עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי עוד מעט יומולדת ורציתי לקנות לי איזה מתנה כרטיס מסך אז כמו שהכותרת אומרת יש לי מסך 22 אינצ' על רזולוציה 1680X1050 אני רוצה כרטיס שיריץ לי את קרייסיס טוב ואני מתלבט בין 9800GT לבין HD4830. התקציב שלי הוא 600 לכל היותר אפשר עוד טיפה עד 700גג. השאלה שמציקה לי היא:איזה כרטיס מבין שניהם סוחב יותר fps ברזולוציה גבוהה כמו שלי? :s05:

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. היי. הייתי באילת וקניתי בהזדמנות כרטיס מסך Sapphire radeon hd 7850 OC ב 1224 ש"ח. המחשב הקיים הוא בן שבועיים ונקנה במחשבה שארצה לקנות בהמשך כרטיס מסך למשחקים, אבל לא בהכרח כרטיס high end כך שאני לא בטוח אם הספק שלו יחזיק. המפרט: מעבד phenom II x6 1055T 2.8mhz קירור arctic freezer 7 pro לוח אם asrock 880gmh/u3s3 זכרון 8GB כונן SSD a-data s510 120GB צורב DVD ספק כח thermaltake litepower 500W מארז thermaltake v4 black edition 2 מאווררים 120mm עם LED 2 דיסקים קשיחים 7200RPM 1TB 1 דיסק קשיח 2TB 7200RPM המסך כיום הוא 22" 1680X1050 אבל בעתיד יוחלף למשהו כמו ה DELL 2412

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by evgani,

2.4 768 DDR לוח אם אם AGP 8X 80 גיגה! אם אתם צרכים לדעת עוד תגידו לי? אז רציתי לדעת איך המחשב שלי ינצל את הכרטיס כי אני לא מתכוון לבזבז אליו 2800 שקל ובסוף הוא לא ינוצל טוב! תודה לעוזרים!

• 39 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by shlomiokev,

קבלו כבר לאיזה מחיר ירד.. ממליץ לחכות עד יום ראשון הבא ואז לרכוש.. בגלל שיום חמישי הזה 780ti יוצא ואז יכול להיות שתהיה ירידה נוספת.. המלצה שלי לחכות ואז בראשון לרכוש.. לכל מי שיקנה תתחדשו (= - - - תגובה אוחדה: - - - http://www.tms.co.il/product/12847

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by rroonnii,

מה אומרים על החלפה בין הכרטיסים עם תוספת ל590GTX כ400 שח . אין ספק במשחקים יש יתרון משמעותי ל590 . אחריות לעוד שנה וחודש. המפרט שלי ספק : Seasonic PSU 620W Active PFC 80+ Retail ראיתי שספק איכותי 620W מחזיק תכרטיס... אפילו שמצויין בנוודיה 700W .

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by leahd3,

תיהנו חברה! https://www.youtube.com/watch?v=7t_SW0k6gmU

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by Nihility,

ווינדוס וויסטה כשיצא (מתי שיצא, אי אפשר לדעת עם מיקרוסופט) יציג לעולם את DirectX 10. בתור פלטפורמה כלכך פופולרית, תוך זמן קצר נראה משחקים שתומכים בו. האם זה אומר שכל מי שהשקיע ב- SLI או כרטיסים יקרים ימצא את עצמו מסתכל מהצד על כל אלה שנהנים מהמשחקים החדשים? ממה שאני רואה כרגע, אפילו הסדרה החדשה של כרטיסי מסך של nvidia תצא לפני הוויסטה (8000). אני לא רואה מצב שמישהו קונה כרטיס היום, שלא תומך ב DX10 ולא אוכל אותה. מצד שני, מה? נחכה שנה כדי לשחק במשחקים? ב- Oblivion לא היה אפשרי לשחק ללא Shader model 3.0, ה-8000 יצאו עם SM4 ומי יודע מה DX10 יביא איתו. זאת כמובן לא דילמה חדשה. שלא לדבר על כל הספקולתיות לגבי פיסיקה (מעבד ייעודי מתוך המולטי-כור? כרטיס ייעודי? מעבד גרפי מולט-כור…

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. היי, השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מאוד מראש על התשובה...

