים על 3.8
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס geforce4 mx440 עם 64 מ"ב זכרון, המחשב שלי בסדר גמור, 384 RAM על מעבד פנטיום 3 550. עד לפני שבועיים, מצב CLONE אצלי היה עובד בצורה שזרם הוידאו היה יוצא רק למסך שהוגדר ראשי, והמסך השני היה מראה הכל הכל, רק לא את זרם הוידאו - שזה היה בסדר גמור מבחינתי, כי את הטלויזיה הגדרתי כמסך ראשי והמחשב היה משני, בשניהם ראו הכל אותו דבר, חוץ מזרמי וידאו שהיו נראים רק על מסך הטלויזיה (אם למשל ניגנתי וידאו בחלון, אז במחשב ראו חלון שחור , ובטלוויזיה ראו חלון עם וידאו) לפני מספר ימים הסרתי את הדרייברים של כרטיס המסך שלי לגמרי (winfast\winfox של leadteack שיצרה את הכרטיס) והתקנתי את הדרייברים של NVIDIA שהורדתי מהאתר שלהם. לאחר ההתקנה הזו, פתאום מצב CLONE הראה וידאו על …
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-