כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,951 דיונים בפורום זה
-
-
התחיל לדגדג לי בקצות האצבעות שדרוג לכרטיס, יש משחקים שהוא מתחיל קצת לגמגם בהם. מעבד: i7 4790K לוח: Asus Z87 Maximus VI ראם: 32GB DDR3 1600MHz ספק: Seasonic ברונזה כלשהו עם הספק של 600 או 650 וואט. כרטיס מסך: Gigabyte GTX770 4GB רזולוציית מסך: 2560x1080 השאלה היא האם יותר נכון מבחינת עלות/תועלת לשדרג ל970 יחיד או לקנות עוד 770 עם 4GB ולעשות SLI, אני חושב שה4 ג'יגה על הכרטיס (כפול 2) יהיו סבבה לרזולוציה של המסך שלי. כמו כן, אני לא בטוח שהספק יחזיק SLI ואת המעבד (בלי אוברקלוק כרגע) מה דעתכם?
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שבוע הבא אני בארה"ב ותיכננתי לקנות 6600GT (היום ראיתי ב150-160 דולר) פתאום יוצא לו הX800GT ועכשיו אני עובד עיצות על הנייר ההחלטה ברורה - הX800GT (ובעתיד בטוח ימצאו את הדרך לפתוח עוד כמה צינורות עיבוד ואז. ..) השאלה המתבקשת האם אני צודק , והאם הוא כבר יהיה על המדפים בארה"ב ? (משום מה לא מצאתי אותו בהשוואות מחירים שם) אם בארץ מציאים אותו כבר למכירה אז הוא בטוח על המדפים שם, נכון ? עוד משהו למישהו יצא לקנות בחו"ל כרטיס מסך ? יש אחריות גלובלית ? מה קורה אם נדפק הכרטיס? נדפקתי ? ואיזו חברה עדיף (אם תהיה לי האופציה לבחור ) -sapphire, GeCube , HIS or power color ??
-
- 27 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אנשים תענו לי בדחיפות כי אני כבר רוצה לקנות כרטיס מסך מעולה. שווה לקנות? [ftp=ftp://www.pan-das.co.il/product_info...roducts_id=4114]www.pan-das.co.il/product_info...roducts_id=4114[/ftp]
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני פחות ופחות רואה שמוכרים אותו בארץ מישהו יודע למה ?
-
- 31 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ההשקה הרשמית והביקורות של דגמי AMD החדשים מאפשרים לנו לקבל את השוואת הביצועים המסקרנת והמיוחלת אל מול דגמיה המעודכנים של NVIDIA - בצילו של קיצוץ המחירים הבלתי צפוי לכתבה
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
- 2 followers
-
-
לאחר שנה+ קצת שתיפקד כראוי והייתי מרוצה מהביצועים שלו הכרטיס כנראה הלך אני הולך לעשות נסיון אחרון איתו אבל אין תקווה יותר מדיי השאלה שלי היא איזה כרטיס חדש בתחום מחירים של 600-800 מומלץ כרגע למה הוא מומלץ ובכמה הוא יותר טוב מה 8600 (כמו שאמרתי הייתי מרוצה מהביצועים) תודה.
-
- 35 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום בחינם כרטיס מסך של Leadtek 6800 Ultra עם קירור לא מקורי, הכרטיס מזוהה כ ULTRA אבל התדרים שלו הם 450/1200 שהם של ULTRA EXTREME, ככה שאין לי מושג אם הוא ULTRA רגיל שעבר צריבת ביוס או UE אורגינל, השאלה אם הוא שווה משהו נכון למשחקים של היום ברזולוציות סבירות... מבחינת ביצועים לאיזה כרטיס שנמכר כיום הוא משתווה פחות או יותר... תודה עריכה הכרטיס בכלל של GAINWARD לא LEADTEK...