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by guy_b,

קניתי היום שני כרטיסים 6800GS של GIGABYTE .הצלחתי להוציא בDM05 ניקוד 7800 .יש לי פנטיום D920 ו 1G DDR2 . האם זה ציון סביר למערך הכרטיסים הזה?. אני מתכוון לעשות OC האם כרטיס זה טוב לכך?

• 47 תגובות
    • 2.5k צפיות
  10. Started by Aviv943,

היי חברים. אני רוצה להפתיע את אח שלי ולקנות לו ליום הולדת כרטיס מסך חדש. ראיתי חיסול מלאי על הדגם: Sparkle GeForce GTX660 TI 2GB GDDR5 המחיר הוא 900 שקלים במקום 1267. האם כדאי? התקציב שלי עד 1000 שקל ואם צריך אז חריגה קטנה. תודה מראש, אביב.

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. רכשתי לאחרונה evga superclocked gtx460 ויש לי מעבד intel e8400 על 3 ג'יגה שבקלות אפשר להריץ על 3.6. האם המעבד יהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך החדש ?

• 23 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. Started by bini541,

שלום לכולם ראיתי כרגע שיש לSTARTPC מחירים טובים על גרסאות קוסטום של ה1080 במיוחד על הINNO3D נראה לי שווה להיכנס ולבדוק

• 7 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. http://www.guru3d.com/articles_pages/core_i7_6700k_processor_review_desktop_skylake,3.html יש כאן מאמר מקיף על כרטיסי מסך של אינטל החדשים , נראה מרשים בהתקדמות . 1. באיזה מעבד קיים GT4e ? 2. האם המעבד Core i7 6700K יתמוך בזה ? 3. האם זכרון ב MHz גבוהה יותר DDR4 עוזר לכרטיס מסך ? מה אומר התוצאות לגבי רזולוציה 1080P ? http://www.guru3d.com/articles_pages/core_i7_6700k_processor_review_desktop_skylake,13.html 4. לא היה צריך לצאת AVX3 במעבדים הנ"ל ?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  14. יש לי התלבטות אם לקנות כרטיס מסך חדש (כרגע או להמתין ל-DX10), או לקנות קונסולה - XBOX 360 \ PS3. תהיתי האם הגרפיקה של כרטיסי המסך הנוכחיים (נאמר HIGH END אבל בסקאלה הנמוכה) משתווים בביצועים שהם ייתנו לקונסולה כזו?... מבחינת המחשב - יש לי E6400 עם אובר-קלוק ל-3.3GHZ אז מהבחינה הזו אני מסודר. יש לי גם 2GB של זכרונות שעובדים על 1000MHZ. השאלה גם מתייחסת לתקציב. אם אני מייבא XBOX, זה יעלה לי 2500 ש"ח. PS3 עוד הרבה יותר... האם כרטיס מסך במחיר הזה (גם בייבוא, נאמר... כלומר במחיר ארה"ב) יעבור בביצועיו את אלו של הקונסולה? איפה אני יכול לבדוק כזו השוואה ועל מה הייתם ממליצים להשקיע?

• 40 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by Gal&Gal,

יש ביקורת רצינית עליו , קראתי בעיון ואני התרשמתי לטובה ממש! מה אתם אומרים עליו? רק להלביש עליו איזה backplate.

