עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היצרנית הסינית תנסה לספק לנו את הטוב מכל העולמות עם מעבדים מרובעי ליבות, כרטיס מסך מהדור החדש של NVIDIA וגם מבצע שכולל את הציר המפורסם אשר מבצע סיבוב של 360 מעלות לכתבה

2. Started by Nihility,

ווינדוס וויסטה כשיצא (מתי שיצא, אי אפשר לדעת עם מיקרוסופט) יציג לעולם את DirectX 10. בתור פלטפורמה כלכך פופולרית, תוך זמן קצר נראה משחקים שתומכים בו. האם זה אומר שכל מי שהשקיע ב- SLI או כרטיסים יקרים ימצא את עצמו מסתכל מהצד על כל אלה שנהנים מהמשחקים החדשים? ממה שאני רואה כרגע, אפילו הסדרה החדשה של כרטיסי מסך של nvidia תצא לפני הוויסטה (8000). אני לא רואה מצב שמישהו קונה כרטיס היום, שלא תומך ב DX10 ולא אוכל אותה. מצד שני, מה? נחכה שנה כדי לשחק במשחקים? ב- Oblivion לא היה אפשרי לשחק ללא Shader model 3.0, ה-8000 יצאו עם SM4 ומי יודע מה DX10 יביא איתו. זאת כמובן לא דילמה חדשה. שלא לדבר על כל הספקולתיות לגבי פיסיקה (מעבד ייעודי מתוך המולטי-כור? כרטיס ייעודי? מעבד גרפי מולט-כור…

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. ה-HD4850 שלי התפגר ואני צריך כ.מ חדש לרזולוציית 1650*1080 בהגדרות בינוניות+ למשחקים שייצאו. בקיצור,קצת יותר חזק מה-HD4850(אם אפשר חזק משמעותית אז כמובן שכן). המעבד הוא E8400 לוח GIGABYTE EP43-DS3L ספק cooler master rs500 pcar-a3 מארז CM590 יש לציין שלפי דפי המפרט של הלוח אם,הוא תומך בתקן PCI-EX 2.0 תודה רבה.

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. Started by saarxee,

GTX660, או HD7870XT? אלו הדגמים: http://www.tms.co.il/product/12311 http://www.tms.co.il/product/11861 הרכישה היא לא ברכישת מחשב חדש, במידה ויש תקציב ל-GTX660, עדיף יהיה לרכוש את ה-7870XT? הבנתי שה-XT מתקרב ל-GTX660TI בביצועיו וזול ממנו במאות שקלים.

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. Started by MDK,

If we trust the report made by this site, then the graphics card developers partnering with NVIDIA are little by little terminating the production and shipments of the graphics cards based on GeForce4 Ti4400 chips. And it may mean only one thing: NVIDIA stopped shipping the chipsets to the graphics card makers. In fact, there is nothing to be surprised at here. According to the Taiwanese manufacturers, the demand for GeForce4 Ti4400 left much to be desired. The users preferred either a high-performance GeForce4 Ti4600 or a much cheaper GeForce4 Ti4200. Moreover, some manufacturers simply ruined the market for GeForce4 Ti440 themselves, having launched their Ti4200 based …

• 20 תגובות
    • 2.5k צפיות
  6. Started by ClleG,

ערב צח ערב זח. מצאתי במספר חנויות כרטיס גרפי מבוסס צ'יפסט 6800 עם 256 מ"ב זכרון ו256 ביט. (נדמה לי שאפילו ראיתי צ'יפסט 6600 אולי בגרסת הGT או משהו כזה) בכל מקרה, רציתי לשאול איך הוא נחשב היום מול ה7600 למשל? במה הוא נבדל ממנו? אני צריך כרטיס שמפרט שאני מבקש לבנות, כאשר השימוש העיקרי הוא פוטושופ ותוכנות דומות מהמשפחה שלה. אחרי שאסיים ללמוד בטח אחזור לשחק קצת אבל אני לא גיימר כבד בכלל (Civilization או אולי Doom3 בשביל הכיף) האם 6800 יספק אותי או שיש המלצות אחרות. התקציב שלי כעקרון (וזה בטח ימתח לאור המציאות) נע סביב 600-700 ש"ח. במה עדיף להתרכז: כמות זכרון, כמות הביטים או ....?