-
- 43 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
זה קצת off topic ,מקווה שהמנהלים לא כועסים. בכל אופן, מעניין אותי לשמוע על חווית המשחק של חברים עם מסך LCD. אשמח אם אנשים יכתבו את דגם המסך שברשותם,האם הם סובלים ממריחות או כל בעיה אחרת והאם הם מרוצים באופן כללי מהמסך. אני פשוט חושב לקנות מסך,מתלבט בין crt טוב ל-LCD (גם טוב,אני מוכן להשקיע) וחושב שלשמוע מנסיונם של אחרים זה הכי חכם (ביקורות על מסכים קראתי בלי סוף וזה ממש לא עזר לי לגבש החלטה). תודה מראש
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך 20 אינץ' LCD רחב, Dell 2007WFP. כשקניתי אותו ראיתי את כל הסדרות שהיום ניתן להוריד על גבי כל המסך כאשר ה Aspect Ratio היה 16:9 (עבור מסך רחב) וזה היה על המחשב הישן שלי והכל היה מעולה והוא אוטומתי הציג הכל ככה . ועכשיו קניתי מחשב חדש וכל סדרה וסרט שאני מריץ אני רואה רק על חצי מסך (אולי אפילו טיפה יותר) ולא על כל המסך. וכשאני שם את ה Ratio על 4:3 רואים על כל המסך אבל זה מרוח כלפי מעלה. איך מתקנים את זה ? ולמה זה ככה בכלל ? זה הרי מחשב חדש והרבה יותר משוכלל מהזבל שהיה לי לפני זה ובכל זאת הוא לא עושה זאת אוטומתית. הכרטיס מסך הוא 8800GT. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
-
המחיר לא חשוב כרגע. אשמח לקבל שמות של כרטיסים שמשווקים עם FireWire(1394) . חשוב שיהיו חדשים (GeForce3/4 או Ati 8500). ואם לא מוצאים אז המלצות על כרטיס FireWire שבא לבד. כמו כן אשמח לשמוע המלצות אחרות בנושא זה. ידוע שUSB 2 יותר מהיר אבל זה מה שהמלצמה שלי רוצה PC110E Sony . תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
עשיתי benchmark ב-3DMARK 2001 SE (לא PRO), על הגדרות Default. יצא לי 8800 נקודות הכי גבוה עד עכשיו.... האם תוצאה זו בסדר בהתחשב במפרט שלי? (ראו 'מפרט מחשב')
-
- 24 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X + Bonus Gmes ₪668 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=963 או Gainward nVIDIA GeForce GTS 450 1024MB DDR5 PCIe ₪658 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=GWGTS450PCX1024 תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היתכן שליבת הדור הבא של NVIDIA, בתצורתה המלאה, תכלול מספר כפול של טרנזיסטורים לעומת ה-Titan X, בתוספת עד 32GB של זכרון גראפי מהיר במיוחד מסוג HBM2? לכתבה: http://hwzone.co.il/שמועה-משוגעת-ליבת-ה-pascal-של-nvidia-תכלול-17-מיליאר/
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
המסך 17 שלי מתחיל להראות סימני עייפות אחרי 5 שנים.. אז אני רוצה לקנות מסך 19 ... הבנתי ששני אלה די טובים.. עשיתי חיפוש ולא מצאתי תשובה מתאימה לשאלה מי מהם עדיף... אז אשמח לקבל תגובות.. בתודה. התקציב הוא עד 1600 בערך...
-
- 33 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
Radeon 8500XT של גיגה ביט אז כך : דבר ראשון יש לו 128MB והוא עובד על 300\300 !!!!!! הוא גם מגיע עם קירור מזהב אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג את הדגם הזה שיגיד לי אני רוצה לקנות !!!! הנה כל הפרטים ותמונה http://www.giga-byte.com/products/ap128d_h3.htm
-
- 13 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
היי חברה, קניתי את המחשב שלי לפני בערך 6 שנים - יש לו Core 2 duo E6600 2.4ghz ו8800gts 640mb שכבר בקושי סוחב. אני רוצה לתת לו שדרוג חגיגי לכבוד fallout 4, עכשיו השאלה היא מה הכרטיס מסך הכי טוב בתקציב הזה שהמעבד יוכל לנצל אותו? אני חשבתי על הgtx960 - שגם צריכת ההספק שלו ממש נמוכה.
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום רב, התחדשתי לאחרונה במחשב נייד חדש. הבעיה שהבהירות מסך לא מספיקה לי... גם כשאני מעלה את הבהירות עד הסוף זה פשוט לא מספיק. יש דרך כלשהי למקסם עוד יותר את הבהירות? (יש בדרייבר של Intel HD Graphics שמאפשר לשנות ניגודיות ובהירות אבל זה לא עוזר). תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
-
איך אלו ? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=GV075&Cat2Cat1ID=8&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7738 וזה נכון שאין חיישן טמפ' ב-gecube ? Gigabyte GA-K8VM800M AMD 64 2800+ Thermaltake BigTyphoon Gigabyte 6600GT 128MB AGP ZALMAN VF700 2048 MB RAM CD ROM DVD LG Western Digital 80GB X2 LG LCD L194WT Enermax Noisetaker 370W
-
- 28 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
קודם כל מזל טוב שהפורום חזר ולבעיה, הכרטיס מסך שיש עושה לי בעיות כאשר מנסים להתקין את הWDM בשביל להשתמש באופציות של VIDEO-IN וTV-OUT. יש לי סימן שאלה על WDM VIDEO CAPTURE (UNIVERSAL ראיתי בעוד מקום שיש עוד אנשים שלא הצליחו להתקין את הWDM הזה. ניסיתי גם את הWDM שיש באתר של NVIDIA אבל עדיין יש לי סימן צהוב. למישהו יש מושג איך פותרים את זה? SE7EN גם לך יש את הכרטיס הזה, הצלחת להתקין ? ???
-
- 12 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי תראדון אל אי של הרקולס ואני מקבל בפרי די מארק 4500 ואני יודע שזה לא הציון הרגיל... האם זה בגלל שקיבלתי כרטיס דפוק? או שזה בגלל המעבד? ???
-
- 16 תגובות
- 2.3k צפיות
-