עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום יש לי בעיה במחשב נייח, אני מדליק ורואה ישר עולה ל- BIOS. ולא עולה לי חלונות 10. נסיתי פעם שנייה להדליק ושוב ישר ניכנס ל- BIOS. ולא מצליח לעלות ישר חלונות 10. חבר שלי הביא לי תוכנה Active Boot Disk ובדק אם יש חומר חשוב. ואכן זה קיים יש חומר. אני לא רוצה לעשות התקנה מחדש. אני בטוח שזה משהו לא בסדר בלוח אם שלי בהגדרות BIOS ואני לא יודע... מיפרט מחשב: לוח אם ASUS - H310M-D + מעבד I5-8400 + זיכרון 8GB + דיסק קשיח SSD 240GB המחשב נייח אצלי 7 חודשים לפני כן היה תקין בלי בעיות. עכשיו זה פעם ראשונה ויש תקלה לא עולה ישר חלונות 10 עשיתי איפוס BIOS וזה לא עזר, עשיתי גם עידכון ביוס וזה לא עזר. איך פותרים את…

2. Started by yossi67,

ערב נפלא , המחשב עבד רגיל ופתאום נכבה באמצע משחק , ראיתי שהוא מנסה להדלק ונכבה מיד ככה בלי הפסקה , קניתי ספק חדש והבעייה עדיין נשארה , ניתקתי את הכבל ( עם הארבע פינים ) מהספק ל - CPU והמחשב עובד אבל לא עולה ( המסך רושם אין קליטה ) הבעייה היא במעבד או בלוח אם ?

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  3. נסעתי לשבוע והשארתי את מטען המחשב הנייד בדירה, האם ניתן להטעין דרך המטען של הפלאפון? דגם מחשב: zenbook ASUS מטען: Type C

4. יש לי בעיה שחוזרת על עצמה גם לאחר שהחלפתי 2 סוללות חדשות. אני מטעינה את המחשב עד 100% ועובדת איתו בערך עד 65%. מכבה ומדליקה אותו כעבור יומיים, איך שנדלק מופיע חלון סוללה חלשה 6% . אשמח לקבל עזרה והנחיות מה לעשות. תודה רבה מחשב Inspiron 5570 בן 3 שנים

5. שלום, מחשב נייד חדש לנובו לגיון 5. מודל מדויק 82JK008CIV הגיע ללא מ.הפעלה. הותקנה מערכת הפעלה 10 פרו 64. כיצד אוכל להכריח את המחשב להשתמש בכרטיס מסך NVIDIA GeForce RTX 3050 Ti, 4GB GDDR6 ולא בכרטיס המסך הפנימי של INTEL? לא מצאתי את ההגדרה. אשמח להכוונה בבקשה. חשבתי לבטל את הדרייבר של כ.המסך הפנימי אך אני חושש שזה קיצוני מדי. ישנה דרך אחרת? בנוסף, מישהו יודע מדוע מקשי הFN האחראים על בהירות המסך אינם עובדים ואיני מצליח לשלוט כלל בבהירות? היא מקסימלית ביותר.

6. Started by ami-365,

שלום לחברי הפורום, רציתי לדעת מה המשמעות של הסימון, מה צריך לעשות בנוגע לזה, אם אפשרי בכלל, או שפשוט לטעון לכשל סחורה...מדובר במחשב נייד מוחדש שנקנה אתמול... תודה מקרב לב

7. שלום כונן ב שלי המלא לגמרי לגמרי מ 50GB נשאר פחות מ 500 MB תוכנת וינדוס לבד תופסת מעל 16 GB up data מעל 10 GB win sxs מעל 5 GB האאוטלוק אצלי מעל 10 GB אני לא מתמצא ופוחד למחוק עשיתי ניוקי דיסק כולל קבצי מערכת וכו' משנה בפרומילים יש לי כונן D שיש בו עשרות GB פנויים איך אני יכול להעביר או מה ???? אשמח לעזרה דחופה 052-3786281 תודה יצחק

8. Started by law89,

מה הדרך הטובה ביותר (והאמינה ביותר) להשוות קבצי pdf כדי לראות את השינויים שנעשו ביניהם?

9. שלחתי את המחשב למעבדה כי אחד המאווררים התחיל להרעיש. הטכנאי ביצע סריקת וירוסים ומצא 160 וירוסים! ראוי לציין שיש לי את ESET Internet Security, לכן אני לא מבין למה נדבקתי. יכול להיות שלא נפטרתי מכל הווירוסים? כדאי לעשות פרמוט?

• 3 תגובות
    • 797 צפיות
  10. Started by Orens1,

שלום, אני רוצה לשתף קובץ ששמור בגוגל דרייב עם לקוח לצפייה בלבד לתקופה מוגבלת. תמיד נשארת לו האפשרות להוריד את הקובץ למחשב שלו מה שלא מתאים לי. איך חוסמים אפשרות זו?

11. Started by שלום2017,

רציתי לשמור פרוייקט בגיטהב לא נתן משום מה לעשות push ומחיפוש בגוגל משיהו כתב לעשות git clean -fdx וזה מה שעשיתי וכן הפקודה הזו מוחקת את כל הפרויקט! הבנתי שלא ניתן לשחזר דרך גיטהב אבל אם אצליח לשחזר את המחשב שלי לתאריך של אתמול אולי זה יעזור העניין הוא שנקודת השחזור האחרונה היא לפני כמה ימים האם ניתן לשחזר לתאריך קרוב יותר גם אם לא הוגדרה נקודת שחזור? אשמח לעזרה:)

12. שלום, לאחרונה רכשתי מחשב נייח (מפרט מחשב נייח-converted.pdf) עם מערכת הפעלה Win 11. הוא מחובר לנתב (סיבים) באמצעות כבל רשת. לדעתי אין לו Bluetooth או Wifi. חיברתי אליו מתאם USB Bluetooth של Ugreen וזה עובד. 1. האם באותה דרך אפשר לחבר מתאם Wifi USB תיאורטית גם בלי כרטיס רשת אלחוטי? 2. האם אפשר לחבר את המתאם והכבל רשת בו-זמנית (פשוט לכבות ולהדליק את ה-Wifi במידת הצורך)? 3. מה עדיף: מתאם AC650 או מתאם AC1300? תודה.

13. קורה לי בלא מעט סרטי 4K כמה שנסיתי לא הצלחתי לפתור את הבעיה או להבין בכלל ממה היא נגרמת.. קורה ב VLC, 5KPlayer, BS.Player וכל נגן מדיה שהצליח לפתוח את הקובץ מצורף דוגמה ונתוני המדיה נתוני המחשב: מעבד AMD Ryzen 7 2700x לוח אם: GIGABYTE b450 aorus m 32 RAM DDR4 כרטיס מסך: NVIDIA GEFORCE GTX 1060 6GB מסך: LG 27GL83A-B 27 Inch Ultragear QHD IPS 1ms NVIDIA G-SYNC

14. היי קיבלתי את הנייד. הוא הגיע עם אופיס 365. התקנתי אופיס פרופיישנואל ונכנסתי ואני רואה שעדיין זה נכנס לאופיס שהגיע עם המחשב. לא ניתן להתקין אופיס פרו במחשב נייד שהגיע עם וינדאוס מותקן? ושאלה שניה, מה זה האור שיוצא מתחתית המסך היכן שיש חץ אדום?

15. Started by omrik10,

המאורר בספק שלי התחיל להרעיש ורציתי להחליף אותו, הספק אמנם ישן מ2009 אבל עובד מצויין (Corsair VX550W), פתחתי את הספק ניקיתי וכד, לא עזר, למאורר יש 2 חוטים ומחבר מסוג שנראה שלא משתמשים בו היום, ראיתי שברוב המאוררים היום זה 4 חוטים, בדיון הזה , הציעו לו לחתוך את המחבר הישן ולהחליף במאורר החדש, וחוט אחד או שניים במקרה של 4 חוטים לא יהיה מחובר/ים, השאלה שלי האם משהו לא יתפקד במאורר החדש, למה יש היום 4 חוטים במאוררים? או שעדיף לקנות ספק חדש?

16. מחשב נייד נעלם ולא ניתן להתחבר לאינטנרט. מה עושים ? https://i.imagesup.co/images2/54d047...af30eb9908.jpg

17. שלום לצערי הלך הלוח אם במחשב לכן אני אשמח לקבל המלצות וחוות דעת ללוח אם חדש שיהיה מתאים ליכולות של המפרט בתמונה. תודה לעונים

18. Started by gilka,

היי....שדרגתי את כרטיס המסך שלי מ-1050TI ל-RX6600XT והמשחק החביב שלי לא עולה יותר AGE OF empires2 בגירסתו הישנה.....מערכת ההפעלה שלי W7 וכמובן התקנתי דרייברים בהתאם . ההודעה שמופיעה כשאני מנסה להפעיל את המשחק-Could Not Initialize Graphics System Make Sure Video Card and Driver Are Compatible With DirectDraw כמובן ניסיתי לשנות את כל אפשרויות התאימות של מערכות הפעלה קודמות .הרצתי DXDIAG והוא מראה שהכל תקין ועובד. אגב שאר המשחקים שלי מתפקדים . יש רעיונות?

