כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,956 דיונים בפורום זה
-
-
-
חבר שלי מנסה לשכנע אותי לקנות כרטיס מסך כמו שלו 6800gt .. הוא התווכח איתי שהוא יכול להריץ כל משחק כבד על מקסימום פילטרים והגדרות.. אשמח אם תגידו לי מה דעתכם.. ואם תוכלו תצרפו לי משחקים ממש כבדים שאתם מכירים.. כי רק ככה אוכל להוכיח לו שהוא טועה.. תודה לכולם
-
- 8 תגובות
- 642 צפיות
-
-
המפרט שלי כזה: intel e6300 1.86ghz 1GB geforce 8800GTX העם המפרט שלי קרנף ומעולה?
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי כמה עולה הג'יפורס 8800GTX אצל גלקסי מחשבים בבקשה וכמה עולה הג'יפורס 8800GTS אצל גלקסי מחשבים בבקשה ממכם.
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב,הכל הלך בסדר גמור פירמטתי אותו בגלל שהוא התחיל כל כמה דקות להתקע והמסך התחיל להדלק ולהתכבות מהתצוגת הDVI שלו. אני חושש שהכרטיס מסך נשרף\נדפק\הפסיק להראות לי חיבה,הכרטיס מסך הוא ATI 9250 והמסך הוא DELL 228WFP. אני בדרך כלל שם רזולציה על 1680x1050 אבל לצערי אחרי רבע שעה המחשב נתקע לגמרי ואז חוזר לעצו עם רזולוציה נמוכה מאוד ועל 8 ביט של צבעים. גם בזמן משחק של Age Of Empire 2 כמה דקות המשחק זורם ופתאום הוא נתקע ורק לאחר כמה זמן המשחק מתנתק וזה נכנס למחשב עם רזולוציה נמוכה וכל הצבעים לא ברורים והכל בצבעים לא טבעיים. עכשיו זה בגלל המסך או שזה בגלל הכרטיס מסך? או שזה בכלל קשור לשאר חלקי המחשב או בכלל לפירמוט שעשיתי?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני הולך לקנות את הכרטיס מסך הזה ואני רוצה לראות את איכות התמונה של חיבור VIVO אז מישהו יכול לעלות לפה תמונה או סרטון של לכידת וידיאו .
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מה ההבדל בין החברות בכרטיסי מסך? מה ההבדל בין אם אני אקנה כרטיס מסך של GeForce בין החברות : PNY ASUS MSI GIGABYE XFX eVGA EGATE BFG תודה
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
אני לא יודע למה כולם קוראים פה לחברה הזאת חברת קבר??? חברה מהאיכותיות שראיתי..!!! חבר שלי קנה רידאון 9000 פרו 128 מגה שלהם ואני אומר לכם הכרטיס בנוי מצויין איכות בשמיים!!!! הכל עובד חלק, באנדל מפואר...!!! פשוט חברה מצויינת... אפילו יותר טובה מג'יגהבייט והרקולס!!!!
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
הכרטיס מסך של החברה MSI שהוא AGP GeForce 6600GT או הכרטיס הזה Palit Radeon X1300PRO 256MB PCIe יספיקו על מנת שהמשחק ספיידרמן3 ירוץ על הגדרות נמוכות בצורה נורמלית
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
כרגע נכנסתי לאתר של TMS והסתכלתי בכרטיסי מסך וראיתי שיש להם 8800GT 512MB!! מה הולך פה? זה נכון? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4622 - קישור למוצר. עוד שאלה.. אתמול בבוקר הזמנתי מחשב.. עם הכרטיס 8800GTS 320MB.. עכשיו מה אתה אומרים? שווה לי כבר לקנות את ה 8800GTS או לקנות את ה 8800GT???? איזה מביניהם יותר טוב? אני ממש מבקש תענו לי בכנות וכמה שיותר מהר! אני ממש בלחץ ומבולבל. אני לא רוצה לקנות ואחר כך להתחרט. יש סיכוי שכבר מחר כל הבוקר אני אבטל את ההזמנה.. תודה רבה לעוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
-
-
אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך.... Gigabyte Geforce FX 6600 256MB DDR 128bit DVI TV-Out שעולה 857 לבין ה-6600GT אבל שמעתי שאת ה-gt יש רק בגירסאת 128 מבייט סיכרון והוא עולה גם יותר ורציתי לדעת אם הזיכון משנה כי אני מעדיף 256 מבייט והאם ה-Gt הרבה יותר טוב... תודה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי 2 כרטיסי מסך 1. inno3d mx 200 64 mb agp 2. geforce mx 440 64mb agp של palit מה יותר עדיף לי להרכיב למחשב ?????
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך sipphire 1950gt עכשיו שאני משחק את המשחק gothic 3 אחרי חצי שעה של משחק מתחילים להופיע לי כל מני עיוותים של גרפיקה ולא עובר זמן מה ולפעמים הוא יוצא לי מהמשחק עכשיו בשימוש יום יומי מופיעים לי על המסך נקודות כחולות קטנות יש למישהו רעיון מה אני יכול לעשות כדי לפתור את העניין? מערכת הפעלה XP
-
- 6 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום יש לי את ה6600GT של ליטק בן שנה+ הבעיה היא שהיום שמתי לב שבמשחק אחד גם הסרטונים עובדים לאט וגם במשחק חוץ מהדמויות הכל שחור אני מדבר על FEAR אין לי מושג למה זה ככה אבל יש לי חשד קל שאולי בגלל שהרבתי לאחרונה לעבוד הרבה בתוכנות תלת מימד מה אני צריך לעשות והאם זה הסימן להשתמש באחריות?
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
אז ככה שדרגתי את הכרטיס לא מזמן לפני איזה חודש משהו כזה... עד עכשיו לא הפעלתי תוכנות בדיקה וכו' לא מבין בהם... בנתיים עם המפרט שלי GOTHIC 3 על מקסימום עובד לא רע בכלל מדיום עובד חלק. SPORE עובד חלק PES 2009 עובד חלק. מה שמוזר זה SOF 2 תקוע אם קריעות מטורפות. בכרטיס מסך 6200 הישן הוא עבד חלק. מוזר כי זה משחק מאוד ישן. עכשיו יש בעיה חדשה בפוטושופ CS2 בזמן ZOOMING התוכנה קורעת את התמונה מין ארטפקטים לדוגמא מתי שאני מתקרב לעיניים פתאום התוכנה מכניסה לי חצי שפתיים לתמונה. עכשיו בדקתי וזה נעלם אחרי שעושים איזה פעולה עם התוכנה. וגם בדקתי עם מכשיר שבודק את הצבע..(פיפטה) והצבע הוא צבע מקורי ולא מה שאני רואה על המסך. עוד תסמין זה כאשר אני מורח לדוגמא תמונה זה מורח ע"י ריבועים ומו…
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
תראו בתרד הזה כתוב תטמפ' שיש לאנשים עם הכרטיס xfx 6600 gt http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=126835.0 הקיצר גם לי יש אבללי יש 20 מעלות יותר בidle לכולם היה 40 ולי 60 ובLoad להם היה 60 ולי 80 אז מה אתם מציעים לעשות?? ולהחליף קרור??מה אתם מציעים? ללכת להתלונן בחנות שכנראה יש בעיה במאורר של הכ. מסך או שזה בסדר ככה המעלות?
-
- 60 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
חיברתי עוד כמה מאווררים היום וזה התחיל לעשות בעיות כאשר במשך השבוע האחרון לא היתה שום בעיה עם ארטיפקטים בכלל והכל עבד יפה מאוד וטוב זה ספק 300 שלHEC לפי ההאתר של ספיר צריך שייהיה מינימום 20A על 12V+ אצלי זה 15 וגם לפי כמה אתרים של בדיקה של כמה כח צריכה המערכת זה רושם לי שאני צריך איזה 350 + יש לי פנטיום 4 1.6 לוח אינטל -כ.רשת מובנה מופעל כרטיס קול live מודם רגיל radeon 9800 5 מאווררים זה כולל את אלה של הספק כח +זה של המעבד וגם הרגילים של המארז 2 ארדיסקים 7200 RPM כונן דיסקטים כונן dvd צורב 4 סטיקים זיכרון RDR 3 USB (מדפסת,מקלדת,עכבר) אז כנראה הספק הזה באמת לא מספיק לי וזה מה שגורם לבעיות.... מה לקנות במקום? enermax טוב ? 420W?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
פרסמתי פה לפני שבוע בעיה בכרטיס מסך ומסתבר שבסוף הגענו למצב שאין בעיה בכרטיס ויש בעיה במעבד ישלי מעד amd 1075t 6x קיבלתי ב3DMARK PhysicsTest 14.03 FPS ואמרו לי שזה לא טוב ישלי שתי כרטיסי מסך SHAPPIRE 6850 HD CROSSFIREX מצפה לעזרה
-
- 8 תגובות
- 699 צפיות
-
-
יש לי לוח אם פשוט של אינטל שתומך בRDRAM יש לי 128RDR . P4 1500. .40GB 7200 MOXTOR GEFORCE 2MX 200. עכשיו קניתי רדאון 9500 פרו של ATI . והמחשב עובד יותר באיטיות אפילו שחבר שלי התקין לי את הדרייברים הכי חדשים. יתכן שאני צריך עוד זיכרון אבל הוא יקר. מה לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ה 7800GTX שהיה לי מת שלחתי ליבואן והציעו לי לשדרג אותו אולי ל 8800 640MB GTS האם שווה לשדרג מבחינת ביצועים בין שתיי הכרטיסים ?
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
לאחר שהmsi סירב לעבוד לפני שבועיים , כנראה אני מקבל היום\מחר את אותו כרטיס אבל של לידטק . סביר להניח שאני אקבל את הכרטיס ללא קופסה או תוכנות לvivo , האם אותה תוכנה של ה msi תעבוד גם עם הלידטק , או שצריך תוכנה אחרת ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כמו שרשום בכותרת אני כנראה קונה 6800LE... ראיתי שאפשר לעשות לו פתיחת צינורות ואיזה OC נחמד כדי שיהיה יותר טוב... בחיפושיי אחר מידע ראיתי שיש משהו שנקרא סופט מוד או באנגלית... מה זה סופט מוד? איך עושים את זה? מה הסיכונים הכרוכים בזה? עד כמה זה עוזר?
-
- 7 תגובות
- 596 צפיות
-