עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום רב! אני עומד לקנות מחשב השבוע ואני עומד בהתלבטות גדולה בין הכרטיסי מסך השונים בסכום עד 1000 ש"ח ראיתי את הדיונים בנושא שבלבלו אותי כי בהתחלה חשבתי על Gtx 960 ועכשיו אני כבר לא בטוח. אין לי בעיה גם לשקול לקנות מיד 2, הבעיה היחידה שעומדת בפניי זה האם המארז והספק יתאימו לחלק מכרטיסי המסך שנמכרים שם כגון הr9 280x או הradeon 7970. חשבתי על המארז antec gx500 עם ספק antec של 550W, השאלה האם זה יספיק או שכדאי מראש ללכת על ספק חזק יותר? אני לא ממש מכיר דגמים של מארזים וספקים. בכל מקרה אם ואחליט לקנות בכלל יד ראשונה איזה כרטיס מסך משתלם יותר בתקציב הזה? יש לציין שאני אשתמש במסך 21 אינץ 1080P תודה מראש, איתמר

• 1 תגובה
    • 979 צפיות
  2. אני מעדיף לקחת את הזול, האם זה משנה?(בכסף זה 100 שקל) זה היקר יותר: http://ksp.co.il/?uin=24680 וזה הזול יותר : http://ksp.co.il/?uin=24831

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by latismu,

היי, אין לי דרישה חזקה מהכרטיס מסך, עד היום השתמשתי בכרטיס מסך המובנה אני מחפש פיתרון שיאפשר לי להציג על גבי 3 מסכים Extending, אבל אני מוכן להסתפק גם בזה שיהיו 2 מסכים שהם extending ואחד שהוא mirror של אחד מהם. החיבור יתבצע ל-3 מסכים: שני מסכים ~24' (חיבור של מסך אחד כרגע DVI - אבל תומך גם VGA) ומסך 42' (זו טלויזיה, חיבור HDMI) מצאתי כרטיס מסך שמאפשר את זה לכאורה: http://ksp.co.il/?uin=22484 אבל הוא קצת יקר.. מה אתם ממליצים לי לעשות במקרה הזה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  4. היכונו לקבל את מחליפו של ה-GeForce GTX 750 Ti, שאמור להציע לנו את כל הטוב שבארכיטקטורת ה-Maxwell 2.0 בעבור פחות מ-150 דולר לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/כרטיס-ה-geforce-gtx-950-יושק-ב-17-באוגוסט/

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by sheff2k2,

יש לי ספק כזה: http://www.thermaltake.com/products-model.aspx?id=c_00001655 האם זה יכול להריץ בבטחה r9 380? באתר של sapphire רשום שיש צורך ב500 וואט, אך זה סותר את מה שכותבים באתרים כאלו ואחרים. מה אתם אומרים? יש לי i5 3470, בלי OC, עם מספר דיסקים קשיחים.

6. Started by barakbk,

אהלן חברים, ברשותי כיום כרטיס מסך GTX260, שעד לא מזמן סיפק אותי עד כדי זה שעכשיו התחיל להיות טיפה צוואר בקבוק, וכמובן - ללא DX11. אני לא משחק הרבה במחשב, אבל כן רוצה את האפשרות לשחק מידי פעם בכותרים חדשים. שום דבר במפרט הנוכחי שלי לא אמור להשפיע לרעה על הכרטיס: ASUS X99S 16GB 4*4 - GSKILL RIPJAWS I7 5820k - 4 GHz Seasonic 850W gold המחיר לא כל כך משפיע - מה שהכי חשוב זה שיהיה כרטיס מסך משתלם מבחינת עלות\תועלת, ושצפוי לו זמן מכובד לשרת אותי (כפי שה-260GTX עשה עבודה מעולה עד עכשיו). אני כרגע עם שני מסכי 1080p (כמובן שלמשחקים מדובר במסך בודד), ואני לא פוסל אופציה לשדרוג עתידי (אם כן - אז QHD ומעלה) עדיף שהכרטיס יהיה עם קירור כמה שיותר טוב ושקט. עד היום הייתי אך ורק עם כרטיסי…

• 17 תגובות
    • 2.9k צפיות
  7. שלום חברים אני רוצה לשדרג כרטיס מסך במחשב שלי המפרט : intel 5820k noctua d14 g skill ripjaws 16 GB DDR4 msi x99 sli plus crucial ssd mx100 native instruments komplete audio 6 ספק כוח 520W של סיסוניק מודולרי עכשיו השאלה שלי אם הספק שלי יוכל להחזיק כרטיס מסך יותר טוב, וכמובן אייזה כרטיס הכי יתאים למערכת שלי ביחס עלות תועלת. חשבתי על הGTX 970 מה אומרים?

• 13 תגובות
    • 2.7k צפיות
  8. Started by optimizeR,

אחלן חברים, לא מזמן השתדרגתי עם כ.מסך R9 280x שלא התאים לי לספק, בסופו של דבר החלפתי אותו עם חבר בעד סאב לרכב (השתדרגתי גם ברכב ). חזרתי לאותה הנקודה, אני רוצה לשדרג את מעבד וכרטיס מסך. להלן המפרט שלי: מעבד: i3-2100 3.1ghz לוח אם: ASrock H61m-u3s3 כ.מסך: Sapphire HD 6870 ספק כח: Antec Earthwatts 500w כוננים: HDD Seagate 500gb 7200rpm + Samsung SSD 120gb 840 מארז: Antec Three Hundred עדיפות שלא אצטרך להחליף ספק כוח אם אין בכך צורך באמת ... גלשתי קצת בפורומים והבנתי שהספק שלי יכול להתאים לכרטיסי מסך מתקדמים של nVidia כי הם צורכים פחות חשמל. בהנחה שהמעבד ישודרג לפחות ל i5 2xxx+ (עניין המעבד סוגיה בפני עצמה בשבילי... מצד אחד אפשר לקנות יד שניה מעבד ד…

9. Started by David Ell,

שלום לפני כמה זמן פתחתי אשכול על כרטיס מסך אבל הייתה הוצאה דחופה יותר וכרגע חסכתי שוב לכרטיס. העניין הוא שהכרטיס שיש לי עכשיו הלך לגמרי, אני על סייף מוד ואם לא אז אני מקבל שגיאה. לכן אני חייב כרטיס מסך בדחיפות, השגתי 600 ש"ח (תקציב דל נכון), אבל אני לא יכול לתפקד בלי. אני רוצה כרטיס שיוכל להריץ גם BF3, יד שנייה אופציה פתוחה לוח אם P67UD3B3 I5 2320 וספק חזק שאני לא יודע את שמו אשמח לעזרה, מתכנן קנייה שבוע הבא.

10. Started by yellowblood,

אהלן, זה המפרט שלי: Intel Quad Core I5 2500K Quad Core 3.3GHZ Sparkle GTX570 1280MB GDDR5 HDMI Gigabyte Z68X-UD3H-B3 Kingston 4GB DDR3 1333 (x2) Seasonic PSU 620W Active PFC 80 הכרטיס מסך עושה בעיות כבר הרבה זמן, מחפש לו מחליף. לא רוצה להשקיע יותר מדי, רק שאוכל לשחק משחקים מודרניים בצורה סבירה בשנתיים הקרובות. אין לי מספר מדויק לגבי תקציב, אני רוצה שידרוג יחסית קטן מהכרטיס הזקן (בלי ליצור צוואר בקבוק כמובן כי גם המחשב לא מאוד חדש). תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by tidan31,