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. Started by amidanr,

שלום לכם, הייתי רוצה להתייעץ בנוגע לכרטיס המסך שלי. הכרטיס המקורי שקניתי עם המחשב לפני פחות משנה, מסוג X1950XT שבק חיים. לקחתי אותו למעבדה של אייבורי והם אמרו בטלפון שיחליפו אותו ל-RX1950XT. סבבה. כשבאתי לקחת את המחשב, התברר שהם שמו בסוף X1950PRO, ואמרו לי שזה כרטיס טוב יותר. חזרתי הביתה והתחלתי לחפש השוואות בין שני הכרטיסים, ולפי מה שמצאתי (לינקים מצורפים בהמשך), הכרטיס המקורי שהיה לי היה יותר טוב מה-PRO. שני הכרטיסים דרך אגב הם עם 256 מגה זכרון, ללא OC. האם הדבר באמת כך ואני לא טועה? בשיחה עם השירות לקוחות הם עדיין חושבים שה-PRO יותר טוב כי הם טוענים שהוא יותר יקר (לא נראה לי ככה לפי ZAP). קצת קשה לי לעשות השוואה מדויקת, כי יש הרבה נתונים ואני לא שולט יותר מדי. האם תוכ…

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. בפאר קריי ראשית לא מצאתי אופציה לפילטרים בהגדרות גרפיקה..איפה הם נמצאים? ובקרייסיס 3 יש רק את הפילטר AA..אין את AF? ולמה בקרייסיס אין לי אפשרות של אולטרה? והאם כדאי לי להפעיל את הV-SYNC מה וזה בכלל? מצטער על השאלות החופרות אני אשמח אם תתנו לי תשובה לכל אחת,תודה מראש הכרטיס שלי GTX770 מעבד I5 4670 וזיכרון 8 ג'יגה.

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. אוקיי , אז הכרטיס שלי מגיע עם שני ביוסים , האחד עובד בתדרים 750/950 , והשני עובד ב 775/1000. כמובן שאני תמיד משתמש בתדר הגבוה יותר, ומשום שהכרטיס מגיע עם האפשרות הזאת מהמפעל, לא אמורה להיות לו שום בעייה לעבוד בתדרים האלו. היום שמתי לב כי ב GTA IV מתחילים להופיע לי ריבועים גדולים וכחולים על המסך, אותו הדבר קורה ב BFBC2, רק ששמה הריבועים הם לבנים וקטנים, הם מופיעים ונעלמים. העברתי את הכרטיס למצב הרגיל שלו (750/950) , והכל עובד בלי בעייה, החזרתי למצב המומהר והריבועים חוזרים! הכרטיס מגיע ל 70 מעלות במאמץ , שזה לא הרבה לכרטיס הזה. האם זה 100% פגם בכרטיס? , או שאולי הבעייה יכולה לינבוא מרכיב אחר במחשב? הכרטיס עדיין באחריות למזלי כך שלא תהייה בעייה להחליף אותו

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. יש לי את הכרטיס הזה בSLI http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3932#ov בכל משחק שאני משחק בו אחרי דקה הוא נזרק לשולחן העבודה או מעלה לי מסך שחור ראיתי שהבעיה הזאת נפוצה ניסיתי הכל ושום דבר לא עובד דרבריים: 270, 280, 285, 290BETA אף אחד מהם לא שינה כלום כמובן שמחקתי אותם עם התוכנה Driver Sweeper.. הורדת קלוקים ניסיתי אך גם זה לא הצליח הורדת הוולטייג' של הליבה לא עובד לי דרך התוכנה אפטר בורן אינני יודע למה. לעדכן לכרטיס הזה ביוס אי אפשר כי אין לו שום עדכון ברשת. אני כבר כל כך נואש לשחק במשחקים שלי בבקשה תעזרו לי אני חייל ואני חוזר פעם ב הביתה ככה שעד שאני חוזר אני לא יכול לשחק

