תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום , מערכת הפעלה : WIN 10 64BIT זיכרון מחשב : 20 גיגה ( 2 של קינגסטון 8 כל אחד ו-2 של סמסונג שהיו אז לפני השידרוג כל אחד 2 גיגה ) לוח אם : Intel DH67BL Motherboard ספק כוח : גינרי 350W שידרוגים : מעבד קודם : 2120 I3 מעבד נוכחי - יד שניה : I5 - 3570S כרטיס גרפי קודם : פנימי של מעבד I3-2120 מעבד גרפי נוכחי- חדש : MSI 1050TI LOW PROFILE טמפרטורות : מצב מנוחה : מעבד במצב : 42-51 מעלות ( שפתחתי את המארז 42-51 , במצב שמארז סגור - 52 מעלות קבוע במנוחה ) כרטיס גרפי : 34-38 מעלות ( פחות או יותר 2-3 מעלות פחות שהמארז פתוח ) במצב מאומץ מאוד : מעבד : 79 מעלות …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
זה מחשב חדש נקי עם כונן SSD מותקן עליו עד אתמול לקח למחשב לעלות 10 שניות היום פתאום לוקח לו דקה , לא התקנתי תוכנה או משהו. עשיתי פריקת מתח לא עזר עשיתי סריקת ווירוסים לא מצא. השתמשתי בתוכנה CCLEANER לא עזר. איך אפשר לדעת למה לוקח לו פתאום לעלות הרבה זמן?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום , בזמן שעברתי על הקבצים שבמבשב שמתי לב להרבה כפיליות של קבצים ותכלס יש קבצים שלא באמת נחוצים אך אני לא באמת יכול לדעת .. אשמח להמלצה לתוכנה או כל פעולה שעושה סדר בבלאגן הזה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
לפני כחודש נאלצתי לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש את WIN 10. המחשב - Acer Predator Helios 300. מאז אני תקוע עם ארבע מקלדות: עברית, אנגלית US, אנגלית UK ו אנגלית UK DV, דבר הגורם לפעולה פשוטה של החלפה בין אנגלית לעברית להפוך למסובכת ביותר. בלוח בקרה בתחילה לא הופיעו כלל הפריסות, רק מקלדת עברית ו UK. אחרי העידכון האחרון של WIN הפריסה מופיעה בלוח בקרה אבל הכפתור להסיר את השפה מושבת. חפרתי וחיפשתי ואני לא מוצא פתרון. איך אני מוחק את המקלדת הארורה הזאת ?
-
- 3 תגובות
- 7.5k צפיות
- 1 follower
-
-
כשאני מפעיל את המשחק The Bureau: XCOM Declassified אני שומע סאונד ואין תמונה אותו דבר במשחק ODDWORLD
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי אתמול עשיתי פרמוט למערכת חלונות 10 פרו 64 ביט המחשב לא עלה לי לאחר שכיבתי אותו אז התעסקתי איתו קצת אני מבין כעת שהמחשב אננו עולה מביוס אגב במחשב יש כונן ASSD ולכן אני רוצה לשאול משהו היות והתעסקתי איתו קצת יותר בנסיון שהמערכת הפעלה תעלה 1 אז האם יש מצב שעשיתי למחשב נזק 2 במידה ויש נזק יש אפשרות לאפס או לשחזר תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הורדתי את ויזואל סטודיו ובחרתי באפשרות של אוניברסל-להתקין את כל השפות, אבל כשפתחתי את התוכנה, גיליתי שהותקנו רק כמה שפות בודדות-האפשרויות הכלליות הן C++, ויזואל בייסיק, ו"OTHER". אפילו בשפת C אי אפשר לעבוד. הורדתי את גירסת קומיוניטי. גם בשפת C++, התוכנית הראשונה שמופיעה אוטומטית-HELLO WORLD- אי אפשר להריץ אותה, מתקבלת שגיאה בקמפול. כשאני פותח את האינסטולר כתוב לי שההתקנה הושלמה עם שגיאות.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב נייד שלי , אחרי שאני מריץ תוכנית התוכנית מייד נסגרת ולא מופיע press any key to continue... אלה מייד נסגרת. מופיעה לי הקוד הזה אשמח לעזרה בשינוי ההגדרות, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ב"ה התחדשתי במחשב נייד חדש של אסוס, לאחר שקניתי את המחשב כשלחצתי על מקש (FN (FUNCTION, וכפתורים נוספים הכל עבד טוב, מאז עדכנתי את הווינדווס, עדכנתי דרייורים התרקנתי תוכנות... וכרגע מקש FN עובד לי עם כל הפונקציות חוץ מאשר הנמכת/הגבהת האור במקלדת וביטול/הפעלה של המשטח מגע של העכבר. רציתי לדעת איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת. בנוסף איך אני יכול לראות באתר של אסוס עד מתי האחריות? נרשמתי לאתר והכנסתי א פרטי המחשב(שם דגם, סיראל...) ואני לא רואה איפה אני יכול לבדוק אחריות... הדגם של המחשב שלי הוא ASUS K570UD בחו"ל ובארץ ASUS X570UD. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
לאחר הכנסת דיסק און קי במחשבים של המכללה, כל הקבצים/תקיות שנמצאים בדיסק און קי הפכו לקיצורים דרך ואי אפשר לפתוח אותם, זה לא פעם ראשונה שזה קורה, פעם אחת זה נפתר על ידי הכנסת הדיסק און קי למחשב האישי שלי (יכול להיות שמדובר בוירוס והמחשב שלי הסיר אותו?). החומר שם מאוד חשוב, יש דרך להציל אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אשמח אם מישהו יעזור לי עם בעיה שיש לי במחשב בבית. מחשב יחסית ישן, לא היה בשימוש כמה חודשים ואז כשבאתי להדליק אותו הוא נדלק, אבל המסך לא הראה כלום וכאילו נכנס למצב שינה. כמה דברים שעשיתי וכמה עובדות שאולי יעזור להבין את המצב: 1. השתמשתי בשני מסכים, בשניהם אותה תוצאה - כלומר הבעיה לא במסך. 2. החלפתי כבלים ואותה תוצאה - לא בעיה בכבל. 3. חיברתי את המסך גם דרך החיבורים של הלוח אם וגם דרך החיבור של הכרטיס מסך, אותו מצב עם שניהם. 4. המסך כן "מרגיש" שמשהו מחובר אליו כי הוא לא כותב שאין אות מהמחשב או משהו. 5. הכרטיס מסך זה גם לא המקור לבעיה כי גם החלפתי כרטיסי מסך. 6. יש נורה קטנה ירוקה בלוח אם שדולקת מה השאומר שהלוח אם מקבל חשמל. המפרט של המחשב: מעבד: intel cor…
-
- 3 תגובות
- 4.1k צפיות
- 2 followers
-
-
המחשב שלי נדלק אבל זה לא מראה לי אץ התבנית שאני צריכה לרשום את הסיסמה זה מראה לי רק את העכבר ותמונת הפתיחה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , יש לי בעיה רצינית עם הקול שלא מסונכרן עם נגני המדיה / וידאו באינטרנט . זה קורה בכל האתרים וכל הזמן חוזר על עצמו בכל הדפדפנים . הקול שמושמע בסרטון מתנגן בהפרש משמעותי בסרטון המוצג . ניסיתי לעדכן דרייברים / דפדפנים שונים ושום דבר לא עזר . האם יש פתרון לבעיה ? / משהו נוסף שניתן לעשות ? תודה רבה . אני משתמש בוינדוס 10 , מפרט מעבד 8700K I7 לוח Z370 AORUS של ג'יגבייט כרטיס מסך GTX1080 ראם של קורסייר 16 ג'יגבייט
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! היכן אפשר למצוא תוכנה של אסוס שמאתרת עדכונים בחומרה וכל הדברים האלה? כמו שיש בHP ובדל וכו'?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! ביממה האחרונה שמתי לב, כשאני נכנס לווינדוס ישנו שירות ששואב לי את כל הCPU עד שאני סוגר אותו. שאלתי היא כיצד להפטר ממנו כליל? שמו של השירות כמו כל החבר'ה האלה העונים לשם: svchost.exe אני מצרף פה את הדאמפ: TRIAGER: Could not open triage file : e:\dump_analysis\program\triage\oca.ini, error 2 TRIAGER: Could not open triage file : e:\dump_analysis\program\winxp\triage.ini, error 2 TRIAGER: Could not open triage file : e:\dump_analysis\program\triage\user.ini, error 2 ******************************************************************************* * * * …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים יש לי תקלה במקלדת במחשב נייד מסוג hp pavilion g6 ישנם מקשים שאינם מגיבים כשאני מחבר מקלדת נוספת היא עובדת תקין אז חשבתי שהתקלה נמצאת במקלדת עצמה פירקתי את המקלדת ניקיתי אותה קצת וחיברתי וכרגע יש כפתורים לדוגמא אנטר שרושם לי 0 מה לדעתכם התקלה? בתודה חן