שלום! ניגשתי לנתק את הכבל מהכרטיס מסך והוא לא יצא ניסיתי בכוח ועדיין לא הצלחתי לנתק אותו לאחר מכן ראיתי בתחתית של הכבל שיש סימן של חץ שצריך ללחוץ עליו ולאחר מכן לנתק אותו השאלה שלי האם גרמתי נזק כלשהו ליציאה בכרטיס מכיוון שניסיתי למשוך אותו בכוח למרות שהכל עובד באופן תקין?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Wunderbar,

היי חברים, יש לי בעיה עם כרטיס המסך שלי. לפעמים כשאני מחדש את המחשב הוא פשוט לא עובד. אני נכנס למנהל ההתקנים ורואה שהמחשב מזהה רק את כרטיס המסך המובנה על לוח האם. איך אפשר לתקן את הבעיה הזאת? תודה.

13. כרגע זהו המפרט שלי: מעבד: Intel® Core i7-4790 CPU @ 3.60GHz לוח אם: Gigabyte GA-H87-D3H זיכרונות: Kingston HyperX KHX1600C10D3/8GX 8 GB DDR3-1333 Kingston HyperX KHX1600C10D3/8GX 8 GB DDR3-1333 כרטיס מסך: Sapphire Radeon HD 7970 Dual-X 3GB ספק כח: Corsair TX750W Power Supply קירור: Arctic Cooler i11. קשיח רגיל, Seagate Barracuda 2TB השאלה שלי היא כזאת: אם אשדרג כרטיס, אני אראה שיפור משמעותי? כי במשחקים חדשים אני כבר מתחיל לוותר פה ושם על MSA וכו'. כרגע אני משתמש במסך LG IPS235V FHD ולא מתכוון לקנות חדש עד שיפסיק לפעול. מומלץ לשדרג? לחכות לדור חדש של כרטיסים? במידה וכן התקציב הוא עד 2K (מוכן לחרוג קצת). תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. מהי התוכנה הפשוטה והנוחה ביותר לבדוק טמפרטורת כרטיסים של nvidia ? בנוסף, אשמח לדעת מהי הטמפרוטרה הנורמלית לכרטיס שלי בזמן מנוחה ובזמן "עבודה"? זה המפרט: Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W Gigabyte GA-H87-D3H for 1150 NZXT tempest 410 Elite Black + Seasonic 620W - Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3 D-Link Wireless N PCI-E adapter 300Mbps Gigabyte Geforce GTX770 WINDFORCE X3 OC 2GB RETAIL

• 5 תגובות
    • 844 צפיות
  15. Started by AxeOr,

......

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. חשוב לציין שאני מעוניין רק בחדש. מיועד לשימוש ברזולציה של 1920*1080. ראיתי שמוכרים 7950 ב 750, האם כדאי ? האם ה960 מצדיק את ה300 שקלים תוספת ? ברשותי i5 750 עם ספק 500W איכותי. אודה להצעות וחוות דעת. תודה

17. Started by tidan31,

שלום! ברשותי מערך sli gtx 680 2gb ואני מעוניין להחליף אותם ב-titan x איך המערך כרטיסים שלי מבחינת הביצועים בהשוואה ל-titan x האם יהיה הבדל משמעותי בביצועים בין שניהם אני משחק על 1600P האם כדאי לשדרג או להשאר עם הכרטיסים הקיימים?

18. Started by צפיד,

אני מריץ 3DMARK ומקבל את התוצאה: עבור רזולוציה ב1080P http://www.3dmark.com/3dmv/5309323 לא נמוך ביחס לחומרה?

19. יש לי כרטיס AMD שלא עובד טוב עם מסך OLED יתכן שההרץ האופקי והאנכי לא תואם למסך צריך 60 אנכי ואופקי 67.5 איך בודקים או משנים בדרייבר בכרטיס מסך R9 290 ? הפכתי את הדרייבר ולא מצאתי

• 48 תגובות
    • 8.7k צפיות
  20. היי חברים, צריך המלצה לכרטיס מסך לצורך גיימינג כבד. אשמח שהמחיר יהיה בסביבות 2000 ש"ח בערך. לא משנה מאיזה רשת לקנות. זו המערכת שהוא יעבוד עליו: מעבד: Intel Core i5 4430 ספק: Corsair AX1200 לוח אם: Motherboard MSI Z87-G45 Gaming LGA 1150 תודה.

