תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,291 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש אצלי רשת מקומית שהוקמה סביב ראוטר לצורך חיבור מדפסת למחשב ברשת אלחוטית wi fi. הכל עבד למישרין במשך 4-5 שנים עד שלפתע עלתה אצלי הודעת שגיאה שהמדפסת איננה מחוברת למחשב ! נכנסתי ל settings של windows10, בחרתי wi fi ו show available nertworks. משלל רשתות ה wifi שהופיעו במסך בחרתי את זו שלי, ואף על פי ש connect automatically מסומן, לחצתי connect הקלדתי סיסמה וקיבלתי הודעת שגיאה שהסיסמה לא נכונה ! זו הסיסמה ואין אחרת מלבדה ! מה עושים ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, למחשב שלי יש בעיה עם הביוס. כשאני מדליק את המחשב לא מופיע לי כלום על המסך. לקחתי אותו לטכנאי ליד הבית שאמר שהבעיה שלי היא עם הביוס. הוא תיקן תמורת 420 שקלים. לפני התיקון הוא אמר שיש סיכוי של 40 אחוז שהתיקון יכשל ואז הלוח האם יהרס. הוא הצליח לתקן, כי המחשב נדלק. הפעלתי את המחשב לכמה שעות ואז עוד פעם נוצר מצב שבו על המסך לא מופיע כלום והמחשב מתנהג בצורה דומה ללפני התיקון. אני שואל את עצמי: 1) כמה בעייתי לתקן בעיה בביוס. האם הערכה של הטכנאי לגבי הסיכויים לתיקוןנכונה(מדובר בלוח אם עם dual ביוס)? 2) האם יש טעם לנסות לתקן את זה שוב פעם? 3) איך נשמע לכם המחיר של התיקון(יקר, …
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני מקליק עם העכבר על שורת החיפוש ( כל שורת חיפוש שיש) מופיעה לי האות "ד" ללא הפסקה. ( כאילו שאני לוחץ על מקש האות "ד" במקלדת). יש לי ווינדוס 10, אם זה רלוונטי. תודה מראש על עזרתכם!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול קרס לי אחד הכוננים במחשב. כונן מגנטי (2TB, Segate). מאחסן מסמכים, תמונות וכיו"ב (לא מערכת הפעלה ו/או תוכנות). הכונן מחולק למספר מחיצות לוגיות. בתחילה, "נעלמו" לי הכוננים הלוגים, אבל הכונן הופיע ב-management tools ב-windows 10 ונתבקשתי לבצע שחזור MBR לכונן. לא עשיתי כלום. אחר ריסט, הכונן כבר לא הופיע בכלל. מכיוון שמדובר בכונן בן 3-4 שנים, חשבתי שאולי קשור בחיבור הכונן - לאחר חיבור וניתוק הכונן מלוח האם, הלוח הקפיץ נורית אדומה (ללא צפצופים) והמחשב גם ביצע ריסט. לאחר ניתוק הכונן - המחשב פועל באופן רצוף וללא בעיות. אציין כי בחודשים האחרונים הכונן מועסק ב-I/O די אינטנסיבי בגיבוי המידע שעל…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, לפני כשעה קיבלתי את המחשב החדש והתחלתי לחבר את כלל ההתקנים. הכל עבר בשלום מלבד התקן אחד - המסך. ברצוני לחבר שני מסכים. המודר בודשיש לי זה gigabyte b365m hlga 1151v2 intel b365 and the graphic card is: msi gt710 silent 1gb ddr3 vga dvi hdmi pci-e gt710 1gd3h lp על המודר בוד יש חיבור HDMI וגם על הכרטיס מסך. ניסיתי לחבר HDMI אחד לכרטיס מסך AND ONE HDMI למודר בורד. הHDMI המחובר למודרבורד לא נמצא. אשמח אם מישו יסביר לי אם אוכל לתקן זאת, או האם עלי לרכוש כאבל אחר. רב תודות, עודד
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נמצא במעגל אין סופי, גם אם עושים לו ripier', וגם הפעל במצב normaly, שם דבר לא עוזר.