19. לפתע האינטרנט הפסיק לעבוד, נכנסתי ל"מרכז הרשת והשיתוף" בהגדרות ואז ניתן לראות כאילו החיבור רשת של הכרטיס רשת נעלם - קובץ תמונה 1 נכנסתי לאחר מכן להגדרה "מאפייני חומרה וחיבור" ושם רשום כי החיבור לא קיים - קובץ תמונה 2 במנהל ההתקנים רשום את הדבר הבא - קובץ תמונה 3. מדובר בכרטיס רשת שמובנה בלוח אם אז אין לי יכולת לנתק או לחבר אותו. הלוח אם שיש לי ASUS PRIME Z690-A. בהתחלה חשבתי שמדובר בתקלת חומרה, אז לקחתי את המחשב ל- KSP כדי שיחליפו לי את הלוח אם, אבל אחרי כמה ימים שהמחשב היה אצלם הם אמרו שרק היה מדובר בעדכון הגדרות וסידרו את הבעיה. עכשיו עוד פעם החיבור רשת נעלם, מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה שזה קורה?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  20. שלום לכולם, מחשב בן כמה ימים ושמתי לב שבשימוש רגיל ולא חריג הסוללה מתרוקנת דיי מהר של בערך 3 שעות. האם זה הגיוני ומה אפשר לעשות או לבדוק כדיי לוודא שהסוללה תקינה?? זה המחשב : https://www.gigabyte.com/Laptop/AERO-16--Intel-12th-Gen/sp#sp תודה מראש.

21. Started by regevk.80,

שלום לכולם , אז ככה אני אפרט את המפרט מחשב שלי לאחר מכן את הבעיה. לוח אם : gigabyte z370 ultra gaming זיכרונות : 16gb כרטיס מסך : msi rtx3070 נעבד : i7 8700k מסך : gigabyte arous 27 - 2k מערכת הפעלה : WIN11 אז ככה בשלושת העדכונים האחרונים של הכרטיס מסך , לאחר הסיום הרזולוציה הופכת להיות ענקית ללא אופציית שינוי . זה קרה בראשון וחזרתי אחרוה שיצאו עוד ניסיתי שוב ללא הצלחה , יש לציין שעד עכשיו לא הייתה שום בעיה. כן גם העדכונים הקודמים ב WIN11 לא הייתה בעיה. אשמח לפתרון למי שיש.

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  22. Started by TheDiesel,

כשאני גולש באינטרנט או מפעיל משחק המחשב מופעל מחדש. זה קורה כמה פעמים ביום והיום זה היה השיא, כשהפעלתי שני משחקים ובכל משחק המחשב הופעל מחדש ארבע פעמים כל משחק. מישהו יודע מה הבעיה?

23. Started by law89,

היי אני מחפש אתר שניתן לעלות אליו קבצים והוא מספק לינק להורדה שלהם (לא מעוניין לשתף דרך חשבון ג'ימייל). אני צריך גם שהלינק יהיה זמין לפחות לחצי שנה. מישהו מכיר משהו רלוונטי? ניסיתי את imgur, אבל אני שם לב שזה פוגע באיכות קול (וגם לא מספק לינק להורדה).

24. היי יש לי מקלדת מסוג APEX 7 ואני לא מצליח להיכנס לביוס עם המקלדת (מקלדת USB רגילה לא אלחוטית) כאילו המקלדת לא "נדלקת" באמת עד שלא עולה הווינדוס במקלדת אחרת ששוכבת לי בבית ניסיתי וכן ניתן להתחבר איתה לביוס (גם היא USB) מה יכול לגרום לבעיה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  25. Started by SHIMIX,

מישו' נתן לי מחשב לסדר לו אוקי הזמנתי RAM ובטרייה אחרי בדיקה קצרה טוב אח''כ אני הולך לעדכון WIN ורואה שרשום שהעדכון לא עובד כי אין מקום פנוי אני בודק ורואה ששמו לו NVME של 256 ועשו לו 2 מחיצות 1=25 GB !!!!!! לכונן C 2=215+ לכונן D כך שהוא על 0 מקום עכשיו אני רוצה לאפס את כל העסק ולחבר מחיצות אבל איך? ז'תומרת אין לי אפשרות עכשיו להכניס את זה למחשב אחר ןלאפס יש אופצייה מבחוץ דרך הBoot או משו'? תודה מראש חברים

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.