• 32 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. בתערוכה כיום הוציאו את Thunderbolt 3 ולא מצליח להבין איך זה עובד או לאן מתחבר ? [h=1]הבנתי שזה סוג חיבור וכבל כמו USB 3.1 10Gbps אך על הכבל יהיה סמל של Thunderbolt 3 ויעביר עד 40 Gbps.[/h]הכבל יתחבר דרך פרוטוקולים DisplayPort, PCI-Express , אבל כאן לא ברור , האם יתחבר לכרטיס מסך ? האם יהיה חיבור מיוחד לכרטיס מסך או קשור ל- DisplayPort ? מדוע הקשר של התקן ל- DisplayPort 1.2 ולא תקן 1.3 ? איך אני יכול להשתמש בו בתצוגה ? חיבור לכרטיס מסך או מסך ? רשום יכול להתחבר לשני מסכי 4K , אבל איך ? איזה תקני צבע יש לפרוטוקול הזה ? איך זה מתחבר למחשב נייח ? כתוב שהכבל צורך עד up-to 100 Watt of power , זה כמו צריכת חשמל של מסך LED ,זה המון http://www.guru3d.com/news-story/intel-…

21. Started by Athlon-WINGS,

וואו! מישהו קיבל 18477 ב 3DMARK על ה DEFAULTS עם ה Radeon9700!!!! ועם אוברקלוק רצחני של 3600 מגה הרץ מחשב!!!!!!!!! אבל משהו נראה ליי פה מוזר, כתוב שיש לו FSB 9729MHz זה הגיוני בכלל??? נראה לי זיוף :-\ הנה הלינק: http://service.madonion.com/compare?2k1=4263880

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by itaylevi,

בTMS ההבדל הוא הבדל של כ-40 ש"ח, לא רציני בכלל. לכן אתייחס אליהם כאל 2 כרטיסים באותו מחיר. קיימת ההתלבטות בין 2 הדגמים הנ"ל : GIGABYTE Radeon R9 280X Windforce X3 3GB Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 על איזה כרטיס אתם הייתם הולכים, ולמה? אשמח לשמוע פירוטים והסברים על ההבדלים וכו'. תודה.

• 21 תגובות
    • 2.5k צפיות
  23. תראו, כל הזמן אומרים שמאג זה חרא והכל אבל אני שומע מאנשים שזה מסך מעולה. ואחרי השוואה שערכתי בין הSAMSUNG 959NF לבין הMAG 810FD הגעתי למסקנות הבאות. הסמסונג אומנם מגיע לזולוציה אחת גבוהה יותר אבל זה כמובן לא משנה כי זה רזולוציות בלתי אפשריות. המאג מגיע ל100 הרץ 1280*1024 ואילו הסמסונג "רק" ל 85 שזה נמוך מאוד יחסית לסדר גודל של מסך כזה. המאג עומד על שפופרת של Trinitron לעומת Natural Flat של הסמסונג שלא שמעתי עליו בחיים שלי. מהמסקנות הנל נובע שהמאג יותר חזק, אבל שוב ושוב מזהירים מפני המאג. אז מה באמת עדיף? אנא אל תציעו מסכים אחרים, אני מתמקד רק בשניהם ולא ב CTX.

• 27 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by SpidiMan,

ברשותי מחשב עם המפרט הבא: מעבד Intel i5-4570 - 3.20 לוח AsRock H87M Pro4 זיכרון 8GB PC3-12800 CL 10-10-10-28 ספק כוח Corsair VS 650W כרטי מסך Gefore 760GTX OC 2GB אני מעוניין לשדרג אחד מהרכיבים כדי לקבל יותר ביצועים במשחקים המטרה בגדול היא לשדרג את הכרטיס מסך לדגמים החדשים הטובים - 980 או רדאון.. השאלות: 1. איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים? (תקציב בין 2000 ל 3000). 2. האם דווקא הייתם משדרגים משהו אחר - במקום הכרטיס מסך או משדרגים בנוסף?

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. Started by mic,

איזה כרטיס מסך כדאי יותר , עזבו שנייה את RADEON 9700 ו GEFORCE TI 4600 אם זה שני כרטיסים שהם שווים בביצועים אז של איזה חברה יותר כדאי: ATI או NVIDIA??

• 15 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים