כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס Sapphire HD 6870 מערכת הפעלה WIN7 64 מסך 2333T מחובר בDVI לקומה התחתונה של הכרטיס וlcd av700 מחוברת עם HDMI לקומה העליונה של הכרטיס איך אני מפעיל את שני המסכים באותו הזמן עם אותה תמונה? אמרו לי שאי אפשר לחבר שתי יציאות דיגיטליות... אפשר עזרה? (לא רוצה להגיד שטויות מדי אבל... לחבר את הטלויזיה ליציאה של הלוח אם או משהו כזה?) תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיספק אותי טוב לשנה הקרובה התקציב שלי הוא 600-700 + - :] תודה לעוזרים!!!
-
- 24 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט שלי: +AMD 3600 (ליבה כפולה) לוח M2A של ASUS 2 סלוטים של זיכרון = 1.5 GB DDR2 עכשיו אני משתמש בכרטיס מסך המובנה של הלוח אני חיכיתי עד עכשיו עם הקנייה של כרטיס המסך כי העדפתי שהוא יהיה כמה שיותר חדש השאיפות שלי לא רציניות אני רוצה לשחק GTA4 בצורה חלקה ושירוץ על הביצועים המקסימליים וגם NFS הבא שעומד לצאת (אין לי מושג מה השם ומה הדרישות) הבנתי שהמערכת שלי יחסית מיושנת ובגלל זה אם אני אשים לה לדוגמה 4850 אז הוא לא יגיע לניצול מלא אההה ואגב, יש לי ויסטה וגם XP ואני משתמש בעיקר בXP תודה רבה רבה
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום ושבוע טוב! רציתי לשאול מה אתם אומרים על הכרטיס הזה, ועוד דבר חשוב: ראיתי שיש לזה 2 יציאות DVI ובשביל מסך CRT עם חיבור VGA, כתוב שזה בא עם מתאם. השאלה שלי היא באיזה מהיציאות אני מחבר את המתאם, השמאלי או הימני? תודה רבה מראש!
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, הורדתי את 3DMARK05 ושאני אני מנסה להריץ אותו מתקבלת לי ההודעת שגיאה הבאה: idirect3ddevice9::createpixelshader failed:invalid call(d3derr_invalidcall מזה אומר ואיך אפשר לתקן את זה??? בתודה HellBoY
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אח שלי מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש AGP במחירים 600-800 חריגה 40+-. יש לי יותר עדיפות ל ATI אבל אני לא כל כך מבין בשוק ה LOW -MID END אז אני בוטח בכם .
-
- 24 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אפשר לחבר בין לפטופ לבין TV עם כבל VGA ל HDMI ? קניתי כבל כזה ולא עובד לי.
-
- 24 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
מה דעתכם על הכרטיס הזה והאם הוא שווה 1250 שח (באולסייל ב10 תשלומים)? ???
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דרייבר ה FORCEWARE האחרון של NVIDIA , חשף מספר פרטים לגבי התוכניות העתידיות של NVIDIA לגבי השקת כרטיס המסך החדש , מבוסס ה G80, אשר זכה לשם GEFORCE 8800 ULTRA, בעוד הערכות ברחבי האינטרנט גרסו כי הכרטיס יהיה גרסה מוחלשת של ה 8800GTS, הרי שככל הנראה הוא יהווה את חוד החנית של כרטיסי המסך של NVIDIA, ואמור להתחרות ב R600 של ATI , כשיושק בסופו של דבר. כמו כן נמסר כי ביום השקתו , NVIDIA תשחרר מספר כרטיסי מסך חדשים , כמו Geforce 8600, Geforce 8500, Geforce 8400, Geforce 8300. פרטים רשמיים לגבי הכרטיס לא נחשפו, אך ההערכות גורסות כי ה GPU יגיע במהירויות שעון גבוהות יותר מה 8800GTX, וככל הנראה יזכה לזכרונות GDDR-4 במקום ה GDDR-3. כמו כן , שמועות נוספות גורסות כי NVIDIA מתכננת להכר…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חשבתי היום לנסות לראות מה הקטע של הראדאון 9800 AIW שיש לי בארון שהוא לא עובד.. חיברתי אותו עכשיו והמחשב פשוט לא עלה, כלומר, שומעים שהארדיסק מתחיל לעשות רעשים והכרטיס אפילו מתחמם כרגיל אך מעבר לזה המחשב עצמו לא עולה ולא רואים דבר על המסך, האם זה אומר שהוא נשרף? הוא הפסיק לעבוד סתם פתאום ביום אחד ולא היה לי כוח לשלוח לממש את הביטוח שיש עד שקלטתי שנגמר הביטוח חחחח חשבתי שאולי הוא נשרף אבל אם הוא היה נשרף, כלומר, הליבה עצמה הייתה נהרסת, אז איך זה שהמחשב לא מצפצף לדווח שאין כרטיס מסך מחובר [דהיינו, הכרטיס נשרף]? ואיך זה שהוא עדיין מתחמם שזה אומר שחשמל זורם אל הליבה והליבה עובדת כרגיל [לא נשרפה או משהו כזה]. לא עשיתי אובר קלוק אז הזכרונות לא היו יכולים להשרף. מה הקטע פה? תודה מ…
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אמרו שהapi החדש ישנה את הכללים אבל הוא יצא וכלום לא השתנה . איפה הפי שניים ביצועים ? איפה השילוב בין amd לnvidia במערכת אחת? איפה השיתוף זיכרון בין כרטיסים ? למה אין על זה שום דבר ביוטיוב ? דיברו כול כך הרבה אז למה פתאום שכחו הכול? למה משחקים לא מוציאים תמיכה ב12 ? למה אין שום תרד על זה בפורום הזה? אמרו שכרטיסי amd יוכלו לרנדר אותה סצינה עם כמה כרטיסים . מה שיכול לשפר מערכי cf . למה אף אחד לא משתמש הפיצרים האלה?
-
- 24 תגובות
- 4.5k צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט שלי הוא ככה: INTEL PENTUM 3 800 256-SDRAM RADON 9000 PRO 128 MB HD 20 GIGA אני לא מבין למה אני לא עובר את ה- 40 פריימים ?!?! זה כרטיס מסך פי שתיים יותר טוב ממה שהיה לי RIVA TNT ועם הריבה גם הייתי מגיע ל40 פריימים בקאונטר סטרייק מה נסגר?? יש לי WINDOWS XP PRO
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=22273 המחיר ממש לא זול! 280GTX ניתן להשגה ב2300 נכון להיום (וגם 2200) CF של שני 4870 יעלה לך כ2600-2700( ויתן ביצועים זהים ואף לפי מבחנים מסויימים יותר טוב במקרים מסויימים) שלא לדבר על כמות החום וצריכת חשמל של המפלצת הזאתי. איך שאני רואה את זה, אנשים שקונים את זה יקנו מן הסיבות הבאות: 1) אין להם אפשרות לCF, ולכן מעדיפים פתרון של כרטיס אחד מהיר 2) יש להם CF ורוצים לשים שני 4870X2 - יעלה להם הון תעופות, יצטרכו ספק של 1000W ומעלה, והמון חום שיפלט מן המחשב, וגם מבחינת ביצועים, אין שום צורך בזה כיום, של לדבר על כך שלתמוך ב4 ליבות כיום שעובדות בו זמנית, ממש נעשה רע כיום! אז מה דעתכם?
-
- 24 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ברשותי הכרטיס הנ"ל והייתי רוצה לשדרג. אולי
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי FX5200 של גינוורד ובתפריט של גינוורד על הכרטיס (כרטיסיה פרפורמנס שאפשר להעלות שם את המהירויות שעון של הכרטיס) רשום שהזכרון הוא במהירות 266 (אפשר להעלות עד 400 ולהוריד על 250) והליבה היא במהירות 250 (אפשר להעלות רק עד 300) וראיתי פה אנשים עם אותו כרטיס שרושמים שהמהירות זכרון שלהם היא 400 בלי אוברקלוק. עבדו עלי?? ד"א, בתפריט של הפילטרים אני שם את זה על application controlled, מה זה אומר? ומה זה פילטרים ANSITROPIC?
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החיבור agp אני מניח כי הכרטיס שעכשיו יש הוא radeon 9250.
-
- 24 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשאני משחק Team Fortress 2 (שמבוסס מנוע Source, שפותח ב- 2004, שנחשב חלש) על 1600x900 עם AAx8 ו- AF x8, אני מקבל כשהמסך עמוס קצת פריימים נמוכים, מ- 60 זה יורד ל- 45-50. גם כשאני מוריד את ה- AA ו- AF אני מקבל פריימים נמוכים כשהמסך עמוס... ואני לא מדבר על עמוס עמוס, מי ששיחק או משחק במשחק הזה יודע למה אני מתכוון... אחרי הכל זה שרתים של מקסימום 24 איש. גם אם אני ב- Spectate ומסתכל על אזור עמוס מלמעלה, אני מקבל פריימים נמוכים. אני מדבר על זה שאני מסתכל על 6 אנשים בערך באותו הזמן ויורים וזה או שאני מסתכל על אזור מגבוהה והוא עמוס טקסטורות ואני מקבל פריימים כמו שהזכרתי. מה שמוזר כאן זה שאני משחק Batman - Arkham Asylum על FHD עם AAx16 ומקבל 60 FPS תמיד... אפילו כשאני מסתכל על אזו…
-
- 24 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
זה הספק שלי http://img401.imageshack.us/my.php?image=picture001tn3.jpg והחיבור של החשמל מקבלים משהו שמתחבר למסילה של 12V נכון? עדיין לחכות ל2600XT?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20050901231620.html אני ממש לא יודע אם זה מתאים לקטגוריה הזאת אבל מילא
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חברה היום קניתי את הכרטיס של 9800 gtx 512 אני רוצה להגיד לכם שאני נורא מרוצה מהכרטיס תודה לכל מי שהמליץ לי עליו אני בקרוב יעשה בדיקות לכל מי שרוצה לדעת עליו חג שמח וכשר לכולם
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לחבר שלי יש מחשב PentiumD 2.4 Ghz עם חיבור AGP יש לו כרטיס מסך ישן שברצונו לשדרג על מנת לקבל ביצועים טובים יותר במשחקים מחיפוש שלי בזאפ מצאתי: nVIDIA GeForce 7600GS 512MB AGPו 550 שח nVIDIA GeForce 7600GS 256MB AGPו 400 שח Radeon X1600PRO 256MB AGP 650 שח Radeon X1300PRO 256MB AGP 500 שח Radeon X800GTO 256MB 450 שח Radeon 9550 256MB AGPו 300 שח איזה מהכרטיסים הנל הכי משתלם לרכוש כאשר הוא מיועד למחשב לא כל כך חדש או שיש כרטיס אחר שיותר מומלץ מהכרטיסים האלה?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תסבירו לי בשפה פשוטה למה זה: :s05: :s05: [attachment deleted by admin]
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה ימים נשרף לי ה 8800 (מפרט מחשב מימין), מכיוון שאין אותו במלאי אצטרך לחכות שהוא יגיע מהיבואן ובינתיים קיבלתי CLUB3D ATI radeon HD4850 512 MB. ממה שהתרשמתי מה ATI ראיתי שהטמפרטורה שלו נמוכה בהרבה יותר מה nvidia, הגעתי איתו ל 45 מעלות במאמץ לעומת ה 8800 שאיתו הגעתי ל 70-80. מצד שני במשחקים מסויימים שמתי לב שהגדרות גבוהות כמו antialaising ו filtering גבוהים אני לא מצליח להגיע אליהם בעוד שעם ה 8800 יכולתי. השאלה שלי היא האם כדאי לי להישאר עם ה ATI או לחכות ולהחזיר ל nvidia כשהוא יגיע אלי מהיבואן? מבחינה טכנית מה יותר טוב? תודה רבה על העזרה
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב, אז המאג שלי (XJ810) התחיל להראות סמני זיקנה אחרי 3 שנים שהוא שירת אותי נאמנות, התיקון שלו לא עזר. עכשיו אני מחפש מחליף, ואני די מעדיף LCD גם מעקרנונות נוחות וגם מעקרונות סטייל ( ) מה שיש לי כרגע הוא 19'' ככה שאני לא אהיה רגיל למשהו קטן מ-19 CRT או 17LCD, וזו גם ההעדפה שלי. רציתי לדעת האם בתחום ה-2500 שקל היונדאי Q17 הוא המסך הכי טוב (אני לא יכול שקל יותר, עד ששכנעתי את ההורים שאני צריך מסך ועוד ב2500 שקל יצאה לי הנשמה :-X) למשחקים. חשוב לי שהתופעות הידועות של המסכים הדקים יהיו כמה שפחות משפיעות, האם למישהו שיש את המסך הזה יכולה להיות המלצה עליו למשחקים? לאינטרנט אני יודע שהוא מצוין, זה אין מה לשאול ;D חשבתי גם על 19'' CRT- וויוסוניק P95+ שעולה בערך 1800 שקל. הוא …
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס כבר קרוב לשנתיים, והאמת שאני לא ממש פריק של משחקים, פשוט קיבלתי אותו בדיל טוב. לאחרונה אני מנסה לשחק במשחקים שמשתמשים בDirectX או OpenGL ואני שם לב שלאחר בערך 5 דקות משחק - כרטיס המסך פשוט מכבה עצמו ונדלק לאחר כחצי דקה. את הסיבה אני לא יודע, אבל ברור לי שלנסות לעדכן את הדרייברים זה דבר ששווה לנסות. הורדתי את הקובץ 9-3_xp32_dd_ccc_wmd_enu.exe מהאתר של ATI, לאחר שבחרתי דרייברים לX1950 PRO על מערכת XP 32bit. אחרי שהתקנתי את הדרייברים, המחשב ביצע ריסטארט ואז קיבלתי תצוגה מחרידה של 16 ביט, מלווה בהודעת שגיאה שלא ניתן לטעון את דרייבר כרטיס המסך. אם הדרייברים מהאתר הרשמי, שלכאורה מוכרחים לעבוד, לא עובדים, אז מה ניתן לעשות? יש לציין שהכרטיס מסך עובד מעולה (ובדואל …
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-