21. היי לכולם עד היום הייתי קונה מחשבים מוכנים מראש, עכשיו כשיש קצת יותר ניסיון טכני ותקציב אני רוצה לקפוץ למים מבחינת הרכבה ושדרוג - הבעיה שאני עוד לא מספיק משופשף בהתאמת רכיבים... יש לי מפרט דיי דומה לזה: https://pcpartpicker.com/user/idosc/saved/#view=WTM2FT שימו לב שחלק מהדברים הם placeholders, למשל הספק שיש לי הוא מחברה אלמונית כלשהי אבל גם כן 500W (כנ"ל לגבי שאר הרכיבים האלמוניים - אותם ביצועים, לא בהכרח אותה החברה/הדגם). אבל מה שחשוב זה שהמעבד, לוח האם, כרטיס המסך והמאוורר של המעבד הם בדיוק מה שכתובים ברשימה. אני מחפש לשדרג את הGT220 - המטרה שלי היא להגיע לביצועים דומים, אולי קצת פחות אם זה לא אפשרי, ל-Xbox One למשל - הגדרות medium/low במשחקים (אם אפשר יותר במחיר …

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by tidan31,

שלום ברשותי מערך sli של שני כרטיסים ביחס לאיזה כרטיס כיום הם שווים מבחינת הביצועים?

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by oriklo,

מה הכרטיס הכי טוב שאני יכול לקנות בתקציב של 800 ש"ח? חשבתי על gtx750 אבל רציתי לשאול המלצות על כרטיסים אחרים אולי טובים יותר בתקציב? תודה!

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by cha_had,

מזה זמן רב, הבעיה הזו מופיע מעצמה (קשור לסעיף 3): “Could not load file or assembly ‘MOM.Implementation’ or its dependencies.” ניסיתי הכל! פשוט הכל! 1)הסרתי והתקנתי מחדש את הדרייבר (כולל גירסאות חדשות יותר) - לא עזר! 2)התקנתי את net framework 4.5 כמו שמצוין גם באתר של AMD בדף שמוקדש לבעיה - לא עזר! 3) פירמטתי 3 פעמים את המחשב בחודשים האחרונים- עזר חלקית, הדרייבר עבד לזמן מה וההודעה חזרה. היו לי חשדות שזה קשור לפריצה של הWINDOWS, שהייתי מבצע כל פעם אחרי פירמוט, אבל בפירמוט האחרון לא פרצתי את WINDOWS וזה עדיין חזר! כבר התייאשתי, אולי למישהו יש פתרון מוכח? מי שפותר את הבעיה הוא מלך... :( חיים

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. קניתי מסך OLED 939 מהיום הראשון בעיות של תמונה דרך מחשב עם כרטיס מסך X290 אין ניגודיות ( למרות מסך 120,000 :1 ) צבעים לא טבעיים תווי פנים וטקסטורה לא קיימים או חלשים מאוד לא ניתן לכוון ולכייל את המסך עם דיסק כיול ( האותות לא עוברים טוב דרך HDMI ) דו מימד – יש בעיות עיבוד תמונה שבא והולך תמונות באתרי אינטרנט מעוותים התמונה – צבעים מדהימים אבל אין עומק לצבעים ( הצבעים לא חיים ולא תוססים , הם חד גוון , ולא טבעיים ) 4:4:4 ממחשב איך רואים שזה עובד , אך לא מעביר שום שינוי או איכות לתמונה ואין הבדל עם או בלי 4:4:4 השחור מדהים אך בלי יכולת לראות פרטים בשחור YOUTUBE - ודומיו צבעים לא נכונים , אין טקסטורה , חוסר דיוק ועוד... היה נציג בכיר בביתי ראה , בדק ואמר של-L…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים