עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 507 צפיות
  2. Started by royc,

בקרוב מאוד, אני מתכוון להחליף את המחשב. לגבי כרטיס מסך החלטתי ללכת על ה- hd 4850 (עדיין לא החלטתי האם ללכת על ה- 524 או ה-1024). בכל מקרה, מישהו אמר לי שאולי כדאי לי לחכות עוד קצת כי כנראה אמורים לצאת כרטיסים חדשים ואז אוכל להשיג כרטיס יותר טוב במחיר הזה או את הכרטיס הזה במחיר יותר טוב (: . כרטיס זה עולה באייבורי 693 ש"ח (ה- 1024) http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2588&CatCode=531 דעתכם? (אני קצת מתלבט, היות שאין לי מושג מה הולך להיות ויתכן שאותו אדם צדק, ומצד שני, אין לדבר סוף....)

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  3. מה קורה כשיצרנית מחשבים משיקה את כרטיס המסך הראשון שלה אי-פעם, המבוסס על הליבה הגרפית המתקדמת הראשונה של אינטל? בדקנו ARC A770 תוצרת מותג ה-Predator של Acerלכתבה

4. Started by iveco,

בגלל הפאק הרציני בכרטיס גיגהבייט שבר חשבתי ללכת חברה אחרת פליט , הכרטיס שווה משהו ?

5. היי אתמול עשיתי בדיקה קצרה של כרטיס המסך שלי בCCCT , לאחר דקות בודדות עצרתי את פעולת התוכנה כי ראיתי שהGPU מגיע לחום של כ 65 מעלות וזיכרונות לכ 75 מעלות , פחדתי שזה מסוכן לכרטיס שלא ישרף חלילה לכן עצרתי הכל. האם היתי צריך לתת לתוכנה שתסיים את הבדיקה עד הסוף? רוני

• 3 תגובות
    • 966 צפיות
  6. חיברתי חוט מי הכרטיס מסך ל טלויזיה RCA יש לי כרטיס מסך ראדיון 9600 XT אני ניכנס למאפיינ ים http://www.donkey.co.il/Briefcase/Uploads/7350.hgfhgfhghgfhhgfhgfhgfhgfhgfhggfhghgfhgfhgf.jpg

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  7. היי יש לי מחשב די ישן: Board: Intel D850GB - i850 chipset, FSB=400MHz, AGP=4X CPU: P4 1.5GHz RAM: 640 RDRAM Power Supply: 300W Graphics Adapter: GeForce FX5500 אני שוקל לנסות לשדרג את כרטיס המסך (למשל ל- Radeon X1650Pro או GeForce7600GT). אני לא מצפה לביצועים מדהימים, והמטרה היא שהמחשב יעלה משחקים כמו Oblivion על רזולוציות נמוכות וכו' מה אתם חושבים? (חוץ מהאפשרות הברורה של לקנות סוף-סוף מחשב חדש )

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  8. שלום! ראיתי את המסך הזה LP717 Mag ב1500 שקל וזה נשמע לי מחיר יחסית טוב. הבעיה שאני לא מבין כל כך במסכים ואני רק יודע שצריך זמן תגובה נמוך וזווית ראיה גבוהה. הקיצר מה אתם אומרים על הדגם הזה? הפירוט שמצאתי עליו הוא: מאפיינים טכניים 16ומילי שניה זמן תגובה 1:450ו יחס ניגודיות 1280x1024וdpi רזולוציה מקסימלית 0.264ומ"מ גודל נקודה אולי אתם יודעים על פירוט נוסף ( זווית ראיה ועוד)ואתם יכולים להגיד לי אם הוא יספק אותי בצרכי שהם: סרטים משחקים גלישה אני לא רוצה שיהיה אפקט גוסט או משהו וגם שאם אני יסתכל קצת מהצד אני יראה שחור. תודה למי שיעזור..

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  9. Started by danield51,

יש לי X1950XT עכשיו שאני משחק גוטיק 3 לדוגמא ..משחק שלא אמור להרוג לי את הכרטיס מסך...מופיע לי שהכרטיס פועל בטמפרטורה גבוהה מידי ולאחר משהו כמו חצי שעה המחשב ממשיך לפעול והמסך נכבה ולא יעזור בית דין הוא לא יחזור עד שעושים ריסט.. השאלה שלי היא כזאת...למה הבעיה הזאת מתקיימת? זה קשור איכשהו לאוורקלוקינג...ואם כן איך אני מבטל את זה ומשאיר את החום של הכ. מסך שלי על גבול של לא לעשות לי בעיות תודה מראש דניאל

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  10. Started by mTZ,

שלום לכולם, אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך במחשב הישן מותג הישן שלי (DELL), אשמח אם יעזרו לי פה. המפרט: CORE2DUO E4700 2.6 INTEL G31 לוח אם של DELL ספק שדרגתי ל620W של SEASONIC. מארז MINI TOWER של DELL אבל רוב כרטיסי המסך ה''גדולים'' נכנסים בו. 2GB RAM DDR2. לפני כחודשיים נשרף לי הכ.מ. וקניתי אחד למשחקים קלים GT 610 (קונטר,NFS). כרגע אני מעוניין לשחק במשחקים הרבה יותר כבדים, כגון BF3 על FPS יציב והגדרות בינוניות-גבוהות (אני לא מצפה הרבה מהמערכת שלי). אני משחק על רזולוציה של 1280X1024. אני מבקש לא לעבור את התקציב שהוא עד 1000 ש''ח. תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  11. ב- TW3 ו FO4 כרטיס אחד עובד יותר טוב או לכל הפחות זהה לשניים. זו לא בעית חומרה אני חושב כי בFIRESTRYKE 1.1 קיבלתי ציון של 21K בגרפיקה וזה נראה סביר לשני כרטיסים. הדרייברים וביוס מעודכנים לאחרונים כולל ביתא של AMD. מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 850 צפיות
  12. Started by Itzik 007,

אני קונה עכשיו מחשב חדש עם מסך דק... זה המסך: ViewSonic VA712 17" LCD http://www.viewsonic.com.sg/product...?id=215&s=specs איך הוא? כדאי? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 905 צפיות
  13. שלום מעוניין לקנות כרטיס מסך שמתאים למשחקים ׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׁׂ(ghost recon wildlands, watch dogs 2, far cry 5) וגם ל adobe premiere לא מחפש את הטופ מחפש משהו באמצע Gigabyte GTX 1060 G1 GAMING 3GB http://ksp.co.il/?uin=34943&select=.1044..35..201..45. Gigabyte GTX 1060 WINDFORCE OC 6GB http://ksp.co.il/?uin=34209&select=.1044..35..201..45. Gigabyte GTX 1060 G1 GAMING 6GB http://ksp.co.il/?uin=37618&select=.1044..35..201..45. משהו מבין 3 אלה יהיה טוב? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. רציתי להתייעץ איתכם , לאחר גישושים ארוכים כולל בפורום פה , החלטתי לקנות את המסך ? Samsung TFT 19'' 913B+DVI?. מה אתם אומרים ? יש לכם מסכים יותר טובים בסביבת מחירים הזאת ?? (חשוב שיהיה 19 ) .. והאם הוא טוב למשחקים ??

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  15. שלום לכולם, לאחרונה קניתי טלויזיה של סוני מדגם KJ-55 X9000E (הדגם בארץ הוא X900E) וחיברתי אותה למחשב דרך חיבור ה-HDMI של לוח האם בזמן שהמסך של המחשב (DELL P2417H) מחובר לכ.מסך גם כן באמצעות HDMI. כאשר הטלויזיה מחוברת ישירות ליציאת ה- HDMI של לוח האם אני יכול להגדיר לה רזולוציה של 4K אבל כל וידאו באיכות הזו מנוגן בצורה מקרטעת משהו. כאשר אני מחליף את החיבורים והטלויזיה מחוברת לכרטיס המסך אין לי אפשרות להגדיר עבורה רזולוציה גבוהה יותר מ-1080P. בדקתי באתר של NVIDIA וראיתי שהכרטיס שלי מוגבל לרזולוציה של 2560x1600. אשמח אם תוכלו להמליץ לי על כרטיס מסך בתקציב נמוך ככל האפשר שיאפשר לי לצפות בסרטי 4K באמצעות הטלויזיה.…

16. Started by p_q,

במסך הזה: http://www.lge.co.uk/mod_perl/go.pl/site/products/pc/monitors/crtmonitors/flatcrt.htm?product_uid=2515&category_uid=645 יש חיבור USB למה הוא צריך חיבור למסך מחשב? למה אפשר לחבר? תודה לכל מתייחס

• 3 תגובות
    • 5.9k צפיות
  17. Started by יניב קופר,

7600 agp האם הכרטיס צריך חיבור חשמל בניפרד

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  18. על כרטיסי מסך מסוג 6200TC אני צריך כ.מסך זול שיריץ משחקים בינוניים ... מה זה אומר ה Turbo Cache הזה ??? למה הכרטיס כזה זול ? האם כרטיס מובנה כגון 6100 Geforce יהיה עדיף ? האם ה X300 עדיף על ה TC ???

• 3 תגובות
    • 679 צפיות
  19. Started by silky,

שאלה פשוטה, מה אתם אומרים?

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  20. אם מישהו פה משתמש, אולי תוכלו להגיד לי איך האיכות תמונה? וגם כן, באיזה מסך אתם משתמשים?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מספר פעמים אמרו לי כשהצגתי את המפרט שלי שהכרטיס מסך שבחרתי הוא אוברקיל לגודל המסך... לכן אשמח אם משהוא כאן יסביר לי את הקשר בין גודל המסך לביצועים של כרטיס המסך על גביו, והאם לקיחת כ.מסך ממש חזק על מסך קטן תיהיה ביזבוז מיכוון שמגודל מסויים של מסך הוא נותן פחות אחוזי ביצוע? ואם אפשר פירוט של כ.מסך, כלומר HD 4870 טוב ל 22'' לדוגמה... בנוסף אשמח אם תפנו אותי למאמר בנוגע לסוגייה זו אם יש כזה מאמר... תודה רבה לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 704 צפיות
  22. Started by Impreza,

יש לי בסלון את המסך הזה (הוא לא שטוח) פעם שמעתי שסדרת ה 770 היו בין האיכותיות או שזה היה מספר אחר איך הוא בקיצור?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  23. יש לי Q8300 8 גיגה זיכרון 2 הארדיסקים לוח אם Giga-Byte GA-EP43-S3L ספק 500 של סיסוניק מארז אנטק 300 האם יש כרטיסים מודרנים שלא יתאימו מבחינת גודל מארז\ספק\כניסת לוח אם?

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  24. Started by poltergeits,

צריך קישור להורדת התוכנה מהאתר שלהם ???

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  25. ככה לא הצלחתי להבין מה זה עושה תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.