-
- 3 תגובות
- 978 צפיות
-
-
היי קיבלתי הודעה מוזרה אחרי החלפת לוח אם "motherboard 1.0 centigrade" מישהו יודע מה זה ההודעה הזאת למה הם מתכוונים?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רציתי לדעת יש לי לוח אם GA Z270 HD3P באתר של גיגהבייט כתוב שיש מקום ל2 כונני NVME אבל אני רוצה לוודא שאני יכול באמת להתקין NVME בלי שום מתאם. ודבר נוסף, אם הכונן מערכת שלי הוא על SSD יש איזשהי דרך מיוחדת להתקין את הNVME? בהנחנה שאני רוצה שהוא יהיה הכונן מערכת שלי.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, ברשותי מחשב(ישן) אשר אינו נדלק לאחר שניסיתי לחבר(כבל sata/כבל חשמל מהספק) דיסק קשיח . לפני התקנת hard disk כביתי את המחשב הוצאתי את הכבל החשמל מהשקע , משכתי את כבל הsata וכבל מהספק וחיברתי אותם ל hard disk לאחר התקנה המחשב לא נדלק אין אורות/ציפצופים/boot גם לא ניתן להטעין דבר(אוזניות/סמארטפון) דרך usb אחורי אני חושד שהספק נפגם אך אינני יודע בוודאות אין ברשותי ספק חלופי לבדיקה. ניסיתי להוציא ולהכניס את חיבורי הספק גם לא עזר. הספק הוא seasonic x series 750w gold מה ניתן לעשות, אשמח לעזרה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הלוח אם הזה: https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-AX370-Gaming-K5-rev-1x#kf בעבר כשרציתי לפרמט את המחשב (יש לי התקן USB מחובר למחשב עם WIN) הייתי לוחץ F12 ושם מגדיר למחשב לעלות מה-USB וממשיך משם. עכשיו המחשב פשוט לא נכנס לאפשרות הזאת (למרות שרשום לי F12 בפוסט) והמחשב פשוט עולה ונכנס ישר ל-WIN ,ניסיתי כמה וכמה פעמים וכלום לא עוזר. אז ניסיתי ללחות DEL עלמנת להגדיר בביוס שהמחשב יעלה קודם מה-USB אבל איך שהביוס מופיע לא העכבר ולא המקלדת מגיבים ואין לי שום אפשרות אחרת.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מקווה שזה הפורום הנכון לשאלה הזו. הרכבתי מחשב בזאפ לפני כמה ימים, ושמתי לב שהאתר לא מדהים בסינון שלו (ראיתי RTX 2070 בסינון לפי מעבדים). יש אתר כמו PCPartPicker שעובד עם חנויות בארץ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים לאחר נפילה של נייד hp pavilion x360 m convertible 14m-ba013dx כאשר מדליקים את המחשב מוצג מסך שחור שמבקש להתקין מערכת הפעלה על HHD, ומפנה לבדיקות מערכת או לביוס. הביוס לא מזהה שום כונן אחסון, אפילו לא USB כBOOT שדרכו מתקינים OS. בדקתי את הSSD במחשב אחר, בכל תוכנת בדיקה מופיע כ100% תקין וכל הקבצים עדיין מאוחסנים שם. ניסיתי להחזיר הגדרות בביוס לברירת מחדל, אך ללא הועיל. אשמח לעצה כדי לא להשבית את המחשב, תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקלדת אלחוטית מחוברת למחשב נייד. לא מתפקדת בכלל. ערב שיתי את כל הפעולות הבסיסיות, ניתוק, הפעלה מחדש, הוצאה והכנסת החיישן וכו'
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול הפעלתי תוכנה בשם gameloop וההודעה הזאת הופיע והמחשב הופעל מחדש. האם מדובר בווירוס וצריך למחוק אותה מהמחשב או שיש עוד סיבות לשגיאה הזאת ואם כן למה זה קורה.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני חדש כאן. שאלה שאני רוצה להפנות למבינים בטכנאות/חומרה. מנסה לאבחן מקור בעיה קצת מורכבת כדי לפעול ולטפל בהתאם ובהקדם. מפרט את אופי התקלה, אבל זהירות - מגילה. אני עובד עם מחשב ישן שמשרת אותי בנאמנות כמעט 10 שנים (טפו טפו. מ2010, עם מעבד I5, הדור הראשון). בשנה-שנתיים אחרונות התחילו לצוץ קריסות (תקיעה מוחלטת, במהלכה המסך מציג דף סטטי, לבן בדר"כ), שתדירותן עלתה דרסטית עם הזמן. הקריסות מתרחשות למעשה אך ורק בזמן עבודה או עומס, בדר"כ עומס גרפי מסויים (צפיה בסרט או סתם דפדפן עם המון טאבים פתוחים). לאור התופעות הנ"ל התחלתי קצת לחקור והתקנתי את התוכנה שמטסטסת את כרטיס המסך (3dmax נדמה לי), לא נמצאה בעיה והבדיקה בסה"כ הושלמה בהצלח…
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
הייתה גרסה חינמית לתוכנה הנ"ל שהייתי מפעיל אותה ידנית! מבכל פעם שרציתי לסרוק את המחשב תוכנה שלא רצה ברקע אלא הייתי צריך להפעיל אותה ידנית (אני לא מתכוון לגרסה החינמית ל 30 יום ) היא הייתה חינמית במשך שנים מישהו יודע לאן היא נעלמה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר ושבוע טוב לכולם. כמו הבחור שכאן מחשב נייד HP PAVILIONDV6000 עם כמעט אותה בעיה רק בהתקנה לגרסה 1903 בווינדוו 10. התקנת העדכון נכשלה ולאחר מכן המחשב עושה ריסטרט וקשה לו להעלות את עצמו בלי שחזור מערכת... אני מקבל את שגיאה 0xc1900130. מה ניתן לעשות? אשמח לעזרה, תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי קניתי מחשב חדש 3900x עם rtx 2080 super הבעיה שאחרי 5-10 דק' משחק ב apax הוינדוס קורס (מסך כחול) עידכנתי דריוורים הרצתי בדיקה על הזיכרונות הטמפרטורה של המעבד מגיעה לאזור ה 60-70 במשחק ושל הכ מסך ל 50-60 ניסיתי להחליף מקום לזיכרונות פירמטתי את המחשב ועדיין אחרי פורמט אותם תוצאות המחשב פשוט קורס אחרי 10 דק' מקסימום עם שגיאה שונה כול הזמן critical structure corruption פעם IRQL NOT LESS OR EQUAL פעם memory management ועוד .. יש למישהו רעיון? איך אפשר להבין מה הבעיה? צירפתי dump של ווינדוס אם מישהו יודע לפתוח ... minidump.rar
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש ל ביוס anti virus? ומישהו מכיר גאמפר בלוח אם שיכול לגרום למחשב לא להידלק
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מוריד סרט מאתר מורידים וכתוב שם שיש "תרגום מובנה" על הסרט אבל כשאני מפעיל את הסרט אין שום תרגום ואין נעליים. הם אומרים שצריך להתקין "נגן תומך" בשביל שהסרט יעבוד עם תרגום השאלה שלי איך אני מצליח להוציא את הקובץ תרגום SRT שהוא בכלל לא מובנה מהקובץ של הסרט ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע במחשב 2 כרטיסי זיכרון של 2GB כל אחד ואני רוצה לשדרג לעוד כרטיס אחד של 4GB כדי שסה"כ יהיה לי 8GB. איך אני יודע איזה כרטיס יכול להתאים? 1. מצרף תמונה של אחד הכרטיסים שיש לי היום. 2. מצורפות תמונות של הנתונים כפי שמופיעים בתוכנה cpuid cpu-z תודה מראש, אלעד.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב. נתקלתי בבעיה בRealtek, כשאני מכניס אוזניות המחשב לא מזהה אותם, הדבר המוזר שאם אני מדליק את המחשב כאשר האוזניות בפנים אז הוא כן משמיע מהאוזניות, או אם אני הופך את הדרייבר ללא זמין ומחזיר אותו כאשר האוזניות בפנים, אז הם כן נקלטות. הותקנה על המחשב מערכת חדשה של ווינדוס 10 1909 (לא עדכון) - הבעיה הייתה מההתחלה. מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש ע"י הורדה מלאה של הדרייבר מהאתר של דל, ולא עזר. המחשב: DELL VOSTRO 3583 תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש הרבה כתבות הרשת על התקלה הזאת - אבל לא מצאתי פתרון ברור. משהו נתקל בזה ויודע איך לצאת מזה ? השרת תקוע על המסך הזה. מדהים שבשנת 2019, חברת Microsoft עדיין לא מסוגלת למנוע משרת להנעל ככה בגלל עדכון.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
כל פעם שאני מכבה את המחשב הGMAIL נסגר לי וכן בפורומים המחשב לא זוכר שנשארתי מחובר וכל מיני דברים כאלה מישהו יודע איפה טמונה הבעיה???
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב שמחובר בשני מסכים, משום מה לאחרונה המסך המשני נדלק בהפעלת מחשב רק לאחר איזה רבע שעה. זה קורה רק בהדלקת מחשב, התקנתי גרסא מחדש של הוינדוס ועדיין אותה בעיה... יש לציין שהמחשב מזהה את המסך אבל רואים שחור בדקתי את המסך והוא תקין, מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-