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, לאחרונה קניתי שלושה מחשבים והרכבתי אותם לבד, בדיוק אותו דבר. שניים מהם עובדים מעולה, אבל לאחד מהם יש תופעת לוואי שאני לא בטוח שקשורה להרכבה, כי היא חלה בערך חודש אחרי הקניה. בעת כניסה לכל משחק (שזה מרגע הכניסה לכל משחק בערך, אפילו דיאבלו 3, שהוא לא כבד), עוד לפני שמתחיל המשחק (!) המאווררים שלו מתחילים לעוף באוויר, בזמן שהשניים האחרים נשארים בשקט מופתי גם לאחר שעות משחק ארוכות. עכשיו מילא זה היה מסתיים, מספיק שנכנסתי למשחק ל-2 דקות ויצאתי - המאווררים שנדלקו ימשיכו כך עד לא ידע. המחשב בכלל לא מתחמם, הוא לא מספיק אפילו לחשוב על חימום. בראונד ראשון של משחק הוא מניע למקסימום ומשם זה נשאר ככה. יותר מזה, הוא אפילו קר (!) במידה מסוימת בגל…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בזמן האחרון רעשים מאחד המאוררים של הכרטיס מסך ורציתי עזרה בתיקון הבעיה (אם יש איפה בכלל) או עזרה במציאת חלקי חילוף. המאוור נשמע משוחרר כנראה משהו נשבר בפנים. יש לי את כרטיס המסך הבא: Radeon R9 280X Toxic - 3GB 384bit GDDR5 memory - Tri-X cooler (לכרטיס מסך הזה יש 3 מאוררים מוובנים) אשמח לעזרה עם העניין תמונה להמחשה:
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
רכשתי אסוס X541 ובין חסרונותיו זה רעש המאוורר..לרוב הוא לא מציק לי אלא אם כן אני נמצא במקום שקט מש כמו שירותים. יש דריך להחליש את הרעש שלו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ויינדוס 7 לחצתי קליק ימני על הדסק טופ ואז "התאם אישית" ואז על הרקע שבחרתי ואז "שמור שינויים" ולא משתנה הרקע למה זה ?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום וברכה , ברשותי מחשב מדגם asus x555la-xx546h אני מעוניין לשדרג את האחסון ואת הזיכרון אשמח להמלצות. כמו כן אשמח אם תאשרו לי , שהציוד הבא תואם לדגם המחשב. מבין אחסוני הSsd הבאי מה מומלץ. 1. https://ksp.co.il/?uin=45227 2. https://ksp.co.il/index.php?uin=39797 מבין הזכרונות הבאים מה מומלץ ספויילר ספויילר 1. https://ksp.co.il/index.php?uin=20765&select=.1038..316..99. 2. https://ksp.co.il/index.php?uin=29060&select=.1038..316..99. הבנתי שהמכשיר לא יכול לעבור סך זיכרון של 8Gb ויש כבר ארבע מובנה , אשמח א…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. בשבוע האחרון קרה לי משהו מאוד מוזר עם כרטיס המסך שלי מדגם sapphire hd 7950 dual-x with boost (המפרט המלא בפרופיל) המסך התחיל להכבות מעצמו באמצע גלישה\משחקים ובקיצור בכל סוג של שימוש במחשב. לא היה לזה חוקים זה פשוט נכבה והיה צריך לבצע ריסטרט. ניסיתי להחליף כבל, פירקתי וניקיתי את כל המחשב כולל החיבורים, ניסיתי מסך אחר, ניסיתי להתקין מחדש דריוורים ואפילו ווינדוס. בסוף מה שפתר את הבעיה זה כפתור שמצא על הבורד שאני מניח שתפקידו זה להחליף ביוס. (לחצתי עליו ונדלקה שם נורה בצבע כחול). מישהו יודע באמת מה עושה הכפתור? מה יכלה להיות הבעיה? ואיך בדיוק זה נפתר? ועד כמה זה אומר שהכרטיס שלי קרוב לקיצו? הטמפ' בזמן משחק לפי HWMONITOR באזור ה 65-71
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה הדרך הכי טובה לנקות את המאוורר בלי לפתוח את המחשב? וכל כמה זמן צריך לנקות
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חברים חיבור האינטרנט אצלי נמצא בחדר העבודה שמחוץ לבניין (חדר בפני עצמו - 4 קירות) הנתב האלחוטי/קוי במרחק של כ- 25 מטר מהבית וחסום בקירות בטון. לבית לא מגיע אפילו לא אות אינטרנט קלוש. סיפרו לי שיש דרכים לעשות חיבור לבית, אולי דרך רשת החשמל (שהיא אחת, אבל זה תלת פאזי, והחדר על פאזה נפרדת, אך ניתן לחבר) או בדרכים אחרות. מי יודע מה היא הדרך הכי טוב לעשות זאת ? ראיתי את המכשיר של שיומי בקישור להלן, https://he.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-WiFi-Electric-Cat-WiFi-Repeater-300Mbps-2-4G-Wireless-Range-Extender-Router-Access-Point/32850998652.html?spm=a2g16.10010108.1000013.3.628645c7sZCaP9&gps-id=pcDetailBottomMoreThisSeller&…
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
- 1 follower
-