עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני רוצה לקנות מערכת טובה אבל כמה שיותר זולה (לא יותר מ 1300 שקל) יש כאלה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by INFERNO,

הרמקולים ההאלה שווים משהו ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by onn_the_vy,

תגובות בבקשה, ולא תגובות פלצניות (כמו שאתם אוהבים..)

• 22 תגובות
    • 2.5k צפיות
  4. תודה לאל. סוף סוף יש קצת תקציב. יש לי עכשיו 2000 שקל בתור התחלה ואני רוצה לקנות רמקולים. יש לי כבר מגבר (JVC RX-5022, ותתפלאו עשיתי לו כמה מבחנים והוא לא כזה גרוע כמו שאתם חושבים !). עכשיו נראה לי אני יתחיל ב-2 רמקולים קדמיים. אלא אם כן יש לכם עוד הצעות מעניינות ל-2000 ש"ח תציעו דגמים מחירים וכו'... :smilyDJ: ניסיתי לברר קצת על רמקולים אבל אחרי ששמעתי רסיבר של הרמן קרדון מחובר לסט מאוד מכובד של MISSION די התבאסתי לשמוע כל מיני "זבל " אחרים עריכה: ד"א אני רוצה רמקולים קדמיים רצפתיים, אחרת הבאס לא משהו !. (אם למישהו יש משהו לחדש לי שיעשה את זה...)

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by lover323,

איך היא בסרטים? איך היא במוזיקה? איך היא במשחקים? שווה לקנות אותה?

• 28 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. ברור שאין שום סיכוי שהמכס על הנגן הזה יגיע להפרש העצום במחיר, אבל אולי בכל זאת מישהו יודע כמה מכס יש על הנגנים האלה? אני מעדיף לבדוק את זה לפני שאני מזמין... תודה, Prog.

• 21 תגובות
    • 3.9k צפיות
  7. Started by dudi1234,

עולים עכשיו 1100 ש"ח? במחיר כזה איזה מערכת רמקולים כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. Started by black T.I,

תגידו לי בבקשה איפה אני יכול להשיג את השיר KETCHUP ?

• 2 תגובות
    • 982 צפיות
  9. לפני כשבועיים דודי ביקש ממני לקנות לו מכשיר בעל קיבלות של לפחות 5000 שירים כלומר 20 ג'יגה בייט שיוכל לגשת בקלות לכל שיר וליצור רשימות מוכנות מראש . לטענות התקציב כמעט בלתי מוגבל ובלבד שיוכל לעשות זאת בקלות. בתחילה חשבתי על מכשיר ה nomad 1 20 giga\nomad 3 אך הבנתי שמחירם הענק הולך בעיקר על הניידות , ודוד שלי מעוניין לשים את המכשיר בסלון, כלומר נייח לחלוטין. וכך בעצם הnomad מתגלה כמכשיר מסובך לתיפעול ולמציאת שירים , כלומר לא מתאים משום בחינה. לאחר מכן התחלתי לחשוב על הצבת מחשב נייד בעל הרד דיסק גדול , ומערכת תיפעול xp יחד עם תוכנה מצויינת (לא פחות ממצויינת ) וכך , ב 4200 שקלים לערך , לפתור את העניין . אך יש לי כמה שאלות . א. האם אפשר לקנות מסך שטוח ברמה נמוכה ובלבד שיתחבר…

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  10. כרטיס הקול שבא עם לוח הNFORCE של MSI שווה משהו? ברצוני להפעיל מערכת רמקולים של 5.1 אבל הלוח תומך רק ביציאה דיגיטלית וזה דורש מערכת רמקולים אשר תומכת כניסה דיגיטלית ולי יש הרבה רמקולים ומגברים לרשותי אשר אני יכול לסדר לי מערכת מגניבה לחלוטין עם יציאות אנלוגיות האם כדאי לי לקנות כרטיס בעל יציאות אנלוגיות בסביבות ה 300 ש"ח והאם הוא יתן ביצועים טובים כמו הכרטיס שעל הלוח כי ידוע לי שהכרטיס קול שעל הלוח דווקא טוב מאוד ואין הרבה כרטיסים זולים אשר מבצעים כמוהו?

• 2 תגובות
    • 908 צפיות
  11. שלום לכולם, לפי כתבה באתר Tom's Hardware כרטיסי קול שונים משפיעים על ביצועי משחקים. יש לי Hercules Fortissimo 2 DE וביצועי המשחקים אצלי לא עלו כלל וכלל בהשוואה לכרטיס הקול הקודם שלי (AC97 On borad). האם יש דרך להרוויח עוד כמה פריימים ? בתודה, עמית.

• 2 תגובות
    • 959 צפיות
  12. Started by EG,

שמעתי מחבר שהמכשיר הזה הוא לא רק MP3 אלה גם יומן אלקטרוני זה נכון? (השאלה מופנת בעיקרון אל SCORPION אבל כולם מתבקשים לענות עליה) תודה!!! עריכת עקרב: בדר"כ אני לא עושה את זה אבל הפעם שיניתי לך את הכותרת, להבא אנא דאג לספק כותרת עניינית

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by insane-o,

מישהו יכול להגיד לי איפה אפשר להשיג את התוכנה הזאת? איבדתי את הדיסק...

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  14. ואם יש תמונה אז זה יעזור מאוד, (חשוב לי לדעת אילו וכמה יציאות יש לו) תודה לכולם. נ.ב כולכם מסכימים איתי שהוא עדיף על קריאטיב לייב ? (אני רוצה לקנות את ההרקולס...)

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by EG,

אני צריך עזרה בבקשה בבחירת MP3 http://www.samsungelectronics.com/digital_audio_player/index.html מה כדאי מפה או אם יש לכם עוד הצעות תודה!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by benor,

זה המידע על הרמקולים של המערכת שלי אתם יכולים להבין/להגיד לי משהו עליהם לפי הנתונים האלה?

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by singera,

אני מעוניין לרכוש רסיבר הנ"ל בדיוטי פרי שמעתי אותו והוא נשמע לי מכובד מאוד לתקציב שיש לי (אני חייל) הרסיבר ישב בחדר שהשטח שלו קצט פחות מ 12 מטר מרובע ברצוני לחבר אליו: וידאו סטריאו 6 ראשים של פיליפס דגם VR610, DVD LG3351, ומחשב עם יציאה דיגיטלית קואקס 7.1 וTV 21" האם מישהו מכיר את הריסבר הזה אישית ויכול להגיד לי משהו עליו מבחינת בעיות או דברים שיכול להיות שאתה לא שם לב בהדגמה??

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Or ei,

מידי פעם לאחרונה הרמקולים מתחילים לעשות רעשים כאלה כיאלו יש איזה חשמל סטטי אם אני מוציא את החיבור ו"מנקה" אותו לפעמים זה עוזר ואז הסאונד נקי לרוב "הניקוי" לא עוזר ... יש לי SB 64 וזוג רמקולים 2.1

• 27 תגובות
    • 3.2k צפיות
  19. שמעתי מחבר שיש לו דרייבר שמשפר פי כמה את האיכות של הכרטיס LIVE יכול להיות? ידוע לכם? אם כן מאיפה משיגים אותו?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by Tzion,

נכון יש את כל האפשרויות שמיעה האלה כמו: Dolby-Digital, Dolby-ProLogic... (בעצם רק אלה P:) אז השאלה שלי היא מה צריך כדי שיהיה אפשר לשמוע במצבים האלה??? ??? צריך שיהיה בתור הרמקולים כל מיני מקודדים בשביל זה?? האם אפשר לדוגמא לקחת שיר, ולנגן אותו בדולבי פרו לוג'יק? (כמו שעשו בביקורת פה על הADA880) והאם אפשר לעשות זאת רק עם המערכת הזאת בגלל שיש לה מקודד דולבי פרו לוגי'ק, או שאפשר לעשות את זה עם כל מערכת רמקולים- גם באחד בלי מקודד כזה?? או במשחק- האם אפשר בכל משחק לשמוע במצב של Dolby-Digital? או שצריך בשביל זה מקודד שיהיה בתוך הרמקולים?? או נגיד סרט, אם אני אחבר את הטלויזיה למחשב (וישמע דרך הרמקולים של המחשב, אבל אראה סרט של הטלויזיה) אז אפשר לשמוע בדולבי דיגיטל??? ומה קורה אם…

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  21. שלום רב. לקראת ה- 11 בספטמבר קיבלתי מצגת על האסון בכתובת http://www.politicsandprotest.org/attack.swf המתינו מספר דקות לטעינתה, המצגת מרגשת במיוחד. הנעימה במצגת מאוד יפה ורציתי לשמור אותה. היו לי כמה בעיות : 1. לא היה לי קובץ, הקריאה התבצעה ישר מהמחשב. התגברתי על זה ע"י כך שחיפשתי בכל המחשב את הקובץ הנ"ל ובסוף מצאתי אותו, תוך כדי ניגון המצגת. האם ישנה שיטה יותר טובה ללכוד אתר שכזה ? 2. מהו הקובץ הזה, שחוץ מהאקספלורר, אף תוכנה לא קוראת אותו.? איך אני קורא אותו ומוציא רק את הסאונד מתוכו. 3. איזו שיטה טובה יש בכדי ללכוד סאונד המאינטרנט (כשחיברתי כבל מהרמקולים למיקרופון היו רעשים והאיכות ממש ירודה) גמר חתימה טובה ארז בר-זיו erez_barziv@hotmail.com

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by yuvalkob,

??? יש לי מערכת 2.1 של קריאטיב

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by SpiritKnight,

אם אני אלך על AMD+R9700, אני אקח את הEP 8K3A2+(משהו כזה, נו, החדש של איפוקס ב615 ש"ח), ואיך עליו AC97 . אני צריך כרטיס קול רמקולים קטנים ורגילים(בינתיים), ושיהיה בין 50-70 ש"ח. עוד שאלה: לפי דעתי(לא בטוח) יש לי במחשב המקולקל וינדוסית שני כרטיסי קול- AC97 וCREATIVE לא יודע דגם. אם אני לא טועה, אז הכרטיס של הלוח נמצא בצד שמאל של המארז, מתחת לחיבור העכבר והמקלדת. אם זה כך, אני אקח את הקרייטיב והבעיה פתורה. תודה.

24. איך מחברים את הרסיבר לכרטיס קול איזה כבלים(חוטים) אני צריך?

• 2 תגובות
    • 882 צפיות

דיונים חדשים בפורומים