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by sim,

בכרטיסים של nvidia מצוין למה הכוונה האם יש יציאה מהכרטיס למשקפי מציאות מדומה. איך זה עובד. איך משתמשים בעכבר מקלדת וגויסטיק כשיש עליך משקפיי מציאות מדומה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  8. Started by Born2Kill,

שלום רב, התחדשתי לאחרונה במחשב נייד חדש. הבעיה שהבהירות מסך לא מספיקה לי... גם כשאני מעלה את הבהירות עד הסוף זה פשוט לא מספיק. יש דרך כלשהי למקסם עוד יותר את הבהירות? (יש בדרייבר של Intel HD Graphics שמאפשר לשנות ניגודיות ובהירות אבל זה לא עוזר). תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  9. שלום לגכולם אני מיתלבט בין שני כרטיסי מסך והם: Asus ROG-STRIX-RX580-T8G-GAMING 8GB GDDR5 Asus Nvidia GeForce GTX 1060 DUAL-GTX1060-O6G 6GB השימוש העיקרי הוא מישחקים כגון: BATTELFILED 1 CALL OF DUTY WW II PUBG GHOST RECON WILDLANDS מה מומלץ? המעבד שברשותי הוא CORE I5 8400 וזיכרון CRUCIAL 16GB 2400 MHZ

10. Started by nec_000,

מוסברת יפה על ידי hardwareunboxed - תהנו: שיטות מודרניות יותר של נוידיאה ו- AMD באות להקל במשהו את בעיית ה- latency (מוסבר מעלה על ידי hardwareunboxed) כאשר במקרה של AMD קוראים לכך enhanced sync. ההסבר לשיטה נמצא כאן: https://www.techspot.com/news/75212-amd-unveils-enhanced-sync-adrenaline-v-1772.html https://gaming.radeon.com/en/radeon-software-17-7-2-introducing-enhanced-sync/ ומאז שנסיתי אותה - חייב להודות שעברתי לעבוד עימה, מרגיש כמעט אותו הדבר שזה כבר היה שווה את זה. **תקציר מנהלים בדקה:

11. Started by רועיקי,

בצער רב וביגון קודר אודיע על פטירתו של סוס העבודה שלי. זה שאלוהים יודע איך, יחד עם 3GB של RAM וQ6600, הריץ לי גם משחקים מודרניים על הגדרות מפתיעות ושרד לא פחות מחמישה(!!!) קייצים ישראליים עתירי לחות, עם אפס תקלות. [דקה דומיה] כעת אני שוקל להחליף מחשב לגמרי. לא מכוון לעתיד, לא כזה מת על משחקים עתירי גרפיקה. חשבתי בכיוון של רק קצת יותר חזק ממנו או זהה בביצועים. חשוב מאוד שיהיה שקט שקט! (בבירור קצר המליצו לי על 660ti, אבל מה אני צריך ת'מפלצת הזאת). כרגע אין לי מפרט, אני רק מתעניין בקשר לכ. מסך, אבל אם תרצו להמליץ על מפרט צמוד (לוח, מעבד, זכרונות, ספק כוח) - אודה לכם מאוד.

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. טוב אז ככה: אחרי הדיון הקודם החלטתי לרכוש כרטיס מסך אני מתלבט בין ה4850 של ATI לבין ה9800GTX הרגיל(לא +) מה מביניהם עדיף?מי זול יותר? קחו בחשבון את הנתונים הבאים: מסך-LGR1900 19 אינץ' ספק שבא בתוך המארז-ANTEC 500 זה המארז:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114_3031&products_id=17402 תעזרו לי להחליט תודה

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  13. Started by X_Dror,

כבר הרבה זמן שאני לא מעודכן בענייני כרטיסי המסך, ואני מחפש כרטיס מסך בסביבות ה-2500 ש"ח. אני מתלבט בין ה- 6800GT לבין מקביל מ- ATI x850(??) ואני גם אמשח לדעת על כרטיסי מסך שצפויים לצאת, וגם לדעת מתי הם יצאו כי עדיין לא ברור לי מתי אני אבצע את הקניה. אם תוכלו בבקשה גם לצרף מבדקים עם תגובות שלכם תודה רבה!

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. http://www.technocomp.co.il/Product.asp?productid=93 מה אתם אומרים? הוא טוב? ואם יש משהו יותר עדיף לקנות באותו מחיר אשמח גם לשמוע תודה

• 54 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. היי, יש לי את הכרטיס כבר מספר חודשים. GV-R928XOC-3GD הבעיה היא קשורה לטמפרטורה, הכרטיס שלי בדר"כ כ-20 מעלות מעל מה שביקורות כותבות עליו נבדק ע"י CCC, MSI Intel Extreme Tuning Utility, Afterburner. במאמץ (Stress Test) יושב על 85-87 מעלות במנוחה (0% load) יושב על 55~ מעלות זה הביא למצב שגם בלילה הוא עושה דיי הרבה רעש (נתון נוסף, אחד משלושת המאווררים על המכשיר עושה רעש של טרקטור מעל 45% מהירות אוורור) מעל הכרטיס יושב הקירור של המעבד AC Freezer 13, המעבד בטמפ של כ37 מעלות במנוחה. האם יש מצב שהכרטיס תקול ודורש החלפה?

• 6 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. המחרים של ה- ATI Radeon 9100 ב- קייאספי מאד נמוכים ביחס ל- http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/163.12.html http://www.exlmarket.co.il/exlmarket2/product-info2/163.13.html ועוד שאלה: האם כדאי לי לקנות את הכרטיס מסך הזה למפרט שלי (במיוחד ללוח אם)??? זה יתן ביצועים טובים?\ תודה רבה לכל העוזרים!!!!!!!!!!!!!!

• 28 תגובות
    • 2.5k צפיות
  17. השתגעתי כבר! כל ביקורת אומרת משהו אחר אין כסף להשקיע 1700 על כרטיס מסך! עד 1K יכול לעלות עוד 200 ל-1950, יתאים לי לשלם פחות 200 -8600GT האם ישנה החלטה סופית ? המחשב חזק 6600 2G עם מסך 19 גיימר בינוני פלוס.

• 38 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. שלום, אני מבקש המלצה לכרטיס מסך איכותי ולא יקר לסרטים ו- HD . המפרט של המחשב שלי הוא : לוח אם gigabyte דגם eg41mf-s2h (G41 ) עם יציאת HDMI - כרטיס מסך מובנה. מעבד e5200 זכרון - ram 4 giga ddr2 מארז וספק כוח של antec - 430W . רציתי לשפר את ביצועי המחשב , המהירות והאיכות של המחשב והתמונה . האם כדאי לי להוסיף כרטיס מסך חיצוני ? ואם כן אז היית שמח לקבל המלצות עדיף אולי עם קירור פאסיבי (כדי להפחית רעש ) תודה

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Started by ohadk123,

שלשום, כאשר הדלקתי את המחשב שלי, היה לו קווים לבנים ופשוט עשה ריסטרט וזה ועוד פעם קווים לבנים ועשה ריסטרט, לפעמים כאשר הדלקתי אותו (כיביי אותו והדלקתי אותו הרבה פעמים) הוא עבד ואחרי חמש דקות הוא התמלא בנקודות ריבועיות אדומות וקרס, ששלחנו אותו לתיקון אמרנו שכרטיס המסך שלו נהרס, אז מישהו יכול להמליץ לי כרטיס מסך מעולה? אחד שמריץ סרטים בHD 1080. תודה! אוהד

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. היי. הייתי באילת וקניתי בהזדמנות כרטיס מסך Sapphire radeon hd 7850 OC ב 1224 ש"ח. המחשב הקיים הוא בן שבועיים ונקנה במחשבה שארצה לקנות בהמשך כרטיס מסך למשחקים, אבל לא בהכרח כרטיס high end כך שאני לא בטוח אם הספק שלו יחזיק. המפרט: מעבד phenom II x6 1055T 2.8mhz קירור arctic freezer 7 pro לוח אם asrock 880gmh/u3s3 זכרון 8GB כונן SSD a-data s510 120GB צורב DVD ספק כח thermaltake litepower 500W מארז thermaltake v4 black edition 2 מאווררים 120mm עם LED 2 דיסקים קשיחים 7200RPM 1TB 1 דיסק קשיח 2TB 7200RPM המסך כיום הוא 22" 1680X1050 אבל בעתיד יוחלף למשהו כמו ה DELL 2412

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. Started by Dr-XP,

יש לי תראדון אל אי של הרקולס ואני מקבל בפרי די מארק 4500 ואני יודע שזה לא הציון הרגיל... האם זה בגלל שקיבלתי כרטיס דפוק? או שזה בגלל המעבד? ???

• 16 תגובות
    • 2.5k צפיות
  22. Started by thebestnickname,

אז ככה, התקציב עומד על 900 שקל עם חריגה, מה כן- אעדיף לשלם פחות, העיקר שיהיה משתלם מבחינת ביצועים-מחיר. בבעלותי כרגע GTX560 TI , i7- 4770 8GB Ram, אני רוצה כ.מ חדש. עכשיו- לפי מה שהבנתי http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu זה מחיר מציאה ממש, ואין לי בעיה עם זה שזה משומש וזה. האם אני ארגיש הבדל ביצועים דרסטי ממה שיש לי כרגע? האם עדיף לשים עוד 350 שקל בשביל משהו חזק יותר? השיפור ישתלם? קיצר הצעות בבקשה, תודה מראש.

23. Started by ariel-ro,

אני צריך המלצה לכרטיס שיצליח להריץ חלק סרטי 1080P, עם כל האפקטים והכל. שלא יעבור את ה200ש"ח. אבל שלא יהיה פחות טוב מהכרטיס הנוכחי שלי(מפרט בצד) עדיפות לNVIDIA כי יש להם את הNVIDIA PUREHD שיודע להעביר עומס לכרטיס מסך. תודה רבה אריאל

• 25 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. מפרט המחשב הנוכחי: Inter i5-4670k Gigabyte Z87P-D3 16GB DDR3 AMD Radeon HD6850 אני מעוניין לשדרג כדי לשחק באופן יחסית חלק בGTA V ובבאטמן החדש שיגיע. על איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים?

• 14 תגובות
    • 2.5k צפיות
  25. הודעה בכותרת

• 35 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים