עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by NTT,

שלום, מצטער ש'ש קצת שג'עות כת'V,חלק מעמקש'ם פע לע עוVד'ם, עז ספק כוח של 450V של קורסע'ר(CORSAIR VX450W), 'ספ'ק לכרט'ס מסך של GIGABYTE 8800GT 512MB (GV-NX88T512HP) ענ מצטער עVל זע ממש דחוף.....ענ' ענסע לתקן עת זע...

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  2. בעבר כשקניתי את המחשב הלכו לי שני כרטיסי מסך מסוג HD 6950 אחד אחרי השני ישר כשחיברתי את המחשב לחשמל לאחר שהלכתי אל החנות ולקחתי את המחשב בעצמי הכרטיס השלישי עבד אצלי כ 3 חודשים היום אחרי שאני וחבר שלי ניסינו להפעיל מפות של סינגל פלייר במולטי פלייר בפורטל (אגב זה עבד ) המשחק קרס ונאלצתי לכבות את המחשב כשהמחשב נדלק מחדש עלו שלוש הודעות אחת אחרי השני 1 - היה רשום על המסך שקרה משהוא ולא הבנתי בדיוק מה 2 - המחשב ביצעה דוונקלוק לזכרונות ל 1333MHZ ועוד כמה דאונקלוקים 3 - הווינדוס הראה לפני שהוא עלה שפעם אחרונה הווינסוד לא נכבה כראויי ונתן לי שני אופציות בחרתי אחת מהם ואז היה לי נקודה למעלהה במסך מצד שמול והמחשב נכבה ונדלק שוב אחרי זה קרה לי בדיוק מה שקרה לי בעבר …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  3. חברת ASRock חושפת באתר שלה את דגם ה-Challenger מוקדם מהצפוי - ומגלה לנו כי כרטיס הביניים העתידי יהיה דומה למדי לכרטיס מהמחנה האדום שכבר נמכר בחנויות לכתבה

4. הגיעה העת לשדרג את כרטיס המסך, ועל אף שניסיתי לקרוא ביקורות/המלצות/וכו' בפורום אני עדיין לא ממש בטוח מה אני צריך. עד היום סיפק אותי די טוב ה GeForce4-MX440 שלי. אבל לאחרונה כמה משחקים התלוננו שהוא לא מוצא חן בעניהם ונפלה ההחלטה להחליף אותו. אתם בטח יכולים להניח שאני לא כזה גיימר אם הסתפקתי עד עכשיו בכרטיס הזה... לעומת זאת כרטיס המסך הוא הדבר האחרון שמפריד בין המערכת שלי למערכת המשחקים המושלמת (נראה לי). יש לי כאן: מעבד: +Athlon 64 3200 לוח: EPOX 8KDA3J זכרונות: 1Gb Geil PC400 3200 עם זאת משחקים מעולם לא היו המטרה הראשית שלי. בקיצור, אני מחפש כרטיס מסך שלא יהיה ממש כרטיס value אבל גם לא הכרטיס הכי חדש ואיכותי שקיים. אני רוצה כרטיס ממוצע, במחיר יחסית נמוך, שנותן תמורה טובה …

• 47 תגובות
    • 2.5k צפיות
  5. עם חומרה מרכזית על טהרת הצד האדום של AMD והחייאה של מותג ה-Voyager ששימש עבור כונני USB אי-שם בעבר - יש לנו מתמודדת טרייה מסקרנת בעולם ה-PC הניידלכתבה

6. Started by F430,

אם יש שני כבלים של שישה פינים בשביל מה עשהו כניסה של 8 פינים בכרטיס?!

• 10 תגובות
    • 849 צפיות
  7. Started by ifs2003,

מישהו יודע היכן ניתן למצוא בארץ את הסדרה הזאת ? האם היא יצאה ? הקרטיס מיוצר בליטוגרפיה קטנה יותר שמשמעותה שהו קריר יותר. הבנתי שכבר יש דגמים כאלה בשוק והשאלה איך להבדיל ולמצוא אותם בארץ ?

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  8. Started by greenvector,

שלום לכרטיס מסך מדגם HD4850 יש כניסת וידאו? אני רוצה לנסות לחבר מצלמה דיגיטלית כדי להשתמש כ- WEBCAM אפשרי?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by adam_kfir,

שלום לכולם, יש לי שאלה לגבי כרטיסי מסך: האם יש אפשרות לחבר ממיר לכרטיס הזה Geforce GTX260 Series - SXX260896D3S-VM ? או לכרטיס מסך אחר? איזה? או שאני חייב כרטיס טלויזיה בשביל זה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  10. Started by LIOR42,

ברצוני לקנות כרטיס מסך GEFORCE 9500 GT עם זכרון 1GB ושאלתי היא האם היציאה של המסך הסטנדרטי תכנס ג"כ לכרטיס החדש אצלי בכרטיס הישן יש את הכניסה הכחולה המוכרת

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  11. http://forums.techpowerup.com/showthread.php?t=13191

• 12 תגובות
    • 864 צפיות
  12. Started by Avidar.R,

אני קונה מחשב חדש למטרת גימינג אני רוצה להשקיע סכום של 1300 שח איזה כרטיסי מסך הכי טובים יש בסכומים האלה

• 2 תגובות
    • 772 צפיות
  13. Started by pp12,

קיבלתי את המחשב החדש 1GB DD2 INTEL E6300 1.86GHZ ASUS 945 GEFORCE 8800GTS 640MB מה דעתכם על המפרט?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by ovssj,

חבר שלי מנסה לשכנע אותי לקנות כרטיס מסך כמו שלו 6800gt .. הוא התווכח איתי שהוא יכול להריץ כל משחק כבד על מקסימום פילטרים והגדרות.. אשמח אם תגידו לי מה דעתכם.. ואם תוכלו תצרפו לי משחקים ממש כבדים שאתם מכירים.. כי רק ככה אוכל להוכיח לו שהוא טועה.. תודה לכולם

• 8 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by pp12,

המפרט שלי כזה: intel e6300 1.86ghz 1GB geforce 8800GTX העם המפרט שלי קרנף ומעולה?

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by pp12,

מישהו יכול להגיד לי כמה עולה הג'יפורס 8800GTX אצל גלקסי מחשבים בבקשה וכמה עולה הג'יפורס 8800GTS אצל גלקסי מחשבים בבקשה ממכם.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  17. לפני מספר ימים פירמטתי את המחשב,הכל הלך בסדר גמור פירמטתי אותו בגלל שהוא התחיל כל כמה דקות להתקע והמסך התחיל להדלק ולהתכבות מהתצוגת הDVI שלו. אני חושש שהכרטיס מסך נשרף\נדפק\הפסיק להראות לי חיבה,הכרטיס מסך הוא ATI 9250 והמסך הוא DELL 228WFP. אני בדרך כלל שם רזולציה על 1680x1050 אבל לצערי אחרי רבע שעה המחשב נתקע לגמרי ואז חוזר לעצו עם רזולוציה נמוכה מאוד ועל 8 ביט של צבעים. גם בזמן משחק של Age Of Empire 2 כמה דקות המשחק זורם ופתאום הוא נתקע ורק לאחר כמה זמן המשחק מתנתק וזה נכנס למחשב עם רזולוציה נמוכה וכל הצבעים לא ברורים והכל בצבעים לא טבעיים. עכשיו זה בגלל המסך או שזה בגלל הכרטיס מסך? או שזה בכלל קשור לשאר חלקי המחשב או בכלל לפירמוט שעשיתי?

• 4 תגובות
    • 704 צפיות
  18. Started by shaharZur,

אני הולך לקנות את הכרטיס מסך הזה ואני רוצה לראות את איכות התמונה של חיבור VIVO אז מישהו יכול לעלות לפה תמונה או סרטון של לכידת וידיאו .

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  19. מה ההבדל בין החברות בכרטיסי מסך? מה ההבדל בין אם אני אקנה כרטיס מסך של GeForce בין החברות : PNY ASUS MSI GIGABYE XFX eVGA EGATE BFG תודה

• 8 תגובות
    • 735 צפיות
  20. אני לא יודע למה כולם קוראים פה לחברה הזאת חברת קבר??? חברה מהאיכותיות שראיתי..!!! חבר שלי קנה רידאון 9000 פרו 128 מגה שלהם ואני אומר לכם הכרטיס בנוי מצויין איכות בשמיים!!!! הכל עובד חלק, באנדל מפואר...!!! פשוט חברה מצויינת... אפילו יותר טובה מג'יגהבייט והרקולס!!!!

21. Started by NATI1000,

הכרטיס מסך של החברה MSI שהוא AGP GeForce 6600GT או הכרטיס הזה Palit Radeon X1300PRO 256MB PCIe יספיקו על מנת שהמשחק ספיידרמן3 ירוץ על הגדרות נמוכות בצורה נורמלית

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by huhxd,

כרגע נכנסתי לאתר של TMS והסתכלתי בכרטיסי מסך וראיתי שיש להם 8800GT 512MB!! מה הולך פה? זה נכון? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4622 - קישור למוצר. עוד שאלה.. אתמול בבוקר הזמנתי מחשב.. עם הכרטיס 8800GTS 320MB.. עכשיו מה אתה אומרים? שווה לי כבר לקנות את ה 8800GTS או לקנות את ה 8800GT???? איזה מביניהם יותר טוב? אני ממש מבקש תענו לי בכנות וכמה שיותר מהר! אני ממש בלחץ ומבולבל. אני לא רוצה לקנות ואחר כך להתחרט. יש סיכוי שכבר מחר כל הבוקר אני אבטל את ההזמנה.. תודה רבה לעוזרים!!

• 5 תגובות
    • 758 צפיות
  23. Started by MINIME,

אתם יכולים לבדוק בשבילי מה התוצאה שלכם ב3DMARK עם הכרטיס RADEON 8500LE תרשמו איזה מעבד יש לכם. כמובן רק אם ישלכם את כרטיס זה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by carbon1,

מה הדרייבר הכי חדש ל- 8800GTS 640MB ?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  25. אני מתלבט בין שני כרטיסי מסך.... Gigabyte Geforce FX 6600 256MB DDR 128bit DVI TV-Out שעולה 857 לבין ה-6600GT אבל שמעתי שאת ה-gt יש רק בגירסאת 128 מבייט סיכרון והוא עולה גם יותר ורציתי לדעת אם הזיכון משנה כי אני מעדיף 256 מבייט והאם ה-Gt הרבה יותר טוב... תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים